brak logo

REX-POL

Chorzów

Opinie o REX-POL

krasnal 2012-06-20 20:40:42
Moze kilka lat temu była to całkiem niezła firma niestety teraz słyszałem że jest to wielka porażka
y 2012-07-09 18:59:31
Potwierdzam jedna wielka lipa
3
komander 2012-07-25 09:04:11
jaka porażka o czym wy gadacie... to ludzie są porażką i wychodzą potem buble co przekłada się zaś na wypłatę... idzie zarobić a szef i kadry są na pewno lepsze niż w nie jednym zakładzie zwłaszcza w pani z biura koc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się do teraz :* pozdrawiam
2
anonim 2012-09-18 21:57:30
nie wiem gdzie to wszystko słyszałeś ale to jeden wielki stek bzdur !!!!!!!!!
to ze ludzie to porazka to juz w ogole dramat !!!!!!!!
jak by nie ludzie którzy tam pracują to ta firma by juz nie istniała !!!!!!!
a teraz mamy tego dobry przykład :((((
przeciez najwazniejsze sa porzadki
priorytetem tej firmy jest czystosc na hali !?!?!?!?!
mysle ze nie trzeba wiecej pisac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???
1
jurek 2012-09-19 18:55:04
może coś bliżej na temat tej firmy - konkretnie?
1
xyz 2012-09-25 23:33:01
Bałagan, totalny bałagan, smród i fuszerka. Fatalne zarządzanie i organizacja. Prezes to suma wszelkich kompleksów zaczynając od wzrostu, poprzez wykształcenie i umiejętności menadżerskie. Skutek: czysty [usunięte przez moderatora] Dalekim łukiem omijać tak jak linie wysokiego napięcia - grozi śmiercią lub kalectwem.
1
anty rexpol 2012-09-26 14:05:45
praca konstruktora w tej firmie to nie jest praca konstruktora. to po pierwsze. to jest praca dla przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asa prezesika, jak umiesz robic [usunięte przez moderatora] to bedziesz w niej dobry a jesli jestes dobrym konstruktorem to po miesiacu sie przkonasz ze nie warto bylo. a opinie nate tematy są od pracownikow jak i bylych jak i obecnych.
ziomek 2012-09-26 14:09:00
zresztą jak sami widzicie odpowiedzcie sobie na jedno proste pytanie: po co pisać na kogos skoro się go nie zna? a może poprostu się wie jaki syf jest w tej firmie poprostu? wybieram to drugie. pozdrawiam panią dyrektor z koziej wólki........
Mati 2012-09-26 14:16:10
Dziękuję za odpowiedź. W takim razie nie będę próbował bo szkoda mojego czasu.

Pozdraiwam
xxx 2012-10-05 12:11:58
Ale ktoś pojechał [usunięte przez moderatora]chyba ktos zdesperowany, albo komus ktos na odcisk nadepnął. Moim zdaniem wystarczy pozbyć się jednej pani dyrektor i wszystko wróciło by do normy. Przestała by w końcu nakręcać szefa wymyślać pierdoły, niestworzone historie bo jest jedyną osobą w tej firmie co kłamie i wszystkich próbuje mierzyć swoją miarą.
3
ja 2013-05-05 21:55:11
Proszę przedmówcę o podawanie prawdziwych danych osobowych a nie podszywanie się pod inne osoby.... więcej odwagi
1
tychy 2013-11-13 18:24:56
Ja nic złego nie mogę napisać na temat tej firmy. Pracowałem tam kilka lat, wiele się nauczyłem, doswiadczylem wiele dobrego. Ale tez były wymagania, niestety to idzie w obydwie strony, a nie szef ma się cieszyć ze łaskawie przyszedłem do roboty. Osiem godzin i do domu.
xx 2014-06-04 17:49:25
Jeden wielki syf, każdy na każdego kapuje tylko, aby dostać premie. W firmie rodzinka trzyma się razem - pozdrawiam kapusia pana P. , ktory praktycznie najbardziej się obija.
1
xyz 2014-06-26 23:10:40
śmieszą mnie te opinie szczególnie pani dyrektor która wzywa więcej odwagi a sama się podpisuje "ja" haha dla mnie szef Pan Parkosz jest super człowiekiem jak i jego rodzina pomaga wszystkim i takich ludzi brakuje niestety a to że niektórzy oczekiwali że ich beda witać z ukłonem przy przyjściu do pracy to się niestety przejechali, dla mnie to jest super facet:))))) pracuję tu od paru lat Pan Parkosz bardzo mi pomógł i nie tylko mnie i mam nadzieję że jeszcze tu popracuję :)oby jak najdłużej
3
krokus4 2014-09-02 13:58:56
Ja tez pracowałem w tej firmie i napisze tak.PRACUJESZ UCZCIWIE I NIE OBIJASZ SIĘ TO CIĘ CENIĄ, A JEZELI CHCIAŁBYM ZA ROBIN NIE DAJĄC Z SIEBIE NIC, TO SIĘ NAJLEPSZY ZWOLNIĆ. POZDROWIONKA P.PARKOSZA I P.DYREKTOR
M 2014-09-03 17:05:00
Ja pracuję i nie narzekam wszedzie trzeba pracować a za darmo nigdzie nie płacą
M 2014-09-03 17:10:11
Szacunek dla PANI DYREKTOR
Libera 2014-10-28 20:21:15
(usunięte przez administratora) Pracuje tam od wieków na serwisie. Gdyby nie konstruktorzy to nie miał bym co robić. Skręcić parę śrubek to nie sztuka... sprawić żeby maszyna pracowała to sztuka. I dajemy rade serwis i produkcja... no ok ... i magazyn (niech będzie)... i ochrona itd. Maszyny idą jak woda! Wypłaty na czas ZAWSZE! Wiele firm zwiedziłem przed.... i żadna nie dawała tych możliwości rozwoju dla młodych... w sensie zdobycia dobrego stażu w tak wyspecjalizowanej dziedzinie. Może jestem inny ale mi się tu podoba.
1
student 2015-01-15 16:50:15
moze jakis studentow biora do pracy w rex polu bo przeciez , nie mozna liczyc tylko na prace w sklepie sporzyczym. chcialbym sie dowiedziec czegos na temat tych rpaktyk moze dacie mi jakies informacje i czy jest szansa na jakies zarobki dla studenta czy tylko bezplatne praktyki ? pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
maniek 2015-03-19 15:03:06
w sumie odp jest powyżej gdzie libera napisał że są możliwości rozwoju dla młodych. myślę że firma która istnieje już na rynku i to takim rynku od 24 lat od momentu założenia jest w stanie wiele zagwarantować swoim pracownikom i być odpowiednim miejscem dla tych którzy zaczynają start w karierze i branży
Była pracownica 2015-05-26 20:11:20
Firma w porządku, istotne informacje:
Pensja dzielona- stała stawka plus premia uznaniowa(600zl) czyli negocjujemy 3000(2400+600) a wiadomo jak z premiamia.
Czas pracy-z tym nie ma problemu
Ale dla przyszłego konstruktora zero perspektyw, praca w IRCONCAD (100 lat za murzynami) burdel w dokumentacji pozostawiony przez starej daty Konstruktorów. Konstruowanie polega na kopiowaniu starych zleceń bez poprawek, więc zawsze wychodzą błędy za które sa rozliczenia.
zxc 2015-09-14 17:46:52
Konstruktorzy jak się tam mają? 3 netto chociaż jest? Nadgodziny są?
ktoś 2016-03-01 18:13:14
Czy warto pracować w tej firmie na stanowisku konstruktora? Jaka jest atmosfera w pracy? Czy są jakieś dodatki pozapłacowe np basen, siłownia opieka zdrowotna? Na jakim oprogramowaniu pracują konstruktorzy i ilu ich jest?
były 2016-03-04 00:01:40
Konstruktor to newralgiczne stanowisko, w przeciagu roku przewinelo się paru, nie zagrzali miejsca. Brak dodatków socjalnych, pensja składa się z zasadniczej czesci oraz premi. Z racji tego, że nie ma dokumentacji technicznej na komory, konstruktorzy zmuszani są do kopiowania starych zlecen, ze wszystkimi błedami, i za które odpowiada konstruktor(czesto gestoza błedy odpowiada sie premia).Inventor ale tylko dwie licencje które sa zajete wiec zostaje podczciwy Autocad. Brak rozwoju, duży stres
3
ktoś 2016-03-06 13:27:51
A jaka jest opinia o zarządzie? Czy szanują pracowników?
Emil 2016-03-06 19:29:32
A o co chodzi z tym dużym stresem? Mógłbyś to bardziej to wyjaśnić?
Krys 2016-03-18 09:16:39
Odradzam!
wolnosć 2016-05-07 22:48:55
@ko masz racje, ale niestety od groma takich opinii...
Zostaw swoją opinię o REX-POL - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REX-POL