brak logo

Centralne Biuro Bezpieczeństwa Grupa CBB Sp. Komandytowa

Bydgoszcz

Opinie o Centralne Biuro Bezpieczeństwa Grupa CBB Sp. Komandytowa

anonim 2011-07-07 22:05:46
Firma porażka-Połączenie byłego gliniarza z komendy miejskiej z bydgoszczy z [usunięte przez moderatora] piorunująca mieszanka [usunięte przez moderatora] ,samochody wzięte z hyundaia na zasadzie wypożyczenia ,pojedyńczy patrol nieuzbrojony świadczą pseudo usługi z zakresu ochrony i monitoringu ,faktem jest dojazd na miejsce alarmu lecz ochroniarz nie podejmnie interwencji z powodu braku partnera i odpowiedniego wyposażenia ,na stwierdzone włamanie na obiekcie ograniczy się do wezwania [usunięte przez moderatora],najdroższy abonament dochodzący do stu-kilkudziesięciu złotych na miesiąc jak za sam dojazd to dużo,solid bierze kilka razy mniej no i jest ich dwóch w patrolu i dają gwarancje reakcji w razie potrzeby tym bardziej że mają kilka patroli a nie jeden w bydgoszczy jak CBB , chwalą się na stronie że patrol jest uzbrojony w broń palną -bzdura w zabawkowe pistolety RMG z firm wysyłkowych dopiero teraz [usunięte przez moderatora]wystąpił na [usnunięte przez moderatora] wojewódzkiej o wydanie zgody na zakup broni bo chcą uruchomić konwój na 3 godziny dziennie ,a myślałem że jehowi nie mogą mieć z bronią nic do czynienia kolejna hipokryzja broklińskiej sekty , ostatnio się zatrudniło dwóch nowych lecz obaj odeszli po jednej 12-sto godzinnej służbie tak jest tam fajnie 7 zeta na godzinę i umowa zlecenie w patrolu to lekka porażka tym bardzie ,że patrol osielski ma bazę w przyczepie w której wali jak z [usunięte przez moderatora] hacie ,generalnie odradzam zatrudnienie się w tej firmie ja sam osobiście nie uległem [usunięte przez moderatora] i nie przeszedłem do CBB i dziś wiem że była to dobra decyzja.
anonim 2011-07-22 00:42:04
\'hata\' piszę się \'chata\'. może najpierw pójdź na kurs ortografii. potem składni. a na końcu ogłady. co do kursu prawdomówności, nie sądzę, żebyś chciał podchodzić. pytanie: czy ktoś Cię (nie zasługujesz na duże \'C\', ale to prawidła pisania) zmusza do pracy w CBB? po co - pytam - zniesławiasz? dla sportu? ja tam pracuję i sobie chwalę. Ty nie? to z pewnością dlatego, że się nie nadajesz. sorka. nie każdy może robić wszystko.
anonim 2011-10-24 23:01:15
Witam jeśli ktoś tu zajrzy a ma jakąś wiedzę na temat pracy w Grupa CBB to proszę o odpowiedź. Chodzi mi o oferty tej firmy pracy a jest to praca wyjazdowa gdzieś za Warszawą,chodzi o wyjazdy tygodniowe,tydzień pracy,tydzień w domu.Po wstępnej rozmowie obiecują całkiem dobre warunki i tam i na miejscu z gadki tak wynika ale czy to prawda nie mam pojęcia. Niedawno dostałem właśnie od nich propozycję tylko się waham cz aby serio jest tak różowo? jeśli ktoś tam pracuje lub pracował lub zamierza proszę o odpowiedź. Z góry dzięki,pozdrawiam.
Były pracownik CBB 2011-12-21 12:59:22
Witam,te wyjazdy na tydzirń czasu to porażka warunki mieszkalne Porażka,nie wspomne już o łazniece bo jej nie ma chłopaki myją się w miskach a mieszkanie to blaszane kontenery takie jakie są na budowach odradzam pracy w CBB.pracowałem trzy miesiące i nie dostałem wynagrodzenia za ostatni miesiąc.Nie popuszcze im muszą zapłacić.Pozdrawiam
2
tomas 2012-01-10 12:44:09
Witam firma ponownie się ogłasza do pracy wyjazdowej(podejrzewam,że jest to gdzieś w okolicach Warszawy jakieś magazyny),czy ktoś tam pracyje już lub pracował,bądź zamierza,byłem na rozmowie i podobno to nie prawda,że śpi się w baraku bez łazienki,jeden z właścicieli zaklinał się,że śpi się w okolicznym hotelu po 2 osoby w pełni wyposażonym. A co do kasy jest ona na czas i wcale nie taka zła. Jestem ciekawy gdzie tkwi prawda czy jest tak czy inaczej,kto ma rację. A w biurze jest ciekawie nie jest źle i glinami nie jedzie tylko jak w każdym biurze. Jeśli ktoś tam pracuje,pracował bądź zamierza na te wyjazdy proszę o opinie i odpowiedź. Pozdrawiam.
slaweka13 2013-06-26 17:34:07
Firma ok.Wyplata jest na czas.Jestem pracownikiem CBB i wiem cos o tym.A jak ktos chce pracowac w CBB to wystarcz udac sie na rozmowe kwalifikacyjna.
Alek 2013-06-26 17:37:47
To co opisles o [usunięte przez moderatora] to stare dzieje.Chyba Ci nie poszlo w tej firmie.Wszystko co piszesz to bzdety i klamstwa.Byly pracownik
stanislaw 2013-07-01 22:06:05
Patrol interwencyjny jest w odpowiednim czasie.Pelna kultura.Daje ocene na 5,inne firmy dluzszy czas i brak osobistej kultury.Mam u nich sklep pod opieka od 2 lat i jestem zadowolony.Patrol Świecie zdaza na czas
fakir 2013-12-13 13:23:43
firma porażka po za małą ceną nic sobą nie prezentuje (rejon Świecia i okolic ) ten gościu co jeżdzi to powinien isc na przeszczep twarzy szeroki jakby pakował a boi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruszyć nie polecam ich usług brak reakcji długi czas dojazdu tylko cena w miarę ale taka obsługa jaka cena
damian 2014-04-02 10:29:46
Tut, zależy o jakiej kasie mowa, może napisz cos bardziej konkretnego, to może znajda się i chętni do pracy w CBB.
jarek 2014-04-27 17:26:29
CBB na swojej stronie pisze, że zatrudni Detektywa, Pracownika ochrony I, II stopnia jak i również osoby bez licencji, wymagania małe, ciekawe, że atutem jest wzrost powyżej 185, tak jakby facet o wzroście 180 był gorszy...
1
Trąba 2014-05-14 08:52:49
Ciekawe w ogóle jaka kasa wchodzi w rachubę jeśli mówimy o wypłacie. Bo detektywi w Polsce kasują niezłe pieniądze.
1
opolskie/śląskie 2014-06-05 16:13:07
Śląsk wielka porażka, na nic nie mają kasy wypłaty nie wypłacane na czas jakieś chore raty po 600zł. zarobki to 4.50 5.5 za 1h oczywiście nie ma mowy o umowie o pracy. Bazują na obiektach które należą do GWARANT GRUPA KAPITAŁOWA.
Ostrzegam potencjalnych kooperantów sprzedawców żądajcie zapłaty w gotówce od ręki, nie płacą za faktury!!!!

2
lato 2014-10-03 11:16:43
Witam,jak wygląda praca na monitoringu,podobno jest 24 h.Napisze ktoś coś konkretnego?
technologiczny 2015-01-31 14:47:18
adas - widzisz zadales jakies pytania i cisza coz teraz z tym zrobisz ;] masakra - powiedzcie mi cos wiecej na temat pracy tutaj . prosilbym tez o rzetelen ifnormacje wiem ze tutaj moze o to nie zawsze latwao ale jak ktos cos napisze to juz awsze bedzie latwiej, zalezy mi bardzo na czasie . pozdrowki
jsap 2015-02-12 18:52:08
Dajcie sobie spokój,katowicki oddzial_np.jeśli pracujesz w ochronie na zlecenie to oczywiście na dwie umowy ja z tej drugiej już 3 miesiąc nie mam kasy,jak dzwonimy to pan dyrektor R. bezczelnie _ze jak uzbieraja to dostaniemy :) chodzi o śmieszne kwoty ok.50 zl/m_c.Umundurowanie słabej jakości przemakajace buty niby firmowe ale podróbka z chin ,rekawiczki zimowe we własnym zakresie,stawka 6.8zl po wielkiej negocjacji :) rozwalaja się audi 8 w lisingu a placa że żal wymagania oczywiście prawie jak w Black Water,nazwa firmy odwrotnie adekwatna do prezentowanego poziomu,centralni to może sa ale tylko w snach panów Cyryla i Metodego :)
2
MŁODY 2016-01-05 14:33:52
Słyszeliście o upadłości CBB. Co się stanie z ludźmi ,którzy tam pracują
MŁODY 2016-01-05 21:00:36
Może ktoś będzie wiedział więcej słyszałem , że już czystki na śląsku
mlody 2016-01-22 11:35:06
Firma CBB się przemalowała tzw połączyła się z inną agencją ochrony na terenie Łodzi. Obecnie działają pod inną nazwą
mlody 2016-01-22 11:35:07
Firma CBB się przemalowała tzw połączyła się z inną agencją ochrony na terenie Łodzi. Obecnie działają pod inną nazwą
Jacek 2016-04-08 12:00:45
Wiem coś o Firmie,CBB,,-kilka lat wcześniej u nich pracowałem.Zabrali ludzi do Lublina w spartańskich noclegach i jednej łazience na 100 osób.Praca ogólnie dobra ale co do właściciela Firmy jest dużo do życzenia.Jak ktoś sam zrezygnował z pracy to Szef po rozliczeniu się z umundurowania umiał wydzwaniać na prywatny telefon i bezczelnie wyzywać byłego pracownika od różnych.
Jak na byłego Funkcjonariusza to brakuje mu dużo kultury.Nie proponuję tej Firmy nikomu.
3
Rychu 2016-06-02 12:05:45
Jacek masz rację! Sam jeżdziłem do Lublina i wiem jak to było.Żenada!Z Bydgoszczy ludzie zabierali do Lublina i potem był problem z wynagrodzeniem.
Zgadzam się z Jackiem-nie proponuję nikomu tej Firmy.
3
jn 2016-06-19 21:16:33
Ale ciekawe czy będą mieli rekrutacje, bo zarobki są uczciwe.
Zostaw swoją opinię o Centralne Biuro Bezpieczeństwa Grupa CBB Sp. Komandytowa - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centralne Biuro Bezpieczeństwa Grupa CBB Sp. Komandytowa