brak logo

Wytwórnia Klejów i Zapraw Budowlanych "ATLAS"

Piotrków Trybunalski

Opinie o Wytwórnia Klejów i Zapraw Budowlanych "ATLAS"

koles 2009-12-15 10:54:56
czy ktos wie cos na temat tej firmy?
macko 2010-06-07 09:53:18
No ze jest w PT;)
AtLASOWIEC 2013-06-25 12:32:09
Witam , Prosiłbym o informacje Jak na dany moment wygląda tam praca i klimat ?
AtLASOWIEC 2013-06-27 10:46:52
Z tego co ja słyszałem to 11,00 brutto :-/ ale lepiej jakby się wypowiedziała osoba tam pracująca..
AtLASOWIEC 2013-07-01 10:01:14
To że nie ma tutaj opinii, świadczy że firma jest raczej godna polecenia i warto spróbować ... :) takie jest moje zdanie
:) 2013-08-09 17:15:48
Temat Robota ...
x-ray 2014-02-20 16:14:12
stawki zaczynają się od 11 zł brutto, nie ma ciśnienia jak np w magazynach kauflandu itp., praca raczej spokojna godna polecenia ;), klimat... hmm... pracuje bardzo dużo osób spoza miasta, także jeśli kogoś interesują ciągniki, rola i fundusze unijne to jest to mekka wiedzy na ten temat ;) pracownik jest szanowany, z każdym się można dogadać i porozumieć. uważam to miejsce za takie gdzie warto spróbować swoich sił ;)
szukam pracy 2014-12-08 22:38:57
Czy może ktoś napisać jak pracuje się przedstawicielom handlowym oraz kierownikom sprzedaży?
talaaas 2015-02-14 19:49:19
Witam zainteresowanych, w atlasie pracuje od jakiegoś czasu- ph sieci. dużo tabelek raportów zdjęć itp - tablet przyjmie wszystko.. :-) region do 150 km od domu. atmosfera w pracy jest ok. parcie na tabelki oraz cyfrę. płaca niezła, podstOK3, za wykonana premie + 50-60% podstawy wiec jest o co walczyć. ogólnie warto. pozdro
1
daro 2015-03-31 23:57:53
Nikt nic nie wie, jak obecnie w Atlasie wygląda praca dla PH? Coś mi sie nie chce w to wierzyć, prosze napiszcie jak wygląda tutaj owe przedstawicielstwo i czy w ogóle jest szansa na angaż. Jak wygląda sytuacja z narzedziami pracy, czy dają laptopa, telefon, samochód i jak te rzeczy są rozliczane i czy je kontrolują.
bb 2015-04-30 13:14:58
ogloszen nie ma bo sypia sie zwolnienia pracownikow nawet ze stazem 10 letnim
domin 2015-05-26 09:59:20
Ogłoszeń bezpośrednich nie ma niestety, ja znalazłem ogłoszenie o Atlasie przez OLX, przez agencję Manpower, wczoraj tj 25.05.15 złożyłem CV a dzisiaj zadzwonili i jadę do tej agencji się dogadywać, jak będę wiedział coś to napisze :)
1
123 2016-09-27 18:26:25
PH opinie prosze ds. detalu ???
JANEK 2016-09-27 23:28:26
Super, że wypłata jest u nich terminowa @gość, bo przecież doskonale wiedzą jak zadbać o stabilne zatrudnienie. Atmosfera rzeczywiście opiera się na przyjacielskich relacjach, przez co lepiej się wypełnia ich obowiązki.
1
123456 2016-12-01 21:43:55
Nie polecam !!! moloch jakich dużo w sprzedaży ale biurokracja pełną parą !!! nie masz pracy idż ale jak masz iść z deszczu pod rynnę to daj sobie spokój. Podstawa 3-3,5 netto, GPS, auto za opłatą he he śmiech na sali ;-) koszt użytku samochodu służbowego to ok. 40 zł za dzień, tablet. NIE POLECAM !!!
Zostaw swoją opinię o Wytwórnia Klejów i Zapraw Budowlanych "ATLAS" - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wytwórnia Klejów i Zapraw Budowlanych "ATLAS"