brak logo

Bama Polska Sp. Z o.o.

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

woda z miecha 2016-05-30 20:27
Ja dostałem ofertę pracy ale nie wiem czy ich stać na moje usługi :-)
Wścibski 2016-05-31 10:57
Wysoko cenisz swoje umiejetnosci jak i wyroby;)W niedziele zwalnia sie jedno miejsce u mnie w pracy,wiec zapraszam;)Kasa naprawde duza.Ja po krotkim miesiecznej nauce filetowania,pokochalem gotowanie.Moja specjalnosc,to vietnamska zupa rybna;)Pozdrowienia z morza dla wszystkich,a szczegolnie dla Drabiny:)Pozdro!
9
Rysio Mądrala 2016-05-31 19:03
Nie wiecie,gdzie robi Tomuś z Bartusiem?
9
Drabina 2016-05-31 19:47
Na statku(Morze Norweskie) filetuja na akord dorsze i makrele. Chca wyprowadzic Norwegie na pierwsze miejsce w polowie:) Pierwsze miejsce zajmuje Islandia.
6
piekna 2016-06-04 20:58
czym wy sie zajmujecie widac ze nie macie swojego zycia jestescie załosni
1
Wścibski 2016-06-08 11:54
Wreszcie w ukochanym kraju:)10 dni wolnego,piwko,imprezki...Pozdro.
7
Wścibski 2016-07-02 14:06
Dzieki,ale ja juz po urlopie.Wlasnie dzisiaj splynalem z morza i do poniedzialku luzik. Monitorowanie prac? Musisz byc dobrze ogarniety w sprawach BHP,praca ok. Pozdrawiam wszystkich,trzymajcie sie i nie zapomnijcie o mnie. Pozdro!
8
tutsi 2016-07-18 21:32
w świecie zwierząt pamięci niet a prawwooo to pojęcije względnije mijsiuuuu
Rysiu Mądrala 2016-07-20 09:53
Oczywiście,że warto. Ja teraz ubiegam się o stanowisko młodszego kierownika w miejsce kierowniczki,która idzie na emeryturę.
7
Wścibski 2016-07-22 10:13
Wszystko jest w terminie,także nie spóźnisz się z opłatami,ratami, itp. Nigdy złego słowa nie powiem czy napiszę na moją byłą firmę. Pozdro dla wszystkich z Morza Norweskiego;)
8
Dawid 2016-07-26 21:49
A Boczek schudł chociaż trochę,czy dalej waży ponad 130 kg?
8
Dannys 2016-07-28 15:52
"Wielką siłą głupców jest to, że nie boją się mówić głupstw"-George Bernard Shaw. Zejdź na Ziemię .
8
Rysiu Mądrala 2016-08-17 19:04
80,9 KG ,7% BF,szykuje się do Biegu Rzeźnika w Bieszczadach w maju na przyszły rok.
3
Darek 2016-08-19 16:56
Nie moge dodzwonic sie do Ciebie,jak bedziesz dzisiaj w Polsce na weekend ,to odezwij sie.
3
Wścibski 2016-08-30 18:01
Podejdź do Rysia Mądrali,albo chwyć go na H1. Wyrazi swoją obiektywną opinie, ze stoickim spokojem wszystko tobie wytłumaczy i doradzi jak Wujek Dobra Rada. Jego wiedza na wszystkie tematy jest przepotężna. Taki gorzowski Dalai Lama. Pozdro!
9
Tomek 2016-09-02 13:29
A oborowy dalej tyle pije?
Nie bójcie się zmienić pracę.Bama to nie jest raj na ziemi.Ja stanowczo zbyt wiele lat tam zmarnowałem.Dobrze,że w końcu zmądrzałem.
4
Martin 2016-10-03 06:04
A ja mam pytanie do szanownej Dyrekcji.
Dlaczego największy leń na magazynie(Boczek),zarabia najwięcej i pracuje tylko na jedną zmianę? Czyżby w SC Johnson byli równi i równiejsi?
My już mamy dosyć robiąc za tego nygusa,który się tylko obżera i plotkuje.
7
Martin 2016-10-03 14:00
Jest ogłoszenie na stronie e-gorzów na magazyn. Guzik płacą to i ludzie uciekają. Boczek tylko zadowolony,bo gów..o robi,a zarabia tyle co dwóch pracowników.
4
Monty 2016-10-03 14:43
Dlaczego tak jest? Bo gość stworzył kult jednostki wokół swojej osoby. Nowym robi szkolenia w szatni ,a oni myślą,że to wielki boss.
7
Rysiu Mądrala 2016-10-12 08:30
Jeszcze dwa miesiące i będę kierownikiem:)))Jak coś pójdzie nie tak,to na sto procent rzucam robotę...
6
Wścibski 2016-10-13 07:34
Teraz beda zwalniac przed koncem roku. Podanie mozesz zlozyc.
2
Wścibski 2016-10-13 07:46
Spokojnie,jak cos,to zawsze mam wolne miejsce dla Ciebie w Bergen. Twoja wiedza,doswiadczenie na pewno sie przydadza. Nie bedziesz zalowal. Kadra kierownicza bedzie za Toba plakac...Pozdro!!!
6
Wścibski 2016-10-16 09:38
Z kazdego dzialu po troche,czyli produkcja,magazyn,konfekcja czy pasty. Dzisiaj wyjezdzam ale za dwa tygodnie bede na miejscu,wszystkiego sie dowiem. Wysylaj cv,nie ma na co czekac,nie bedziesz zalowala. Ja lata spedzone w firmie bede wspominal z utesknieniem i nostalgia. Pozdro!
4
s 2016-10-18 22:01
@ Wścibski ? wspominał z nostalgią? Nostalgia to tęsknota za ojczyzną podobno używa się w tym kontekscie ;) ale mneijsza o to byłeś zdowolony. A jak zarabia dsię w tej firmie? i dla mnei bardzo wazna kwsetia - czy są jakieś premie na przykąłd kwartalne?
kl 2016-10-26 19:31
1700 euro?
kl 2016-10-26 19:34
Bama pracowałem tam pod koniec lat dziewięćdziesiątych.
Rysiu Mądrala 2016-10-27 16:05
Dzięki za troskę ,ale dzisiaj się dowiedziałem,że będę kierownikiem. Już skierowali mnie na szkolenia,kursy,naukę języka angielskiego i obsługę komputera. Teraz będę przychodził na ósmą do pracy. Jak ktoś chce się złożyć by godnie pożegnać moją kierowniczkię,to proszę podejść do mnie.
5
vini 2016-10-29 09:15
Sciagnij ten tshirt reklamujacy silownie. Trzeba miec rzezbe do tego.co ty myslisz ze jestes lazar angelov? Smiech na sali.
6
vchgvhjbj 2016-11-03 08:16
wy tu piszecie opinie dla innych ludzi czy zachowujecie sie jak dzieciaki i dogryzacie .. bardzo ie dojrzale
owca 2016-11-05 21:22
to prawda za pracuja w bamie bulgarki?
Deutsch 2016-11-09 10:11
Fotel i biurko juz wybrales w meblowym? Wez skorzany z oparciem na czaszke.
6
Rysiu Mądrala 2016-11-15 10:07
Z końcem grudnia zwalniam się. Nie taka była umowa. Bierzecie ludzi z zewnątrz,a nie stawiacie na swoich. Jadę filetować dorsze do Bergen.
4
Wścibski 2016-11-16 16:50
Nie martw sie. Kup sobie tylko wodery i gumowe rekawice z narekawkiem. Cwicz szybkosc,zrecznosc,trenuj wytrzymalosc spiac na stojaco ,bukuj bilet do Bergen-Flesland na styczen i badz pewien ,ze nie bedziesz zalowal. Ja nie zaluje. Pozdro!!!
8
Drabina 2016-11-18 23:37
Widzieliście jak Tomek szaleje w Viva Disco? To jest prawdziwy facet! Potrafi zarobić kasę za granicą i w kraju się zabawić,poderwać dziewczynki,popić. Nie to, co te maminsynki z konfekcji czy produkcji,które mieszkają z mamusią i nie mają żon,a o dzieciach to już nawet nie wspomnę. Szkoda,że ten twardziel już u nas nie pracuje. Mam nadzieję,że kiedyś wróci.Bama bez niego,nie jest już taka sama.
https://www.facebook.com/klubVIVAdisco/photos/a.1234839789885725.1073741905.485765391459839/1234842973218740/?type=3&theater
https://www.facebook.com/klubVIVAdisco/photos/a.1234839789885725.1073741905.485765391459839/1234845003218537/?type
https://www.facebook.com/klubVIVAdisco/photos/a.1234839789885725.1073741905.485765391459839/1234844469885257/?type=
6
Denominator 2016-11-20 18:00
Wez tak na niego nie pisz! W poniedzialek w szatni bedzie trzesienie ziemi. Bedziecie stali na bacznosc na szkoleniu.
4
Tomek 2016-12-01 08:47
Witam wszystkich.Ja pracuję obecnie w Hamburgu, w magazynie Ikei.10 euro na godzinę plus dodatki i 380 euro kindergeld na dwójkę dzieci.Żałuję tylko,że zdecydowałem się na to tak późno,po tylu latach użerania się z tymi wszystkimi baranami z biur i produkcji.Jak macie możliwość wyjazdu za granicę do pracy,to się nie zastanawiajcie nawet.
Piszcie co tam ciekawego w firmie.Jak ktoś chce pogadać w cztery oczy,to co sobotę jestem w Viva Disco.
Pozdrawiam wszystkich gorąco,zwłaszcza Lilkę,Tamarę,Asię, Heńka i Grześka.
9
Rysiu Mądrala 2016-12-01 09:09
To ja zabukowalem bilet do Bergen-Flesland a ty taki numer odj....es??? I co ja teraz zrobie z tym biletem? Zalatwiaj robote bo rzucam robote z koncem grudnia.
5
Wścibski 2016-12-01 09:30
A niemiecki znasz?
3
Drabina 2016-12-01 20:42
Dziękuję Tomku za pozdrowienia. Jesteś wspaniały.Bama bez Ciebie nie jest już taka sama.Zostały same przygłupy i dupki.Jak ja dotrwam tutaj do emerytury?
7
Boczek 2016-12-05 04:50
Ja nie mogę się już doczekać imprezy w Filharmonii. Można się porządnie najeść i naładować jeszcze do reklamówek na wynos.Dosyć mam już tych placków po węgiersku i zup na stołówce.
6
Monty 2016-12-05 06:35
Zostaw troche pierogow i ciasta dla plebsu:)))
5
Wąsaty Marian 2016-12-05 14:55
Ostatnio brakło pierogów na słodko w kantynie. Wszystko wyżresz. Zostaw coś dla innych.
6
gimazon 2016-12-10 06:13
Ja jade w pierwszym autobusie do filharmonii. Wiem ze na ciasto,pierogi czy nalesniki w polewie czekoladowej sie nie zalapie ,bo sa wieksze sepy;)Ale moze jakas zupe zjem:)))
4
Boczek 2016-12-12 18:39
Ale dzisiaj się nażarłem w Filharmonii.Już mam 3 kg więcej.Pierogi,ryba i paszteciki były super.Sernik i makowiec też świetny.Do reklamówek naładowałem na kilka dni.
Wszystko byłoby świetnie,gdyby rano psiarnia nie wlepiła mi mandatu za przekroczenie prędkości.Prawdziwy pech,a trzynasty dopiero jutro.
7
Rysio Mądrala 2016-12-29 16:34
Już za chwilę Nowy rok i każdy składa sobie jakieś noworoczne postanowienia.
Znacie dotychczasowe, noworoczne postanowienia Ruska?
2013: Nie będę pił przed 14.00
2014: Nie tknę butelki przed południem.
2015: Nie zostanę alkoholikiem.
2016: Przestanę się spóźniać na spotkania AA.
2017: ...?
Co ta jego dziewczyna w nim widzi?
5
Asia 2016-12-31 10:14
Postanowienia Ruska są dobre,ale moim zdaniem, noworoczne postanowienia Boczka są,o wiele lepsze;
2013: Postaram się schudnąć do 90 kg.
2014: Postaram się zejść z wagą do setki.
2015: Postaram się schudnąć do 120 kg.
2016: Stworzę realistyczne podejście do kwestii mojej wagi.
6
Paździoch 2016-12-31 11:01
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Kierowniku.Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, dużo bąbelków w szampanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! Należało się tobie po tylu latach. Wiedzą,doświadczeniem,spokojem i mądrością ,mało kto może tobie dorównać:)
7
Cicha 2017-02-12 00:32
Praca nie jest najcięższa. Siedzisz na krześle i naklejasz naklejki na słoiczki czy inne pasty.Podobno poprawił się socjal.
Wścibski, Boczek, Wąsaty Marian i Boski Jacek, pracują jeszcze?
4
psiapsiolki 2017-02-14 06:29
Rowniez dolaczamy sie do zyczen:)))O 17 widzimy sie na barce;)
3
Florkowa 2017-02-14 20:56
Tomek zawsze pamięta o kobietach zapisanych w swoim słynnym, czerwonym notesie.
Szkoda, że babiarz się nie odzywa jak zaczęło mu się dobrze wieść.
3
Zostaw swoją opinię o Bama Polska Sp. Z o.o. - Gorzów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.