logo INOXA

INOXA

Chrzanów

Opinie o INOXA

Anonim 2011-10-06 19:26:20
Polecam!
XX 2012-03-17 19:01:21
...Idzcie tam pracować,a się sami przekonacie jak tam jest fajnie i kolorowo...
MM 2012-03-19 14:22:43
...ta,kolorowo...ciekawe...na pewno nie w tej firemce...
lili 2012-06-04 17:24:52
Polecam, zobaczcie!
nowy 2012-06-17 20:27:29
A co tam jest nie teges ?
onionfan 2012-07-10 12:40:46
Praca nie jest ciężka chyba że ktoś chce zarabiać nic nie robiąc to przepraszam bo robić coś trzeba heh... Jak ktoś chce pracować będzie pracował, a jak nie będzie siedział cały dzień w mieszkaniu \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"hejtując\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" byłego pracodawce. Warunki w firmie są jakie są ale da się pracować. Ogólne jeśli nie masz wygórowanych wymagań finansowych (1400na łape z nadgodzinami) polecam! (Pracowałem tam niespełna pół roku )
gość 2012-07-10 18:21:23
Napiszcie co było takiego ciężkiego w tej pracy , z czym były największe problemy ?
loop 2012-07-11 18:30:33
Może od kiedy tam pracowałeś coś się zmieniło? Jesteś na bieżąco odnośnie sytuacji w tej firmie?
olo 2013-01-23 12:15:05
Ja tam pracowałem i nie powiem słowa złego o tej firmie:-) pozdrawiam:-)
Dixon37 2013-01-24 20:10:02
...tak samo ja tam pracowałem,zarobki jak na prace i obowiązki wtedy były adekwatne do wykonywania pracy,o nadgodzinach sie nie bede wypowiadał,ale miałem wtedy zastrzeżenia co do jednego pracownika ale to już jest czas przeszły,praca nie była ciężka i nawet była spoko,warto iść i spróbować tam pracować....być może płace sie tam zmieniły :-)
klient 2013-07-15 21:07:22
Coprawda nigdy tu nie pracowałem, ale mam w miarę obiektywny osąd od strony klienta. Raz na czas zgłaszam się po towar osobiście - wszystko załatwiane szybko, sprawnie, bez pomyłek, ludzie bardzo przyjaźni i z dużą fachową wiedzą. Zarówno ci w biurze jak i w magazynie. Nie wiem jak z płacami, ale biorąc pod uwagę marżę i spory "przemiał", prezes Ryszard powinien płacić pracownikom ponad średnią krajową.
pracownik 2013-07-27 14:45:32
Pracy jest dużo ale praca pewna i kasa na czas.
Dział HR 2013-09-11 13:51:56 [pracodawca]
Szanowni Państwo, w razie problemów oraz dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod adresem mailowym biuro@inoxa.pl. Odpowiemy na każde zgłoszenie.
bebe 2013-09-28 14:46:05
Jest pięknie i kolorowo, merytorycznie i efektywnie. Jesteśmy najlepsi i nic tego nie zmieni. :-)
Dział HR 2013-10-07 17:33:03 [pracodawca]
- 2013-10-07 15:38:12

Dokładnie,ta firma to klapa
Rzeczywiście nie jest to dobre środowisko dla ludzi nienależycie wykonujących swoje obowiązki, jak ten magazynier z Chrzanowa zwolniony prawie trzy lata temu. Wylewa tutaj swoje frustracje czasem jako były pracownik, czasem jako była pracownica, były handlowiec … itd. Te „opinie” nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
Szanowni Państwo, zapraszamy do nas – tutaj na miejscu, od naszych pracowników, uzyskacie Państwo wiarygodne informacje.
1
mag31 2013-12-07 18:09:35
Super firma - bez ściemy.
(67) 2013-12-17 16:19:24
Odradzam omijać firmę szerokim cyrklem,nie warto,nie polecam,odradzam tę firmę..( usunięte przez administratora ) NIC WIĘCEJ
JAROSLA 2013-12-18 12:20:59
Dzień dobry, "Inoxa" Sp. z o.o. jest całkiem solidną firmą. Praca z tą firmą jest całkiem ciekawa.
Bardzo dobry kontakt i wielu interesujących ludzi. Chciałbym z całym przekonaniem polecić "Inoxa"
Sp. z o.o..Pozdro dla wszystkich.
dick 2013-12-19 17:31:29
Jak dla mnie praca w Inoxie bez zarzutów. Fajni ludzie, fajna atmosfera i praca w rozwijajacej się branży.
mag31 2013-12-20 11:45:30
SZEROKIM CYRKLEM to ty szkołę omijałeś i unas nie byłeś w stanie porządnie wysyłek przygotować. Reklamacje, reklamacje, reklamacje - pamiętasz?
PDH 2013-12-29 10:16:25
Pracuję w Inox-ie juz kilka lat, uważam, że nie jest żle. Ludzie wokół mnie są sympatyczni i koleżeńscy. Na wynagrodzenie też nie narzekam, mam znajomych, którzy w innych firmach zarabiają mniej za podobną pracę, więc nigdzie sie nie wybieram. Co najważniejsze to, że 10tego zawsze jest kasa na koncie, a w dzisiejszych czasach to różnie bywa. Trzeba tez dodać, że w nowej siedzibie znakomicie nam się poprawiły warunki pracy.
Zoom 2014-01-08 13:19:25
...przyjmij na klatę i czekaj.
były 2014-01-22 16:21:47
prace w Inoxie wspominam milo,super atmosfera chodzi o ludzi tam pracujacych ,ogolnie nie bylo zle:) Niestety losy potoczyły się inaczej i postanowiłem co innego robić w życiu.
merlin 2014-04-29 16:25:00
o proszę w Inoxie nie narzekają na wynagrodzenie :) moze w takim razie powiecie ile mniej więcej można tu otrzymać?
DP 2014-04-29 19:15:39
Pracowałem w inoxie dość krótko bo niecałe 2 miesiace, jeszcze jak była stara fimra w chrzanowie. Ale złego słowa powiedziec nie moge, atmosfera super jak i na magazynie jak i w biurze. Gdybym miał okazje pracować tam odrazu bym poszedł. Polecam!
1
zom 2014-04-30 09:40:02
Merlin, to pytanie jest w rodzaju: "Ile kosztuje samochód?" :-) Poza tym musisz wiedzieć, że w naszej Firmie pieniędzy się nie otrzymuje, tylko się je zarabia, a to zasadnicza różnica. Myślę Merlin, że Ty poprostu szukasz sponsora.
merlin 2014-06-20 14:29:13
ja uwazam z kolei że nadinterpretujesz wszystko co napisałem . A wystarczyłaby normalna odpowiedź odnośnie zarobków w Inoxie
tomek 2014-11-17 12:19:29
no niby nie tajemnica, ale czy widziałeś jakąś osobę, która tak chętnie opowiada o tym ile zarabia? W Polsce to nadal temat tabu i nie dziwię się, że nawet na anonimowym forum ludzie nie chcą pisać o konkretnych kwotach. może łatwiej było by wycenić mniej więcej jakieś stanowisko konkretne po prostu?
INOXA_HR 2014-11-17 16:51:18 [pracodawca]
Szanowni Państwo, aktualnie nie prowadzimy rekrutacji. Poza tym wynagrodzenia naszych pracowników nie są elementem informacji jawnej.
zuza 2015-08-10 08:42:02
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Wrażenie bardzo pozytywne. Jednak w między czasie dostałem propozycję z branży, która bardziej mi odpowiada.
mały_dżolo 2015-08-10 20:39:14
Pierwsze wrażenie w tej firmie zawsze jest pozytywne, bo prezes D.... tak potrafi zlukrować wizerunek firmy, że po prostu nie możesz się oprzeć. Później wszystko wychodzi. Zarobki minimalne, ale to nie jest najgorsze. Za to możesz być pewna/y, że po jakimś czasie współpracownicy ładnie cię obsmarują u góry. Zuza, ciesz się, że nie trafiłaś do Inoxy.
5
zoom 2015-08-13 22:33:41
Mały_ jolo (z naciskiem na mały) wyluzuj! Nie dałeś rady, więc nie miej pretensji do kolegów, że Cię wypchnęli. Dla cieniasów u nas nie ma miejsca. Co do zarobków, to pojęcie względne – podobno na kopalni płacą więcej, ale przecież nie tam poszedłeś pracować, nieprawdaż? Bywaj i nie pisz bzdur!
4
INOXA_PREZES 2015-08-17 12:51:50
Panie K… , komentując Pańską wypowiedź zacytuję klasyka:
„Jest tylko jeden szef. Klient. On może zwolnić każdego w firmie, od Prezesa w dół – po prostu wydając swoje pieniądze gdzie indziej”. Pan nie udźwignął swoich obowiązków i było to widoczne gołym okiem. Proszę zatem nie opowiadać, że ktoś na Pana donosił. To nie jest w porządku. Byliśmy w stosunku do Pana uczciwi.
3
darek 2015-08-20 12:59:56
Od pewnego czasu obserwuje tutaj wpisy na temat pracy oraz atmosfery itp.
Powiem szczerze ... miałem przyjemność pracować w tej firnie parę lat temu. Mam bardzo miłe wspomnienia. Ludzie pomocni i życzliwi. Towar w bardzo dobrych cenach a najważniejsza bardzo profesjonalna obsługa. Nadal jak tylko mam zamówienie na nierdzewke to kupuje u nich. Jeśli ktoś jest dobry w tym co robi to może zarobić niezłe pieniądze. Firma na pewno nie toleruje ludzi, którym nie chce się pracować. Dla wszystkich przyszłych pracowników rada żeby nie sugerować się głupimi wpisami. Warto spróbować. Ja osobiście polecam. Pozdrowienia dla calej załogi...
3
GEO 2016-05-24 21:05:16
A ja nie polecam śrub i nakrętek od INOXA.. Nie wiadomo jakiego są pochodzenia. Słyszałem że sciągają z Chin najtańsze.. Prawda to jest?
7
INOXA_DKJ 2016-05-31 10:00:47
Firma Inoxa współpracuje tylko z największymi, renomowanymi producentami elementów złącznych na świecie. Dodatkowo posiadamy własne laboratorium, w którym w dowolnym momencie możemy zbadać każdy oferowany asortyment i wystawić stosowne świadectwo jakości. W przypadku dodatkowych pytań bardzo prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta.
4
Den 2016-06-17 22:47:09
Moim zdaniem największa firma w rejonie i tak jest
3
IRQ 2016-11-29 23:57:07
że tak powiem g****o prawda, wasze "Labolatorium" to tani spektrometr który pokazuje co chce, więc te wasze świadectwa jakośći są śmieszne, niektóre wasze dostawy były z Chin. Co więcej Firma INOXA ma nie fajne techniki pozbywania się problematycznych pracowników (dotyczy to głownie magazynu) ci co w dalszym ciągu pracują tam więdzą o czym pisze, pracownicy magazynu również nie lepsi, byłem świadkiem jak jednego potrafili nic tylko poniżać, wyzywać robić głupie szczeniackie psikusy, a jak się postawił i probował bronić słownie, to dostał perfidnie na moich oczach w twarz, wszyscy oczywiście udają że sytłacji nie było, powiedziałem temu pracownikowi by olał to i robił swoje by nie przejmował się temi... ludzmi, niestety to nie pomogło, skończyło się na SABOTOWANIU jego pracy, czyli podkładanie nie tych towarów co powinny być albo celowe zabieranie z paczek w celu dostania reklamacji, a pracownicy magazynu dobrze wiedzą co było z takim osobnikiem który miał za dużo EREK, to było bardzo powszechne od początku w Chrzanowie a potem już w Jaworznie, gdy odchodziłem nadal to się działo, dlaczego tego nie zgłośiłem ? brak dowodów i 2 powód to faworyzowanie jednego z pracowników który był głownym winnym, ci co tam pracują dobrze wiedzą o kim pisze! w INXOA pracowało dużo dobrych ludzi o dobrych sercach, PRACOWAŁO i już nie pracuje bo nie mogli znieść widoku i bezkarnośći niektórych tam. Reszty problemów jakie były na magazynie, w biurze, nie bede wypisywał, bo za dużo tego jest a mi się po prostu nie chce.

Reasumując, Pracy w firmie INOXA w szczególnośći na magzynie NIE POLECAM, co do towaru bo pierwotnie miałem tylko to opisać to jak wspomniałem Chiny, a w szczególnośći osprzęt żeglarski, śruby i nakrętki jakotako były dobrej jakośći jeżeli chodzi o formy A4 oraz A4-80 to jakość tych produktów była na bardzo wysokim poziomie, reszta to taniocha z Chin,
12
INOXA_DKJ 2016-12-09 14:44:36
Firma Inoxa zarządzana jest w oparciu o wartości. Szacunek, zaufanie, uczciwość to wartości, na których opieramy nasze codzienne relacje. Jakiekolwiek odstępstwa, nie są tolerowane, zarówno przez Zarząd jak i pozostałych pracowników.
Nasze wieloletnie doświadczenie, pozwoliło na wypracowanie, na krajowym rynku, pozycji lidera wśród dostawców elementów złącznych nierdzewnych. Współpracujemy tylko z renomowanymi dostawcami z całego świata, również pochodzącymi z Dalekiego Wschodu, co gwarantuje najwyższą jakość naszych produktów.
Wpis IRQ nie zawiera jakichkolwiek informacji prawdziwych i z tego tytułu ma bezprawny charakter. To wpis osoby, która nie identyfikowała się z naszym system wartości. Trudno się odnosić do pisaniny osoby, która czując wielką swobodę wynikającą z anonimowości ( tą próbuje zapewnić portal GoWork ) wprowadza do przestrzeni publicznej treści, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością i są niezgodne z regulaminem.
5
Zostaw swoją opinię o INOXA - Chrzanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INOXA