logo INTER CARS S.A.

INTER CARS S.A.

Komorniki

Opinie o INTER CARS S.A.

kibol 2011-01-14 07:44:20
Siema wszystkim tak sobie czytam ostatnie posty bo dowiedziałem się ze są nowe wiec mowie zerkne bo na magazynie już się gada a najlepiej oczywiście na szlugu po robocie :) i szlak mnie (usunięte przez administratora) trafia faktem jest K(usunięte przez administratora) do wszystkiego i co widać na naszych wypłatach ale do (usunięte przez administratora) to jest nasz problem a nie śląska co nam kolejarzom bedzie doradzał jakiś (usunięte przez administratora) takie mądrale z nich, przymierza szukają, wynyslii sobie związki nastepne darmozjady za kase ludu (usunięte przez administratora) z tymi zwiazkami?? gdzie nasza duma KKS !!!
darmozjad 2011-01-15 14:49:23
Też się zgadzam z moim przed mówcą, po co nam związki, a dodatkowo może też się wyrzekniemy połowy pensji i zrezygnujemy z naliczania nadgodzin. Myślę również, że powinniśmy wszyscy przejść na umowę zlecenie a zadowolić się dobrym słowem od (usunięte przez administratora) "masz już po premii nierobie". Zapewne poprzednia wypowiedz jest mistyfikacją ze strony kierownictwa, na pewno nie pierwszą i nie jedynym przejawem ich braku szacunku dla swoich pracowników.
anonim 2011-01-23 20:23:39
widmo - 2010-10-20 19:21:03

gorzow wlkp. pracuje tam i jest oki atmosfera na magazynie jest fajna wiadomo sa wyjatki ale z prezesem da sie dogadac i pensia dobra jak na gw ;) siemka

To to musiała (usunięte przez administratora) nasmarować :) BTW... o gorzówko proszę tutaj smarować
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,83486,w_tresci,0,0

Aha (usunięte przez administratora)zatrzymali taśmociąg koledzy ze sprzedaży się przyłączyli. Powiedzieli do czasu do kiedy nie dostaną kasy nie robią. Ktoś powiadomił centralę , przyjechali i z miejsca prezesunia na (usunięte przez administratora). Zajebite to było :)
anonim 2011-02-04 15:27:53
Jak jesteś taki cwaniaczek to napisz kim jestes a nie piszesz pod nie wiadomo jakim nickiem. Jak jestes taki odważny to przyznaj się kim jesteś, a nie podpisujesz sie za kogoś !!!
........ 2011-04-27 13:25:45

Założenie związku zawodowego
Osoby chcące założyć organizację związkową mają przed sobą dwie możliwe formy działania: mogą założyć całkowicie nową organizację związkową lub też stworzyć komisję związkową przy już istniejącym związku zawodowych (którego statut dopuszcza taką możliwość). Ze względów formalnych zdecydowanie łatwiej założyć jest strukturę związkową przy już istniejącym związku zawodowym. Najczęściej w takim wypadku cała praca ogranicza się do zorganizowania zebrania założycielskiego, przyjęcia uchwał o powołaniu związku zawodowego, wybraniu władz organizacji związkowej (zarządu i komisji rewizyjnej) oraz przesłanie kopii dokumentów do centrali związkowej, przy której chcemy założyć organizację związkową. Szczegółowe informacje w sprawie zakładania struktur związkowych można uzyskać bezpośrednio u przedstawicieli działających w Polsce związków zawodowych.

Zdecydowanie bardziej skomplikowane jest założenie związku zawodowego nie przynależącego do już istniejącej centrali związkowej. Wynika to z tego powodu, że konieczna jest wówczas rejestracja sądowa takiego związku, a także sporządzenie własnego statutu. Zajmuje to dużo czasu, a w sytuacji nieprzychylności sądu także powoduje zagrożenie odmową rejestracji związku zawodowego, często z błahych powodów. Przy rejestracji związku zawodowego przy istniejącej już centrali związkowej nie ma za to konieczności rejestracji sądowej i cała procedura ogranicza się do zarejestrowania nowej struktury związkowej przez centralę związkową, co trwa najczęściej kilka dni.

Aby powołać organizację związkową (samodzielną albo komisję związana już z istniejącym związkiem zawodowym) konieczna jest zgoda co najmniej 10 osób. Istnieje możliwość tworzenie komisji zakładowych związku zawodowego, komisji międzyzakładowych, a także komisji środowiskowych. Te dwie ostatnie możliwości dotyczą sytuacji, gdy związek grupuje pracowników różnych zakładów pracy.
marcin 2011-05-19 20:32:22
a jak wygląda praca kierowcy?
1 2011-05-20 09:50:34
wygląda jak zawsze > zza przedniej szyby samochodu ;-)
m 2011-05-20 14:40:31
a mozna coś więcej, zarobki czas pracy i takie tam najważniejsze rzeczy? Jak ktoś pracuje to niech napiszę bo sie zastanawiam nad wyslaniem cv
ja 2011-05-25 15:04:46
transportem zajmują się firmy zewnętrzne i nie związane z naszą filią,
anonim 2011-07-11 17:58:56
nie ma to jak Rzeszów :D klimat, turystyczna atmosfera. I co najważniejsze miła praca przy muzyczce... nie zaznasz tego w IC w Mysłowicach, totalne przeciwieństwo :] pozdro dla murzynów :]
:) 2011-11-23 23:03:33
Ta firma to (usunięte przez administratora) na maxa i kazy kapuje tam jest taki syf ze szok a placa w biedronce lepiej jednym slowem banda (usunięte przez administratora) na stanowiskach B/K ludzie nie polecam naprawde tej firmy szkoda czasu pozdro z Kń:)
Pracująycy ale mający w ............. 2011-12-04 21:41:43
Witam. Pracuje juz tu pare lat i wiem o firmie wszystko;) Napisze krótko sami (usunięte przez administratora) , żenada już mi się tego nie chce słuchac , a dzial niezgodnosci spada na psy, chodze tam bo musze dopóki innej pracy nie znajdę. Pozdrawiam bez szacunku.
Barnaba
Misza 2012-02-23 11:19:35
Hmmm Ja się tak zastanawiam kto ze starej Gwardii tam jeszcze został ? Wiem ze co chwila komuś udaje się urwać z tego chlewu :)
( nie licząc oczywiście osób które są zadowolone ze swojej pracy patrz przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] as Miki i zgredek Adam itp :)
(usunięte przez administratora)
Tak jak piszecie atmosfera za moich czasów to było jedyny czynnik który dawał jakaś energie do normalnej pracy bo reszta niestety była jedną wielką porażką . Ale chyba nie mam co narzekać bo teraz widzę ze jest dużo gorzej i nie widać poprawy .

Pozdrawiam wytrwałych którzy nadal niestety muszą wstawać codziennie i chodzić do ukochanej pracy w Seb-Carze ;)

NICK 2012-04-22 12:54:24
pozdrawiam Cię Misza starym przysłowiem - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :-) Coś się mi wydaje , że w Twojej nowej pracy -jeśli ją masz nie jest tak różowo jak byś chciał - inaczej po co byś lookał na stare forum jak nie tylko po to aby znaleź kompanów do wspólnego narzekania
ic 2012-06-23 14:59:33
Witam!
widze ze niezle wam idzie rabanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y..ale napewno (usunięte przez administratora) ci co przychodza i nawet nie potrafia obslugiwac skanera..a potem gadaja ze (usunięte przez administratora) robota itd..albo ze premie zabieraja..jak cos (usunięte przez administratora).. no faktycznie ale bez przesady..widze ze co drugi tu troche popracowal i niejeden (usunięte przez administratora) ze mu premie zabrali..naprawde musicie byc wybitnie zdolni..bo z tego co widze to nie jeden co przychodzi na szkolenie jest naprawde..ambitny ze na drugi dzien nie przychodzi juz do pracy a potem wystawia tu taka negatywna opinie..a on nawet czytac nie potrafi..zalosne..
pracuś 2012-07-05 11:04:58
(usunięte przez administratora) Mam pytanko.Czy w nowym magazynie ,,Inter Carsu\", obok ,,Żabki\" w Plewiskach potrzebują na wózek widłowy?
haha 2012-08-20 17:46:01
praca jest taka ciekawa że firma ciągle szuka ludzi a jakoś znalesc nie może. co tydzień oferty-zatrudnimy.a tak ocieka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istościaą. kmiotem bez ambicji to trzeba być zeby taa zostac a nie szczycic sie iloscią zebranych pozycji jak ty. mój mies aportuje 4do 9 razy to lepiej od ciebie?
haha 2012-10-26 15:09:24
stare to ale ciągle smieszy. zapewne z wazeliną pobiegłes do odpowiedniej osoby chwaląc sie ze to ty to napisałes. warto było?
KwK Byly pracownik InterCars Komorniki 2012-11-13 10:27:06
Ja pracowalem w tym \"Kolchozie\" i to jedno slowo okresla caly klimat tej pracy jesli naprawde nie masz gdzie isc do pracy ale to juz tak na prawde nigdzie to rozumiem ale jak masz inne opcje nawet kopanie rowow czy w melioracji to naprawde wybierz te drogie,jesli chodzi o prace na \"pietrach\"przy rozkladaniu towaru to nie bylo zle ale jak mnie przeniesli na sektor do tego calego smiesznego \"MAJSTRA\" przy pakowaniu to tylko myslalem jak sie z tam tad zerwac.A to co pisza o calym szefostwie rowniez prawda.Pozdrawiam I NIE POLECAM NIE POLECAM !!!
1
Nick 2012-11-23 20:55:07
Ty się KwK najpierw po polsku od podstaw naucz pisać a potem wypisuj posty na forum ;-)
ja 2012-12-16 03:44:06
omijajcie ta firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
4
keffa72 2013-06-29 02:12:32
ja - 2012-12-16 03:44:06

omijajcie ta firme z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wspominam tę firmę b.miło . (usunięte przez administratora) ,osoby na stanowiskach jak to się mówi ale bardzo w porządku.Prezes bez zastrzezen !!!
ja 2013-07-14 04:21:30
jaki jestes? (usunięte przez administratora) dawno nie pisałem ale poprzedni wpis to nie moj!!! Najgorsza firma na swiecie! Dla tych co sie tam chca przyjac ,sprobujcie ale ogolnie to kicha !!!
2
ja 2013-08-03 03:34:27
na reke daja1450 a pozniej1600 a 1700 wiec rewelacja:) Jak tam na kuracji :))))
nick11 2014-01-22 18:06:08
dla mnie najważniejszy jest szacunek do pracownika no i oczywiście wpływ na konto. Darmozjad czy warto aplikować? nie mam teraz nic innego na oku a kolega polecał
1
Pracownik. 2014-02-10 19:34:05
Witam wszystkich. Na chwilę obecną jestem pracownikiem IC. A konkretnie to nie Ic tylko gościa który jest franszyzobiorca Ic. Tak naprawdę goście pracując w IC to tylko pare fili takich naprawdę jest i tam zarobki bardzo ok. Co do pracy na poszczególnych filiach to pracujesz normalnie u jakiegoś gościa a Ic to tylko wszystko markuje. Jedni(usunięte przez administratora) Inni chwalą. Ja pracuje juz ponad 4 lata i tez zaczynałem na magazynie , potem sprzedaż teraz przedstawiciel. I jedno wam powiem pomimo bardzo konkretnym wymaganiom oraz kontroli praktycznie nad wszystkm przez centrale idzie zarobić dobrą forsę. Bardzo dużo zależy od nas. Jeśli sie troche postarasz to naprawdę nie ma zle. Wiem ze bardzo dużo zależy od właścicieli poszczególnych oddziałów ale jest ok.
buła 2014-02-18 18:10:35
musisz być bratem szefa albo innym członkiem rodziny.szeregowy pracownik magazynu zarabia 1400 netto z sobotami na 3 zmiany, to jest fakt.... nie pomogą regularne wpisy kierowników ze jest zajeb......scie.. bo nie jest..pracownik magazynu jest kmiotem do roboty kierownik nie zaszczyci go podaniem ręki szef nawet spojzeniem. dla mnie obóz pracy chyba ze banda 20 latków uwaza tyrke na 3 zmiany za 1400 za super robote... i czekam na wypiciny tych co chcą pokazac ze dobrze pracują i mają więcej
4
majster 2014-03-18 23:33:15
dobrze gada
przyszły pracownik 2014-06-07 11:06:17
Niedługo zacznę pracę w InterCars, jakie są zarobki kasjera?? Na rozmowie niczego się nie dowiedziałem.
ja 2014-06-15 06:07:53
nigdy nie bedziesz wiedzial:) ta firma to masakra!!!
1
Jaam 2014-07-21 23:27:47
Witam.
Poprawiło się coś w Komornikach? Z tego forum wiem mniej wiecej ile na magazynie pracownik zarabia a jak wyglądają wypłaty na sprzedaży ?
Pozdrawiam
SRS 2014-07-31 19:48:41
W Komornikach po staremu, przerobiłem tydzień i podziękowałem.. Praca na Umowe Zlecenie, po trzech miesiącach niby Umowa o Pracę, ale wpierw wytrzymaj w tym kołchozie 3 miesiące!!!
Prawda jest taka, że jak nie będziesz zapieprzał, to nie dostaniesz tej marnej premii i robisz za 1200 jak każdy robotnik! Jedna przerwa na 20 min i dalej zapieprzasz, im więcej tym lepiej, wyścig szczurów.

Nie polecam totalnie tej firmy, w gorszej nie byłem.
1
marek 2014-10-29 19:04:01
witam chciałem sie dowiedzieć ile zarabia pracownik gospodarczy jnter karsie w czosnowie przy śmieciach.
2
marek 2014-10-30 16:42:38
z tak kolega marek ma propozycje pracować jako pracownik gospodarczy bo jedni muwiom że 1400 lub 1700.
1
ja 2014-11-09 02:49:36
pracowalem tam cztery lata, nie powtarzajcie mojego bledu i ladujcie sie w ten syf!!!
1
znający temat 2014-11-11 03:43:19
Smród Brud Ubóstwo, i maksymalny wyzysk każdego pracownika.
Nikomu nie polecam, nawet tym co mają "nóż na gardle". Lepiej godnie i z honorem umrzeć z głodu niż pracować dla tych żałosnych bydlaków.
anonimowy 2014-11-21 19:48:23
haha na magazynie 1700zł? w IC tyle mają Ci (może dwie osoby) co naprawdę liżą d..ę kierownikowi a tak to studenci 1200 a normalny robol nieważne czy robi pół roku czy 6 lat to ma 1500zł nie więcej
nowy 2014-11-22 20:38:52
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak szacunku dla pracowników atmosfera nie miłą jeden drugiego kabluje ze mało robisz nawet na sekunde nie wolno ci stanąc bo ci powiedza zeby sobie szukac nowej pracy zarpbki masakra za 25 dni roboczych 1500 zł
nie polecam
olek 2014-12-06 18:47:48
Ja się wypowiem pracuje w Ic juz 8 lat zarobic mozna i to nawet dużo jeśli sie zlapie troche nadgodzin praca spoko.Napisze tak kto będzie chciał pracować to będzie pracował a co do kultury ludzi na magazynie pozostawia wiele do życzenia.
1
Janek 2014-12-17 08:00:33
Ja wypowiem się co do zarobków w sebcar. Pracje tu prawie 3 miesiące i puki co zarobiłem 1780 zł za 1 miesiąc(pazdziernik) i 1900 za listopad razem z ninedzielą, a lizusem nie jestem, więc ci którzy piszą o zarobkach po 1200 pracują jakieś 15 dni, a nie pełny miesiąc(około 20 dni). Co do admosfery to niestety muszę to potwierdzić, ale z zarobkami to bujda, choć zdarzalo się że oszukają kogoś na kasę
szczery 2015-02-12 17:45:45
w Zamosciu maja sielanke polecam i kasa zajefajna hahahaaa
2
adam 2015-03-19 16:00:21
ile na poczatek moze zarobic tam magazynier ? sa jakies podwyzki po 3 miesiacach ? czy podstawa zostaje cały czas ta sama ? jak z tymi premiami ? ile min i maxymalnie mozna dostac do reki ? jakaies punkty sie podobno zbiera,a moze ktos to rozwinać
ic Kajetany 2015-05-14 19:10:57
Ja jako zwykły magazynier w Kajetanach zarabiam około 2000 zł netto bez sobót na umowie o prace przez agancje. Po pół roku będe zatrudniony przez IC. Za kwiecień wyszła mi stawka godzinowa troche ponad 12 zł do ręki. Ogólnie nie jest źle jak na magazyn.
nowy :D 2015-06-25 11:43:24
Witam mam pytanie .
Umowa na zlecenie jakie zarobki po ile godzin praca ?
1
nowy :D 2015-06-25 12:03:27
Witam mam pytanie .
Umowa na zlecenie jakie zarobki po ile godzin praca ?
Stanowisko magazynier
xxx 2015-07-01 23:55:43
uwierz mi, że szukają ostatnimi czasy rotacja nieziemska, płaca dla zwykłego magazyniera to ok 1500/1600/może ciut powyżej zależy, nie polecam, chyba, że na wakacje, ciągłe ciśnięcie, że mało itp. praca na dłuższą mete lipa. praca 8h soboty w umowie nie obowiązkowe, w praktyce jedna ma być przynajmniej jak jest full roboty, sprzedawanie przez niektóre osoby na porządku dziennym, ogólnie nie polecam.
@#$ 2015-07-14 19:30:05
jeżeli ktoś myśli że to jest super praca to niech się przyjmie do pracy w IC oddział Piotrków Tryb. zobaczy jak wygląda praca w tej firmie kierownik i.....a ubliża pracowniom nic sobie nie robi z ludzi ale super gość zrobił ponad normę dla firmy góra bije brawo. Jeden wielki wyzysk praca ponad siły za najniższą krajową na umowę zlecenie. To co się dzieje to hańba dla tych co robią tam zakupy powinni się wstydzić jak można być tak ślepym ale co oni też są robieni (usunięte przez administratora)
eeeee 2015-07-14 19:38:02
ja też byłem tam na rozmowie pięknie mówią a jak co do czego to praca na umowę zlecenie za najniższą krajową jedna wielka porażka nie dajcie się omamić to nie praca to obozy pracy dla białych murzynów
YANNI 2016-07-07 18:59:53
PRZELICZ SOBIE ZAROBKI NA GODZINY PRACY A POTEM WYPISUJ PODOBNE GŁUPOTY
qwerty 2016-09-12 23:38:52
Powiem tak
Wyzysk Wyzysk i jeszcze raz wyzysk
Praca w trybie akordowym , biega się jak wariat, nadmiar obowiązków, kierownik magazynu wiecznie marudny, zero szacunku dla pracownika, jedna rzecz źle i lecą wyzwiska i groźby zwolnieniem, mają Cię za śmiecia
na umowie zlecenie 1500 za 6 dni roboczych , potem 1000 zł +akord który jest niewiadomy , dają Ci tak naprawdę ile chcą , nie doliczysz się
zatrudniasz się i czujesz się jak śmieć , lepiej rowy kopać niż być czyimś niewolnikiem
a wymagania mają bardzo wysokie na magazynie z reguły margines ale znośny
jedyne co jest dobra relacje pracowników , góra to chamy !
Pozdrawiam GLW ;)

2
Zostaw swoją opinię o INTER CARS S.A. - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER CARS S.A.