brak logo

pensjonat zacisze

Plewiska

Opinie o pensjonat zacisze

anonim 2011-07-06 16:37:53
Tylko uciekac od takich pracodawców!! Szkoda nerwów i czasu.
1
anonim 2012-07-11 12:23:01
Ja również nie polecam tego miejsca. (usuniete przez administratora)Dziewczyny tam pracujące są bardzo fałszywe. Ciągle jakieś (usuniete przez administratora) niosą do szefostwa myśląc tym że się podliżą im. Pracując w restauracji jest zakaz jedzenia co jest bardzo dla mnie śmieszne. Chociaż te jedzenie nie jest dobre - nie polecam! Panuje tam bardzo sztuczna atmosfera. Czy to nie dziwne że ciągle tam są nowe osoby? Ciągle ktoś przychodzi i jak się zorientuje jak tam jest to odchodzi. Nie polecam tego miejsca.
1
Gość 2013-02-18 11:54:50
Ja również nie polecam! Na początku jest wszystko pięknie, uśmiechy itp. Po jakimś czasie sielanka się kończy.( usunięte przez administratora )Wszędzie kamery rejestrujące każdy ruch i słowo pracowników. ( usunięte przez administratora ). Duża rotacja pracowników.
1
GOŚĆ 2013-06-22 16:58:53
Nic dodać, nic ująć.Kwintesensja tego tragicznego m.ca.Może jeszcze bym dodała, żewspółpracownicy też bywają wredni i obgadują innych.NIE POLECAM!
1
GOŚĆ 2013-07-29 08:10:02
Szkoda tracić czas na miejsce, które się nie rozwija i blokuje na wszelkie możliwe sposoby rozwój pracownika. Sprzeczne decyzje, założenie, że wszyscy są głupcami i złodziejami. Każdy ruch śledzony przez kamery, innych pracowników. Minimalna płaca. Tylko dla wytrwałych.
3
GOŚĆ 2013-08-07 21:50:31
Wszyscy są na równym poziomie, nie ma podziału.
Napiwki na poziomie zerowym, knajpa praktycznie nie funkcjonuje.
GOŚĆ 2013-08-09 09:04:54
Rotacja jest ciągła.
Każdy każdemu wilkiem.
2
@ 2013-08-14 09:55:04
NIE MARNUJCIE CZASU W ZACISZU !!!!!
2
GOŚĆ 2013-09-11 07:47:38
Umowy czasowe, ciągła rotacja, zmienność, inwigilacja, coś innego na papierze niż w rzeczywistości, fałsz i obłuda.
2
2013-09-12 13:38:58
Umowy różnie czasem na 3 mies czasem na pół roku( usunięte przez administratora )Inwigilacja pełna w życie prywatne, mają pretensje że się nie poinformowało ich o zaręczynach, planowanym ślubie itp. Kamery z podsłuchem norma, głuche telefony po północy żeby sprawdzić czy nie śpisz. ( usunięte przez administratora ) Nie polecam tego miejsca!!!
1
GOŚĆ 2013-09-19 12:53:04
Do Anonim: czytać nie umiesz ?
dix 2013-10-03 19:57:04
DO ANONIM..co ty człowieku ciągle o prezentach, extra pensjach i podwyżkach ..:0 he,he pewnie jesteś z Zacisza:)
B 2013-10-29 12:20:39
ech..
BARBARA 2014-01-14 18:33:57
Jak można tak szkalować pracodawcę skoro kilka lat czy miesięcy się pracowało.
Jak było ci tak żle to trzeba było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za pasy i uciekać,a nie pracować tak długo dopóki się zostało zwolnionym .
Epitety które serwujesz pod adresem szefów to chwyt poniżej pasa.
Następnym razem podpisz się a nie wywlekaj brudów nawet jeśli one są.
anonim 2014-01-20 21:08:10
Watpie czy komus uda sie dotrwac by go awansowali-generalnie nie znaja takiego slowa.Poza tym nawet gdyby, zapewne osoba ta zostalaby wczesniej zwolniona, po wypatrzeniu "nieprawidolowego" ruchu na kamerze.A Twoja "druga pensja" z napiwkow moze byc co najwyzej grzyb pod paznokciami, w porywach garb na plecach :)
5
anonim 2014-01-20 21:18:05
do pani BARBARY po kulturze pisania domyślam sie że to pani jest tym szkalowanym pracodawcą. aż żal pracowników ( usunięte przez administratora ). i też prosze sie podpisywać chyba ze pełnym zdaniem i bez przeklinania zaciężko. a tak wogóle patrząc po datach wszystkich opini to chyba cos w tym jest skoro od kilku LAT opinię się nie zmieniają a na pewno nie na lepsze
4
anonim 2014-01-30 21:58:27
Dlaczego merytoryczne komentarze dotyczace jedzenia i "uroku" tego m.ca sa usuwane?domyslam sie ze ni jak maja sie one do warunkow pracy, jednakze dziwnym trafem ten dotyczacy "zadowolenia znajomych z pobytu z pensjonacie" zostal.Pozbywanie sie merytorycznych komentarzy uwazam za bezzasadne.Czy krytyka potraw rodem z PRL-u az tak boli?
1
ANIA 2014-02-27 15:02:23
ODRADZAM pójscia newet na rozmowę kwalifikacyjną! APLIKUJESZ NA STANOWISKO RECPCJONISTKA A OKAZUJE SIE ZE MUSISZ TAM SPRZATAC TOALETY! CO ZA OSZUSCI, PRZEDE WSZYSTKIM WLASCICIELKA MA SIE ZA WIELKĄ DAMULKĘ, COS OKROPNEGO NIE MARNUJCIE SWOJEGO CZASU I NERWÓW!
2
prawda 2014-03-15 22:25:09
WARTO PRZECZYTAĆ-rzetelna opinia!
Pracowałam tam przez krótki czas, ale od razu idzie się zorientować, że to miejsce dla ludzi bez ambicji i szukających miejsca tylko na 2 -3 miesiące, bo po tym czasie zostanie się zwolnionym. Pracodawcy traktują każdego jak półgłówka i totalnego idiotę. Szefowa co chwilę zmienia zdanie i każdemu mówi co innego wypierając się swoich wcześniejszych słów. Ingerują we wszystko co się robi, a jak się samemu podejmie jakąkolwiek decyzję to zawsze jest ona zła. Monitoring na porządku dziennym, ale tak jest w większości hoteli/restauracji. Pracownicy fałszywi, nie idzie stworzyć tam fajnej atmosfery!! Napiwki praktycznie zerowe, kasa niezbyt wielka ale na czas (jedyny plus). Recepcjonistka jak trzeba to robi za kelnerkę, sprzątaczkę i ochroniarza... Na nockach ochrony brak. Naprawdę gorąco odradzam!! Szkoda czasu-lepiej od razu poszukać czegoś fajnego z perspektywami rozwoju.
1
klik 2014-03-23 09:36:21
Ile wynosi wynagrodzenie na recepcji?
ala 2015-01-17 15:13:46
Witam, jak teraz ma sie praca w pensjonacie zacisze do tego, co napisał ktoś pod nickiem prawda powyżej? Musze przyznac, ze za najlepiej to jednak nie brzmi, ale kto wie, pod jakimi emocjami to pisał. Możecie napisac jak jest teraz z możliwością znalezienia pracy, bo raczej mamy po sezonie, to i chyba gości zbyt dużo nie ma.
kinga 2015-03-02 10:38:58
Piszę reportaż na temat pracy w pensjonatach, hotelach itp. Chcaiałabym pokazać prawdę o tych miejscach , czy osoby ktore się tutaj wypowiadały ze chcą mi pomóc ? Bardzo zainteresowało mnie to co pisaliście, zwłaszcza nick "prawda" to moj mail proszę o kontakt każdą osobę która pracowała w takich miejscach : susankowalczyk@interia.eu . Będę wdzięczna za pomoc
nitka 2015-09-23 19:22:11
Pracowałam w Zaciszu przez 2 miesiące , brak słów . Ciągle właścicielom nie pasowało i na dodatek właścicielowi śmierdziało z papy brak słów, zęby by chodź umył, każą toalety myc, podłogi, a i tak nikt nie wytrzymuje do 3 miesięcy!!!
2
yyyy 2015-10-09 21:39:25
wszystko co napisane to prawda, szkoda nerwów i czasu.Toksyczne miejsce, toksyczni ludzie i atmosfera w której nie da się pracować. Mylisz się boston,właściciel nie może robić co chce bo płaci-nie może poniżać, wyzywać,obrażać itp...to się ładnie nazywa- mobbing.Poza tym pracownicy wykonują prace wychodzące daleko poza kompetencje i tego co w umowie jest zaznaczone.I wiele innych spraw. Hipokryzja, obłuda, pozerstwo i kłamstwa..I na litość skończcie z gadaniem ze pieniądze są płacone tak jakby to było wielkie halo.Pracownik ma paść na kolona ze pensje ma wypłaconą? To 2015 rok a nie era niewolnictwa, to ze pracodawca płaci to żadna łaska...to jego OBOWIĄZEK.
2
Sylwia 2016-02-24 17:19:48
Witajcie. Miałam przyjemność pracować w Pensjonacie "Zacisze" Osobiście byłam bardzo zadowolona. Zawsze miałam płacone na czas. Byłam doceniana i szanowana. Nauczyłam się sporo co teraz wykorzystuje. Miejsce bardzo przyjemne a szefostwo fantastyczne. Ludzie z klasą i czytając komentarza ludzi robi mi się niedobrze. Mieć pracownika na poziomie jaki jest tutaj przedstawiany, czyli z absolutnym brakiem odpowiedzialności za swoje zachowania przemilczę.
Pati 2016-03-03 08:49:22
Wątpię w pani słowa. Szefostwo jest mile ale tylko na pokaz. W rzeczywistości to ludzie którzy wykorzystują pracownika. Nie wiem co miała pani na celu pisząc taki pozytywny komentarz. Chyba że to sama szefowa go dodała B-)
2
Pati 2016-03-03 08:49:26
Wątpię w pani słowa. Szefostwo jest mile ale tylko na pokaz. W rzeczywistości to ludzie którzy wykorzystują pracownika. Nie wiem co miała pani na celu pisząc taki pozytywny komentarz. Chyba że to sama szefowa go dodała B-)
3
Sylwia 2016-03-13 13:48:44
Tak, jest na prawdę cudownie, ta praca to spełnienie moich marzeń.
A pensja, panie, pensja to coś absurdalnego, nie wiem już co z pieniędzmi robić! Zastanawiam się nad tapetą we wzór dwustuzłotówek, ale to takie prymitywne. Może lepiej złote płytki wykładane platyną? Teraz mam tyle czasu wolnego, że w sumie chyba sama je nawet położę.
Nie wiem co by ze mną było, gdyby nie ta firma, życie mi uratowała, tak bym się zmarnowała!
A jaka młodość w zespole! Tutaj nikt się nie starzeje, życie wieczne zapisane w umowie, jaki socjal!
Zachęcamy każdego do przyjścia do zespołu, tutaj cie docenia, wynagrodzą, uspokoją, nie napracujesz się i w końcu poznasz pracodawce, który szanuje swych pracowników.
Uznaje ich godność i człowieczeństwo.
2
Gość 2016-07-05 16:36:34
Witam - byłem na przyjęciu i okazało się ,że atmosfera jaka panuje między pracownikami a w szczególności zarządzającą osobą jest mówiąc bardzo nie przyjemna - dziwna atmosfera ?
A uczciwość firmy w stosunku do swojego klienta nie za dobra - nie będę wymieniać szczegółów .
To tylko skrót - Nie polecam obiektu Zacisze w Plewiskach k/ Poznania .
3
Wu. 2016-07-17 18:40:54
Niestety, ale atmosfera wśród pracowników przekłada się na jakość oferowanych usług. Jest bardzo duża rotacja pracowników, co źle świadczy o tym miejscu.
Wszędzie są podsłuchy, kamery- cokolwiek się złego nie powie, to jest się wzywanym na tzw. "dywanik".
Prócz szefostwa jest również osoba zarządzająca, tzw. managerka, która nic nie wnosi pożytecznego do zespołu. Osoba mało pomocna, bez umiejętności zarządzania ekipą- praktycznie nic by się nie zmieniło, gdyby to stanowisko zostało zlikwidowane.
Ogólnie jeśli ktoś lubi stres, chaos, toksyczną atmosferę w ekipie, nerwy i to za kiepskie pieniądze- to polecam. Dla osób ambitniejszych radzę szukać czegoś innego.
5
WUWU 2016-08-27 18:21:49
Podpisuje się pod Twoim postem w 100%..a szkoda,że we własnym kraju musimy pracować w tak toksycznych firmach:(
3
erte 2016-09-04 19:43:57
Pewnie, że wszystko zależy od podejścia pracowników @wartki, ale najważniejsze jest to, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach. Pewnie i tak zarobki są całkiem niezłe, czyż nie? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o pensjonat zacisze - Plewiska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pensjonat zacisze