brak logo

stolter

Stolno

Opinie o stolter

anonim 2011-07-08 20:09
Pracuje w tej firmie ładny kawałek czasu, atmosfera jest raczej średnia, zakład zdominowany przez \\\"starych wyjadaczy z pobliskich okolic.Kierownicy z wykształceniem zawodowym, robiący średnie w wieku 40-50 lat, uważający się oczywiście za najmądrzejszych...Układy, układziki i wewnętrzne prywatne interesy załatwiane za firmowe pieniądze.
derfos1 2011-07-11 18:00
zgadzam się, nikomu nie polecam takiej firmy, coraz więcej roboty a wypłata dół i jeszcze karzą pracować starym pracownikom po godzinach u swoich podwykonawców, ciekawe kiedy otrzymam wynagrodzenie za \"godziny nadliczbowe\" spędzone w firmie Techmet
pracownik 027 2011-07-18 17:49
ludzie !!! nie idzcie tam pracować (usunięte przez moderatora)
anonim 2011-07-19 23:22
Czysta prawda!!!Ludzie boją się mówic, bo wiadomo jak jest z praca w małych miejscowościach, ale widac zaczynają miec tego serdecznie dosc!!!!!!
mistrz 2011-07-29 20:48
popieram wczesniejsze wypowiedzi choć na prace nie narzekam ale w tym co piszecie jest duzo prawdy
anonim 2011-08-10 20:28
zarobki w miare ale kierownictwo to (usunięte przez moderatora)
motłochoznawca 2011-11-16 20:52
Wszystkie zaprezentowane tu opinie to jakichś motłoch, nieudacznicy i nie mający co ze sobą zrobić frajerzy. Jak chce się zarobić to trzeba robić, a wszelkie insynuacje o łapownictwie są Baaaardzo przesadzone.
Proszę nie oczerniać ludzi nie znając sprawy - w szczególności jeżeli chodzi o wyminionych: firmę TECHMET i Pana(usunięte przez moderatora), na pewno to co napisano dalece mija się z prawdą
janek 2016-05-20 08:42
Teraz szukają przedstawiciela handlowego @v co ciekawe nawet na takie stanowisko wymagają wykształcenia wyższego no i sporego doświadczenia, zastanawiam się zatem na jaką pensję można tutaj w ogóle liczyć bo skoro takie wymagania to i zarobki powinny być adekwatne
PH 2017-04-26 09:26
jesteś skuteczny zarobisz ok. 5 k. netto
Hanna 2017-06-02 14:10
@PH jesteś zatrudniony w stolter? Jeżeli tak, to w jakim dziale? Może napiszesz nam więcej o Twoich doświadczeniach z firmą? Jakie największe plusy dostrzegasz w pracy w tym miejscu? Co możesz napisać o panujących warunkach w firmie?
Zostaw swoją opinię o stolter - Stolno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stolter