logo Green Energy Polska

Green Energy Polska

Warszawa

Opinie o Green Energy Polska

Sonny 2013-06-30 19:33
Nawet nie warto zawracać sobie głowy tą firmą. Nie oferują absolutnie nic. Jeśli liczycie na jakiekolwiek stałe zatrudnienie to możecie od razu o tym zapomnieć. Firma krzak jakich niestety mnóstwo na naszym rynku (niestety). Handlują wszystkim czym się da nie posiadając o tym nawet elementarnej wiedzy. STRATA CZASU!!!
14
sonny 2014-08-10 19:47
Firma szuka ludzi którzy będą latali po okolicy i oferowali kolektory i inne głupoty. Coś w rodzaju akwizytora z różnicą że ci za to nie płacą. W przypadku kiedy uda ci się kogoś namówić należą ci się niby jakieś teoretyczne pieniądze. Niestety ja się nie doczekałem ani złotówki. Więcej! Straciłem na tym własne pieniądze na dojazdy.
5
kariera 2014-08-12 13:02
Firma z branży energetycznej oferująca kompleksowe rozwiązania: produkcja, sprzedaż, fotowoltaika oraz doradztwo w zakresie dystrybucji energii poszukuje Doradcy oraz Managera. Oferujemy podstawę plus system prowizyjny. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie aplikacji na adres: kariera.energetyka@gmail.com
PRACA 2014-09-25 09:45
Firma z branży energetycznej oferująca kompleksowe rozwiązania: produkcje, sprzedaż, fotowoltaikę oraz doradztwo w zakresie dystrybucji energii poszukuje Doradcy/ Managera/ Zespoły Sprzedażowe.
Oferujemy podstawę + system prowizyjny + auto. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie kontaktu na adres mail: kariera.energetyka@gmail.com
donatan 2015-06-30 17:44
Bylem na rozmowie rekrutacyjnej w tej firmie. Zadziwil mnie wystoj sal jak na firme a'la eco. Nie wiedzieli po nazwiskach kto jest kim na rozmowie, nie zaproponowali nawet wody. Rozmowa trwala niecale 5 min, czlowiek od rekrutacji nie przedstawil mi sie, nie powiedzial nic na temat stanowiska i dzialanosci firmy, a wszystkie odpowiedzi na pytania byly zawarte w cv. Bylem tam kilka dni temu i bardzo odradzam. Firma krzak z setkami podspolek. Ps. Teraz sprzedaja obrazy.
2
def 2016-06-21 08:43
Potwierdzam powyższe opinie, lepiej unikać
1
fg 2016-06-29 18:15
@def ale z jakiego powdu mozesz cos wiecej na ten temat napisac?
Mateusz 2017-03-01 12:48
W firmie nic sie nie zmienilo. Dzial sprzedazy to absolutne dno i oszusci. Rekrutuja byle kogo, a oferta pracy jest za darmo. Jedyna opcja rozliczanie prowizyjne - tylko w fikcji istnieje bo nie placa za dokonana juz sprzedaz!!! Mowia ze maja wysokiej jakosci produkty a tak na prawde w sieci sklepow aldi dokladnie to samo mozna trafic np. tasmy ledowe. Ah ta jakosc prosto z marketu. Nie posiadaja zadnych fabryk tylko kupuja z chin produkt marketowy i go drogo sprzedaja. Kpina, zmarnowany czas i zmarnowane pieniadze.
Maja 2017-03-23 10:05
Jak obecnie wygląda praca w Green Energy Polska? Chętnie poznamy Wasze doświadczenia. Na jakie warunki zatrudnienia/benefity można liczyć?
Zostaw swoją opinię o Green Energy Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Energy Polska