Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AGENCJA OCHRONY ARGOS-1

Pracowałeś w firmie AGENCJA OCHRONY ARGOS-1 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-15 11:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Argos z Kielc to taka która zalega z wypłatami dla pracowników i nie jest to wypadkowa lecz norma. Zaległości te sięgają nawet miesięcy , istna patologia.co do niektórych pracowników,dotyczy tzw.kontrolnych,jeżdżą po obiektach i pod pretekstem lekceważącego podejścia do pracy karzą finansowo pracowników za przyzwoleniem szefostwa. Dlatego że firmie się to opłaca. Jeśli masz inną ofertę pracy skorzystaj z niej Argos omijaj szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
gregor - 2012-01-08 14:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha, pracuję tam od kilku lat i można różne rzeczy powiedzieć (kontrole czy pracownicy nie piją czy nie śpią) ale nie to że firma nie płaci.. każdego 10go kasa jest na koncie.. ZUS i inspekcja pracy są tam co pół roku i akurat tego się nie czepiają,,
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-05-01 15:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha pracowałem w firmie Argos na umowę zlecenie przez kilka miesięcy. Zwłoka przy wypłacie należnych pieniędzy to prawda. Proszę pamiętać że Państwowa Inspekcja Pracy w takich przypadkach może jedynie nałożyć mandat na pracodawce w kwocie kilkaset złoty, zatem to się opłaca, w naszym kraju można przywłaszczać sobie cudze pieniądze i nimi obracać. I tak prawo przegrywa z ekonomią.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2012-05-23 09:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gregor czy wiesz że Państwowa Inspekcja Pracy może jedynie raz na pół roku kontrolować firmy i muszą,muszą to być \'kontrole\' zapowiedziane z wyprzedzeniem beczka śmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale tak jest.Nawet największy głupek zdąży zrobić porządek w papierkach. A jak dostaną mandat to po obiektach kontrola i kara dniówki dla pracownika i się kręci
zdjecie uzytkownika
Ochroniarz - 2012-08-07 20:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Argos to jedna z najgorszych firm kieleckich pod względem warunków zatrudnienia. D[usunięte przez moderatora]. Najlepiej omijac tę firmę naprawdę szerokim łukiem. Wypłynęli, bo kiedyś mieli patrol z wieloma skutecznymi pracownikami (odbywało się to na zasadzie pół-bandytki), a potem ich spławili.
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2013-04-01 17:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tej firmie przy zabezpieczeniu meczy VIVE TARGI KIELCE stawka za mecz dla pracownika 40 zł. Płaca bardzo często z poślizgiem nawet kilku tygodni po okresie rozliczeniowym
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 18:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie cos czy beda jakies dodatkowe miejsca pracy w sezonie letnim. Argos cos takiego przewiduje czy nie? Chcialem sobie dorobić ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-28 11:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 zarobione,1150 wypłacone a reszty jak na razie nie widać-czyli nie ma kasy za nadliczbówki(czekamy już 2 miesiące)
zdjecie uzytkownika
nabuzowany - 2014-09-07 11:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja biore testosteron w dużych dawkach i gdyby przyszedł do mnie pan kontrolny i próbował coś mi wmawiać no to niestety miałby duży problem z wyjściem o własnych siłach
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-09-17 15:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej szukać informacji pod nazwą Argos-1, bowiem firm o nazwie argos jest kilka na rynku i moga byc pomyłki. By nie było wątpliwości, to firma świadczy kompleksowe usługi ochrony w zakresie: organizacji i prowadzenia stacjonarnej ochrony fizycznej, projektowania i montażu elektronicznych systemów zabezpieczeń (SAP, DSO, SSWN, ACC, CCTV i innych ). interwencji załóg szybkiego reagowania, konwojowania i inkasa wartości pieniężnych oraz wielu innych zakresach.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-12-04 16:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie sa przyjemne sytuacje o ktorych piszecie, ale dobrze ze piszecie bo osoby ktore szukaja pracy maja juz jakas wizje na temat danego pracodawcy. Moze i w zwiazku z tym sposob zarzadzania rowniez sie zmienil? Wie ktos moze na ten temat cos? Jak wygląda obecna sytuacja rotacji pracowników? Czy nalezne pieniadze za prace wyplacane sa juz prawidlowo??
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-17 22:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało o tym słychać, że firma Argos-1 posiada dział projektowo-badawczy R&D. Byłem, widziałem. Siedzą chłopaki informatycy i elektronicy, robią całkiem ciekawe i bardzo użyteczne urządzenia komórkowe. Da się kupić GPSy do floty samochodów, jakieś sterowniki z programowalną logiką. Sporo tego było a o wszystko nie miałęm czasu wypytać. Wydaje mi się że płacą skoro fachowcy robią taką elektronikę sami. Kurczę, nie napisze co dokładnie, bo nie znam się na tyle i z takich trudnych rzeczy to zrozumiałem tylko że jakiś język programowania zrobili i że podobno z klocków można zrobić sterowanie domem albo do auta wsadzić jako GPS, albo jeszcze zamek na karty.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGENCJA OCHRONY ARGOS-1
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AGENCJA OCHRONY ARGOS-1?
Zadaj pytanie
x