brak logo

Bama Polska Sp. Z o.o.

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Bama Polska Sp. Z o.o.

kl 2016-10-26 19:31
1700 euro?
kl 2016-10-26 19:34
Bama pracowałem tam pod koniec lat dziewięćdziesiątych.
Rysiu Mądrala 2016-10-27 16:05
Dzięki za troskę ,ale dzisiaj się dowiedziałem,że będę kierownikiem. Już skierowali mnie na szkolenia,kursy,naukę języka angielskiego i obsługę komputera. Teraz będę przychodził na ósmą do pracy. Jak ktoś chce się złożyć by godnie pożegnać moją kierowniczkię,to proszę podejść do mnie.
6
vini 2016-10-29 09:15
Sciagnij ten tshirt reklamujacy silownie. Trzeba miec rzezbe do tego.co ty myslisz ze jestes lazar angelov? Smiech na sali.
7
vchgvhjbj 2016-11-03 08:16
wy tu piszecie opinie dla innych ludzi czy zachowujecie sie jak dzieciaki i dogryzacie .. bardzo ie dojrzale
owca 2016-11-05 21:22
to prawda za pracuja w bamie bulgarki?
Deutsch 2016-11-09 10:11
Fotel i biurko juz wybrales w meblowym? Wez skorzany z oparciem na czaszke.
7
Rysiu Mądrala 2016-11-15 10:07
Z końcem grudnia zwalniam się. Nie taka była umowa. Bierzecie ludzi z zewnątrz,a nie stawiacie na swoich. Jadę filetować dorsze do Bergen.
5
Wścibski 2016-11-16 16:50
Nie martw sie. Kup sobie tylko wodery i gumowe rekawice z narekawkiem. Cwicz szybkosc,zrecznosc,trenuj wytrzymalosc spiac na stojaco ,bukuj bilet do Bergen-Flesland na styczen i badz pewien ,ze nie bedziesz zalowal. Ja nie zaluje. Pozdro!!!
8
Drabina 2016-11-18 23:37
Widzieliście jak Tomek szaleje w Viva Disco? To jest prawdziwy facet! Potrafi zarobić kasę za granicą i w kraju się zabawić,poderwać dziewczynki,popić. Nie to, co te maminsynki z konfekcji czy produkcji,które mieszkają z mamusią i nie mają żon,a o dzieciach to już nawet nie wspomnę. Szkoda,że ten twardziel już u nas nie pracuje. Mam nadzieję,że kiedyś wróci.Bama bez niego,nie jest już taka sama.
https://www.facebook.com/klubVIVAdisco/photos/a.1234839789885725.1073741905.485765391459839/1234842973218740/?type=3&theater
https://www.facebook.com/klubVIVAdisco/photos/a.1234839789885725.1073741905.485765391459839/1234845003218537/?type
https://www.facebook.com/klubVIVAdisco/photos/a.1234839789885725.1073741905.485765391459839/1234844469885257/?type=
6
Denominator 2016-11-20 18:00
Wez tak na niego nie pisz! W poniedzialek w szatni bedzie trzesienie ziemi. Bedziecie stali na bacznosc na szkoleniu.
4
Tomek 2016-12-01 08:47
Witam wszystkich.Ja pracuję obecnie w Hamburgu, w magazynie Ikei.10 euro na godzinę plus dodatki i 380 euro kindergeld na dwójkę dzieci.Żałuję tylko,że zdecydowałem się na to tak późno,po tylu latach użerania się z tymi wszystkimi baranami z biur i produkcji.Jak macie możliwość wyjazdu za granicę do pracy,to się nie zastanawiajcie nawet.
Piszcie co tam ciekawego w firmie.Jak ktoś chce pogadać w cztery oczy,to co sobotę jestem w Viva Disco.
Pozdrawiam wszystkich gorąco,zwłaszcza Lilkę,Tamarę,Asię, Heńka i Grześka.
12
Rysiu Mądrala 2016-12-01 09:09
To ja zabukowalem bilet do Bergen-Flesland a ty taki numer odj....es??? I co ja teraz zrobie z tym biletem? Zalatwiaj robote bo rzucam robote z koncem grudnia.
6
Wścibski 2016-12-01 09:30
A niemiecki znasz?
4
Drabina 2016-12-01 20:42
Dziękuję Tomku za pozdrowienia. Jesteś wspaniały.Bama bez Ciebie nie jest już taka sama.Zostały same przygłupy i dupki.Jak ja dotrwam tutaj do emerytury?
8
Boczek 2016-12-05 04:50
Ja nie mogę się już doczekać imprezy w Filharmonii. Można się porządnie najeść i naładować jeszcze do reklamówek na wynos.Dosyć mam już tych placków po węgiersku i zup na stołówce.
8
Monty 2016-12-05 06:35
Zostaw troche pierogow i ciasta dla plebsu:)))
5
Wąsaty Marian 2016-12-05 14:55
Ostatnio brakło pierogów na słodko w kantynie. Wszystko wyżresz. Zostaw coś dla innych.
6
gimazon 2016-12-10 06:13
Ja jade w pierwszym autobusie do filharmonii. Wiem ze na ciasto,pierogi czy nalesniki w polewie czekoladowej sie nie zalapie ,bo sa wieksze sepy;)Ale moze jakas zupe zjem:)))
4
Boczek 2016-12-12 18:39
Ale dzisiaj się nażarłem w Filharmonii.Już mam 3 kg więcej.Pierogi,ryba i paszteciki były super.Sernik i makowiec też świetny.Do reklamówek naładowałem na kilka dni.
Wszystko byłoby świetnie,gdyby rano psiarnia nie wlepiła mi mandatu za przekroczenie prędkości.Prawdziwy pech,a trzynasty dopiero jutro.
9
Rysio Mądrala 2016-12-29 16:34
Już za chwilę Nowy rok i każdy składa sobie jakieś noworoczne postanowienia.
Znacie dotychczasowe, noworoczne postanowienia Ruska?
2013: Nie będę pił przed 14.00
2014: Nie tknę butelki przed południem.
2015: Nie zostanę alkoholikiem.
2016: Przestanę się spóźniać na spotkania AA.
2017: ...?
Co ta jego dziewczyna w nim widzi?
7
Asia 2016-12-31 10:14
Postanowienia Ruska są dobre,ale moim zdaniem, noworoczne postanowienia Boczka są,o wiele lepsze;
2013: Postaram się schudnąć do 90 kg.
2014: Postaram się zejść z wagą do setki.
2015: Postaram się schudnąć do 120 kg.
2016: Stworzę realistyczne podejście do kwestii mojej wagi.
8
Paździoch 2016-12-31 11:01
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Kierowniku.Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, dużo bąbelków w szampanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! Należało się tobie po tylu latach. Wiedzą,doświadczeniem,spokojem i mądrością ,mało kto może tobie dorównać:)
7
Cicha 2017-02-12 00:32
Praca nie jest najcięższa. Siedzisz na krześle i naklejasz naklejki na słoiczki czy inne pasty.Podobno poprawił się socjal.
Wścibski, Boczek, Wąsaty Marian i Boski Jacek, pracują jeszcze?
7
psiapsiolki 2017-02-14 06:29
Rowniez dolaczamy sie do zyczen:)))O 17 widzimy sie na barce;)
4
Florkowa 2017-02-14 20:56
Tomek zawsze pamięta o kobietach zapisanych w swoim słynnym, czerwonym notesie.
Szkoda, że babiarz się nie odzywa jak zaczęło mu się dobrze wieść.
5
Beniu 2017-02-23 11:16
Daj namiary na złoty pociąg w Wałbrzychu albo szóstke w totka;)))Podziel się swoją przeogromną wiedzą;)))
3
zazdrośnik 2017-03-03 10:32
A ta nowa blondi z wypasionego bmwi to się prowadza z tym młodym menadzerem ? sam bym ją poprowadzał ....
6
Boczek 2017-03-07 08:28
A ja, czuję się w firmie dyskryminowany i niedoceniany. Trzy tysiące za jedną zmianę i pierdzenie w układarce, to stanowczo za mało na moje ambicje. Z moją inteligencją,wyjątkową prezencją i znajomością języków(niemiecki, angielski,francuski - perfekt), powinienem pracować w biurze, a nie z tymi prostakami z magazynu,konfekcji czy produkcji. Ja jestem stworzony do wyższych celów.Przygłupy z PGR-u siedzą za biurkiem,a ja ze swoimi zaletami na nich wszystkich tyram.
7
Joanna 2017-03-29 14:20
@Cicha wspominasz, że poprawił się socjal. Na co obecnie mogą liczyć pracownicy firmy?
3
Rysiu Mądrala 2017-03-30 08:18
Socjal naprawdę się poprawił-dwie transze pieniędzy są przelewane na nasze konta co pół roku,dofinansowanie na basen,siłownie czy kręgle. Dużo podarunków dla pracowników:)))Ja ku mojemu wcześniejszemu niezadowoleniu,dostałem podwyżkę,która zrekompensowała mi wcześniejszą obietnicę kierownictwa,że zostanę kierownikiem. Teraz jestem w pełni zadowolony,marzenia się spełniają,spełniajcie i Wy swoje!!!
3
Damian 2017-04-07 13:17
Masz jeszcze te książki o diecie cud?Jaka cena?
4
sorty 2017-04-13 08:28
Wszystkiego najlepszego Wscibski:)))duzo szczescia,KASY,milosci,zero stresu,zdrowia i samych sukcesow zycza Agata,Dorota i Zosia.
4
Drabina 2017-04-13 14:52
Kochany Tomku;
Dziś są Twoje urodziny,
życzę Ci wesołej miny.
Super szybki miej samochód
i rosnący stale dochód.
Żonkę piękną,
piwo w dzbanku
i bezdenne konto w banku!
4
Bocian 2017-04-18 13:28
Daj spokój z jego książkami. Boczek tak chwali te diety, a widzisz jak on sam wygląda. Marża na książkach, tak jak na chemii z Niemiec, minimum sto procent. W każdej księgarni kupisz te książki o wiele taniej, a o Allegro nawet nie wspominam . Nie bądź głupi Damian.
3
Damian 2017-04-19 13:32
Dzięki za info. Nie biorę.
2
sebix 2017-04-21 08:24
Gdzie ty bedziesz spal jak ukladarki rozbiora?
3
bumbum 2017-04-22 12:07
wiochopolandia nic więcej, kąciki wzajemnej adoracji i cofka w rozwoju
2
Bolanda Man 2017-04-29 21:49
Błaaaaaaa hahahahaha Też tak sądze. Czytam to i nie wierze:) Same tępe dzidy głupie jak but szukające mena z okładki. Z resztą robotnice po zawodówkach więc jakiej inteligencji sie spodziewać. Ktoś kto jest zaradny, obrotny to nie pracuje jako robol w Bamie. Chłoptasie gogusie też mierzą o wiele wyżej więc takich tu nie ma. Tu są przeciętniacy i brzydale bo to jest ciężka praca fizyczna a nie pierdzenie w stołek i krygowanie sie przed kamerą. Taki goguś jak by was zobaczył to by wiał jak najdalej bo wyglądacie tak samo czyli jesteście przeciętne, brzydkie. Znajdą sie ładne dziewczyny ale jest ich mało. Im głupsze bardziej zahukane babsko tym większe fantazje i wymagania. Takie matki Polki co mają smutnego jak pizda leszcza z wąsami i brzuchem szukają faceta modela z którym w tango by udarzyły. Nawet z tymi Marianami i Sebiksami co są sie dymają a mężuś siedzi w domu zadowolony że "baba robotna jest":)
3
Wścibski 2017-05-02 21:46
O czym Ty piszesz? Nawet ja, o czymś takim nie wiem. Możesz podać więcej konkretów?
2
Tom 2017-05-09 19:34
A wy uwazajcie na tego drukarza bo mówią że on lewy
2
Wścibski 2017-05-09 21:35
Czai sie na Boczka,bo ma brazylijski tylek. Wiem to.
2
Haszmen 2017-05-10 09:22
Niech Bóg ozdabia wasze oblicza,kieruje rozsądkiem i prowadzi w ciemnościach. Będę się o to modlił.
3
Beata 2017-05-11 10:41
A Ty Tomku, spłaciłeś alimenty Asi ze Strzelec?
3
Tomek 2017-05-11 11:04
Zapraszam wszystkich na XXXVI Bieg Słowiański. Gorzów 13-go maja, godzina 10:00 , Park Słowiański.
Trzymajcie za mnie kciuki.
P.S. Pozdrawiam: Lilkę, Grześka, Wieśka i Dankę.
3
Rysio Mądrala 2017-05-12 15:34
Ja jutro będę Ciebie w biegu dopingował. Drabina ma rację, super z Ciebie gość. Mam nadzieję, że jutro wygrasz.
2
Były pracownik magazynu 2017-05-14 21:23
Ja wam życzę byście ryli do końca swojego życia w tym "czyms".
2
Tomek były pracownik magazynu 2017-05-14 21:28
Pozdrawiam Jacka z drukarni i Lukasiczka z produkcji
2
Wonky 2017-05-15 07:29
Dziekowa. Ty koleszko gdzie robisz ze tak sie panoszysz? Faurecja tpv czy stropiany? Hehehe
2
Były pracownik magazynu 2017-05-16 15:15
Nie pracuje w tym czyms co wymieniłeś.Ale moze kiedyś?Jednak raczej nie hehehe
2
Zostaw swoją opinię o Bama Polska Sp. Z o.o. - Gorzów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bama Polska Sp. Z o.o.