brak logo

Nitai

Wrocław

Opinie o Nitai

tomas 2016-03-24 19:35
Nie polecam pracy w tej hurtowni. totalny brak szacunku do drugiej osoby. Tak dostaniesz umowę o prace ale starając się jak możesz usłyszysz że i tak jesteś za wolny milion razy w ciągu dnia. Szkoda nerwów na kierownictwo bez kompetencji. NIGDY WIĘCEJ!
2
gard 2016-04-09 14:40
Jak dla mnie jeden wielki syf jeśli chodzi o prace na magazynie. Szkoda bo firma sama w sobie ma dobry potencjał ale zatrudniając takich ludzi jak zatrudniają narażają się tylko na straty. Pojawiły się ostatnio nowe oferty pracy. Umowa o prace i najniższa krajowa co kto lubi.W pierwszej lepszej innej firmie można liczyć na lepszą pracę. Do tego ta panienka kierowniczka która nic nie robi, wiedzą tez nie błyszczy a do tego traktuje ludzi jak śmieci. Prace w biurze jak najbardziej polecam
4
Xyz 2016-10-10 15:48
Nie polecam pracy w tej firmie na jakimkolwiek stanowisku !!! Wyzysk i zero szacunku. Choćby się na głowie stawało to i tak wszystko jest źle. Będąc na każde zawołanie i każdą nadgodzinę i tak się usłyszy, że się nic nie robi / za wolno/ niedokładnie itp.
6
KP 2017-04-24 11:24
Niedawno zakończyłam pracę w NITAI, bo kończę studia i wracam do rodzinnej miejscowości.
Miejsce pracy ma swoje zalety i wady.

Zalety:
+stałe godziny pracy 8-16,
+elastyczne warunki zatrudnienia (mnie zależało na zleceniu, a koleżanka wolała umowę o pracę - obie miałyśmy tak jak chciałyśmy),
+terminowa wypłata wynagrodzeń,
+95% ekipy to super ludzie,
+przerwa w pracy jest realizowana (wierzcie mi, nie wszędzie tak jest),

Wady:
-1 buc w załodze (chociaż z doświadczenia wiem, że w każdej pracy taki się trafi),
-w zimie bywa chłodno na magazynie.

Byłam tu za poprzedniej kierowniczki, więc rozumiem wcześniejsze opinie. Jednak od listopada 2016 roku jest nowy kierownik i zmiany są bardzo na plus.
1
anit 2017-05-05 22:24
NIE,NIE,NIE i jeszcze raz nie, nie polecam pracy w tej firmie......
1
Wlasieja 2017-05-24 10:32
Dlaczego ?
Koleżanka 2017-06-01 17:27
Hej Weroniko!
Wiola 2017-06-02 08:49
A jakieś argumenty?
HulaHop 2017-06-02 09:01
Co za bzdury! Tu w ogóle nie ma nadgodzin. Pracujemy od poniedziałku do piątku 8-16 . I są dwie przerwy o stałych porach i cała ekipa korzysta.
1
Zostaw swoją opinię o Nitai - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nitai