brak logo

Capital Net System

Poznań

Opinie o Capital Net System

anonim 2009-10-12 19:56:08
wydaje mi sie ze to piramidka do wyciągnia z ludzi szukajacych pracy dodatkowej kasy za tzw "szkolenia". radzilbym uwazac. firma od 16 lat na rynku a nikt o niej nie slyszal, wiecznie budująca swoje przedstawicielstwa regionalne. a tak naprawde nigdzie poza poznaniem i kolobrzegiem ich nie widac. śmierdzi wałkiem!
rudy1of1 2009-10-26 01:00:30
witam jestem z warszawy
skorzystałam z usług tej firmy czyli zaplanowali moje finanse osobiste
jestem bardzo zadowolona dodam ze moj znajomy pracuje w tej firmie od 3 lat i jest z Warszawy i nic o żadnej piramidzie tam nie slyszal moze wyjasnij co pod tym okresleniem rozumiesz szkola doradców bo nie ma szkoly ktora by uczyla zawodu doradcy - osoby ktora umie zaplanowac finanse osobiste emerytura ubezpieczenie itp. ale jest chyba duzo firm ktore ucza od podstaw tego zajecia pozdrawiam
Mirek 2010-01-27 06:14:04
Bardzo proszę o opinie o tej firmie zastanawiam się nad zostaniem doratcą cns . Czy ktoś tam pracował jake są warunki ile trzeba wydać aby zacząć i ile można zarobić
Mirek 2010-01-27 06:14:18
Bardzo proszę o opinie o tej firmie zastanawiam się nad zostaniem doratcą cns . Czy ktoś tam pracował jake są warunki ile trzeba wydać aby zacząć i ile można zarobić
pracownik 2010-01-27 11:15:10
witam serdecznie
pracuje w tej firmie bardzo mi się podoba
przede wszystkim bardzo bogata oferta produktowa
więc klienci inaczej na nas od razu patrzą
nie ukrywam że na poczatku było ciężko ale w jakiej pracy ie jest ciężko na początku
a skąd jesteś?
Miro 2010-01-27 16:28:12
tak ale ile trzeba zainwestować na początek i ile można zarobić klientów sie samemu szuka??
pracownik 2010-02-10 13:29:35
zarobki są tylko uzależnione od tego czy na prawde chcesz prtacować
a tak nawisem skąd jesteś
anonim 2010-03-08 11:43:54
firma krzak
gosc 2010-07-16 13:35:17
witam pracuje w tej firmie...jak kazda praca jest ciezkim kawalkiem chelba ale kase mozna zarobic jesli ma sie natchnienie i umiejetnosci do rozmow z ludzmi naprawde warto zaczynam dopiero wiec nie jestem zadnym dyrektorem czy kim zeby nie posadzano mnie o jakas reklame jest to moja dodatkowa praca wiec gdyby byla jakas oszukana nie pracowalabym
alfer100 2011-02-14 21:12:06
PRACUJE W FIRMIE JUZ KILKA LAT.JEZELI KTOS UWAŻA SYSTEM MLM JAKO PIRAMIDĄ FINANSOWĄ TO NIE POWINIEN ZABIERAĆ GŁOSU BO TYLKO SWIECI SWOJĄ NIEWIEDZĄ.JEŻELI KTOŚ SZUKA CIEKAWEJ PRACY I OTOCZENIA LUDZI KTÓRZY ROBIĄ TO DLA SIEBIE,KTÓRZY CHCĄ W SIEBIE INWESTOWAĆ TO JAK NAJBARDZIEJ POLECAM.NAJBARDZIEJ SMUTNE JEST TO IZ KTOŚ KTO NIE MA POJĘCIA O MARKETINGU WIELOPOZIOMOWYM PRÓBUJE UŚWIADAMIAC INNYCH JAK ROBI SIE BIZNES.CZY MÓWIENIE LUDZIOM O TYM ZE WARTO OSZCZĘDZAC TO BŁĄD,CZY MÓWIENIE O TYM ZE WARTO ZABEZPIECZYC SIEBIE I BLISKICH TO BŁĄD-UMIESZ LICZYĆ LICZ NA SIEBIE A PO ROZMOWIE CHOC NA MOMENT SIE ZASTANOWISZ NAD SWOIM ZYCIEM I ZROZUMIESZ ZE OPRÓCZ WIECZNEGO KREDYTOWANIA JEST JESZCZE COS TAKIEGO JAK SZANSA NA SPELNIENIE MARZEŃ
stan 2011-09-17 19:58:43
Szkoda Ciebie. Nie umiesz pisać po polsku. Analfabetów tam także widzę - przyjmują. Słaba firma, jeśli buduje się na takich nie umiejących pisać. Skończyłeś wieczorową podstawówkę?
worek 2014-04-24 18:33:24
firma która od razu zaprasza na spotkanie informacyjne... w sumie to pokazuje, że zależy im na pracowniku
ona 2014-04-26 08:30:22
Współpracowałam jakiś czas temu z firmą CNS i szczerze odradzam. W firmie zatrudniona na umowę o pracę jest chyba tylko jedna osoba. Reszta współpracowników działa na zasadzie własnej działalności. Atmosfera na początku współpracy wspaniała, ale szybko mija. Szef bajeruje nieźle na początku, ale szydło z worka wychodzi bardzo szybko. ODRADZAM.
Maciej 2014-09-18 08:20:01
Tak czytam sobie wszystkie opinie i co do niektórych to chyba nie mówimy o tej samej firmie bądź pisze je konkurencja. Pracuje w CNS, jestem początkujący i jestem bardzo zadowolony. Prace traktuję jako drywczą. Miła atmosfera i zawszę mogę liczyć na pomoc, w każdej sytuacji. Oczywiście jeżeli chcemy do czegoś dojść to trzeba w to włożyć mnustwo pracy, o czym CNS informował mnie na samym początku, a zresztą gdzie nie trzeba? Do wszystkich co mają negatywną opinie na temat firmy: spotkamy się za 10 lat i jestem pewien, że będziecie narzekać tak samo albo jeszcze bardziej na swoją obecną sytuację. Ja już zaczynam działać a nie polegam na śmiesznym naszym polskim przeświadczeniu, że każdy chce nas okraść i oszukać.
Capital Net System 2015-01-08 12:47:58
kultura organizacyjna akurat moim zdaniem w procesie rekrutacji jest najmniej ważna , natomiast najbardziej ważne dla mnie jest to jaka jest na początek i później dawana umowa i przede wszystkim ile wynosi wynagrodzenie godzinowe netto? co do procesu rekrutacji to również prosze was o jego opis bo chcę tam iść do pracy
Dziduś 2015-03-09 23:47:23
Trochę to podejrzane, że pracę na terenie Poznania dla Capital Net System można traktować jako dorywczą. Ciekaw jestem co na to wszystko właściciele firmy, czy to jest normalne dla tej firmy? Z tego co widzę to działają w ubezpieczeniach, a więc w branży w której i ja urzęduję. Powiedzcie na jakie zarobki można tak średnio?
uzbezpieczenia 2015-03-26 22:17:26
chyba nie za bardzo mozna liczyc z tego co widac po zaangaxowaniau jakis osob ktore mialby informacje na ten temat, chociaz tak szczerze to jak ktos pracuje i jest mu dobrze tobedzie sie tym zaraz dzielil z calym siwatem. nie ma co sie dzielic dobra praca jesli juz jestesmy na dobrym stanowisku praca ubezpieczenia to bardzo fajan praca ale meczaca
KATI 2015-12-04 23:28:01
Wspólpracowałam z tą firmą ponad rok ( w trakcie studiów). Zrobiłam kilka odpłatnych szkoleń (w sumie jak wszędzie). Fajne imprezy integracyjne i szkolenia produktowe. Równiez wsparcie osób starszych (czyli bardziej doświadczonych) jest ok. Natomiast co do zarobków, tylko umowa o dzieło, nie ważne ile czasu na to poświęcisz liczy się wynik. Więc tylko od ciebie zależ ile zarobisz.
Fakt, że % od sprzedaży jest niższy niż w innych TU, ale tu do wyboru masz oferty kilku TU w jednym miejscu.
Natan 2016-05-15 18:59:10
Moim zdnaiem bardzo dobrze się tutaj pracuje, polecam próbować od razu
Zostaw swoją opinię o Capital Net System - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Net System