brak logo

DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Leszczyny

Opinie o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Pantoflarz 2016-10-22 07:41
no odpowiedzialność będzie się wam na tej S3 opłacała jak klimatyzacja se włączycie bez lato :D
3
Lara 2016-10-23 23:10
Kretyn
1
Jedziemy 2016-10-24 22:17
Ten zaklad oblewa wszystkie audyty w ostatnim czasie hahaah ;)
8
Bednara 2016-10-25 19:42
Nareszcie ktoś prawdę napisał źe s3 za mało zarabia za taką odpowiedzialność.


7
Kuj 2016-10-26 19:02
Sypią upomnieniami za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
Czerwieniok 2016-10-27 16:21
Lepiej byloby dla gminy jakby w tym miejscu ziemniaki rosły...
5
Jola 2016-10-29 14:40
Może ktoś z firmy Dynamik Technologis zainteresował by się firma sprzątająca która chodzi do pracy jak jej się podoba i tak samo wychodzi kiedy chce a zdarza się że wó gole nie przychodzi nie dba o porządek .A nasz firma płaci im za darmo.
2
Gosc 2016-11-02 01:33
Ojej... kamery w mistrzówce macie? Ale mi was szkoda... koniec leżenia :) bardzo przykro. Moze wkońcu ruszycie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zainteresujecie sie tym co sie dzieje na hali nie? na stołówce tez by sie przydala bo wiekszosc czasu teraz tam spedzacie a chyba nie za to wam płacą :) Może wkońcu ktos zainteresuje sie pracą brygadzistów utrzumania i liniowymi, jak mają tyle czasu wolnego to moze im dolożyć obowiązków, bardziej pilnowac albo obciąć wypłate? Czemu tylko zwykli ludzie pracujacy na hali mają pracowac pełne 8 godzin? Napewno te słowa was zabolały :) no ale ktos musi powiedziec jaka jest prawda.
18
bobi 2016-11-04 16:58
Generalnie to na początku praca była fajna, z czasem (1 rok) człowiek rzadziej się uśmiecha, optymizm gdzieś znika itd. Nie można się odezwać w żadnej kwestii - nikt nie słucha !!! Za wszystko lecą upomnienia, nagany i po premii. Co tu dużo pisać - zwykłymi operatorami się nikt nie przejmuje !!! Jeżeli masz szczęście to ktoś Cię wysłucha i puszcza w niepamięć. Albo lepszy przykład pytasz kogoś o coś, po pewnym czasie chcesz się jeszcze raz upewnić i tu ten sam Pan się wypiera, że on nic takiego nie mówił! Zatrudniają cały czas, ale każdy sam musi sobie odpowiedzieć, czy chce pracować w takiej atmosferze. Człowiek w tej pracy zmienia się w osobę nerwową, taką bezwartościową momentami. To prawda, że liczą się tylko pupilki !!!!!!
21
d 2016-11-06 02:07
Mamy kamery i co z tego , teraz mamy i podgląd na was :P
1
5 letni pracownik produkcyjny. 2016-11-11 12:02
Pracują Ci co mają pracować , reszta siedzi pochowana , patrz szatnia mistrzówka akwarium gdzie jest dyskoteka i pełen luz , a zapierniczać to tylko produkcja , brygadziści liniowi itd pełen spokój i opanowanie max cyfra bez wgląd co się produkuje i jak , przecież to wszystko się podogina doklepie i będzie szło do klienta a że jest reklamacja to już nikogo nie interesuje , jakość nie istnieje skoro były szef jakości jest teraz szefem produkcji czyli liczy się dla niego produkcja i max cyfra a nie pamięta jak to było za jego czasów .. te os.. deb.. z produkcji połowę chciał zwolnić razem z koniem ale niestety przyszedł czas że sam stał się koniem dwa , pan jajeczko myślący tylko i wyłącznie o sobie i swoim interesie , pokazuję się z takiej strony jak chce aby go widzieli no ale niestety jedni się na nim poznali i mają o nim swoje zdanie , szkoda jedynie chłopa że zdegradowali go na produkcje , tam świata nie zbawi a sam się wykończy , ludzię się zwalniają rotacja rotacja i jeszcze raz rotacja a reklamacja goni reklamacje.
10
, 2016-11-13 17:53
sporo ludzi odchodzi z tego tonącego okrętu ;) w sumie to bylo wszystko do przewidzenia
5
obcy 2016-11-14 15:53
Zawsze nie zadowoleni. Kiedyś byli tylko misztrzowie i też wam źle było. Jak wam dogodzić
1
Jajecznica 2016-11-15 22:33
Możemy postarajmy się wspólnymi siłami udzielić pomocy kier jajeczce bo co my bez niego zrobimy. Nasza legenda Dynamic - Kapo di tutti, nawiasem mówiąc kabel di tutti
2
Jeden_z_brygadzistow_zgadnij_ktory! 2016-11-19 09:18
Jezeli ktos mowi ze mam isc z problemem do pana J.P., to wole sobie sam z tym poradzic, mimo to ze to dlugo trwa. Bo ten "inzynier" ktory doslownie nic nie potrafi, nic nie naprawi, jedzcie to bo Jego zdaniem jest ok. Nie on dopuszcza sztuki do produkcji, jest poprostu nikim w tej firmie I nic nie potrafi. Zarabia za nic. Nawet jezeli dobra sztuka to tylko co trzecia czy piata sztuka, to macie jechac. Buble przeciez nie na niego ida. Zrobi jedna dobra sztuke I ucieka I "zrobione". Chyba ktos tu zapomnial jak to bylo za czasow brygadzisty. To juz przezbrajacz ze zgrzewarek po 3 miesiacach mnie lepiej zaskoczyl niz ten czlowiek. Na spawalni tak samo prze madry, a tak na prawde wszystko robi tylko tak aby to ktos za niego zrobil. Jak jest dobrze to mowi ze on to zrobil, a jak jest zle to tlumaczy tym ze to operator zawinil I operator zepsul. Do tego J.P. Z tego co slyszalem nie zly kabel jest, oby ktos go zakablowal. Karma wraca panie J. Wszechmadry.
9
obcy 2016-11-22 18:28
Man nadzieję że to nie J.P wykasował moją opinie o tym że niektòre kobiety go uwielbiają. Bo to prawda
1
Jedna z kobiet 2016-11-23 00:46
Bo pewnie mysla ze on cos jednak umie.
Nie bede przypominal o tym jak byl brygadzista I wmawial ludziom wyzsze targety niz sa, potem cisli jak... I porobili nowe targety przez wiekszosc obecnych operatorow w tym zakladzie nie do zrobienia.
Jego zarty sa tak smieszne ze tylko sie usmiechamy, aby nie bylo mu przykro.
8
gość 2016-11-23 19:02
I nikogo nie dziwi że tyle ludzi się zwalnia z s3
1
Jeden_z_brygadzistow_zgadnij_ktory! 2 2016-11-23 20:17
Bardzo przepraszam pana J.P. Za ten komentarz, wlasnie uslyszalem ze ktos - nawet nie wiem kto, pisal to z mojego tel. Nic nie mam do Jego pracy, poprostu nie mam opini na ten temat. Komentarzu nie mozna usunac nie stety, na szczescie jest anonimowy. Kazdy robi swoje. Pozdrawiam.
operator 2016-11-27 20:59
Sezon żniw na uwalanie premii pracownikom przed świętami uważam za otwarty. Operatorzy S3 w życiu chyba całej premii na oczy nie zobaczą, harują cały miesiąc a premię tracą na koniec miesiąca. Widocznie wytyczne są odgórnie aby firma mogła zaoszczędzić kosztem zwykłych pracowników którzy powinni się cieszyć że zarobią 1500zł. Mimo wszystko życzę im Wesołych Świąt.
17
Porazka 2016-12-09 18:15
Chcialbym dodac wiecej... w tej firmie nie awansuja ludzie inteligentni i wyksztalceni, ale sami wiecie jacy
18
X 2016-12-09 18:59
Jacy?
2
T 2017-01-09 19:44
Sam sobie odpowiedz na to pytanie, bo pewnie tam pracujesz...
9
Taki_se_chopek 2017-02-01 16:20
inzyniery po zawodowce, powodzenia dla tych co dalej walczą z korpo :)
4
Eh.. 2017-02-02 22:25
Dokladnie... jak mozna tak kogos nazywac, jesli nie ma wyzszego wyksztalcenia technicznego, po ktorym otrzymuje sie tytul inzyniera
3
Malyhumzatoduzejaje 2017-02-12 06:38
Kolejny audyt i kolejny zepsuty przez biuro, a jak zwykle oberwie się produkcji..
9
operator 2017-02-12 21:17
Tym razem produkcja utarła im nosa :)
4
123 2017-02-16 21:11
"Profesjonalnie" się wczoraj rano zachowała jedna z brygadzistek. Gdyby moja brygadzistka na mojej zmianie sobie na coś takiego pozwalała to już byłaby na odpowiedniej rozmowie...
2
Nauczycielka Nina 2017-02-17 14:34
123 masz racje gdy niema Tomusia pantoflarstwo się szerzy na maksa
1
Bypasss_forever 2017-02-23 00:28
Wara od bajpasika ❤️
8
Obserwator 2017-03-24 11:33
Może pora zainteresować się jedną z brygadzistek. Oto główne jej atuty:
- Nie ma bladego pojęcia o produkcji, nie potrafi odpowiedzieć na proste pytania,
- Marnie idzie jej wywiązywanie się ze swoich obowiązków, zamiast tego potrafi godzinami stać i rozmawiać bynajmniej nie o produkcji,
- Nie potrafi rozwiązywać problemów, nie potrafi wstawić się za pracownikiem,
- Swój brak kompetencji nadrabia donoszeniem na pracowników z wszystkich stref i działów firmy,
- Operuje słownictwem rodem spod monopolowego,
- Pastwi się nad słabszmi i tymi, którzy boją się odezwać.
Wiecie o kim mowa?
Strefo! Otwórz oczy i usta! Zacznij mówić i nie daj się poniżać. Nikt nie jest bezkarny! Zróbcie w końcu z tym porządek, bo żal mi na Was patrzeć stojąc z boku!
33
Anonimowy 2017-03-28 20:35
Cała prawda o Żanecie.
7
Anonimowy 2017-03-29 15:40
No co Ty !
3
MM 2017-03-31 00:38
Ale podobno to jest najlepsza brygadzistka i najlepsza zmiana... Jak to możliwe ?? Ze niby Ania ??:o
2
Oreo 2017-03-31 14:23
Najlepsza zmiana? hehehehelmans
5
Oreo 2017-03-31 14:26
Najlepsza brygadzistka? Hahahahałupywelkamtu
6
Karly 2017-06-14 22:15
Te 3 tygodnie urlopu to niech sobie l.c. wsadzi w swą włoska rzic. L4 cały zakład będzie zanosił pod koniec roku
8
Zenada 2017-06-17 16:42
Czyli to prawda, ze jestescie okradani z urlopu...
7
LSD 2017-06-24 21:26
Witam jak wygladaja zarobki praca itp na stanowisku mechanika/elektryka
LSD 2017-06-27 23:35
A zarobki?
Nowy 2017-06-28 20:17
Są przyjęcia na operatora wózka widłowego
albo spawacz mag ?

I jakie są zarobki
Czinczin 2017-06-29 09:17
Praca w UR to raj, kawka, batonik, cypis, i tak w kółko. A jak zgłaszasz z produkcji awarię to czekasz 5h bo nie majom czasu xD
9
Cypis 2017-06-30 13:56
To trza sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] było uczyć !!!!!!!! Akutalnie jest nabór na Mechanika oraz Elektryka. ZAPRASZAMY :)
1
Feta 2017-07-05 00:46
Inzyniery po zawodowie nie musiały się uczyc
4
Czinczin 2017-07-18 20:13
Jak może być mobbing w miejscu, gdzie nic nie robią tylko piją kawkę i jedzą batoniki? xD
6
Edyta 2017-07-27 15:40
Szukają kogoś na stanowisko Księgowa/y. Kto podzieli się informacjami na temat pracy na takim stanowisku i da jakieś rady dla przyszłych pracowników?
2
Może do dynamic 2017-07-29 19:17
Jaka panuje atmosfera na zakładzie ludzie , kierownictwo okey czy nie? I zarobki jakie można wyciągnąć bez sobót i nadgodzin?
1
Czinczin 2017-08-07 12:27
Ja się podzielę informacjami na temat pracy w księgowości. Można ją wystarczająco określić trzema słowami : kawka, batonik, ploteczki.
Pozdrawiam xD
2
pracownik 2017-08-14 17:52
Pan M.J i Pan P.K są the best!
Bednara 2017-08-16 16:58
Tak
Zostaw swoją opinię o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O. - Leszczyny
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.