brak logo

Toensmeier

Ruda Śląska

Opinie o Toensmeier

egon 2013-10-19 10:42:52
Syf i hiv i Mogiła. Samochody to jedna wielka tragedia.
Zarobki jedna wielka porażka. Poprzyjmowali 60 ludzi nawet nie wiedzą że
jesteś w pracy. Jak juz sie zorientują to każą ci plac zamiatać.
Robisz tam wszystko od zbierania martwych zwierząt z ulicy po zamiatanie bazy.
Czasem zdarzy się że pojedziesz bramowcem który ma 20 lat i modlisz się żeby przetrwać dniówkę. Katastrofa
9
Polo 2014-09-23 16:00:43
Potwierdzam syf wielki zarobki głodowe żadnych dodatków przy pracy w syfie i smrodzie gdzie sie podziała inspekcja pracy?!
7
pl 2014-11-23 10:01:42
Grupa ludzi ktorzy udaja prefosjonalna firme ale niestety nieumiejetne zarzadzanie otrzymanymi srodkami na rozwoj nie pozwoli tej firmie na utrzymanie sie na rynku przez kolejne lata. Pracownicy niestety traktowani gorzej niz bydlo.
7
pracownik-były 2015-04-09 11:03:29
Pracowałem w jednym z oddziałów. Potwierdzam syf, i nie ze względu na harakter pracy. Kadra kierownicza ma pracowników za śmieci, które ci muszą zbierać. Cięcia budrzetowe dotykają pracowników, gry w tym czasie kierownicy mają zmieniane 2 letnie skody na nowe z salonu. NIE POLECAM
9
Topi 2015-07-07 10:21:30
Potwierdzam syf hiv i kiła zarobki dno warunki pracy dno duże wymagania za byle co zabieranie premii. Słaba ręka dyrektora małe zainteresowanie co tak naprawde dzieje sie w jego firmie i jak pracują jego podwładni( dyspozytorzy to jak by awans z chama na pana udają kogoś kim nie są i robią coś na czym sie nie znają i o czym nie mają pojecia).I jeszcze podobno jak wszędzie układy układziki jednemu wszystko uchodzi drugiemu nic.
4
hernik 2015-09-07 21:40:56
Rózne opinie słyszy się na temat pracy w tej firmie. Moja rada – oczywiście warto czytać i szukać informacji na temat firmy, ale jeszcze lepszym pomysłem jest wykazać się inicjatywą i samemu firmę sprawdzić. Widzę tutaj wiele negatywów na ich temat. Wiekszość zdecydowanie jest przesadzona, ale żadna taka informacja z powietrza się nie bierze
1
Marek 2015-10-22 23:42:38
@Bodzio w takim razie, skoro jesteś niezadowolony z pracy tam i wiesz o tym, że inni współpracownicy też tak mają, to może powinniście coś z tym zrobić. Firma jest Niemiecka, a ma jedynie w Zgierzu swój oddział. Wystarczy, że ktoś zgłosi to gdzieś wyżej, a może wasza sytuacja się poprawi, no nie wiem.
1
kołdra 2015-10-23 22:59:05
Z własnego doświadczenia wiem co to za firma. Zero szacunku dla pracownika, same wielkie wymagania,traktowanie jak śmieci, pomiatanie pracownikiem. Nie zapewniają podstaw np. ubrań roboczych butów, o premii w ogóle nie ma mowy, z wielką łaską zapłacą za godziny co im się rzadko zdarza. Samochody to złomy. W oddziale w którym miałem "przyjemność" pracować tylko 2 na krzyż były jako tako sprawne. Tylko nasłać na toto inspekcję pracy i sanepid. Na placach jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam tej firmy, za takie pieniądze wstyd tam pracować.
2
kołdra 2015-10-23 22:59:06
Z własnego doświadczenia wiem co to za firma. Zero szacunku dla pracownika, same wielkie wymagania,traktowanie jak śmieci, pomiatanie pracownikiem. Nie zapewniają podstaw np. ubrań roboczych butów, o premii w ogóle nie ma mowy, z wielką łaską zapłacą za godziny co im się rzadko zdarza. Samochody to złomy. W oddziale w którym miałem "przyjemność" pracować tylko 2 na krzyż były jako tako sprawne. Tylko nasłać na toto inspekcję pracy i sanepid. Na placach jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam tej firmy, za takie pieniądze wstyd tam pracować.
1
ALI 2015-11-11 16:57:03
Praca odział Zgierz ......
Dyspozytorzy fajnie mieć u nich fory POTWIERDZAM !
to się opłaca , dadzą premię częściej dodatkową , na fuchę załogi przymkną oko , nawet na innym rejonie to nic i tak paliwo płaci Toensmeier
,a segregacja śmieci :)
Ci co pracują lub pracowali wiedza o co chodzi
1
były 2015-11-28 12:52:03
Polecam pracę jak ktoś ma mocne nerwy ,lubi loterię , bo nie wiesz w jakiej załodze jeździsz danego dnia - tygodnia , z małymi wyjątkami załóg
.Segregacja :) żal nie raz było patrzeć na segregowane czyste śmieci . Ludzie segregują śmieci wierząc w nią :) ,a firma wysypuje część w Zgierzu na jedną kupę segregowane czy nie segregowane idą do jednego boksu !!!!! Miasto nic nie robi , A WYSTARCZYŁO BY WYRYWKOWO POJEŹDZIĆ SOBIE ZA ŚMIECIARKAMI BY SIĘ PRZEKONAĆ , LUB SPRAWDZIĆ GRAFIK
2
tom 2015-12-09 18:22:15
sluchajcie skoro panuje u was takie niezdowolenie to dlaczego nie pojdziecie by porozmawiac o tym z szefem, przeciez czy odziez robocza czy narzedzia do pracy powinniscie miec raczej zapewnione.
3
kołdra 2015-12-20 23:18:56
taaa... łatwo powiedzieć... idź i powiedz to usłyszysz: "ja rozumiem, proszę zrozumieć trudną sytuację firmy, niedługo się poprawi. Będą podwyżki"
A tu ani widu ani słychu, więc nie bądź taki mądry
3
BoDallas 2015-12-29 14:03:20
Ale skoro mówią że podwyżki jakieś będą @kołdra a nie że nie, to może i będą. Nie znam dokładnej sytuacji firmy, ale chyba radzą sobie coraz lepiej, umowy o prace dają, pensja podobno powyżej średniej.
1
mlody 2016-01-12 08:18:41
Witam
jak wyglada praca w PUKu jakie zarobki maja kierowcy?
BoDallas 2016-01-17 00:52:40
Dowiedziałem się trochę i mam wrażenie, że tak jak mówiłem będą te podwyżki i nie ma się co przejmować, a pensja jest powayżej średniej, więc tylko się cieszyć
1
mlody 2016-01-20 09:22:42
powiedz mi kolego ile idzie zarobic 2500?
BoDallas 2016-01-20 20:39:02
No coś takiego, to są takie sumy, zdaje się że nei większe kolego @młody więc jeśli Ci to odpowiada to ryzykuj, ale powiem Ci w tajemnicy że można powiedzieć i 3000 na rozmowie.
1
mlody 2016-01-22 20:19:12
BoDallas ale 3000zl brutto czy netto ?
2
kat 2016-03-12 20:06:00
Pracuję w ochronie tej firmy w Rudzie Śląskiej. Rozmawiam z pracownikami, wiem co sie tu dzieje. Jesteśmy tak samo tu traktowani. Każdy jest potencjalnym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wymaga się coraz więcej.Mogę nawet to określić mocnym słowem - mobbing !!!
1
hernik 2016-04-14 20:40:32
myślę , że jest to zdecydowanie zbyt mocne słowo. Przede wszystkim dlatego , że większość ludzi która tutaj przychodzi i niby chce pracować to większość swojego czasu po prostu się obija, a nie robi co trzeba
BoDallas 2016-05-17 16:56:06
Wiesz co no ja nie wiem, może gada dobrze? Aczkolwiek ja bym sie wolał nie wtrącać i nie ignerować, bo wiadomo, że nikt tego nie lubi, aczkolwiek to o rotacji mnie przekonuje, wiadomo przecież jak jest
Zostaw swoją opinię o Toensmeier - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toensmeier