brak logo

C+N Polska

Mielec

Opinie o C+N Polska

ból dupy 2014-12-16 08:06:01
ta mam ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mogę mieć bo ty nie slyszysz jak mówią czytaj u góry że kryteriami wyboru sa ...... przemilcze w sumie to posluchaj ludzi ot tyle. zresztą juz pracuje w innym miejscu więc twoja rzecz
gość 2015-02-08 21:37:45
niektórzy tam pracujący są tak tempi że normalnie aż żal
; 2015-03-01 08:31:41
C+N nie jest dla osób spokojnych sama praca nie ciekawa, żmudna wyczerpująca psychicznie i poniżej godności
z 2015-03-01 08:48:06
pracowałam kilka dni i to był koszmar nie chodzi o samą beznadziejną prace ale traktowanie przez brygadzistke która miała szczęście że byłam spokojna bo normanie miała by rozprawe w sądzie.
zwariowana 2015-03-01 22:28:54
czy wie ktos moze czy sa jakies przyjecia do c+n?
gość 2015-03-03 20:16:51
oj a która brygadzistka az tak ci podpadła
izolda 2015-03-10 14:13:47
czy wie ktos moze czy sa przyjecia do firmy c+n. z gory dziekuje
:)) 2015-07-20 16:37:26
Najtepsze sa...... :) :) te które uważają się za ogarnięte a maja nie tylko siano na głowie Ale i w głowie :))
1
luna:) 2015-08-19 10:35:27
A kogo masz na myśli , pisząc siano na głowie ?
ciacho 2016-01-22 18:50:53
Ach te romanse!!!!!! I wyprawy w góry pewnych zakochanych! Brakuje mi tylko tych historii!
1
hgf 2016-03-16 10:37:53
nie osoby spokojne i nie praca marzeń
Ciacho. 2016-03-24 16:54:51
No szał jest szczególnie jak pewnej pani dzieci czasami głodne chodzą i to z winy pracownika. Często jest głodna I odwiedza maszynę z batonikami. Jedyna maszyna która opanowała do perfekcji za 12 lat pracy w tej firmie. A jaka jest zmęczona przez to. Potem napatrzy się na koleżanki i przechodzi na dietę cud.między czasie fryzjer i uzależnienie od solarium. Dziwić się ze nikt z nią romansu nie chce mieć. Niby cicho ciemna I nic nie wie ale ucho gumowe ma i łyka jak młody pelikan a na temat swojej rodziny się nie wypowie.
2
Fan Ciacha 2016-03-29 19:47:01
Ty Ciacho - nurtuje mnie parę pytań do Ciebie: skąd masz taki cukierniczy nick z C+N?
A egzamin na obsułgę maszyny do batoników to u Ciebie można zdać bo I nick tak troche pasuje?
I potwierdź proszę czy byłeś/aś kronikażem ?
jhjfg 2016-03-30 10:13:29
C N jest dyskryminacja osób spokojnych
ioio 2016-03-30 10:41:31
jak brygadzistki traktują tam pracownika to jest chore czy w ogóle o tym kierownik wie.
iouy 2016-03-30 10:50:46
trzeba pyskować do brygadzistki bo inaczej się nie da dziękuje za prace w której brygadzistka przeszkadza mi w pracy i jest mi obciążeniem i wielkie halo o byle główno .Dosłownie szalała o to że pracuje to jest zwykły mobbing a to jest karalne i nie jest to praca marzeń.
ciacho 2016-03-30 23:08:11
Kurs na obsługę automatów prowadzi wyżej wymieniona pani. Szczegółowo wyszkolony są jej ukochane pracownice które latają za nią i jej wmawiają jaka to nie jest piękna żeby wyłudzić troszeczkę pieniędzy. Trochę to przykre jak można tak nisko upaść. No ale widać po tuszy ze to im się opłaca. Widząc co tam się dzieje i jak można nisko upaść nie trzeba być kronikażem. Niektóre odcinki sprawy dla reportera nie są tak skomplikowane jak 8 godzin zmiany w tej firmie.najbardziej smutne jest to ze osoby z największą buzia na mniej mówią. U niektórych aż broda powiewa od krzyku.a przy bliższym spotkaniu i pocisku chowają kite.no w końcu to taki stereotyp ze jak Głowno dowodzący mistrzu jest takim macho to reszta musi się dostosować. Tylko szkoda że nie maja swojego zdania. To smutne. 4 takie same kopie. Trochę różniące się kopie. Może i ok bo te kopie były by wyjątkowo brzydkie.nawiazujac do szanownych pan mianowanych na kierowniczka. Szkoda ze tylko jedna z nich ma na kierowniczke wygląd i stosowną szkole pewne pprzysłowie mówi ze na panią trzeba mieć wygląd. To prawda. Większość dziewczyn mają ja za wroga.Tylko szkoda że są to tępe dziewczyny w rozmiarze XXL i to po podstawówce które są za tempe żeby w życiu coś osiągnąć. Siedzą takie w domu trzymajcie swoje geny na kolanach ikklepie durne komentarze w swoim powojennym telefonie by się dowartościować. To też smutne ze dziewczyna będąca kucharka z zawodu ubierając się na stadionie w Mielcu szuka wad u dziewczyny która ma wdzięk klasę i przede wszystkim wygląd. A jest to prawda skoro jej koleżanka po fachu zaciąga kolejne długi by jej dorównać. Niestety!!!ze starej niskiej baby nie zrobi laski.. Zastanawiające jest też to ze ludzie kochają się w wytyka ni czyimś doznań erotycznych. Szkoda ze to wytykaja kobiety po menopauzie. Młodzi ludzie szukaja doznań i wrażeń są oceniani przez baby ze wsi trzymające różaniec w ręku. Siedzą takie przy maszynach i mówią JAK TAK MOŻNA. A same w myślach przeżywają dlaczego ich to nie spotka.
v 2016-04-01 09:42:07
każdy ma inny charakter że ktoś jest spokojniejszy to nie znaczy że brygadzistka może kogoś tak traktować mobbing jest karalny.
tak 2016-04-02 11:25:12
Nie wykształcenie świadczy o człowieku.Tylko kultura osobista a tej niektórym brakuje.Niby wykształcona, kierownicze stanowisko a kultury zero.Wchodzi na hale jak gwiazda wszystkich traktuje z góry.Dzień dobry nie potrafi powiedzieć taka ważna.
tak 2016-04-02 11:25:28
Nie wykształcenie świadczy o człowieku.Tylko kultura osobista a tej niektórym brakuje.Niby wykształcona, kierownicze stanowisko a kultury zero.Wchodzi na hale jak gwiazda wszystkich traktuje z góry.Dzień dobry nie potrafi powiedzieć taka ważna.
lolo 2016-04-02 16:51:20
Szukam lepiej płatnej pracy i czytam forum z opiniami z różnych Mieleckich firm,ale wszędzie to samo zero merytoryki.Ludziska piszcie konkrety jakie zarobki,system zmianowy,czy cztero brygadowy,cztero zmianowy,weekendy pracujące jak tak to ile płatne.Piszecie bzdury iście z pudelka,a człek o mało skromnie brzmiącym nicku "ciacho" przeskoczył wszystkich hejterów i wspiął się na everest prostactwa już pominę formę jego "pióra",ale sposób jaki ocenia ludzi.Według Ciebie dobry szef to: wysoka,szczupła i dobrze wykształcona kobieta ba ja bym poszedł dalej i żeby polecenia wydawała mi zaplatając ręce na moim karku szepcząc mi do ucha. Kobiety po podstawówce w rozmiarz xxl nic nie osiągną otóż Coco Chanel też nie miała dyplomu a Henry Ford był tylko mechanikiem-samoukiem nie tylko wykształcenie świadczy o fachowości, znam z tv jednego profesora-polityka który głodne dzieci chciał nakarmić mirabelkami i szczawiem.Uważam że masz poważny problem z poczucie własnej wartości a ludzi oceniasz przez pryzmat ładny-brzydki z takim podejściem nigdzie miejsca nie zagrzejesz.Mimo wszystko życzę Ci powodzenia.
1
qwerty 2016-04-02 16:53:45
Drogie dzieci.
Wiosenna aura zawitała,słychać śpiew ptaków,cieple promienie słońca muskaja naszą skórę... Aż chce sie żyć.
Zaczynamy budzić się z zimowego letargu i nabieram świeżej energii. Wiosne czuć i widać wszędzie.
Niestety,jak mozna zauwazyc oddziaływuje na nas wiosenne przesilenie. Jeszcze ospali po zimie,ale powoli napełniani świeżościa rozpoczynajacej sie pory roku,szukamy sposobów na wykorzystanie naszej energii. Jak widać wielu z nas,wykorzystuje ja w zły sposób...
Spędzanie wolnego czasu na wypisywaniu różnych niepotrzebnych opinii ( słusznych czy nie to już sprawa waszego sumienia) nie pomoże nam w oswojeniu sie z kochana wiosną.
Cieszmy sie pieknem natury,znajdzmy przyjemne i pochłaniające nasza uwagę hobby. Każdy poczuje się lepszym człowiekiem.
Wszystkie te wycieczki osobiste,nie pomagają przyszłym pracownikom tej firmy. Kazda jednostka ma prawo czuć sie lepiej lub gorzej. Jezeli osoba X czuje sie gorzej traktowana,ma prawo zgłosić taka sytuacje kierownikowi,dyrektorowi itd. lub wyjaśnić sprawe w cztery oczy z druga stroną. Wypisywanianie takich rzeczy na forach itp. miejscach daja tylko chwilowe ujscie flustracji i radość z dopiecia swego. Mamy XXI wiek i anonimowość w sieci nie istnieje,wiec nie robmy i nie mówmy czegoś,co normalnie z naszych ust nie wyjdzie.
Mam nadzieje że moja wypowiedz będzie pomocna i da do myslenia,a wszystkie osobom chętnym do pracy w tej firmie powiem tak :
Lepiej samemu zobaczyć i sie przekonać,niz polegac na opiniach innych,bo jak sami widziecie bywaja różne...

2
CNka 2016-04-03 21:27:19
Biedne, mające zbyt wysokie mniemanie o sobie, Ciacho!
potwierdzasz moją opinię, że kobietki z C+N kulturę i klasę zostawiają w domu! jesteś z tych sfrustrowanych bab, udających księżniczki na ziarnku grochu, wyżej srasz niż tyłek masz... nieładnie jest obsmarować kogoś na forum, sztuką jest powiedzieć mu o tym wprost. Ty potrafisz jedynie oczerniać. Skoro takiej kobiecie "z klasą" nie odpowiada praca tutaj, to poszukaj sobie miejsca gdzie indziej, tam gdzie kierownictwo ćwierka a pracownicy kochają się i piją sobie z dziubków. I płacą w dolarach albo w euro ;-)albo znajdź sobie bogatego faceta, będziesz siedziała w swojej wypasionej chacie :-D jesteś tak żałosna, że aż mi to głupio czytać!
Miej świadomość, że gdy ktoś się dowie, że to Ty tak obrażasz ludzi na forum to Cię po prostu zlinczują. Szczególnie te "xxl laski" jak to ujęłaś. Nieskazitelny, eteryczny, różowy elfie.
Sama pracuję tu już ponad 4 lata. Jest różnie, nie ma kolorowo. Chętnie zmieniłabym pracę na lepiej płatną, ale po prostu jej w Mielcu nie ma i trzeba pilnować tego, co jest. Jeśli jesteś sumienna i wykonujesz swoje obowiązki to nikt ci złego słowa nie powie.
k 2016-04-04 22:30:36
Ciacho ty zakalcu!na takich jak ty spluwam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
ciacho 2016-04-06 01:14:14
PS.licze na ciąg dalszy......;) wy moje krejzole z dużą klasą i kulturą. ...;)
Psycholog Maria Rotkiel 2016-04-06 19:22:00
Wyczuwam dużą depresję i złość. Zapraszam na konsultacje.
Ks. Wojciech Pełka 2016-04-06 19:25:34
Moi drodzy. Żyjemy w katolickim kraju. Czy obce wam jest wam 8 przykazanie?
Elżbieta Jaworowicz 2016-04-06 19:30:39
Kochani.liczę na szczegółowe informacje w sprawie tych niewyobrażalnych niejasności i konfliktów które odbywają się w tym zakładzie pracy.reportaż ukaże się w czerwcu.
PS. Liczę na wasze głosy w plebiscycie Telekamery.
Elżbieta Jaworowicz 2016-04-06 19:31:34
Kochani.liczę na szczegółowe informacje w sprawie tych niewyobrażalnych niejasności i konfliktów które odbywają się w tym zakładzie pracy.reportaż ukaże się w czerwcu.
PS. Liczę na wasze głosy w plebiscycie Telekamery.
Popek 2016-04-06 19:35:27
Ciapaty please don't break my heart. .... piękny Cyganie z mych snów. ...
Tomasz Lis 2016-04-06 20:34:59
Pani Elżbieto, to ja chciałem zaprosić te Panie ;) oglądalność mi spada...
UWAGA-TVN 2016-04-07 08:41:39
Konkurencyjna stacja tez pragnie zaprosić te o to ważne osobistości. Głód dzieci na świecie jest tematem który trzeba nagłośnić.
Monika Olejnik 2016-04-07 08:44:24
Myślę że znajdę czas dla państwa w moim programie "kropka nad i"
Grażyna Torbicka 2016-04-07 08:48:39
W kolejnej odsłonie " Kocham Kino" chciała bym rozmawiać z państwem na temat nowego wspaniałego scenariusza do nowego filmu opisującego te wstrząsające przeżycia.
Martyna Wojciechowska 2016-04-07 08:53:25
W kolejnym sezonie " Kobiety na krańcu świata" chciała bym odwiedzić wasze niebezpieczne otoczenie i z moja ekipa filmowa stworzyć poruszający film na temat głodu, nienawiści, męki i tych okropnych stworzeń które was otaczają.
koncern Mars Incorporated 2016-04-07 17:38:26
Zjedzcie Snikersa bo zaczynacie gwiazdorzyc. :)
stoperan 2016-04-07 18:28:29
Stop biegunce teraz...
Kibel 2016-04-07 18:35:43
Sranie to mają akurat dobre
velvet 2016-04-07 19:04:19
Miękki jak aksamit...
Do roboty 2016-04-07 19:34:44
A nie... Pisanie tutaj głupot
Irena Kwiatkowska 2016-04-07 20:05:43
Tak do roboty. Ja żadnej pracy się nie boję. Nie lękajcie się i wy!
Haha 2016-04-08 06:24:54
Co firma oferuje? Z pierwszym dniem w tej pracy obgadanie przez 85% pracowników jaki ty to nie jesteś :)
Irena Kwiatkowska 2016-04-08 08:42:01
Oglądnij 40-latka.i bierz przykład ze mnie. A co do obgadywania to zacytuję Józefa Piłsudskiego " naród wspaniały tylko ludzie kur....."
DOMINIK KILIAN 2016-04-18 05:28:25
Proszę nie posługiwać się moim pseudonimem artystycznym. Od dnia dzisiejszego prawa autorskie do pseudonimu "ciacho" należą tylko do mnie. Z poważaniem D.Kilian.
PS. Widzę że czas mija a złe nawyki zostają. ..
NARA!!!
hgf 2016-04-18 14:02:08
najgorsza firma na strefie a zarobki to kpina a brygadzistki do sądu
1
ghf 2016-04-19 11:39:45
praca żmudna wyczerpująca nieciekawa brygadzistka robi wielkie halo o byle co lepiej traktują chłopaków w ogóle nie patrzą że ktoś jest nowy brygadzistka znęcała się nade mną psychicznie od początku była do mnie wrogo nastawiona i upokarzała mnie przed innymi myślałam że ta kobieta mnie pobije bo idę po raport albo tekture do pudełka nie pozwalała z miejsca mi się ruszać i zwracała mi uwagę jak szłam etykiete odbić i robiła mi na złość żebym się nie wyrabiała.Ludzie się zwalniają nie jest to praca marzeń najgorsza praca i firma na strefie zarobki marne nie dziwie się że ludzi się zwalniają.Chłopak przy maszynie udaje przełożonego bo myśli że wszystko mu wolno bo podstarzała brygadzistka mu na to pozwala ale to zwykły robol a premie brygadzistki mają za mobbing bo nie wiem za co.
2
qwerty 2016-06-02 22:30:52
oczy slodkiego kota a w duszy czlowiek tak fauszywy jak swiadek jechowy. tak!!!!to mowa o pewnej pani. niby wysoko postawiona na zmianie kobieta a zachowanie gorsze jak u esesmana. podwyzki dla wybrancow. przewaznie znajomi kadry dowodzacej. pranie mozgu. im wieksza pensja tym wieksze ego. pewni panowie przyrost tresci nad forma. maja kase, maja stanowiska to niech sie nie wysluguja kims i niech nie zagladaja komus do lozka tylko niech sie za robote wezma...
gość 2016-06-29 12:29:20
Teraz tam prawie jak w Big Brother wszędzie gdzie okiem sięgnąć kamery
7
qwerty 2016-10-05 23:51:41
witam. bardzo interesuje mnie opinia o tej firmie. slyszalem ze sa przjecia. firma reklamuje sie jako profesjonalna, wspolpracujaca z wieloma markami, mila atmosfera i fantastyczni ludzie. bardzo interesuje mnie wspolpraca w firmie w ktorej wykorzystywane sa nowoczesne technologie a tam sie owa firma reklamuje. czy to prawda ze firma jest jedna z najbardziej profesjonalnych na strefie??? prosze o rzetelna wypowiedz...
sejo2 2016-10-06 10:28:59
edf owszem na pewno da się wyjaśnić, bo przecież to światowy poziom, międzynardowa korporacja mające swoje amerykańskie korzenie, więc na pewno coś da się zrobić
2
Zostaw swoją opinię o C+N Polska - Mielec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C+N Polska