brak logo

4 Coils Sp. z o.o

Gdańsk

Opinie o 4 Coils Sp. z o.o

były pracownik 2012-01-23 02:49:13
Witam ! Potwierdzam to co napisali powyżej wytrzymałem tam dokładnie 1 tydzień i sam się zwolniłem bo nie było sensu za te głodowe 1500zł brutto pracować w takich nieludzkich warunkach ... to za takie pieniądze lepiej iść na ochronę siedzieć na(usunięte przez moderatora) i nic nie robić ...Pozdrawiam wszystkich i stanowczo odradzam tą pseudo ,,firmę''
1
firma do dupy !!! 2012-01-23 17:20:47
(usunięte przez moderatora) , radzę omijać dalekim łukiem !
pracownik 2013-06-06 09:50:53
...przepraszam-oczywiscie minimalizowac koszty
ANDA 2013-07-13 19:18:18
Nawet gdyby dawali 10 razy więcej niż są w stanie dać, to nie podjąłbym tam pracy. Życzę powodzenia i nerwów ze stali dla wszystkich, którzy zdecydują się tam pracować.
Polak z polski 2013-08-21 09:19:18
Firma jak firma.
Według mnie wszystko jest ok.
Atmosfera ok, płace ok (ale niestety płacą tylko za pracę a nie za siedzenie)najmniej 1,3-1,4 na ręke nie wiem ile to brutto.
Ogólnie wszystko ok
Polak z polski 2013-08-21 09:24:35
Jeszcze jedno
Tyle to dostałem na początek. Teraz jest dużo lepiej.
Ja nie narzekam, ale oczywiście mogło by być lepiej.
Polak z Polski - tzn. prezes 2013-09-07 22:07:54
Znam firmę, bo miałem tą nieprzyjemność tam pracować. Prezes uważa się za "Szefa wszystkich Szefów", lecz tak naprawdę to słoma z butów... Misją firmy jest praca za darmo i na maxa wykorzystanie do cna każdego.(usunięte przez moderatora) Nie wierzcie w to co macie na papierze (umowa), bo i tak to nie jest odzwierciedleniem rzeczywistości. Szkoda czasu na tą firmę.
profi 2013-10-30 22:49:38
W dniu dzisiejszym odbyła się moja rozmowa rekrutacyjna na stanowisko kierownicze w firmie 4 Coils. Niestety mam fatalne odczucia co do tej rozmowy. Pan prowadzący rozmowę muszę przyznać był miły, ale w ogóle nie ma pojęcia o przeprowadzaniu rozmów kwalifikacyjnych na stanowiska kierownicze. Odnoszę wrażenie, że nie przeczytał mojego CV, skwitował że jest rozchwiane - tymczasem wszyściutko poukładane chronologicznie, łącznie z opisem obowiązków na stanowisku. Padło pytanie o moje oczekiwania finansowe brzmiało: jakie są oczekiwania finansowe i dlaczego tak dużo? To daje mi do myślenia, że najlepiej za darmo. Niczego nie dowiedziałam się o firmie, o obowiązkach na aplikowanym stanowisku. Nie padło pytanie czy ja chcę się o coś zapytać. Dowiedziałam się, że jestem osobą bardzo miłą i jak najbardziej mam kompetencje. Nie wiem czy oddzwoni do mnie z informacją zwrotną, bo nie miałam szansy się o to zapytać. Moją intencją nie jest oczernienie osoby z którą rozmawiałam, myślę że wystarczyłoby profesjonalne szkolenie w dziedzinie rekrutacji pracowników. Należy pamiętać jak druga strona czuje się po takiej rozmowie i co pomyśli o firmie do której aplikowała. Ja mam odczucie straconego czasu i narażenia mnie na koszty dojazdu i że nie stać ich na mnie.
3
4 Coils 2013-11-29 17:29:01
Firma 4COILS dementuje wszelkie informacje zamieszczone na łamach tego portalu, a odnoszące się w sposób negatywny do nas i osób z nami współpracujących.

Zachęcamy do zapoznania się z nasza firma osobiście, by móc wyrobić własne zdanie na temat warunków jakie u nas panują, a nie mają nic wspólnego z co niektórymi opiniami.

Przypominamy osobie, ktora stara sie nam zaszkodzic, o klauzuli poufnosci, ktora nadal obowiązuje.
Wykorzystamy wszystkie środki prawne, w przypadku każdego kto naraża naszą firmę na straty wizerunkowe i łamie warunki umowy.

Internet nie jest anonimowy.
3
age 2014-01-25 19:47:32
Witam
Przy wyborze pracy nalezy zwracac baczną uwagę na stabilnosc firmy. Proponuje zapytać ile razy w ciagu 10 lat firma zmieniała miejsc pobytu...
Firma w swym sprostowaniu zachowalala sie bardzo profesjonalnie. Ale jak mówi staropolskie przysłowie "Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka".
4 Coils 2014-01-27 13:37:28
Dziękujemy za troskę i zainteresowanie.
Zmiana miejsca pobytu związana jest z powiększającą się linią produkcyjną.
Ciągły rozwój firmy wymusza przeprowadzki, czego w żaden sposób nie ukrywamy.
Zapraszamy na Osowę w Gdańsku, gdzie prace remontowe dobiegają ku końcowi.
Oznaczać to będzie nowe miejsca pracy, dlatego już teraz zapraszamy do składania aplikacji: (usunięte przez administratora)
Było minęło 2014-08-29 00:06:17
Rotacja pracowników w tej firmie jest ogromna. Fakty mówią za siebie.
Śmieszna "firma" 2014-10-09 16:50:26
4 Coils to firma rodzinna w złym tego słowa znaczeniu. Rodzinka, która ją prowadzi jest mocno pokręcona i przenosi się to na pracę całej firmy, jej działanie i atmosferę. Oszczędności są okrutne i nie dotyczą tylko wynagrodzeń. Jeżeli nic się nie zmieni, a raczej się na to nie zanosi, to pewnie wszystko to rypnie... Dobrze, że mam to już za sobą.
wykonawca 2014-10-20 23:04:48
UWAGA DLA WSZYSTKICH WYKONAWCÓW
nie płaci za usługi ,oszukuje , naciąga i wymienia na kolejne ekipy
Sopocianin 2014-10-22 10:04:25
Jacy wykonawcy, widziwlem tam firme Remontowa która specjalizujensie w naciaganiu i lewych fakturach, pracownicy łazili po rusztowaniach po pijaku i co chwilę znikają do sklepu po małe....
Wiem bo mi ci sami ludzie robili parę lat temu, na pytanie faktura za wykonane prace dostałem odpowiedź JAKA faktura. Wystawia papiery jeden a drugi chyba naczelnik ja odbiera.
john 2014-11-09 19:33:23
Pracowałem tam dwa lata. Jeśli chodzi o współpracę z innymi firmami to byłem świadkiem jak kupili malarzom farby kazali pomalować sporej wielkości halę, następnego dnia po zakończonej pracy przyszła do malarzy asystentka Pana Wałdowskiego i powiedziała że na zły kolor pomalowali :) i oczywiście odrazu sugerowała że nie dostaną całej kwoty za wykonaną pracę. Naprawdę odradzam współpracę z tą firmą.
jacek 2015-02-03 21:54:16
Hej, na stronie 4 coils znalazłem ogłoszenie, że poszukiwany jest pracownik produkcji – monter elektronik, ogłoszenie nawet mnie zainteresowało i myślę, czy nie zaaplikować. Tylko pytanie, czy warto, bo napisali, że oferują stabilne zatrudnienie, pracę w spokojnym miejscu, pracę w miłym, młodym zespole oraz motywujące wynagrodzenie. To same ogólniki, może ktoś napisać, co w rzeczywistości oferują?
anonim2 2015-03-13 15:02:42
witam. w takim razie odpowiem na twoje pytania które tak bardzo nie dają Tobie spokoju, a więc na wstępie od razu odradzam tej firmy !!, zapomnij wg o tym, pisze poważnie, ze stabilnym zatrudnieniem to jest ściema,do spokojnych miejsc to również nie należy, na każdym kroku jest mobbing,nacisk psychiczny na pracownika, nie ma pożądnej wentylacji(wyciągów) tylko człowiek wdycha tą chemie z cynownic całe dnie, w lato zakaz otwierania okien i człowiek dusi się w tej gorączce.Co do wynagrodzenia to również miał bym duże zastrzeżenia, dużo obiecują a potem nie dotrzymują słowa, trzeba się naharować godzin żeby w miarę wynagrodzenie otrzymać i to jeszcze lubią oszukać pracownika.
anonim2 2015-03-13 15:04:35
witam. w takim razie odpowiem na twoje pytania które tak bardzo nie dają Tobie spokoju, a więc na wstępie od razu odradzam tej firmy !!, zapomnij wg o tym, pisze poważnie, ze stabilnym zatrudnieniem to jest ściema,do spokojnych miejsc to również nie należy, na każdym kroku jest mobbing,nacisk psychiczny na pracownika, nie ma pożądnej wentylacji(wyciągów) tylko człowiek wdycha tą chemie z cynownic całe dnie, w lato zakaz otwierania okien i człowiek dusi się w tej gorączce.Co do wynagrodzenia to również miał bym duże zastrzeżenia, dużo obiecują a potem nie dotrzymują słowa, trzeba się naharować godzin żeby w miarę wynagrodzenie otrzymać i to jeszcze lubią oszukać pracownika.
Xena 2015-03-18 20:46:20
anonim2 - ile pracowałeś/łaś w firmie skoro tak szczegółowo opisujesz wszystko?
A skoro pracowałeś/łaś przez dłuższy czas to czy ktoś Ciebie do tego zmuszał?
Z tego co wiem żyjemy w wolnym kraju i nikt nie może nikogo zmuszać do pracy w miejscu które mu nie odpowiada ;).
Praca przez dłuższy czas sugerowałaby jednak że nie było AŻ tak źle, chyba że ktoś Ciebie zmuszał do zarabiania pieniędzy akurat w tym miejscu?
anonim2 2015-03-20 13:51:07
Jezeli nie pracował bym tam to bym sie nie wypowiadał na ten temat i nie opisywał, a co to za podchody z twojej strony, nie musze sie komuś tłumaczyc co i jak. tak jak kazdy ma swoje zdanie i nikt nikomu tego nie zabroni, wolny kraj wolnosc słowa. a pisze to dlatego zeby ktos nie cierpiał i nie załował swojej decyzji.a z kad mozesz wiedziec ile tam pracowałem ? bo ja nic na ten temat nie wspomniałem ile tam pracowałem. ngdyn nikt mnie nie zmuszał i nie bd zmuszał mam swoje zasady. pozdrawiam:)
Olo 2015-07-02 20:37:34
Warunki pracy w 4C są baaardzo średnie. Na początek 2 umowy - lojalka i śmieciówka. Podstawa minimalna. Premie w praktyce żadne lub symboliczne. Zakres obowiązków - nieskończenie szeroki (w tym prace fizyczne). Wsparcie firmy w osiąganiu celów - dużo obietnic i na tym koniec. Atmosfera w firmie - patrz wcześniejsze wpisy.
1
Ja kobieta 2015-07-07 11:35:17
Przemek - jesteś super fachowcem .
Handlowiec pracujący 1 rok bez wyniku i marudzi......... .
Męski szowinista z zaciągiem narcystycznym.
Jak chcesz to możemy porozmawiać o twoich poglądach.
Cytat : "wszystkie kobiety to kur..y , jakbym miał curkę to bym ją zadrutował w wieku 12 lat" , jestem ciekaw co na to twoja żona i matka , oczywiście jeszcze te "kobiety" od adopcji.
No, no ... 2015-07-08 23:00:41
Ktoś ma problemy z ortografią. "Curka" no, no...
adolf 2016-08-17 15:01:09
podsumowując powyższe jednym słowem: kiepścizna
Ala 2016-08-17 19:21:07
No daj spokój, nie ma się też co denerwować, moim zdaniem wszystko jest na swoim miejscu tutaj w fimie
Zostaw swoją opinię o 4 Coils Sp. z o.o - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4 Coils Sp. z o.o