brak logo

DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Leszczyny

Opinie o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.

Tytan 2016-02-01 12:17:35
Dobra firma nie ma co narzekać kto chce i umie pracować to nie będzie marudzić a wiadomo ze leser co nie jest nauczony pracy to będzie wymyślać że mu zle że się czepiają i tak dalej !!! Ł.H i T.Z i P.K to najlepsze chłopy na 2-iej strefie !!! A pan M.J jest fałszywy i pedpierdala wszystkich i dzięki podpierdalaniu sie wybił !!!
Opinia 2016-02-02 20:24:12
Nowy kiero jakości na pewno zostanie przyjęty z zewnątrz. Marne szanse są nawet dostać się do akwarium kontroli
emsio 2016-02-04 22:00:41
Witam są moze przyjęcia jeszcze? I czy przyjmuja osoby ktore maja juz jakas prace wie kto cos ? Pzdr.
Buzer 2016-02-06 09:15:06
monotonia pracy a co to je ?
Marian 2016-02-06 13:20:30
Premie dostaja ci , ktorzy dobrze robia "loda" a w szczegolnosci Piotrek i Mariusz.
2
Jajecznica 2016-02-06 19:22:49
Każdy orze jak może;)
anonim6 2016-02-08 14:26:10
Witam, chciałam zapytać na czym dokładniej polega praca w tej firmie? Zastanawiam się nad złożeniem tam papierów, stąd moje pytanie.
2
Nick 2016-02-17 00:00:08
Firma produkującą części do aut, coś w stylu tenneco.
1
Bednara 2016-02-21 20:28:34
Kiedy znaczące podwyżki dla kobiet które pracują tam najdłużej. Doceniane są pracownicy z niszy stanem. .to co polityka zakładu
Antek 2016-02-21 23:12:17
Witam jak to wyglada z aktualnymi przyjeciami są jeszcze?
Asi 2016-02-29 17:25:29
Witam czy przyjmują również kobiety? Proszę napisać na czym praca polega. Dziękuję
Andrzej 2016-03-01 08:08:47
Przyjmują również kobiety.Dzisiaj przyjmują 5 kobiet ,jutro zwalniają 5 innych.
Oprócz tego trzeba być bardzo mocnym psychicznie i to nieważne facet czy baba, bo mobbing jest tu na porządku dziennym.Szczególnie na zmianie Mariusza. W domu pod pantoflem to w pracy szaleje. Kto chce pracować w tej firmie mobbingowej pod kierownictwem pana Ju....o i brygadzisty Mariusza , to zapraszamy i prosimy no składanie podań.
Będzie wesoło , kolejna osoba do znęcania.
3
Asi 2016-03-01 16:44:26
Ogólnie to co tam się robi? Dzięki za odp :-)
... 2016-05-13 19:42:43
Jakie 2500 ? chyba o innej firmie mówisz
1
RURA 2016-05-15 20:25:35
......ty się chyba z choinki urwał(eś)aś. Stawki inżynierów zaczynają się od 3500 zł netto wzwyż i zależą od stażu pracy
HRworker 2016-05-17 01:10:55
3500 zł netto na początek po 3 miesiącach są podwyżki średnio około 1000zł netto , z dodatkami i premiami można mieć nawet około 5500 netto , porównywalne zarobki są również w jakości , lecz oni mają lepszy system premiowania czyli mogą mieć znacznie więcej.
work 2016-05-18 12:42:30
Ci panowie na stanowiskach: inzynier maja tylko takie stanowisko? Czy sa serio inzynierami po szkole wyzszej technicznej? Wydaje mi sie ze tak tylko nazywa sie te stanowisko w firmie...
L4 2016-05-18 23:19:50
Patrzcie, jak te obiboki, ile oni zarabiają a my biedni fizyczni zapierd…:(
5
hej 2016-06-11 19:58:25
przyjmują teraz? :)
Gosc 2016-09-02 11:02:18
Hahaahaa inżyniezy u nas to wygląda tak ze chodzą po hali jak po wybiegu i se gwiżdżą ( pan Węg... i Pie... gwiazdy zakładu) którzy moim zdaniem nadają się co najwyżej do przebierania złomu, chociaż watpie czy potrafią odróżnić stal zwykłą od nierdzewki :) ogólnie zakład spoko tylko że wszystko musiisz sobie sam robić bo ,,utrzymanie ruchu" z bozej laski nie ma wiecznie czasu... bo albo trzeba isc zapalić albo kawke sobie wypić a najlepiej to siedzieć w kontenerze (mistrzowie) i cykac na komputerze, sluchac muzyki albo sie wydurniać bo tam jest klima :) nie wspomne o brygadzistach liniowych bo chyba Niektórzy zapomnieli jak wygląda praca na produkcji a wydaje mi się że rączki mają sprawne - to wszystko wina LIDERÓW którzy nie potrafia dopilnować swoich ludzi, ale wystarczy im lizac du.. a praca może się stać istną sielanką i zawsze bedziesz na wygranej pozycji ( nie wazne ze masz dwie lewe ręce )
19
Gosc 2016-09-02 11:03:13
Hahaahaa inżyniezy u nas to wygląda tak ze chodzą po hali jak po wybiegu i se gwiżdżą ( pan Węg... i Pie... gwiazdy zakładu) którzy moim zdaniem nadają się co najwyżej do przebierania złomu, chociaż watpie czy potrafią odróżnić stal zwykłą od nierdzewki :) ogólnie zakład spoko tylko że wszystko musiisz sobie sam robić bo ,,utrzymanie ruchu" z bozej laski nie ma wiecznie czasu... bo albo trzeba isc zapalić albo kawke sobie wypić a najlepiej to siedzieć w kontenerze (mistrzowie) i cykac na komputerze, sluchac muzyki albo sie wydurniać bo tam jest klima :) nie wspomne o brygadzistach liniowych bo chyba Niektórzy zapomnieli jak wygląda praca na produkcji a wydaje mi się że rączki mają sprawne - to wszystko wina LIDERÓW którzy nie potrafia dopilnować swoich ludzi, ale wystarczy im lizac du.. a praca może się stać istną sielanką i zawsze bedziesz na wygranej pozycji ( nie wazne ze masz dwie lewe ręce )
11
aneTA 2016-09-03 16:07:55
ponoć firma ma się rozbudowywać mają wybudować wielki biurowiec i bandą szukać ekipy do mycia okien ?
ziomal 2016-09-04 11:11:01
Gosciu nie zapomnij też o kier Jur....który sam nie wie co jest dobre a co złe.
7
Jo 2016-09-17 04:23:51
Księżniczki do sprzątania. ..........
Alora 2016-10-07 13:07:37
No zarobki niezłe podobne pensje do wypłaty operatora włoskiego .
Monster 2016-10-12 05:08:32
Można spokojnie aplikować na stanowisko kierownika działu jakości , dotychczasowy kierownik zostal zdegradowany na produkcje także jest szansa na fajne stanowisko , ekipa też fajna a czy jest szansa wskoczyć z produkcji na szefa jakości?
2
ciekawa 2016-10-12 21:28:16
Jest cały czas ogłoszenie do księgowości. Ktoś wie czy to nowe stanowisko, czy coś jest nie tak i taka rotacja?
OperatorKtóryZostałLiniowym 2016-10-20 01:59:29
Produkcja. S1 S2 ma się dobrze, 0 odpowiedzialności. Gorzej jak się trafi na s3, to już żałuj.... Za wszystkie reklamacje, braku targetu itd. są j...ani. Nie ważne że S1 i S2 najechała patoli... S3 ma sobie wszystko naprawić, zrobić target i się cieszyć że zarabia 1600 zl bez premii za ostą je..ke i potem słuchać na reszcie zakładu jak to na S3 robią księżniczki i lebry... Wszyscy mają to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a potem strefa montażowa za wszystko obrywa... Nie słyszałem nigdy żeby za puszczenie (Tj. niezauważenie) niezgodnego wyrobu z s2 na s3 ktoś polecial, ale za puszczenie z s3 dalej, no cóż....Podsumowując, Praca na S1 S2 jest ok ale na S3 jest okropnie ch..jowa. Pracowałem na wszystkich strefach ale na s3 było najgorzej, a głównie przez to że na s1 s2 twierdzą " a tam, oni to wyklepia, wyłapią. Byle target zrobiony i tak mi nic za te buble nie zrobią (fi 20 bypass) bo to trzeba wyjechać. Cała odpowiedzialność za produkcję niestety spada na Operatorów z s3 z czego reszta zakładu po prostu nie zdaję sobie sprawy. S1 S2 ok tu za 1700v na czysto (bez pr) jest ok bo w sumie wszystko masz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 8h jakoś przetrzymasz i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale Jak dla mnie na s3 za takie pieniądze przy takiej odowiedzialności po prostu się nie opłaca.
8
Szukacz 2016-10-21 19:15:07
Słyszałem wiele pozytywnych opinii o zakładzie produkcyjnym z okolic Rybnika, który produkuje części głównie do VW oraz GM (Opel). Ktoś może pomóc? Co to za zakład?
1
Pantoflarz 2016-10-22 07:41:52
no odpowiedzialność będzie się wam na tej S3 opłacała jak klimatyzacja se włączycie bez lato :D
2
Zawsze 2016-10-22 22:07:39
Nic dodać nic ująć coraz większą patologia. Mobing na porządku dziennym nawet najtwardszym wchodzi w krew. Nic tylko zazdrość bo ktoś ma a drugi nie ma więc go podwale haha szkoda gadać. I to dlatego marnego kubka bądź też biletu do kina. Śmiechu warte
3
Lara 2016-10-23 23:10:38
Kretyn
1
Jedziemy 2016-10-24 22:17:02
Ten zaklad oblewa wszystkie audyty w ostatnim czasie hahaah ;)
3
Bednara 2016-10-25 19:42:15
Nareszcie ktoś prawdę napisał źe s3 za mało zarabia za taką odpowiedzialność.


2
Kuj 2016-10-26 19:02:41
Sypią upomnieniami za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
Czerwieniok 2016-10-27 16:21:01
Lepiej byloby dla gminy jakby w tym miejscu ziemniaki rosły...
2
Jola 2016-10-29 14:40:18
Może ktoś z firmy Dynamik Technologis zainteresował by się firma sprzątająca która chodzi do pracy jak jej się podoba i tak samo wychodzi kiedy chce a zdarza się że wó gole nie przychodzi nie dba o porządek .A nasz firma płaci im za darmo.
2
Gosc 2016-11-02 01:33:17
Ojej... kamery w mistrzówce macie? Ale mi was szkoda... koniec leżenia :) bardzo przykro. Moze wkońcu ruszycie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zainteresujecie sie tym co sie dzieje na hali nie? na stołówce tez by sie przydala bo wiekszosc czasu teraz tam spedzacie a chyba nie za to wam płacą :) Może wkońcu ktos zainteresuje sie pracą brygadzistów utrzumania i liniowymi, jak mają tyle czasu wolnego to moze im dolożyć obowiązków, bardziej pilnowac albo obciąć wypłate? Czemu tylko zwykli ludzie pracujacy na hali mają pracowac pełne 8 godzin? Napewno te słowa was zabolały :) no ale ktos musi powiedziec jaka jest prawda.
7
bobi 2016-11-04 16:58:17
Generalnie to na początku praca była fajna, z czasem (1 rok) człowiek rzadziej się uśmiecha, optymizm gdzieś znika itd. Nie można się odezwać w żadnej kwestii - nikt nie słucha !!! Za wszystko lecą upomnienia, nagany i po premii. Co tu dużo pisać - zwykłymi operatorami się nikt nie przejmuje !!! Jeżeli masz szczęście to ktoś Cię wysłucha i puszcza w niepamięć. Albo lepszy przykład pytasz kogoś o coś, po pewnym czasie chcesz się jeszcze raz upewnić i tu ten sam Pan się wypiera, że on nic takiego nie mówił! Zatrudniają cały czas, ale każdy sam musi sobie odpowiedzieć, czy chce pracować w takiej atmosferze. Człowiek w tej pracy zmienia się w osobę nerwową, taką bezwartościową momentami. To prawda, że liczą się tylko pupilki !!!!!!
9
d 2016-11-06 02:07:28
Mamy kamery i co z tego , teraz mamy i podgląd na was :P
1
5 letni pracownik produkcyjny. 2016-11-11 12:02:45
Pracują Ci co mają pracować , reszta siedzi pochowana , patrz szatnia mistrzówka akwarium gdzie jest dyskoteka i pełen luz , a zapierniczać to tylko produkcja , brygadziści liniowi itd pełen spokój i opanowanie max cyfra bez wgląd co się produkuje i jak , przecież to wszystko się podogina doklepie i będzie szło do klienta a że jest reklamacja to już nikogo nie interesuje , jakość nie istnieje skoro były szef jakości jest teraz szefem produkcji czyli liczy się dla niego produkcja i max cyfra a nie pamięta jak to było za jego czasów .. te os.. deb.. z produkcji połowę chciał zwolnić razem z koniem ale niestety przyszedł czas że sam stał się koniem dwa , pan jajeczko myślący tylko i wyłącznie o sobie i swoim interesie , pokazuję się z takiej strony jak chce aby go widzieli no ale niestety jedni się na nim poznali i mają o nim swoje zdanie , szkoda jedynie chłopa że zdegradowali go na produkcje , tam świata nie zbawi a sam się wykończy , ludzię się zwalniają rotacja rotacja i jeszcze raz rotacja a reklamacja goni reklamacje.
5
, 2016-11-13 17:53:46
sporo ludzi odchodzi z tego tonącego okrętu ;) w sumie to bylo wszystko do przewidzenia
3
obcy 2016-11-14 15:53:01
Zawsze nie zadowoleni. Kiedyś byli tylko misztrzowie i też wam źle było. Jak wam dogodzić
Jajecznica 2016-11-15 22:33:47
Możemy postarajmy się wspólnymi siłami udzielić pomocy kier jajeczce bo co my bez niego zrobimy. Nasza legenda Dynamic - Kapo di tutti, nawiasem mówiąc kabel di tutti
2
Jeden_z_brygadzistow_zgadnij_ktory! 2016-11-19 09:18:06
Jezeli ktos mowi ze mam isc z problemem do pana J.P., to wole sobie sam z tym poradzic, mimo to ze to dlugo trwa. Bo ten "inzynier" ktory doslownie nic nie potrafi, nic nie naprawi, jedzcie to bo Jego zdaniem jest ok. Nie on dopuszcza sztuki do produkcji, jest poprostu nikim w tej firmie I nic nie potrafi. Zarabia za nic. Nawet jezeli dobra sztuka to tylko co trzecia czy piata sztuka, to macie jechac. Buble przeciez nie na niego ida. Zrobi jedna dobra sztuke I ucieka I "zrobione". Chyba ktos tu zapomnial jak to bylo za czasow brygadzisty. To juz przezbrajacz ze zgrzewarek po 3 miesiacach mnie lepiej zaskoczyl niz ten czlowiek. Na spawalni tak samo prze madry, a tak na prawde wszystko robi tylko tak aby to ktos za niego zrobil. Jak jest dobrze to mowi ze on to zrobil, a jak jest zle to tlumaczy tym ze to operator zawinil I operator zepsul. Do tego J.P. Z tego co slyszalem nie zly kabel jest, oby ktos go zakablowal. Karma wraca panie J. Wszechmadry.
2
obcy 2016-11-22 18:28:44
Man nadzieję że to nie J.P wykasował moją opinie o tym że niektòre kobiety go uwielbiają. Bo to prawda
1
Jedna z kobiet 2016-11-23 00:46:25
Bo pewnie mysla ze on cos jednak umie.
Nie bede przypominal o tym jak byl brygadzista I wmawial ludziom wyzsze targety niz sa, potem cisli jak... I porobili nowe targety przez wiekszosc obecnych operatorow w tym zakladzie nie do zrobienia.
Jego zarty sa tak smieszne ze tylko sie usmiechamy, aby nie bylo mu przykro.
2
gość 2016-11-23 19:02:35
I nikogo nie dziwi że tyle ludzi się zwalnia z s3
1
Jeden_z_brygadzistow_zgadnij_ktory! 2 2016-11-23 20:17:20
Bardzo przepraszam pana J.P. Za ten komentarz, wlasnie uslyszalem ze ktos - nawet nie wiem kto, pisal to z mojego tel. Nic nie mam do Jego pracy, poprostu nie mam opini na ten temat. Komentarzu nie mozna usunac nie stety, na szczescie jest anonimowy. Kazdy robi swoje. Pozdrawiam.
operator 2016-11-27 20:59:58
Sezon żniw na uwalanie premii pracownikom przed świętami uważam za otwarty. Operatorzy S3 w życiu chyba całej premii na oczy nie zobaczą, harują cały miesiąc a premię tracą na koniec miesiąca. Widocznie wytyczne są odgórnie aby firma mogła zaoszczędzić kosztem zwykłych pracowników którzy powinni się cieszyć że zarobią 1500zł. Mimo wszystko życzę im Wesołych Świąt.
3
Zostaw swoją opinię o DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O. - Leszczyny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DYNAMIC TECHNOLOGIES POLSKA SP. Z O.O.