logo Centrum Odszkodowań

Centrum Odszkodowań

Biłgoraj

Opinie o Centrum Odszkodowań

IGOR 2012-06-06 19:02:41
Firma rzetelnie informuje o formie współpracy i możliwościach jakie daje wynikających z podjęcia pracy. Dość szybko i w miare dobrze podsumowuje wykonaną pracę. jeżeli rzetelnie się wykonuje powierzone obowiązki można też bardzo dobrze wyjść na współpracy w kwestii finansowej.
Uwaga!!!
PRACA tylko dla osób systematycznych i ambitnych.
Jeżeli jesteś \"leniem\" szkoda twojego czasu na rozmowy bo o ile dadzą ci szansę to szybko to zweryfikują
Pozdrawiam
2
ja 2013-08-02 11:30:57
ta firma jest dla mnie jakaś dziwna, umowa o dzieło, cały czas pozyskują pracowników. ktoś już tam może kiedyś pracował?
1
Lutek 2014-03-18 20:26:35
Fakt nie lubią leni, dają na początek umowe o dzieło. Jeżeli sie jej nie zrealizuje to sie wylatuje. Kolega pracuje i sobie chwali, ma nawet jakąś podstawe, ja próbowałem sił no i niestety po 3 miesiacach wyleciałem bo nic nie zrobiłem.
Kolega "Igor" dobrze mówi, że szybko weryfikują nasze zamiary, podobno robią portret psychologiczny każdego pracownika pod kątem kreatywności, zdyscyplinowania, efektywności itp. mi niestety nie wyszło!!!
2
oszukana 2015-03-25 12:28:51
Ludzie nir dajcie się nabić w butelkę to oszuści, dają klientom do podpisu puste WEKSLE!!! jak zerwiecie z nim umowę może wpisać sumę z kosmosu , po miesiącu dostaniecie wezwanie do zapłaty tacy ludzie powini siedzieć..
poszkodowany przez serwis Michalski Zamość 2015-04-15 17:48:46
Opis ten dotyczy chyba odszkodowań Serwis samochodowy Michalski z Zamościa co mają biuro w Biłgoraju,- podobno współpracowali z Centrum Odszkodowań w Biłgoraju ale już nie pracują bo byli kombinatorami i za swoje czyny i swoją niekompetencję będą odpowiadać takie info otrzymałem od firmy Centrum Odszkodowań cieszącej się dobrą opinią i wysoką skutecznością.
UWAGA!!!!
Prawna Firma w Zamościu jako mechanik samochodowy - Serwis Michalski - brak jakichkolwiek kompetencji i wprowadzenie klienta w błąd to to na czym znają się najlepiej, wprowadzili mnie w błąd i ponoszę tego konsekwencje
1
Edyta Lechowicz 2015-05-08 08:48:59
oszukana podpisz się z imienia i nazwiska bardzo chętnie się z tobą skontaktuję i wyjaśnimy te twoje rzekome pretensje do firmy Michalski.Mogę się założyć że tego nie zrobisz bo nigdy takiej osoby nie było...ciekawe jaka to dobra opinia krązy o Centrum Odszkodowań jak jego kliencie z płaczem do mnie przychodzą jak masz odwagę to się ujawnij ..
(usunięte przez administratora)właściciel "Serwis Michalski"
poszkodowana 2015-05-21 17:02:40
Ja jestem bardzo zadowolona z obsługi Centrum Odszkodowań w Biłgoraju. Profesjonalnie i szybko uzyskali dla mnie najpierw ok 50tys., a następnie ponad 150tys. w sądzie. Przeprowadzili batalię wzorowo! Trochę męczy oczekiwanie ale najważniejsze że dali rade, fakt trwało wszystko około półtorej roku ale było warto!!!
Dla mnie pełen profesjonalizm. Polecam jako w pełni usatysfakcjonowana efektem pracy Centrum Odszkodowań z Biłgoraja.
2
łepek 2015-10-13 10:24:56
Prosze o info na apudzian@op.pl na temat pracy - mam zespół 60osobowy
Szukam również ludzi do zespołu na stanowisko HEADHUNTER / Rekruter - oferuje płacę 2000zł/m-c - cv na maila poprosze
O.N.A. 2016-03-11 09:43:42
Potwierdzam to co pisze "poszkodowana" mi też bardzo pomogli pomimo że jestem z okolic Tarnowa telefonicznie otrzymałam instrukcję co mam robić, załatwili świetnego adwokata, i w efekcie uzyskali dla mnie sporą kasę prawie 100tys zł co przeszło moje najśmielsze granice i oczekiwania. Zanim się do nich zgłosiłam korzystałam z innej firmy, ale dali ciała i finalnie chciano mnie oskarżyć o coś czego nie zrobiłam, jak dobrze że na nich trafiłam i wszystko się zakończyło pozytywnie. Aż ciężko uwierzyć, że w tak małej mieścince jak Biłgoraj są tak profesjonalne firmy z taką wiedzą i pełnym profesjonalizmem oraz sztabem prawników których pozazdrościć mogą duże korporacje. Jako pozytywnie zszokowana skutecznością w pełni polecam CENTRUM ODSZKODOWAŃ z Biłgoraja
1
Darek 2016-05-13 14:29:05
Ja osobiście bardzo polecam tę firmę, miałem z nią styczność już dwukrotnie i za każdym razem wywalczyli dla mnie naprawdę niezłą sumkę. Sam bym tyle nie ugrał na 100%
1
Marek 2016-08-08 16:38:02
Praca w tej Firmie tj. Centrum Odszkodowań z/s w Biłgoraju to szansa rozwoju i kariery zawodowej. Rzetelnie płacą za wykonaną pracę, możliwość ustalenia indywidualnych warunków zatrudnienia, również na etapie próbnym, duże wsparcie ze strony firmy, profesjonalny zespół i dostęp do Korporacji Prawnej w której pracuje ponad 150 prawników specjalizujących się w rożnych dziedzinach prawa daje tej firmie czołowe miejsce w rankingu firm odszkodowawczych.
Ponad przeciętna płaca dla aktywnych powoduje zapał do pracy oraz chęć do samorealizacji, a zasady etyczne wypracowane przez firmę przez lata owocują zaufaniem klientów, przez co łatwiej jest nieść pomoc tym osobom które jej najbardziej potrzebują.
Firma posiada również Fundację która pomaga osobom poszkodowanym nieodpłatnie, co powoduje że jest niekwestionowanym liderem pod kątem obsługi szkód na rynku Polskim.
Wszystkim którzy mają doświadczenie polecam tę firmę gdyż poza realizacją misji "Otrzymaj pieniądze w zamian za wiarę w skuteczność Centrum Odszkodowań z/s w Biłgoraju" dają możliwość ponad przeciętnego wynagrodzenia za zaoferowane poświęcenie.
Piszę tak gdyż sam najpierw spróbowałem skuteczności tej firmy jako osoba poszkodowana, fakt z polecenia gdzie wszystko wskazywało że skarzą mnie za niewinność, gdyż wypadek był z lekarzem. Byłem na straconej pozycji, przekonywano mnie abym się przyznał i dobrowolnie poddał karze. Nie mogłem zrozumieć dlaczego???
Zgłosiłem się do firmy Centrum Odszkodowań z/s w Biłgoraju, udzieliłem pełnomocnictwa i (...) po 2 tygodniach nagle sprawa zaczęła nabierać innego tempa. Adwokaci występujący w mojej sprawie doprowadzili do tego że w ciągu 1,5 miesiąca doszło do wyroku skazującego faktycznego sprawcę zdarzenia!!!
Mnie uniewinniono dzięki trudowi pracy Centrum Odszkodowań i całego pracującego tam zespołu prawników.
W terminie około 3 miesięcy od podpisania umowy i udzielenia pełnomocnictw uzyskali dla mnie ponad 80 tysięcy złotych!!! Zszokowała mnie skuteczność firmy bo jak sam wystąpiłem o odszkodowanie w tej sprawie to napisano mi że mi się nic nie należy gdyż jestem winny - co było jakimś horrorem dla mnie - nie dość że auto rozwalone to jeszcze cały połamany i poturbowany - przeżyłem koszmar.
Obecnie Firma Centrum Odszkodowań walczy o ponad 500 tysięcy złotych łącznych należności od towarzystwa.
Piszcie co chcecie o tej firmie - dla mnie skuteczniejszej nie ma - pracują tam ludzie tacy jak my z tym że mają doskonałe przygotowanie i są skuteczni, zawsze można uzyskać pomoc osobiście czy też telefonicznie, a przede wszystkim są rzetelni, płacą za wykonaną pracę i wywiązują się z warunków umowy. - dla mnie polecam tę firmę wszystkim poszkodowanym oraz osobom chcącym zrobić karierę w branży prawnej - szczerze polecam
2
Pati 2016-08-08 23:29:25
Mega skuteczna firma Centrum Odszkodowań z zasciankowego Biłgoraja pół roku czekania i 80tys na koncie wiecej. Mega szacunek i wielkie podziękowania za to ze istniejecie. Dzieki wam znowu odzyskałam wiare w ludzi i chęć do życia. Jako usatysfakcjinowana skutecznością w pełni polecam!
1
MENAGER 2016-08-10 09:15:53
Jeżeli jest ktoś zainteresowany nawiązaniem współpracy z profesjonalną firmą odszkodowawczą Centrum Odszkodowań z/s w Biłgoraju działającą na terenie całego kraju również w zakresie doradztwa prawnego firm i osób fizycznych jako przedstawiciel, posiada własną grupę sprzedażową, chce mieć lepsze warunki finansowe niż dotychczas u obecnego pracodawcy lub posiada wykształcenie prawne i szuka pracy stacjonarnej w miastach wojewódzkich w Polsce zapraszam do aplikowania na rekrutacja@centrum-odszkodowan.org.pl
Z góry dziękuję za komentarze - świadczą one o naszej skuteczności i ot tym że warto z nami nawiązać współpracę.
Polecam i pozdrawiam
1
Michał 2016-08-12 06:19:13
Jesli jestes rzetelna/y i sumienna/y masz szanse zarabiac kase rzedu kilka a nawet kilkanascie tysiecy złotych miesiecznie. Pytanie o twoją efektywność? Ja umowilem sie na 7tys. I wszystko rzetelnie i gra ze strony firmy. Musialem jednak pokazać w okresie próbnym ze warto we mnie zainwestować. Teraz jestem zadowolony mam stałą pensję powiekszona o premie uznaniową za efektywność. Polecam współpracę z Centrum Odszkodowań z Biłgoraja.
1
tytrdf 2016-08-12 20:05:19
wiadomo ze wlasnie takich pracowników glownie się przecież poszukują nikt nie chce pracować z osobami które sa niesolidne i nierzetelne nie ma się tez co temu dziwic..a teaz to w gole szukają doradcow klienta
Zostaw swoją opinię o Centrum Odszkodowań - Biłgoraj
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Odszkodowań