brak logo

GALWMET

Wrocław

Opinie o GALWMET

Lukas 2014-06-15 18:40
Odradzam!
MAr 2014-08-07 16:29
Jako klient nie wiem, jako pracownik - omijać najszerszym z możliwych łuków. KFC daje podobne zarobki, przy duuużo lepszych standardach BHP (zwłaszcza w biurze). Pracowałem pare miesiecy. Nigdy więcej.
W 2014-11-07 21:44
Nie patrzcie na "pozytywne" opinie. Albo jeśli chcecie, to zwróćcie uwagę na ich "sztuczność". Nie ma osoby, która wypowiedziałaby się pozytywnie, chyba, że skrajny masochista. Powiem tyle, warto poczytać ze strony, która wyświetla się nieco niżej w googlach: (usunięte przez administratora) lepiej się tego chyba nie da opisać
IksDe 2015-03-03 18:54
Zaczynałem moją przygodę z maszynami CNC w tej firmie i tragicznie ją wspominam.
Przez długi okres czasu nie otrzymałem żadnej umowy, stawka godzinowa to 9 zł na rękę. Na koniec właściciel nie wypłacił mi należnego wynagrodzenia. Omijać szerokim łukiem tego pracodawcę!
pawel 2016-05-16 19:59
ale nadal tak jest? Nic sie nie zmienilo w tej kwestii? Szkoda ze zaden pracownik nie odpoiwada bo szkoda sie zatrudnic i robic za darmo
Baobab 2017-03-24 08:36
Firma porażka, traktują pracownika jak zło konieczne i ciągły monitoring, brak nowych narzędzi do pracy, zero bhp, jak się urwał frez czy wiertło to właściciel pytał dlaczego? dawno temu tam pracowałem ale nie polecam tej firmy, zresztą sam widziałem non stop rotacje wśród pracowników.
Iwona 2017-05-29 13:24
@Baobab wspominasz, że już od dawna nie pracujesz w firmie. Ile lat minęło? Możliwe, że od tego czasu w GALWMET zaszły zmiany.
Chętnie usłyszymy od aktualnych pracowników firmy jak obecnie wygląda praca. Czy dalej występują sytuację, o których wspominał @Baobab?
mik 2017-06-10 14:37
Dalej. To nie kwestja "czasów", a ukształtowanego już podejścia do człowieka jak do... - nie ma co liczyć na zmiany.
Zostaw swoją opinię o GALWMET - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GALWMET