brak logo

Pliva Kraków Zakłady Farmaceutyczne

Kraków

Opinie o Pliva Kraków Zakłady Farmaceutyczne

SS 2009-03-06 15:52:00
Żenada!!! sami [usunięte przez moderatora] i złodzieje!
anonim 2009-03-29 17:45:41
A CO PRACOWAŁEŚ TAM?
NN 2009-08-12 09:31:00
Ta firma to porażka, chore układy, śmieszne zarobki.
1
kamrat 2009-08-23 10:55:45
Chora firma,chore układy (jeszcze zza polfy) niemiła atmosfera pracy niemili przełożeni (z jednym wyjątkiem) Dziadostwo Bieda na starych wydziałach gorzej niż za PRL.Zarobki po prostu żenujące.
1
ehe 2009-09-14 01:15:19
Mila atmosfera szczegolnie na wydziale zapewniani jakosci , archiwum, i wdrazania lekow generycznych ... niestety zarobki nie powalaja...ale milo wspominam Plive taki zaklad zamkniety ze swoimi zasadami/ klimat pracy jak w osrodku wypoczynkowym chociaz w labolatoriach kontroli jakosci bywaja( usunięte przez administratora )
1
anom 2009-12-07 01:27:26
Mam pytanie, jaka firma z Krakowa pośredniczy do pracy w Plivie???
1
jkteht 2010-12-10 00:03:10
No tak mogę paru wymienic co ( usunięte przez administratora )komu trzeba...np. taka mała ( usunięte przez administratora )z..kupa śmiechu..osoby nie powinny tutaj pracować..koszmar !! Pozdrawiam tez pracuje z wami i mam was serdecznie dość.. no ale to i tak juz chyba uadek tej plivy ...
1
miła 2011-02-01 23:28:50
a tak znam ( usunięte przez administratora ).taka szara mysz wydziałowa..i jeszcze ta jej siostra..chyba po ogrodnictwie..haha robi analizy..a powinna kibelki myć..bo takie ma wykształcenie no nie oszukujmy się.. no cóż żenadka..
1
kicia 2011-02-01 23:32:14
hahahha..dobre..niektórzy wiedzą jak ( usunięte przez administratora )haha..niezla firma. Ciekawe jak długo będą tam pracować skoro za niedługo Pliva musi oddać miejsce..bo inaczej zaplaci wysoka karę Urz. miasta ;)
1
K.D. 2011-02-21 21:58:11
a tak znam i ją ma naimie( usunięte przez administratora ), no kupa śmiechu, może niech dziewczyna najpierw skonczy szkołę chemiczną, a dopiero ją do pracy przyjmią hehe.te układziki....i układy..wstyd!
1
OBSERWATOR 2011-04-07 10:13:53
Kasiu napisz coś jeszcze o koleżankach proszę!
1
bartwu 2011-08-26 08:49:35
Cóż, pracowałem tam wiele lat. Wszyscy, którzy narzekacie spróbujcie pracować w innym miejscu. Skoro tak tam źle, dlaczego tam trwacie i tak marnie zarabiacie? Otóż moi drodzy zarobki w Plivie (Tevie) są co najmniej dobre, jak nie bardzo dobre. Rozglądnijcie się po rynku pracy. Ile jest lepszych zakładów w województwie? Pokażcie, gdzie płacą lepiej? Tak, znajdziecie, ale pewnie na palcach jednej ręki możecie wymienić te idylliczne miejsca pracy. Kochacie narzekanie, bo nie wiecie jak macie dobrze. Zostałem zwolniony na zasadzie zwolnienia grupowego i od tamtej pory poznałem rynek pracy dość dobrze. Dlatego twierdze - jesteście bandą narzekających malkontentów, którym się wydaje, że wszędzie lepiej. Bardzo się mylicie i życzę Wam, byście się o tym przekonali. Wstyd! Pensja wysoka, zawsze na czas, zdefiniowane i WYPŁACANE premie, przestrzegania prawa pracy, benefity różnego rodzaju, nawet same warunki pracy dobre i bezpieczne. Czego Wam jeszcze trzeba? Nic nie robić, dostawać za to krocie i jeszcze być całowanym po tyle? Tak nie ma nigdzie. W Plivie też być nie może. Powtarzam - spróbujcie pracować np. u prywaciarza, a zapłaczecie za Plivą i jej "układami". Te, które są, są niczym w porównaniu z większością firm w tym kraju. Pozdrawiam tych, którzy są zadowoleni i potrafią docenić to, co mają. A niezadowolonym radzę się zastanowić nad sobą. Być może narzekanie to jedyne co potraficie robić dobrze...
111 2012-05-21 17:58:05
Mam pytanie ile zarabiają operatorki w Tevie??? i jakie są benefity jak pisaliście wyżej i jakie dają umowy???
kicia 2013-02-21 17:57:46
To najgorsza firma na swecie a szczegolnie pion zapewnienia jakosci - jakosci tam jest zero
1
kicia 2013-05-23 19:14:45
szukaj w innym miejscu. wiecznie sie slyszy jak sie nie podoba droga wolna, nikt sila tu cie nie trzyma!! Wlasnie tak traktuja pracownika.
A zarobki smieszne. Firma farmaceutyczna - a nie mozna siedoprosic 100 pln podwyzki po kilku latach pracy i po zmianie stanowiska i dowaleniu odpowiedzialnosci.
Naprawde szukaj w innym miejscu. Ta firma to jedno wielkie [usunięte przez moderatora]!!!
Szopka przy audytach !!! Ze jej jeszcze nie zamknieto!!!
skandal.

Kierowkiczka [usunięte przez moderatora] - porazka - zero profesjonalizu, [usunięte przez moderatora].
zapytanie 2014-02-04 12:10:19
Jakie są godziny pracy? Bo z tego co wiem to jest to praca zmianowa?
Mulimarta 2015-02-19 17:55:05
fajnie jakby była gdzieś taka strona albo biuro gdzie możnaby sprawdzać w jakiej kondycji jest dana firma, czy jest stabilna finansowo i ogólnie jakie oferuje warunki socjalu w porównianiu do innych konkurentów na rynku. a ogólnie jak tam pójdę pracować to dostanę multisporta albo multibenefit na starcie?
Sterowniczy procesów chemicznych 2015-03-24 07:20:35
Ja chrzanię. Tyle komentarzy i nic nie wnoszą. Przeczytałem wszystkie i nie wiem nic.
Dla mnie jest ważne jak się zarabia. A wy piszecie "marne zarobki" i tyle. Dla jednego marne to 1.500 a dla drugiego to 9.000. Więc nie wiem nic.
Dla mnie ważne jakie panują stosunki. Piszecie o układach i zatrudnianiu po znajomości. Ale jakie układy ? Nadal nie wiem nic.
Piszecie o złym traktowaniu. Dla jednego złe traktowanie to mobbing a dla innego to że szefowa popatrzyła na niego krzywo. W dalszym ciągu nic nie wiem. Całe te wszystkie komentarze wyglądają mi na zwykłą zawiść bez żadnej treści merytorycznej. Poprostu widzę że nie wnoszą nic oprócz goryczy zawiści bez merytorycznego przekazu.
Chciałem to poznać opinie o firmie a jedyne co mogę zrobić to poradzić dobrego psychologa wszystkim tym desperatom, którzy nie potrafią dać sobie rady z tym że szef na nich krzywo spojrzał.
3
joooojooo 2015-03-27 10:12:15
ja tez jestem ciekawa opinii, ale obiektywnej! Nie bezsensownego klepania ze źle, że marna praca. Dlaczego nikt z komentujących nie napisał żadnych konkretów? Skoro tak źle to dlaczego nie napiszecie przykładów? Jaka jest płaca? Marnie tzn ile? I zależy na jakim dziale oczywiście.....Proszę o jakieś konkrety od osób, które faktycznie tam pracują/pracowały a nie desperatów, którym być może kariera w tej firmie nie wypaliła, a teraz piszą....żeby pisać, bo czują się urażeni???
sławek 2016-05-14 15:59:10
kurcze, szkoda, że atmosferę w sumie psuje jedynie właściciel @Rozczarowany. Nie wydaje mi się, by mnie to osobiście zniechącało, zwłaszcza, że mają b. ciekawe oferty, wiec wydaje mi sie, ze coś się zmieni jeszcze.
Zostaw swoją opinię o Pliva Kraków Zakłady Farmaceutyczne - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pliva Kraków Zakłady Farmaceutyczne