brak logo

Eurometal S.A.

Warszawa

Opinie o Eurometal S.A.

anonim 2011-07-08 19:14:13
Firma jak najbardziej z chorym układem władz i wymagan. Notorycznie zalegaja z płatnościami, nie wyplacają wynagrodzenia. Osoba niby decydująca kieruje sie tylko i wylacznie wyimaginowanymi wymogami swojego doradzcy - zdesperowanej kobiety mającej stanowisko z-cy dyrektora a nie znającej sie na niczym dosłownie.
1
Mario 2012-01-11 07:58:41
Muszę nie zgodzić się z przedmówcą. W tej firmie panują pewne zasady, które nie przez wszystkich są przestrzegane. Pani, o której napisano \"zdesperowana\" jest wymagająca i uporządkowana, a właśnie o to chodzi w tej branży. Dodam jeszcze, że pracuję tam już dłuższy czas i wynagrodzenie wypłacane jest w terminie. Moja rada: Anonimie skoro nie pasuje ci taki układ załóż swoją firmę i bądź sam sobie szefem.
1
rusek81 2012-01-29 23:05:43
(usunięte przez administratora). Taka wielka firma, że nie potrafi faktury na (usunięte przez administratora). zapłacić za towar odebrany i wbudowany bez zastrzeżeń już rok temu. Pan pseudodyrektor(usunięte przez administratora). to nieudacznik i nawet obawia się odbierać telefony od wierzycieli. Także będę przestrzegał wszystkich przed współpracą z tą pseudofirmą.
wielebna 2012-04-10 13:20:37
Z całą pewnością potwierdzam swojego przedmówcę!!!
widzę, że powiększają się opinie o chyba znanej już firmie...
zalegania są wszędzie!!! u mnie \"trochę więcej\" ja(usunięte przez administratora)ciekawi mnie jak to długo jeszcze potrwa...
Albina 2012-07-30 22:41:50
Firma niewypłacalna, Babsko które odbiera telefony jest wiecznie zbulwersowana faktem że ktoś dzwoni i domaga się o swoje pieniądze, prezesa nigdy nie ma i brak z nim kontaktu.Sprawa toczy się w sądzie o nie zapłacone faktury . Jednym słowem firma krzak
Znafca 2013-06-07 17:05:37
A zalezy na jakie stanowisko?
sebastian 2014-08-15 14:13:37
Masakra firma jest a szczególnie te babskoco siedzi za biurkiem i myslii ze jej wszystko wolno miałem juz do czynienia tym Babsztyl em masakra najlepiej w spominam majstra pana (usunięte przez administratora)gdyby nie on to ta firma juz dawno by poszła na dno i i pracownicy tez w porządku pozdrawia ich a co do płacy to wyplacaja ale z opuznieniem 3 dni a ten Bastylię co siedzi za biurkiem jeszcze raz o niej pisze to po prostu jest masakra szkoda pisać o niej
sebastian 2014-08-15 14:18:11
A nie którzy czekali na swoje pieniądze po prae miesięcy wykorzystują ludzi i tyle ja myalalem ze ta firma juz poszła na dno a najlepszy jest jej szef PAN (usunięte przez administratora). Ubiera się jak kot w butach i każdy z niego pompę cienie na budowie hahahahahahaaahaah
sebastia 2014-08-15 14:21:44
Pensja jest 1200zl na umowie vz tego dostajesz 900 ,zł na konto i niby płacą za nadgodziny co się czeka na pieniądze aż sprzedzadza gruz który miela na bazie a to trwa nawet parę miesięcy
ciekawy 2014-09-07 22:55:12
@sebastian ja także jestem ciekawy sytuacji... o kim piszesz? czy babsko za biurkiem to "piękna blondyna" pani o inicjałach D.T? Kto tam szefuje czy jeszcze pan M.Mali...? czy J.Mali...? a majster? ja miło wspominam jednego... ale to juz było daaawno... kto nim teraz jest?
@pracownik 2014-09-30 13:00:14
Nic sie nie zienilo , nadal D.T. i M.Mali... czyli para rodem z Adamsow , jest jeszcze gorzej niz było, niestety ale tak sie dzieje jak sie robi kariere ( bez wykszałcenia ) za dawanie du.... i pieniadze tatusia.
była pracownica 2014-11-23 19:55:11
Witam ja bylam zatrudniona w tej firmie D.T widze ze jak byla wodzem krocza tak dalej jest !!
ja zarabiałam w tej firmie 3 000. miesiecznie ucieklam szybko i na szczescie ale na ostatnia pensje czekalam bardzo dlugo wrecz sprawa zakonczyla sie sadzie pracy.
do tej pory jestem ciagana po sondach jako swiadek z tytulu niewyplacenia nalezytych srodkow za wykonanie prac. Wszyscy znajomi co pracowali u Mali.... pouciekali Nikt z tej firmy z biura nie jest czlowiekiem zdrowym na umysle !!!!
Inżynier 2015-01-17 17:01:16
Znalazłem ogłoszenie pracy w EUROMETAL S.A i szukam opinii.
Czytając takie komentarze, już nie jestem zainteresowany pracą w tej firmie.
Właściciele będą mieli problem z naborem pracowników. Ktoś, kto coś potrafi i chce dobrze współpracować i jednocześnie przyczyniać się do rozwoju firmy, ominie ją szerokim łukiem. Pozostaje jedynie najtańsza i najbardziej zdesperowana siła robocza i to tylko na czas określony. Taka firma ma małe szanse na rozwój i w żaden sposób nie jest atrakcyjna na rynku pracy, dostawców i zleceniobiorców (no chyba, że coś się zmieniło).
eodsp 2016-05-12 20:31:17
Zgodzę się @pikas, nie ma co wprowadzać ludzi w błąd. Tutaj jest akurat spoko bo nie mają wymagań wysokich, stawiają na doświadczenie, 3 lata by się przydało mieć
Zostaw swoją opinię o Eurometal S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurometal S.A.