brak logo

Art security group

Warszawa

Opinie o Art security group

ochroniarz 2011-03-27 21:52:15
Mała firma, nastawiona na wyssanie ze swoich pracowników maksimum pracy przy minimalnych stawkach.
anonim 2011-11-04 19:37:19
stawki kiepskie maksimum wymagania od pracownika.dajcie nam żyć!!!!!!
stg 2013-06-09 12:52:09
Zrob licencje 1 lub 2 stopnia i wtedy bedziesz zadowolony ze stawki jaka dostaniesz ale najpierw pokaz co potrafisz i czy zaslugujesz na wyzsza stawke.Najlepiej nic nie robic i stawiac wymagania.Pracowalem w firmie Art przeszlo 9 lat i nie krzywduje a bywalo roznie.Jak chcialem zarabiac wiecej to zatrudnilem sie w firmie solid w patrolach i zeby wyciagnac 4 tys smigalem po 48 godz.Po za tym jak sie zatrudniales to powiedzieli Ci kolego ile bedziesz zarabial.W tej firmie kadra kierownicza ma normalne podejscie do pracownika a w innych jestes tylko numerem ktory w razie czego zastepuje sie kolejnym.Szukales prace i w Agencji Art-Security ja znalazles.Troche szacunku kolego.
kwiatkowska 2013-07-13 01:23:37
niestety firma ART-SECURITY to jedno wiellkie badziewie...........sami SB-beki,kapusie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałem nie polecam,byłem dowódća obiektu i miałem marne 9 zł na godzine wymagania jak cholera jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach,rotacja prawie codziennie,grafik zmienia sie15 razy w miesiący..........dramat
2
pracownik 2013-07-30 10:18:42
Ten kto dba oswoje zdrowie psychiczne powinien omijać ART Security szerokim łukiem.
2
2013-08-25 16:15:47
nigdy więcej niewolniczej pracy w firmie takiej jak art security , traktowany jesteś jak śmieć a nie pracownik , wykorzystywany do maximum ( w firmie stosowany jest mobbing przez niektóre osoby z kierownictwa ) ponadto oszukują cię na czym tylko mogą...
4
viktor 2013-12-17 01:25:24
1440 zl netto z czego ci zabiorą 300 miesięcznie za wymyślone przez nkary
2
karol 2014-02-02 05:49:02
Spoko, w arcie zarobki są niezłe można dorobić kasa zawsze na czas. A jak pracowałem w Landzie to szef był jak ojciec i porozmawiał i jak miałeś problem to mogles pójść pogadać. Polecam
1
dejta spokoj 2014-11-08 14:12:03
No wlasnie ja idac do pracy odczuwam autentyczne wzruszenie jestem szczesliwy ze bede mogl przez radiostacje posluchac glosu mojego ukochanego wodza dodatkowo wzrusza mnie ze mi za to płacą. ..niewiele bo niewiele ale jednak.nigdy sie nie zwolnie kocham art i land
Security Group 2014-11-10 13:28:37
Pracowałem w Tej Firmie, Płacą wynagrodzenie po 2-3 miesiącach, za wrzesień do dnia dzisiejszego Wypłaty nie dostałem i sprawa poleciała do PIP, okazuje się że ta Firma podupada, nie płaci tak jak się należy ze Zleceń, a jak szukasz Pracy w której będą ci płacić, to Zgłoście się do SED-HUD Ujastek 1 KRAKÓW, w tej firmie płacą normalnie i bez poślizgów.
2
lesiost 2014-11-16 11:48:10
w pełni popieram Twoją opinię
2
Błażej 2014-11-19 19:12:05
Zawsze mnie wkurzają opinie typu : " Pracowałam po 48 godzin - można było zarobić". Jesteście ludźmi czy cholernymi cyborgami ? Polskie prawo pracy to 168 godzin / mies. i prawo do wypoczynku i czasu wolnego. Każdy NORMALNY człowiek potrzebuje snu , czasu dla rodziny lub własnych pasji. No i trzeba się też czasem umyć i ogolić koledzy aby wyglądać i pachnąć tez jak człowiek w czasie tak odpowiedzialnej pracy ! Dno stało się w Polsce faktem na rynku pracy - w tej branży szczególnie !!!
każdego dnia 2014-11-20 09:35:19
Błażej nikt nie kaze Ci pracowac po 48 godzin ..jak chcesz to mozesz wogole nie pracować ale wszedzie jestctak ze jak chcesz zarobic duze pieniądze to niestety musisz sie poświęcić. Ja zgodze sie z dejta spokoj ze w jednym z centrów handlowych ktore obstawia ww/w firma atmosfera jest niemalze sielankowa a szef to matka i ojciec wiec o pieniadzach rozmawiac jest tu cconajmniej nietaktem
trebor 2014-12-03 11:36:26
jak chciałeś zarobić to pracowałeś po 48. Wiesz co miesiąc ma minimum 720. Proponuję spróbuj a może zostaniesz milionerem w firmie ART security i pewnie w każdej innej.
Cojak 2014-12-09 13:54:11
Ja pracowałem w tej firmie na Marszu Żywych oraz innych zleceniach jakoś nie miałem problemu z wypłatą... nie wiem natomiast jak jest na obiektach
trebor 2015-02-16 10:59:37
Ja miałem stanowisko funkcyjne w tej firmie. Odpowiadałem za kilka obiektów. Za moich czasów nie było problemu z wypłatami. Oczywiście nie mówię o ich wysokości. Niestety prezes nie rozumiał tego, ze ci, którzy odpowiadali za własciwe funkcjonowanie obiektów brali na siebie "kontakty" z kontrahentem. Za to, ze pomimo niemałych trudności ze składem obiekt był w pełni zabezpieczony potrafił odebrać część pensji. Facet niczego nie rozumiał co się do niego mówi niestety. Przestrzegam przede wszystkim tych, którym podkładają dwie umowy. Ludzie patrzcie co podpisujecie.
juz byly pracownik 2015-03-16 06:23:22
male zarobki ..traktuja Cię jak smiecia i to w zasadzie tyle dejtaspokoj to oczywiście ironia co piszesz ...bo akurat ns tym obiekcie sytuacja jest beznadziejna
2
nowy 2015-03-27 17:21:50
A ja zamierzam spróbować...... Każda firma jest nastawiona na zysk, bo istnieje po to by generować dochody dla właściciela. Atmosfera jest czasem istotniejsza od niewielkiej różnicy wynagrodzenia. Pozdrawiam wszystkich ochroniarzy.
samek 2015-04-12 10:06:06
Pracowalem w tej firmie pol roku na obiekcie sklepy sportowe z angli to bym dramat stawka dobra bo 10zl netto jako ochroniarz mialem swoje zadania ale w sklepie zadzila kierowniczka i kazala robic zeczy nie zwiazane z pelniona funkcja a kierownik art.. na to trzeba to robic zeby kontraktu nie stracic czyli kazali robic wszystko za marne 10zl zastanowcie sie aplikujac na obiekt chandlowy ja pracowalem warszawa gorczewska....
boo 2015-07-03 10:26:14
tez robilem na gorczewskiej masakra szef wpozo ale klimat w tym sklepie porazka totalna przewrwy wymuszone kiedy mozna isc trzeba sie prosic wougle szkoda slow diseckt sport gorczewska porazka sklep
arny 2015-09-29 21:56:34
płacą jak płacą taki rynek jest jeden czy drugi popapraniec na tym ryneczku robi tam jeden pop z BOR-u BMW typowe szkoda że nie PZU taki pokurcz można by mu miskę poklepać nie wiem co on w BOR-e robił chyba był gajowym
1
arny 2015-11-24 09:18:47
jak ktoś chce byś wykonywał pracę wykraczającą poza zakres zlecenia domagaj się dodatkowej umowy nie patrz na kierownictwo ty jesteś zleceniobiorcą pozdro
Rewers 2015-11-30 11:53:02
Jakbyś chciał wiedzieć to ten facet bije ciebie na głowę w każdej z możliwych dziedzin ochrony i chyba też radzenia sobie w życiu bo gość robił w osobistej w BOR... zresztą prywatnie to super facet a ty jesteś jakiś niedowartościowany
2
albalupa 2016-01-19 16:54:56
Pracowałem w tej firmie, firma płaci terminowo , jest średniej wielkości zatem brak rezerw kadrowych, każdy kto pracuje w ochronie wie o czym piszę.
Kary są ale wynikają z katalogu kar który każdy podpisuje przy zatrudnianiu tak tez każdy wie za co ile ma potrącane. Zwalniasz się gaciowy Kosak potrąca ci za mundur jakaś kwotę wynikająca z ilości przepracowanych miesięcy .
Ogólnie ocena umiarkowana firmy . Nie odbiegają wyjątkowo od średniej krajowej w tej branży. Ważne płacą terminowo do 15 każdego miesiąca .
Były 2016-07-21 19:38:39
olaboga
Były nr 2 2016-07-21 19:40:02
Totalna porażka firma chyli sie ku updkowi kontrole codziennie oczywiście nastawione na urwanie pracownikowi jakichś pieniedzy a ostatniej wypłaty to się nie dostaje bo nie chcą zebyś się zwolnił po to właśnie wypłata ok 20 dnia miesiąca bo można już urwac za te przepracowane dni stawki to nawet zacne 5,80 na zusach totalny wyzysk upierdliwi kontrolni i oczekiwania jak by płacili z 15 na godz. O umowie nie ma co marzyć wiekszość kasy pod stołem jak masz komornika na karku to firma dla Ciebie.
były nr 3 2016-08-07 22:46:41
Były dobrze napisał jak masz komornika to tam wypłacają pod stołem.
Pewnie tak dzieje się w innych firmach. Pracowałem w Art zatem wiem ze tam tak jest, jest taka śmieszna pani bodajże siostra prezesa i u niej wszystko się załatwia.Ostatniej pensji to prawda nie wypłacają dokąd nie rozliczysz się z mundurów ( gacie wydaje mąż tej pani od kasy ) za wszystko robi obcinki kasy. W innych firmach tez pewnie robią .
arny 2016-09-30 10:30:17
jeszcze w pażdzierniku nie wypłaćcie do 15 zleceń to będziecie srać kary (usunięte przez administratora)
2
warka barka 2016-10-01 16:51:23
obiekty: biurowe, handlowe, magazynowe, budowy i osiedla mieszkaniowe jeśli cię to aż tak interesuje, ale preferują pracownik do pięćdziesiątego piątego roku życia, nie napisali nic konkretnie o preferowanej płci więc licze jednak mam szansę u nich na pracę
In gaga 888 2016-12-03 11:55:12
Firma taka sobie kierownik Piotrek spoko gość wykonuję zlecenie ponad rok i nie narzekam obszar chroniony mam spoko więc czekam na nowy rok a potem zobaczymy myślę że będzie ok. firma mała ale płaci co miesiąc regularnie okolice 15 co do zarządu nie znam prezesa nie było okazji ale jakie to ma znaczenie tak skoro jest ok.
Zostaw swoją opinię o Art security group - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Art security group