brak logo

GSMOK

Warszawa

Opinie o GSMOK

pracuję tu 2014-08-24 20:27
Zespół w firmie jest zżyty ze sobą i dobrze się z ludźmi współpracuje (wszystkimi). Z każdym idzie się dogadać. Piszesz robaczku jakieś totalne bzdury i myślisz, że jesteś super, moim zdaniem albo jesteś z konkurencji, albo Cię zwolnili, bo nieroby i ludzie głupi w żadnej firmie nie są mile widziani.
2
pracuje tu 2014-11-20 22:05
Umowa zlecenie to nie praca na czarno to jest legalne zatrudnienie. Sprzedaż podróbek to bzdura, ale tu nie ma co dyskutować, bo ty twierdzisz ze wiesz wiecej, wiec dziel sie swoim ogromem wiedzy :)
Pozdrawiam
pracuje tu 2016-01-13 22:23
Specjalista ds. sprzedaży / Junior Account Manager to po prostu nazwa stanowiska po polsku i angielsku. pensje wypłacane są terminowo, ktoś tu ma interes w tym, żeby po prostu do pracy w tej firmie zniechęcić. przy 50 zatrudnionych pracownikach byłoby głupotą pracodawcy nie płacić ludziom w terminie.
pracuje tu 2016-02-15 11:33
Sporo bzdur napisałaś. Na czarno pracy nie ma, każdy na dzień dobry otrzymuje umowę zlecenie (czyli jest zarejestrowany i są odprowadzane od tej osoby składki). Płatności jak pisałam wcześniej gdyby nie były terminowe to firma poszła by z torbami, bo wątpię aby 50 osób pozwoliło sobie na nie płacenie za wykonaną pracę w terminie. To, że jest wymagane aby wychodziły zamówienia i zadaniem handlowca aby pozyskiwać nowych klientów, to chyba nic dziwnego? Każdy widzi w ogłoszeniu co będzie wymagane, nie pasuje Ci, to nie aplikuj na dane stanowisko. Tu nie da się siedzieć i popijać 8 godzin kawkę, trzeba wywiązywać się z obowiązków, w przeciwnym razie nie masz po co siedzieć w tej firmie. A co do "bluzgania", nikt tego nie robi niecenzuralnie, a już na pewno nie przy innych pracownikach. Jak warunki Ci nie odpowiadają to było się zwolnić po dniu próbnym, zamiast narzekać i pisać jakieś głupoty, nikt Cię do pracy nie zmusza, możesz siedzieć w domu.
3
emm 2016-02-22 23:23
bardzo fajna atmosfera w zespole,pozytywni koledzy którzy pomagają i można z nimi pogadać,super dyrektor od którego się wiele nauczyłam.Polecam pracę szczególnie w dziale handlowym ale inne działy są też w porządku np magazyn.Dużo imprez firmowych i jak jest potrzeba to idą na rękę.Nie ma pracy na czarno i pensja zgodnie z ustaleniami.
11
pracownik 2016-02-23 12:21
Zastanawiam się skąd takie negatywne opinie. Na dzień dobry każdy dostaje umowę. Jest dzień próbny, aby najpierw zobaczyć czy danej osobie praca odpowiada. Jest system premiowy. Wypłaty są zawsze terminowo. Pracuje się w fajnym młodym zespole. Wszyscy pracują na to, żeby firma się rozwijała, więc ważne jest aby wywiązywać się ze swoich obowiązków. Jeśli komuś nie zależy nad rozwojem i pracą na wspólny sukces to raczej w żadnej firmie nie zagrzeje miejsca na dłużej.
max 2016-08-01 12:29
Hej. Zostałam zaproszona na rozmowę do tej firmy na stanowisko biurowo-magazynowe. Może ktoś by mógł mi coś o tym napisać? Jak z zarobkami i atmosferą na magazynie? Bardzo proszę o szczere opinie :)
abcd 2016-08-20 19:20
cóż można powiedzieć... Skoro jest tak "spoko", jak twierdzi mój przedmówca, zastanawiam się tylko nad jednym... Dlaczego o godzinie 22:26 - w piątek, po pracy szukał opinii na temat tak wspaniałej firmy.
Wątpliwości? Przy okazji szukania innej pracy postanowiłeś sprawdzić co się mówi o tej firmie w której jesteś dotychczas?

Jedna rada... Nie robisz nikomu przysługi pisząc inaczej niż jest w rzeczywistości....
1
muja 2016-09-24 15:07
@ Miszczyn - no jak w góle nie otrzymać ? Przecież masz umowę na której na pewno jakaś wysokość pensji jest wymieniona więc taką też powinieneś otrzymać.n Dlaczego zatem uważasz że jest inaczej ???
1
Miszczyn 2016-12-05 01:02
Widzę że Maciuś zadziałał i pousuwał niewygodne komentarze ;-) ale jak nie płaci się pensji to ludzie tak łatwo nie odpuszczą ;-)
11
paki 2016-12-09 17:42
a możesz napisać coś więcej ?
Prawda 2017-01-11 07:59
"Jeśli komuś nie zależy nad rozwojem i pracą na wspólny sukces to raczej w żadnej firmie nie zagrzeje miejsca na dłużej."

Proszę Cię... Umowa zlecenie, 9 zł. za godzinę to nazywasz sukcesem?
Współczuje młodym ludziom pracującym w tej firmie. Marnują swoją młodość pracując od 10-18.
No cóż, jesteście kimś bo pracujecie w gsmok. Sukces i prestiż XD
6
wawa 2017-01-15 17:33
przecież nikt Cię nie zmusza do pracy tam. po to jest rozmowa kwalifikacyjna i dzień próbny, aby warunki pracy omówić i zobaczyć jak praca w firmie wygląda. albo się na nie zgadzasz, albo nie i szukasz pracy gdzie indziej. idź do tesco albo carreffour tam na pewno osiąniesz większy prestiż i sukces :D
3
Urus 2017-01-16 15:55
Zgrany zespol gsmok, kerf i tesco. Praca na podobnym poziomie prestizu i poszanowania pracownika.
4
wawa 2017-01-18 17:55
jak ktoś nie ma ambicji to kokosów zarabiać nie będzie. przy pracy na magazynie nie ma co wymagać wygórowanych stawek. działów w gsmok trochę jest, chcesz więcej zarabiać to się przenosisz, nie masz ambicji to robisz na magazynie i tyle. a jak dla Ciebie praca na etat od poniedziałku do piątku jest porównywalna z pracą w tesco to gratuluję wyboru.
3
Urus 2017-02-27 19:26
"przy pracy na magazynie nie ma co wymagać wygórowanych stawek"
Dlatego Szefuńcio nie może znaleźć pracowników na magazyn.
5
uczsieucz 2017-03-02 20:38
nie każdy utrzymuje się sam i potrzebuje zarobków rzędu 3 tysięcy, dużo osób mieszka z rodziną i za nic nie musi płacić, więc czemu mają sobie nie dorobić na magazynie? ja rozumiem że dla wielu osób to mogą być niezadowalające pieniądze, ale nie chcesz pracować za taką stawkę, znajdź lepszą pracę. po co od razu hejtować? chyba że nie masz wykształcenia i nikt Cię nie chce do lepszej pracy, wtedy hejt jest dla mnie jasny. ale cóż niczyja wina, że Ci się nie chciało uczyć :) szkoda tylko tych wszystkich, których przez to obsmarujesz w internecie za swoje nieróbstwo.
1
ZUS 2017-03-10 13:40
Macieju nie denerwuj sie
5
Maja 2017-04-06 10:11
Pracujesz w GSMOK? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą obecnie liczyć pracownicy?
Zostaw swoją opinię o GSMOK - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GSMOK