Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o argos

Pracowałeś w firmie argos i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-15 11:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Argos z Kielc to taka która zalega z wypłatami dla pracowników i nie jest to wypadkowa lecz norma. Zaległości te sięgają nawet miesięcy , istna patologia.co do niektórych pracowników,dotyczy tzw.kontrolnych,jeżdżą po obiektach i pod pretekstem lekceważącego podejścia do pracy karzą finansowo pracowników za przyzwoleniem szefostwa. Dlatego że firmie się to opłaca. Jeśli masz inną ofertę pracy skorzystaj z niej Argos omijaj szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
gregor - 2012-01-08 14:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha, pracuję tam od kilku lat i można różne rzeczy powiedzieć (kontrole czy pracownicy nie piją czy nie śpią) ale nie to że firma nie płaci.. każdego 10go kasa jest na koncie.. ZUS i inspekcja pracy są tam co pół roku i akurat tego się nie czepiają,,
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-05-01 15:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha pracowałem w firmie Argos na umowę zlecenie przez kilka miesięcy. Zwłoka przy wypłacie należnych pieniędzy to prawda. Proszę pamiętać że Państwowa Inspekcja Pracy w takich przypadkach może jedynie nałożyć mandat na pracodawce w kwocie kilkaset złoty, zatem to się opłaca, w naszym kraju można przywłaszczać sobie cudze pieniądze i nimi obracać. I tak prawo przegrywa z ekonomią.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-27
Żródło: pracuj.pl
Gdańsk
(pomorskie Zobacz lokalizację na mapie »)
Jesteśmy firmą handlową działającą w Polsce i Europie Środkowo - Wschodniej od 1990 roku. Dążymy do utrzymania pozycji lidera polskiego rynku urządzeń, materiałów biurowych i poligraficznych. Profesjonalne działanie i wysokie standardy kupieckiej rzetelności określamy jako kluczowe zasady realizacji misji w otoczeniu firmy. Wewnątrz firmy staramy się o tworzenie warunków do realizacji ambicji zawodowych, przyjaznej atmosfery pracy oraz stabilneg
zdjecie uzytkownika
patryk - 2012-05-23 09:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gregor czy wiesz że Państwowa Inspekcja Pracy może jedynie raz na pół roku kontrolować firmy i muszą,muszą to być \'kontrole\' zapowiedziane z wyprzedzeniem beczka śmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale tak jest.Nawet największy głupek zdąży zrobić porządek w papierkach. A jak dostaną mandat to po obiektach kontrola i kara dniówki dla pracownika i się kręci
zdjecie uzytkownika
Ochroniarz - 2012-08-07 20:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Argos to jedna z najgorszych firm kieleckich pod względem warunków zatrudnienia. D[usunięte przez moderatora]. Najlepiej omijac tę firmę naprawdę szerokim łukiem. Wypłynęli, bo kiedyś mieli patrol z wieloma skutecznymi pracownikami (odbywało się to na zasadzie pół-bandytki), a potem ich spławili.
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2013-04-01 17:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tej firmie przy zabezpieczeniu meczy VIVE TARGI KIELCE stawka za mecz dla pracownika 40 zł. Płaca bardzo często z poślizgiem nawet kilku tygodni po okresie rozliczeniowym
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 18:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie cos czy beda jakies dodatkowe miejsca pracy w sezonie letnim. Argos cos takiego przewiduje czy nie? Chcialem sobie dorobić ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-28 11:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 zarobione,1150 wypłacone a reszty jak na razie nie widać-czyli nie ma kasy za nadliczbówki(czekamy już 2 miesiące)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie argos
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x