brak logo

Agencja Reklamowa A Vista Group sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Agencja Reklamowa A Vista Group sp. z o.o.

dio 2009-12-08 16:49:28
Jeżeli to ta sama firma co dawniej VistaGroup to uciekajcie jak najdalej.
anonim 2011-11-29 14:45:03
taaa, bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Nie czaruj kolego przyginałem karku w unijnym jop-ie, tam też jest walka o kasę której ci nie dadzą za ładne oczy.
jojo 2011-11-29 20:10:49
wszędzie wymagają doświadczenia i kwalifikacji, jak ściemniasz to ci dziękują - a póżniej są jęki i żale.
Nikuś 2011-12-09 12:16:23
święta prawda, Wielki szacun internatuto. Nierobów to już chyba nigdzie się nie trzyma. Nawet w tak pewnej pracy jak administracja są zwolnienia. Znam klimaty tej firmy bo moja psiapsiułka tam mocno działa. Jest wniebowzięta i bardzo zadowolona. Szkoda że nie ma do nich już rekrutacji. Sam bym wystartował :)
Nikuś 2011-12-09 12:20:02
pisałem o VISTAGROUP biurze projektowym na Cyprysowej. to spółka jawna a nie z o.o. O a vista Group sp. z o.o. nic niestety nie wiem.
filip 2012-01-08 10:08:42
co to za bełkot i tak wiadomo że chodzi o firmę VISTAGROUP na Cyprysowej
firma porażka, dostać tam umowę to jest dopiero wyzwanie, jak ktoś chce pracować na czarno polecam z przyjemnością
2
Damian Borkowski 2013-01-17 11:50:48
OSZUST UWAŻAJCIE ZDALA OD FIRMY- Leszek Piwowar Vista Group Cyprysowa Warszawa miałem okazję pracować w tej firmie. Zadrudnił mnie i Ewelinę zostaliśmy przyjęci na stanowisko kolsuntant sprzedawca. Robiliśmy inne całkowicie rzeczy. Strone internetową, sklep internetowy dla oszusta Piwowara, Ewelina przezentacje multimedialne, ocenę konkurencji, mieliśmy po 20 zadań bylismy odpowiedzialni za wszystko. Fima ma kupe długów, jest nie wypłacalna, sądzi się ze wspólnikiem, jedna wielka masakra Jeżeli napotkałeś tą opinie to wiedz że chce dla Ciebie jak najlepiej ale z vista group się pożegnaj. Nie dostaniesz umowy, dostaniesz grosze. 500zł Uważajcie na komentarze pod spodem które usprawiedliwiają tą firmę. To sam Leszek Piwowar
2
anonimus 2015-05-02 05:48:18
A ciekawe co się z L. Piwowarem i spółką dzieje - ponoć gdzieś w Angli działją - ktoś słyszał ?
erf 2016-05-11 17:48:47
hej @topik no wiesz co nie ma jak ego teraz ocenic powniewaz od dawna nie bylo zadnej oferty pracy od nich
Zostaw swoją opinię o Agencja Reklamowa A Vista Group sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Reklamowa A Vista Group sp. z o.o.