brak logo

GSMOK

Warszawa

Opinie o GSMOK

pracuję tu 2014-08-24 20:27:58
Zespół w firmie jest zżyty ze sobą i dobrze się z ludźmi współpracuje (wszystkimi). Z każdym idzie się dogadać. Piszesz robaczku jakieś totalne bzdury i myślisz, że jesteś super, moim zdaniem albo jesteś z konkurencji, albo Cię zwolnili, bo nieroby i ludzie głupi w żadnej firmie nie są mile widziani.
1
pracuje tu 2014-11-20 22:05:41
Umowa zlecenie to nie praca na czarno to jest legalne zatrudnienie. Sprzedaż podróbek to bzdura, ale tu nie ma co dyskutować, bo ty twierdzisz ze wiesz wiecej, wiec dziel sie swoim ogromem wiedzy :)
Pozdrawiam
pracuje tu 2016-01-13 22:23:36
Specjalista ds. sprzedaży / Junior Account Manager to po prostu nazwa stanowiska po polsku i angielsku. pensje wypłacane są terminowo, ktoś tu ma interes w tym, żeby po prostu do pracy w tej firmie zniechęcić. przy 50 zatrudnionych pracownikach byłoby głupotą pracodawcy nie płacić ludziom w terminie.
pracuje tu 2016-02-15 11:33:13
Sporo bzdur napisałaś. Na czarno pracy nie ma, każdy na dzień dobry otrzymuje umowę zlecenie (czyli jest zarejestrowany i są odprowadzane od tej osoby składki). Płatności jak pisałam wcześniej gdyby nie były terminowe to firma poszła by z torbami, bo wątpię aby 50 osób pozwoliło sobie na nie płacenie za wykonaną pracę w terminie. To, że jest wymagane aby wychodziły zamówienia i zadaniem handlowca aby pozyskiwać nowych klientów, to chyba nic dziwnego? Każdy widzi w ogłoszeniu co będzie wymagane, nie pasuje Ci, to nie aplikuj na dane stanowisko. Tu nie da się siedzieć i popijać 8 godzin kawkę, trzeba wywiązywać się z obowiązków, w przeciwnym razie nie masz po co siedzieć w tej firmie. A co do "bluzgania", nikt tego nie robi niecenzuralnie, a już na pewno nie przy innych pracownikach. Jak warunki Ci nie odpowiadają to było się zwolnić po dniu próbnym, zamiast narzekać i pisać jakieś głupoty, nikt Cię do pracy nie zmusza, możesz siedzieć w domu.
3
emm 2016-02-22 23:23:27
bardzo fajna atmosfera w zespole,pozytywni koledzy którzy pomagają i można z nimi pogadać,super dyrektor od którego się wiele nauczyłam.Polecam pracę szczególnie w dziale handlowym ale inne działy są też w porządku np magazyn.Dużo imprez firmowych i jak jest potrzeba to idą na rękę.Nie ma pracy na czarno i pensja zgodnie z ustaleniami.
7
pracownik 2016-02-23 12:21:15
Zastanawiam się skąd takie negatywne opinie. Na dzień dobry każdy dostaje umowę. Jest dzień próbny, aby najpierw zobaczyć czy danej osobie praca odpowiada. Jest system premiowy. Wypłaty są zawsze terminowo. Pracuje się w fajnym młodym zespole. Wszyscy pracują na to, żeby firma się rozwijała, więc ważne jest aby wywiązywać się ze swoich obowiązków. Jeśli komuś nie zależy nad rozwojem i pracą na wspólny sukces to raczej w żadnej firmie nie zagrzeje miejsca na dłużej.
max 2016-08-01 12:29:38
Hej. Zostałam zaproszona na rozmowę do tej firmy na stanowisko biurowo-magazynowe. Może ktoś by mógł mi coś o tym napisać? Jak z zarobkami i atmosferą na magazynie? Bardzo proszę o szczere opinie :)
abcd 2016-08-20 19:20:02
cóż można powiedzieć... Skoro jest tak "spoko", jak twierdzi mój przedmówca, zastanawiam się tylko nad jednym... Dlaczego o godzinie 22:26 - w piątek, po pracy szukał opinii na temat tak wspaniałej firmy.
Wątpliwości? Przy okazji szukania innej pracy postanowiłeś sprawdzić co się mówi o tej firmie w której jesteś dotychczas?

Jedna rada... Nie robisz nikomu przysługi pisząc inaczej niż jest w rzeczywistości....
1
muja 2016-09-24 15:07:34
@ Miszczyn - no jak w góle nie otrzymać ? Przecież masz umowę na której na pewno jakaś wysokość pensji jest wymieniona więc taką też powinieneś otrzymać.n Dlaczego zatem uważasz że jest inaczej ???
1
Miszczyn 2016-12-05 01:02:12
Widzę że Maciuś zadziałał i pousuwał niewygodne komentarze ;-) ale jak nie płaci się pensji to ludzie tak łatwo nie odpuszczą ;-)
2
Zostaw swoją opinię o GSMOK - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GSMOK