POL-MOT

Warszawa

Opinie o POL-MOT

anonim 2009-06-17 11:56:23
moim zdaniem świetna firma
anonim 2010-08-10 23:10:06
Firma jak firma ale jesli zwalnia się ludzi którzy pracują już po kilka lat w tej marce i zatrudnia swoich kolesiów to coś tu jest chyba nie tak. Na to co się tu dzieje od zmiany dyrektora to brak słów. Jeśli właściciel chce utrzymać firmę to musi chyba coś zmienić inaczej widzę to marnie.
anonim 2 2010-10-05 18:44:37
świetna firma ?

to jakiś żart :)

płaca tragiczna: 1.500-2.200 brutto !
zwiadowca 2010-12-12 21:08:04
anonim - 2010-08-10 23:10:06

Firma jak firma ale jesli zwalnia się ludzi którzy pracują już po kilka lat w tej marce i zatrudnia swoich kolesiów to coś tu jest chyba nie tak. Na to co się tu dzieje od zmiany dyrektora to brak słów. Jeśli właściciel chce utrzymać firmę to musi chyba coś zmienić inaczej widzę to marnie.

Witam z tego co się orietuję to przyznaję racje ze osoba postawiaona na stanowsku [usunięte przez moderatora] jest poprostu ,,SZALONA"" i uprawia [usunięte przez moderatora] w miejscu pracy,a co najciekawsze czuje się bezkarna lecz sądze ze do czasu.
anonim 2010-12-12 21:12:11
zwiadowca - 2010-12-12 21:08:04

anonim - 2010-08-10 23:10:06

Firma jak firma ale jesli zwalnia się ludzi którzy pracują już po kilka lat w tej marce i zatrudnia swoich kolesiów to coś tu jest chyba nie tak. Na to co się tu dzieje od zmiany dyrektora to brak słów. Jeśli właściciel chce utrzymać firmę to musi chyba coś zmienić inaczej widzę to marnie.

Witam z tego co się orietuję to przyznaję racje ze osoba postawiaona na stanowsku [usunięte przez moderatora]jest poprostu ,,SZALONA
WÅ?OCÅ?AWEK · POL-MOT Auto Sp z o.o.. POL-MOT AUTO SP Z O.O. MOÅ»E W KONCU KTOS ZAINTERESUJE SIÄ? TÄ? CIEKAWÄ? OSOBA [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-07-07 16:03:45
pol-mot warszawa.peugeot. nie polecam. traktuja pracownika jak śmiecia. niby mówią że trzeba sprzedawać ale potem wszystko co złe to twoja wina, nie ma premii. przełożony a jest ich kilku kulturą osobistą nie grzeszą.
1
anonim 2011-08-22 07:51:08
potwierdzam.pol-mot warszawski to syf.zarówno skoda ale głównie peugeot.nie płacą premi, na rozmowie o prace co innego mówią a co innego potem okazuje się w zyciu i na papierze. ściemniacze co przyjechali z całej polski i chca się dorobić w stolicy bo u nich im nie wyszło.
2
gall 2011-08-25 19:51:14
Firma powinna mieć szyld "PORAŻKA”. Kierownicy w tej firmie nic nie robią ich jedynym zadaniem jest tylko zastanawianiem sie nad tym jak wyzyskać pracownika i jak zabrać mu to co wypracował sobie jako premię wszelkie swoje obowiązki zrzucają na zwykłych pracowników do tego potrafią w bardzo niekulturalny sposób ponizać swoich podwładnych. zarobki do kitu lepiej iść na budowę pracować bo więcej tam się zarobi i bezstresowo. TO NIE JEST FIRMA W KTOREJ SIĘ SZANUJE LUDZI tam sie jest tylko maszynką do napełniania kasa kieszeni kierowników dyrektorów i reszcie która myśli jak tu jeszcze wyzyskać pracownika !!!!
2
darek 2011-08-26 22:59:14
niestety to co tu czytam o szczere prawda, praca to kompletny syf ale juz karygodne jest (usunięte przez moderatora) dotyczace zarobkow, "kierownik" nie rozroznia netto brutto i na rozmowie ustalasz sobie jakas kwote podstawy netto a dostajesz umowe po 3 tygodniach pracy a tam widnieje ta kwota ale brutto, potem jasnie pan oswiadcza ci ze jak sie nie podoba to nie musisz pracowac, szkoda ze na rozmowie byla inna bajka,
a kompletny brak szacunku dla podwladnych tych pseudo managierow to temat na oddzielna historie
2
Obserwator 2011-10-22 11:30:50
Poprzedni post napisał "handlowiec" który sprzedał 3 samochody przez 4 miesiące swojej tzw pracy
anonim 2011-11-09 08:35:27
anonim - 2011-07-07 16:03:45

pol-mot warszawa.peugeot. nie polecam. traktuja pracownika jak śmiecia. niby mówią że trzeba sprzedawać ale potem wszystko co złe to twoja wina, nie ma premii. przełożony a jest ich kilku kulturą osobistą nie grzeszą.

Cieżko jest sprzedawać samochody jak się nie ma nawet własnego komputera i pierszeństwo przy zamówieniach nowych samochodów maja kierownicy którzy muszą jak najszybciej mieć służbowa lYmuzyne zeby pokazac się u siebie na wsi
1
bezstronny 2011-11-14 10:33:34
Nieudacznik zawsze będzie upatrywł winy u wszystkich a nie u siebie.
stronny 2011-11-15 16:27:10
"bezstronny" kierowniczek
1
zawiedziony 2011-11-16 22:55:43
Ostrzegam przed szukaniem pracy w tej firmie!
(usunięte przez moderatora) Nic sie nie zgadza na umowie o prace którą sie dostaje kilka tygodni po podjęciu pracy!
2
rob 2011-11-28 20:47:38
nie polecam tej firmy, zatrudniłem sie jako pomocnik mechanika a moja praca polegała tylko na myciu różnych samochodów, moi poprzednicy mieli tak samo, aroganckie kierownictwo. szkoda czasu i nerwów na taka prace
3
m_m 2012-01-15 12:39:00
Zależy o który salon POL- MOT w Kielcach pytasz?
byly 2012-01-31 16:35:22
W Skodzie pracuja(przynajmniej pracowali) bardzo fajni ludzie. Z kasa bywa roznie- ale to zalezy tylko od wkladu twojego.Jak pracujesz i sie starasz to zarobisz.
Przede wszystkim LUDZIE bardzo fajni, dyrektor tez.
Tylko kierownik sprzedazy byl troche nie ogarniety. Moze juz nie pracuje.
m_m 2012-02-26 12:53:00
byly - 2012-01-31 16:35:22

W Skodzie pracuja(przynajmniej pracowali) bardzo fajni ludzie. Z kasa bywa roznie- ale to zalezy tylko od wkladu twojego.Jak pracujesz i sie starasz to zarobisz.

Przede wszystkim LUDZIE bardzo fajni, dyrektor tez.

Tylko kierownik sprzedazy byl troche nie ogarniety. Moze juz nie pracuje.
Z ciekawości, podasz inicjały kierownika o którym wspomniałeś?
:)
3
Pracownik z pol mot 2012-03-10 09:16:34
Pol-Mot Auto to tragedia, ktora powinna zostac zamknieta. Czegos takiego jeszcze nie widzialem...totalny brak zdolnosci racjonalnego myslenia, osoby zazadzajace powinny zmienic branze. Firma \"rodzinna\" w ktorej nie licza sie kwalifikacje tylko znajomosci. Jako pracownik zdecydowanie nie polecam!!!!
3
Magnolia 2012-06-07 21:50:17
wszystkich przestrzegam przed ta firma. Masakra ,niekompetentne towarzystwo zwane \"Zarzadem\". Jeszcze trochę i zlicytuje ich komornik,firma z długami ,nikomu nie polecam. Płaca marna,ale według tych na górze 1.500netto to i tak za dużo . Powinno podać si ich do PIP pracownicy pracują bez ważnych badań po pare lat. Nikt tam nie szanuje ludzi. Nie polecam stanowczo.
4
stach 2012-12-04 22:33:21
Firma schodzi na psy , zarząd dumny jak paw wdraża swe nowe wizje, jak zawsze zresztą mało trafne i udane np(ZX Grand Taiger ) . Karierę robią przydupasy i tz pieski gończe , lub uzdrowiciele którzy omotają szefostwo ścisną kasę i tyle go widzieli mówiąc na koniec .."przykro nie udało się " . Zastanawiam sie tylko jakim trzeba być naiwnym lub głupim by w takie bajki uwierzyć . Pracownicy czują się zaszczuci ,w każdym widzą oszusta i złodzieja , zero poszanowania dla ludzi tylko kłaniać się w pas i przytakiwać , żenujące . System nagradzania to już odrębny temat zmieniany kilka razy w roku, ułożą jakiś wzór że sam "Pitagoras " by nie rozwiązał . Firma przypominająca CBŚ , tylko czemu to ma służyć.....? Noi czy przynosi oczekiwany efekt ?
5
cycek 2013-01-19 11:38:44
A niby taka solidna firma , miałem tam iść do pracy ...hee
Sylwia111 2013-04-08 21:55:57
Pracownica Salonu Skody pani[usunięte przez moderatora] to osoba kompetentna i miła zawsze służąca pomocą.Klient obsługiwany przez panią [usunięte przez moderatora] wychodzi uśmiechnięty i zadowolony .Takich pracowników firma powinna doceniac i należycie wynagradzac .To wspaniała i sympatyczna osoba .
pracownik 2013-08-06 18:50:48
rekrutacja w tej firmie prowadzona jest cały czas (duża rotacja) dlatego stanowczo nie polecam ! zarobki marne a wymagania nie do zrealizowania w każdym Dziale Firmy (salon, serwis, dział części itp.). Jednym słowem TRAGEDIA !!! Większą kasę obecnie płaci sieć Biedronka a i stres mniejszy :)
3
pracownik 2013-11-23 10:31:19
Ludzie omijajcie to (usunięte przez administratora) z daleka. Wycisna pracownika jak cytrynę a skórę wyrzucana bruk. Pewnie czuja sie tylko zatrudnieni po znajomości. Układy i układziki. Zdecydowanie nie polecam!!!!
5
pracownik 2013-11-23 10:41:21
(usunięte przez administratora). Omijajcie ją z daleka. Klika znajomków którzy noszą głowy w chmurach a zwykły pracownik musi harować na ich wybujałe pensje
1
Hitrus 2014-04-08 06:07:13
Zakładam, że na sprzedaży kasa jest uzależniona od ilości sprzedanych pojazdów, ale ile konkretnie można wyciągnąć miesięcznie osiągając targety?
2
Sławomir 2014-05-05 21:00:25
Dzisiaj zdecydowałem się na kupno nowej skody citigo. w salonie Pol-Mot na Połczyńskiej w Warszawie. Rozmawiałem z panem Łukaszem zajmującym się sprzedażą, (który jest bardzo miły i kompetentny) chciałem w dziale serwisu zapytać o koszty i o nadkola, które ten model nie miał. Pan [usunięte przez admina]w bardzo arogancki i niemiły sposób odpowiedział mi "może pan samochodu nie kupować". Zatkało mnie. Połączyłem się jak w PRLu Odpowiedziałem, że mam ochotę wyjść i nie kupować tutaj samochodu. Raczej nie kupię po takim zachowaniu tam samochodu. Nie wiem czy chce być obsługiwany przez taką osobę i nie będę polecał znajomym.
3
lol 2014-05-13 08:59:46
Drogi Sławomirze (jeżeli faktycznie masz tak na imię) twoja opinia jest troszeczkę nie na miejscu. Wymieniasz człowieka z imienia i nazwiska a sam piszesz anonimowo. Trochę to mało wiarygodne. Jeżeli jest tak jak piszesz to powinieneś sprawę wyjaśnić osobiście w salonie.
2
Pierre 2014-06-16 16:41:21
Kupiłem w Skodę Spaceback! Jestem bardzo zadowolony. Poziom obsługi bardzo mnie zaskoczył - oczywiście pozytywnie. Wiele firm mogło by się uczyć profesjonalnego podejścia i życzliwości od Polmot Auto. Wiem, że zawsze pisza tylko ci niezadowoleni, sfrustrowani ale ja nie mogłem na to patrzeć bezczynnie i dorzucam od siebie 5 na 5 ! Trzymajcie tak dalej!
1
były pracownik 2014-06-17 17:08:23
Jestem byłym pracownikiem POL-MOT Auto , niestety byłym nie z woli pracodawcy ani swoim, życie tak się ułożyło i to co jest wypisywane to bzdura, ludzie z POL-MOT Auto nie doceniacie tego co macie !!!, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, jednak dla mnie najlepiej w POL-MOT AUto, jeżeli solidnie i uczciwe pracujesz jesteś doceniany !!! Polecam wszystkim !!!
2
Janusz 2014-06-26 10:52:20
To jakaś dziwna informacja wydaje mi się z palca wyssana. Czy ktoś wie jakie są aktualne warunki?
tofik 2014-07-17 10:34:51
blacharnia
1
tofik 2014-07-17 10:39:11
blacharnia jest z 1970 roku,kierownik nie ma bladego pojecia o pracy,nie umie zapanowac nad zespolem,zarobki 2400-2600,wedlug wspolczynnika ktorego nikt nie rozumie,wszystko jest ukrywane.poziom wykonania samochodow.masakra nawet nie maja zgrzewarek!!!!jeden wielki smrod na lakierni!!!
2
były pracownik 2014-09-09 12:52:40
Odejście było spowodowane zdarzeniem losowym a nie tym że chciałem czy nie, mam jednak nadzieję że będę mógł wrócić i zrobie to z wielką chęcią !!!
niemen 2014-09-09 20:34:21
a na jakim stanowisku pracowałeś "były pracownik"?
wero 2014-12-01 16:46:48
no chyba nikt nie powie jak do końca te warunki finansowe wyglądają, chyba że dacie rade określić tak mniej więcej jakiej kwoty można się spodziewać tak naprawdę w poszczególnym dziale.. dajcie znać jak to wyglada naprawdę no i napiszcie nam tutaj, to na pewno byłby bardzo pomocny wpis ogólnie, pozdrawiam.
spredzawc 2015-01-31 21:46:26
Pracowałem kiedyś u konkurencji, bardzo mnie ciekawi jakie tutaj sprzedawcy samochodów mają warunki zatrudnienia, bo niestety u mnie to się bardzo pogorszyło i musiałem opuścić poprzednią pracę, teraz szukam nowej możę nawet w tej samej branz ale musze poszukać miejsca gdzie bede zadowlony z warunków. jak jest tutaj?
NN 2015-02-05 10:06:41
W każdym oddziale warunki są inne, a najważniejsze są standardy obsługi i realizacja planów (min 10-12 szt.) - pewnie to dobrze znasz. Warunki na jakich się zatrudnisz mogą się w ciągu roku zmienić nawet 2 razy. W miarę dobrze mają tylko zatrudnieni po znajomości. Poczytaj wcześniejsze opinie! 8,5 Euro na godzinę raczej nie dostaniesz ;) W całej branży nie jest lepiej ale to żadna pociecha. Powodzenia.
1
poli 2015-03-25 19:25:32
POL-MOT Auto to jedna z największych wielomarkowych firm dealerskich w Polsce. W 2013 roku Spółka sprzedała niemal pięć tysięcy nowych samochodów co jest naprawdę świentym wynikiem. Wyżej już ktoś próbował wyprowadzić Was z błędu, dlatego spróbujcie posłuchać tych którzy znają się na rzeczy lepiej ;)
1
RAPIT 2015-04-02 21:40:11
Pracuje w tej firmie od dwóch lat... Na Boga nie piszcie takich głupot! Atmosfera i podejscie do pracowników nie zależy od kilku ludzi z zarządu całej spółki, tylko od kierowników, dyrektorów i reszty pracowników danych oddziałów. Wiec jeżeli ktoś pisze ze gdzieś tam pracował i go wycisneli to nie znaczy ze wszędzie wciskają. Pozatym wychodzi z ludzi tutaj 'POLSKOSC' najlepiej nic nie robić i zarabiać krocie. To nie jest warsztat u Kazia tylko autoryzowany serwis nie ma mowy o tandecie, praca ma być zrobiona na 100 % i jak najszybciej. Kto tak pracuje, dba o miejsce pracy, stanowisko i narzędzia ten zarabia. Nic trudnego wystarczy zmienić podejście.
Pracownik Pol-Mot Auto 2015-04-30 14:54:23
Pracuję w tej firmie od 7 lat. Wszystkie negatywne opinie jakie tu czytam to jakieś brednie. Jak w każdej dużej firmie tak i tu trzeba pracować i dążyć do celów jakie wyznaczane są przez zarząd. Normalne. Kiedy osiągasz wyznaczone cele zostajesz odpowiednio premiowany. Stawki są takie jakie sobie wynegocjujesz (podstawa) a premie takie jakie wypracujesz. Proste. Ja jestem zadowolony i z wynagrodzenia i z kierownictwa. Rotacja jest natomiast wynika to z tego, że ktoś albo chce leżeć bezczynnie i zarabiać albo zwyczajnie nie ma pojęcia o tym co ma robić. Ludzie doświadczeni i chętni do pracy utrzymują się tu latami i zarabiają fajne pieniądze. Autoryzowana stacja to nie warsztat u Miecia w garażu i trzeba spełniać standarty dotyczące doświadczenia i kultury pracy.
3
gosc 2015-04-30 21:19:48
Pracownik Pol-Mot Auto - a w którym oddziale pracujesz?
2
Pracownik 2015-06-18 23:04:32
3/4 napisanych w tym miejscu opinii to są kompletne bzdury. Jestem pracownikiem warszawskiego oddziału od 4 lat i z czystym sumieniem polecam każdemu pracę w PMA. Faktycznie, rotacja jest, ale jak w każdej firmie. Dotyczy zarówno szeregowych pracowników jak i kadry zarządzającej (moim skromnym zdaniem zmiany w zarządzie wyszły tylko na lepsze). Firma dynamicznie się rozwija, ma mocne poparcie w firmie matce- Pol Mot Holding- a to pozwala patrzeć bezpiecznie w przyszłość.Płace podstawowe na przyzwoitym poziomie, do tego premie wypracowane przez samego pracownika.
1
juz po za matrix 2016-01-19 14:16:26
To naprawdę jestem pod mega wrażaniem, że dają umowę, a co mają dać, kwity na węgiel.... ludzie obudźcie sie.... jak długo będą Was po ( usunięte przez administratora )
2
Adam 2016-07-23 14:51:13
Mechanik zarabia około 1,8-2,3 zł miesiącu. Nadgodziny nie są płacone. Duża rotacja pracowników czy na salonie czy na warsztacie
2
miko 2016-07-29 18:50:47
Dno i wodorosty podobnie płace . Praca dla ludzi mało ambitnych i lubiących słuchać poleceń otaczających go zewsząd kretynów łącznie z prezesem na czele.
1
Kolega 2016-10-19 21:46:20
Od późnego 2014 propagandowiec firmy na tym forum przyjął nową taktykę- pisać posty o niczym które przesuną te starsze, krytyczne na drugą stronę. Taka komunistyczna strategia "zakrzyczeć wroga". Pozdrawiam komuszka z pol-mot. Widzę co tu robisz kotek
1
Marcin 2016-11-25 10:58:02
Witam,
Nie wiem jak jest na stanowiskach kierowniczych. Ale Mechanicy zarabiają w granicach 1800 a 2600 netto.
1
miro 2016-12-07 12:47:00
dno i siedem metrów mułu
Zostaw swoją opinię o POL-MOT - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POL-MOT