Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Toensmeier

Pracowałeś w firmie Toensmeier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
egon - 2013-10-19 10:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Syf i hiv i Mogiła. Samochody to jedna wielka tragedia.
Zarobki jedna wielka porażka. Poprzyjmowali 60 ludzi nawet nie wiedzą że
jesteś w pracy. Jak juz sie zorientują to każą ci plac zamiatać.
Robisz tam wszystko od zbierania martwych zwierząt z ulicy po zamiatanie bazy.
Czasem zdarzy się że pojedziesz bramowcem który ma 20 lat i modlisz się żeby przetrwać dniówkę. Katastrofa
zdjecie uzytkownika
Polo - 2014-09-23 16:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Potwierdzam syf wielki zarobki głodowe żadnych dodatków przy pracy w syfie i smrodzie gdzie sie podziała inspekcja pracy?!
zdjecie uzytkownika
pl - 2014-11-23 10:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Grupa ludzi ktorzy udaja prefosjonalna firme ale niestety nieumiejetne zarzadzanie otrzymanymi srodkami na rozwoj nie pozwoli tej firmie na utrzymanie sie na rynku przez kolejne lata. Pracownicy niestety traktowani gorzej niz bydlo.
zdjecie uzytkownika
pracownik-były - 2015-04-09 11:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Pracowałem w jednym z oddziałów. Potwierdzam syf, i nie ze względu na harakter pracy. Kadra kierownicza ma pracowników za śmieci, które ci muszą zbierać. Cięcia budrzetowe dotykają pracowników, gry w tym czasie kierownicy mają zmieniane 2 letnie skody na nowe z salonu. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Topi - 2015-07-07 10:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Potwierdzam syf hiv i kiła zarobki dno warunki pracy dno duże wymagania za byle co zabieranie premii. Słaba ręka dyrektora małe zainteresowanie co tak naprawde dzieje sie w jego firmie i jak pracują jego podwładni( dyspozytorzy to jak by awans z chama na pana udają kogoś kim nie są i robią coś na czym sie nie znają i o czym nie mają pojecia).I jeszcze podobno jak wszędzie układy układziki jednemu wszystko uchodzi drugiemu nic.
zdjecie uzytkownika
hernik - 2015-09-07 21:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rózne opinie słyszy się na temat pracy w tej firmie. Moja rada – oczywiście warto czytać i szukać informacji na temat firmy, ale jeszcze lepszym pomysłem jest wykazać się inicjatywą i samemu firmę sprawdzić. Widzę tutaj wiele negatywów na ich temat. Wiekszość zdecydowanie jest przesadzona, ale żadna taka informacja z powietrza się nie bierze
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-10-22 23:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Bodzio w takim razie, skoro jesteś niezadowolony z pracy tam i wiesz o tym, że inni współpracownicy też tak mają, to może powinniście coś z tym zrobić. Firma jest Niemiecka, a ma jedynie w Zgierzu swój oddział. Wystarczy, że ktoś zgłosi to gdzieś wyżej, a może wasza sytuacja się poprawi, no nie wiem.
zdjecie uzytkownika
kołdra - 2015-10-23 22:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z własnego doświadczenia wiem co to za firma. Zero szacunku dla pracownika, same wielkie wymagania,traktowanie jak śmieci, pomiatanie pracownikiem. Nie zapewniają podstaw np. ubrań roboczych butów, o premii w ogóle nie ma mowy, z wielką łaską zapłacą za godziny co im się rzadko zdarza. Samochody to złomy. W oddziale w którym miałem "przyjemność" pracować tylko 2 na krzyż były jako tako sprawne. Tylko nasłać na toto inspekcję pracy i sanepid. Na placach jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam tej firmy, za takie pieniądze wstyd tam pracować.
zdjecie uzytkownika
kołdra - 2015-10-23 22:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z własnego doświadczenia wiem co to za firma. Zero szacunku dla pracownika, same wielkie wymagania,traktowanie jak śmieci, pomiatanie pracownikiem. Nie zapewniają podstaw np. ubrań roboczych butów, o premii w ogóle nie ma mowy, z wielką łaską zapłacą za godziny co im się rzadko zdarza. Samochody to złomy. W oddziale w którym miałem "przyjemność" pracować tylko 2 na krzyż były jako tako sprawne. Tylko nasłać na toto inspekcję pracy i sanepid. Na placach jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam tej firmy, za takie pieniądze wstyd tam pracować.
zdjecie uzytkownika
ALI - 2015-11-11 16:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca odział Zgierz ......
Dyspozytorzy fajnie mieć u nich fory POTWIERDZAM !
to się opłaca , dadzą premię częściej dodatkową , na fuchę załogi przymkną oko , nawet na innym rejonie to nic i tak paliwo płaci Toensmeier
,a segregacja śmieci :)
Ci co pracują lub pracowali wiedza o co chodzi
zdjecie uzytkownika
były - 2015-11-28 12:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Polecam pracę jak ktoś ma mocne nerwy ,lubi loterię , bo nie wiesz w jakiej załodze jeździsz danego dnia - tygodnia , z małymi wyjątkami załóg
.Segregacja :) żal nie raz było patrzeć na segregowane czyste śmieci . Ludzie segregują śmieci wierząc w nią :) ,a firma wysypuje część w Zgierzu na jedną kupę segregowane czy nie segregowane idą do jednego boksu !!!!! Miasto nic nie robi , A WYSTARCZYŁO BY WYRYWKOWO POJEŹDZIĆ SOBIE ZA ŚMIECIARKAMI BY SIĘ PRZEKONAĆ , LUB SPRAWDZIĆ GRAFIK
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-12-09 18:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
sluchajcie skoro panuje u was takie niezdowolenie to dlaczego nie pojdziecie by porozmawiac o tym z szefem, przeciez czy odziez robocza czy narzedzia do pracy powinniscie miec raczej zapewnione.
zdjecie uzytkownika
kołdra - 2015-12-20 23:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
taaa... łatwo powiedzieć... idź i powiedz to usłyszysz: "ja rozumiem, proszę zrozumieć trudną sytuację firmy, niedługo się poprawi. Będą podwyżki"
A tu ani widu ani słychu, więc nie bądź taki mądry
zdjecie uzytkownika
BoDallas - 2015-12-29 14:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale skoro mówią że podwyżki jakieś będą @kołdra a nie że nie, to może i będą. Nie znam dokładnej sytuacji firmy, ale chyba radzą sobie coraz lepiej, umowy o prace dają, pensja podobno powyżej średniej.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2016-01-12 08:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
jak wyglada praca w PUKu jakie zarobki maja kierowcy?
zdjecie uzytkownika
BoDallas - 2016-01-17 00:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dowiedziałem się trochę i mam wrażenie, że tak jak mówiłem będą te podwyżki i nie ma się co przejmować, a pensja jest powayżej średniej, więc tylko się cieszyć
zdjecie uzytkownika
mlody - 2016-01-20 09:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedz mi kolego ile idzie zarobic 2500?
zdjecie uzytkownika
BoDallas - 2016-01-20 20:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No coś takiego, to są takie sumy, zdaje się że nei większe kolego @młody więc jeśli Ci to odpowiada to ryzykuj, ale powiem Ci w tajemnicy że można powiedzieć i 3000 na rozmowie.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2016-01-22 20:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BoDallas ale 3000zl brutto czy netto ?
zdjecie uzytkownika
kat - 2016-03-12 20:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w ochronie tej firmy w Rudzie Śląskiej. Rozmawiam z pracownikami, wiem co sie tu dzieje. Jesteśmy tak samo tu traktowani. Każdy jest potencjalnym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wymaga się coraz więcej.Mogę nawet to określić mocnym słowem - mobbing !!!
zdjecie uzytkownika
hernik - 2016-04-14 20:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kat - 2016-03-12 20:06:00]:
myślę , że jest to zdecydowanie zbyt mocne słowo. Przede wszystkim dlatego , że większość ludzi która tutaj przychodzi i niby chce pracować to większość swojego czasu po prostu się obija, a nie robi co trzeba
zdjecie uzytkownika
BoDallas - 2016-05-17 16:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co no ja nie wiem, może gada dobrze? Aczkolwiek ja bym sie wolał nie wtrącać i nie ignerować, bo wiadomo, że nikt tego nie lubi, aczkolwiek to o rotacji mnie przekonuje, wiadomo przecież jak jest

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Toensmeier!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toensmeier
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert