Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DGP Grupa Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DGP Grupa Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Z Wro - 2015-08-19 23:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie pchajcie sie do tej firmy zwłaszcza do oddziału WRO lepiej przeczekać zacisnąć pasa i poszukać innej pracy .. Tutaj na pewno zabiorą Wam 90% wypłaty na poczet kar !!!
zdjecie uzytkownika
DanieLCastro - 2015-08-28 01:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to jeden wielki ŻART! Ludzi mają kompletnie w poważaniu jeden człowiek je*ie po 40+ dniówek bo ciągle braki, posterunki nie obsadzone a i tak wiecznie mało! OBÓZ PRACY I NIC WIĘCEJ !!! Nie polecam i NIGDY tam nie wrócę! Trzymajcie się od tej pseudo 'firmy' z DALA!!!
zdjecie uzytkownika
71 Wro - 2015-09-04 16:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Serdecznie i z całego serca nie polecam pracy w tej firmie w oddziale we Wrocławiu na jakimkolwiek stanowisku. Zarządzająca tym akurat oddziałem (usunięte przez administratora) jak już ktoś tu wyżej napisał ma coś z głową i zdecydowanie powinni ją skierować na badania. Ponad to jest to kobieta oderwana prosto od pługa, nie umiejąca się wysłowić w poprawnym języku polskim. Kobieta mająca za nic każdą podległą sobie osobę od pracowników bezpośrednio pod nią jak i każdego innego szczebla. Jej hobby to nie wypłacanie wynagrodzeń, karanie ludzi Bogu ducha winnych.
Odradzam.Trzymajcie się od niej z daleka.
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-09-10 13:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani prezesz i panie pozal sie boze dyrektorze czy dalej bedziecie poniżac ludzi ? sobie do kieszeni napychcie a inni to co? jestescie poprostu nikim nikim ale coz pani prezes ma swoich pupilkow taka prawda jestescie poprostu hipoktytami itd
zdjecie uzytkownika
szukająca - 2015-09-13 14:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że jest tutaj gorąca dyskusja to aż się jej przyjrzałam. Słuchajcie, widziałam, że dozorbud ma parę ogłoszeń pracy. Nieźle przedstawia się stanowisko menadżera ds. handlu, niestety nie napisali w oparciu o jaką umowę proponują zatrudnienie ani nic o zarobkach. Nie wiem czy się nimi interesować, skoro atmosfera w pracy nie jest dobra.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-09-14 08:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niewiele handlowców długo tam pracowało, dyrektor wybiera ludzi ze względu na ładną buzię, brak auta( trzeba jeżdzić swoim), umowy dzielone i z umowy zlecenia chetnie nie wypłacają ( kary, chorobowe).
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-09-16 19:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wygraliscie przetarg szpitala w legnicy i co? jak dalej macie zamaiar tak ludzi traktowac? ile sobie do kieszeni nabraliscie ? a ludziom co ? zreszta wy opiniami sie nie przejmujecie hipokryci
zdjecie uzytkownika
769834632 - 2015-09-22 20:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzymajcie sie z dala od Dgp Clean Partner W Sopocie,tu znikaja pensje pracownikow.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-09-22 23:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
i tak czeka ich zagłada, ozusowanie nadchodzi.. :)

Pieprzony Dziadobud
zdjecie uzytkownika
Wrocław - 2015-10-08 19:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To co napisali wszyscy poprzednicy na temat oddziału we Wrocławiu to prawda!
Dzięki pseudo dyrektorce oddział Wrocław jest najgorzej postrzeganym oddziałem w Polsce. Nie wiem jak to się stało, że zostało jej przydzielone to stanowisko. w/w pseudo dyrektor powinna leczyć się na nogi bo na głowę już dawno za późno. Mam nadzieję, że do końca roku rozwiąże się problem oddziału Wrocław.Zastanawia mnie w tym wszystkim to, że Legnica ( Pani prezes) nie reaguje na brak kompetencji i sposób zarządzania. Nikt z właścicieli firmy nie zastanawia się jak może dobrze funkcjonować oddział kiedy co dwa lub cztery miesiące jest wymieniana kadra kierownicza, odchodzą też pracownicy niższego szczebla. Mam nadzieję, że w końcu dotrze to do świadomości Pani prezes. Życzę firmie DGP ( kolosowi na glinianych nogach) aby rychło się wywrócił.
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-13 17:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ludzie rozne rzeczy pisza na forum. owszem moga byc prawdziwe ale wiem ze czasem bywaja przesadzone. w koncu to tylko internet. sama w sobie firma nie jest chyba az taka zla. w koncu Grupa DGP świadczy złożony zakres usług. wiem ze koncetruja sie na 4 podstawowych obszarach: usługi porządkowo-czystościowe, rental i usługi pralnicze, usługi ochrony oraz catering. i z tego co widze dzieki temu mocno sie rozwinely. wiec mysle ze i w pracy n ie jest tak zle.
zdjecie uzytkownika
Warszawa - 2015-10-14 12:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W firmie DGP w Warszawie jest podobnie jak w całej Polsce. Wyzysk i nic więcej. Traktują ludzi jak niewolników. Koordynatorka z poodrapywanym lakierem na paznokciach pali najtańsze faje a ma sie za niewiadomo kogo. Potrafi obciąc kase i nic nie wyjaśnić dlaczego. Srodków do mycia nie dają, każe mopy prac samemu a jak się nie podoba to krzyczy ze za brame możemy sobie iść. Nikt nie interesuje sie co ona wyprawia. Dobrze ze się zwolniłam z tej firmy i już nie patrze na ten przetłuszczony łep.
zdjecie uzytkownika
Wrocław - 2015-10-18 21:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam wszystkich którzy podzielili się opinią o firmie DGP. Miałem stosunkowo niedawno" przyjemność " pracowania w tej firmie i muszę stwierdzić niestety , że to co piszą ludzie o tej firmie a w szczególności o oddziale Wrocław to prawda.Nie polecam pracy w tym oddziale.Ludzie zadają sobie pytanie z jakiego powodu ? a no z takiego ,że osoba ,która zarządza tym oddziałem nie nadaje się na to stanowisko/ kompletny brak znajomości tematu po mimo ponoć 17 lat w branży/.Gdybym chciał nawet znaleźć jakieś plusy to niestety takich nie posiada.Na dodatek język jakim się posługuje jest przerażający.Używanie słów typu wypchłam , popchłam ,obrobiłam się w rozmowach z kontrahentami i nie tylko nie świadczy chyba dobrze o dyrektorze ,który dowodzi oddziałem bądź co bądź w dużej firmie.Ale zajmijmy się inną kwestią - karanie pracowników.Mam wrażenie ,że jest to sposób tej Pani na zarządzanie oddziałem Wrocław.Bezpodstawne zabieranie pieniędzy jest jej przepustką na trwanie na tym stanowisku bo innego logicznego wytłumaczenia nie znajduję dlaczego ta kobieta jeszcze tam pracuje ,szarga dobre imię firmy i nikt nie wpadł na pomysł żeby przyjechać do oddziału i porozmawiać z pracownikami na temat zarządzania oddziałem.Ja wiem ,że zwykli pracownicy nie są od oceny pracy dyrektora ale w tej sytuacji kiedy co miesiąc, dwa zmienia się np.kadra kierownicza to chyba jest coś nie tak.Za rządów AS było ich chyba 8 w ciągu 9 miesięcznej kadencji.Mam nadzieję , że osoby które poleciły tą Panią na to stanowisko pójdą w końcu po rozum do głowy i przestaną ją kryć bo to też jest w ich interesie bo naglę może się okazać ,że dzięki poczynaniom AS zostaną bez pracy.Mam też nadzieję ,że zarząd firmy DGP czyta opinie od czasu do czasu bo warto.Mam nadzieję ,że nikt nigdy już tej kobiety nie zatrudni w tej branży chyba ,że chce z plajtować albo zepsuć sobie reputację.
zdjecie uzytkownika
szukam - 2015-10-26 09:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie jest ogłoszenie o pracę na pracuj.pl na stanowisko menadzera ds. cateringu w katowicach. Ktoś pracował na tym stanowisku? Jakieś opinie?
zdjecie uzytkownika
Gdańsk - 2015-11-10 10:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,
a ja pracuję w DGP i nie mogę narzekać. Fakt, trzeba się napracować, ale są też oddziały, spokojniejsze. Pracowałam w innej firmie sprzątającej i było podobnie.
Ważne, że pensja jest na czas.
zdjecie uzytkownika
KKKKKKK - 2015-11-10 14:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mi - 2015-06-09 20:45:02]:
POZNAN POZNAN POZNAN ZLODZIEJE ODDZIAL GDYNSKA NIE OTRZYMALAL CALEJ WYPLATY ,W DOMU MAM WIECEJ SRODKOW CZYSTOSCI NIZ W TEJ FIRMIE ,KOORDYNATORZY NIE WYKWALIFIKOWANI WZIECI Z D...ZLODZIEJE TAAKKAAA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
rer - 2015-11-13 19:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
całkiem ciekawą oferte pracy widziełm od firmy DGP Dozorbud Grupa Polska Sp. z o.o. szukają teraz pracownika do zatrudnienia na stanowisko menadżera do spraw handlu w Katowicach oferuja prace w ogólnopolskiej organizacji, z 25 letnim doświadczeniem, możliwość rozwoju zawodowego oraz zdobycie doświadczenia przy prowadzonych dużych projektach
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-11-16 16:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekwe czy tylko zatrudniają tam kobiety? wydaje mi się, że jk można zdobyć doswiadczenie to i awans jest możliwy.
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-11-16 20:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Awans??!! HA ha ha :D To mnie rozśmieszyłaś!
zdjecie uzytkownika
poli - 2015-11-18 21:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2015-11-16 16:31:20]:
no oczywiście że jest mozliwy. Niestety należy zwrócić uwagę na to , że nie jest on taki łatwy do uzyskania
zdjecie uzytkownika
kukisik - 2015-11-21 00:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby otrzymać awans trzeba się wykazać dużym zaangażowaniem i nie wystarczy tylko robić tego co jest w obowiązkach pracownika.
zdjecie uzytkownika
weteran - 2015-11-30 02:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nic tylko pracowac , zachecam! Brak podwyzek w ochronie na sląsku,gdzie z pozwoleniem na bron nie ma nawet 8 zl w warunkach koszarowych, kontrole co kilka dni, straszenie karami finansowymi za rzeczy absurdalne, same umowy zlecenie i wysylane wiekami ,no jedynie ta jałmużna wyplacana na czas jak NARAZIE. Robota murzyna nie praca.
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-12-04 11:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem pracownikiem DGP Dozorbud catering Legnica pracuje na kuchni , praca wiążę się z dużym obciążeniem fizycznym i oczywiście psychicznym...Brak osób do pracy, ciągle rotacje pracowników przyczyniają się do tego ,ze pracownicy którzy pozostali jeszcze od poprzedniego pracodawcy czyli szpitala są wyczerpani fizycznie i psychicznie. Prawdą jest ,że kierownictwo martwi się tylko o swoje stołki , wypadek w pracy pani kierownik pyta się : cz pani będzie jutro w pracy... nieważne ,że wiadro krwi upłynelo, następne - praca po 7-12 dni w ciągu bez żadnego dnia wolnego , wymagania nie z tej ziemi a w zamian jedynie satysfakcja ,że się spędzilo tyle czasu w pracy .Żadnego dodatkowego wynagrodzenia np. premii o tym w tej firmie można tylko pomarzyć.traktowanie ludzi jak przedmiot to codzienność nie ma odrobiny współczucia dla tak pracujących ludzi ,praca pracą, lecz każdy ma dom , rodzinę...Owszem ktoś mógłby powiedzieć przecież masz wynagrodzenie za darmo nie pracujesz, tak jest na poziomie poniżej minimalnej....Tak duża firma , ale noża nawet brakuje jeśli się coś zepsuje- naprawcie sobie sami.... taka to wspaniała cudowna firma nic dodac nic ująć , bo przykładów można by tu mnożyć...
zdjecie uzytkownika
ytytyyt - 2015-12-07 23:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no szkoda że tak szybko zniknęły te oferty pracy, bo widocznie dużo osób się do nich zgłosiło, nie zdążyłem aplikować na regionalneg dyrektora handlowego
zdjecie uzytkownika
ELF - 2015-12-10 18:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JAK WAM TAK CIĘŻKO TO CO TAM JESZCZE ROBICIE?
zdjecie uzytkownika
KRAK - 2015-12-11 09:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ELF - 2015-12-10 18:02:41]:
Nawiązując do wypowiedzi Elfa po to ta strona jest zrobiona , aby podzielić się opinią. Pracować każdy musi nic nie ma za darmo , pracownik niedoceniany zawsze będzie niezadowolony mimo wszystko czy ta praca daje obciążenie fizyczne czy psychiczne. Za pracę powinna być godna zapłata a ludzie, którzy ja wykonują powinni być odpowiednio motywowani do takich warunków pracy , byłoby wtedy po sprawie i takie strony z opiniami podejrzewam iż nie byłyby potrzebne. Tutaj powinien zajrzeć każdy pracodawca, może by zrozumiał jak traktować pracowników. Bo u nas niestety przykro to pisać , pracownik traktowany jest jak przedmiot nie jak istota żywa...A jeśli o Ciebie Elfie chodzi stwórz swoje fora na temat jak tu nie pracować a żyć, rzeczywistość jest całkiem inna niż co niektórzy sobie wyobrażają, jeśli masz "ciepłą" posadkę i tez traktujesz ludzi jak tu wyżej napisali pracownicy , to gratuluje osiągnąłeś poziom samouwielbienia.
zdjecie uzytkownika
jednoręki - 2015-12-12 19:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weteran - 2015-11-30 02:04:29]:
8 zł to rozpusta, my w Bolesławcu stoimy za piątaka :)
zdjecie uzytkownika
z.j - 2015-12-15 18:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wam wszystkim współczuję,my w Gliwicach mamy super kierownika p.Darka Zaturowskiego,super człowiek,rozumie ludzi,pomaga jak tylko potrafi.SZACUN
zdjecie uzytkownika
z.j - 2015-12-15 18:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to wam wszystkim współczuję,my w Gliwicach mamy super kierownika p.Darka Zaturowskiego,super człowiek,rozumie ludzi,pomaga jak tylko potrafi.SZACUN
zdjecie uzytkownika
weteran - 2015-12-17 01:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeca mowie ze nawet nie 8zl..8 to brutto i z bronią, a ci bez mają tylko 20 gr mniej . Mysle ze z tej jalmuzny ZUSu po Nowym Rok nie sciągna bo zostanie z 5 zl...nic tylko wiać .
zdjecie uzytkownika
mosiek - 2015-12-18 05:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak DGP daje 8 zł brutto z pozwoleniem na broń i 7,80 brutto bez pozwolenia, to faktycznie niewielka róznica. Powiedzcie mi, czy płaci się coś u nich za umundurowanie?
zdjecie uzytkownika
dgp - 2015-12-18 22:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukam - 2015-10-26 09:16:58]:
totalna bzdura to co ktoś pisze na teamat dyrektorki AS we Wrocławiu !!!! nie zgadzam się z tym. Pracuje w Oddziale Wrocław kilka lat i mam najlepszą Dyrektorkę jaka była dotąd w Oddziale Wrocław. Ten kto pisze niech napisze prawdę dlaczego już nie pracuje.........!! może że miał wszystko gdzieś , olewał pracę to dlaczego dyrektorka miała taką osobę trzymać. Ludzie piszcie prawdę. Za totalne lenistwo nikt wam nie będzie płacił.
zdjecie uzytkownika
KIOGUSIA - 2015-12-27 21:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM -NAPISZCIE PROSZE JAK JEST ZE ZWROTAMI ZA LEKI ALBO TURNUSAMI ALBO JAKIMIKOLWIEK DOFINANSOWANIAMI W DGP JA PRACUJE ROK I NP;WYSYŁEM RECEPTE NA 90ZŁ A ZWROTU MAM 30 ZŁ PONOC 70% POWINNI ZWRACAC TURNUSÓW ZERO A JAKIES DOFINANSOWANIE --ZAPOMNIJ RAZ WYSŁAŁEM WNIOSEK Z PROSBĄ O DOFINANSOWANIE NA SPRZET RECHABIL.-ZADNEJ ODPOWIEDZI ZADNEGO POWIADOMIENIA --PRACUJE NA CAŁY ETAT NA UMOWE O PRACE Z ORZECZENIEM {II GRUPA NA STAŁE}W BOLESŁAWCU STRASZNE DZIADOSTWO A DYREKTOR!!!!! NIE WIEM GDZIE MOZNA SIE DOWIEDZIEC O DOFINANSOWANIACH W TYM ZAKŁADZIE --NIKT NIC NIE WIE JEDNA KLIKA
]
[










5
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-12-28 13:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dgp - 2015-12-18 22:06:01]:
Ktoś Ci zapłacił za napisanie tej opinii czy sama Pani Dyrektor sobie ja pisze? :P
zdjecie uzytkownika
tolek - 2015-12-28 18:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie placisz za mundur nic,ale musisz oddac jak juz nie chcesz pracowac.
zdjecie uzytkownika
omaaj - 2015-12-31 21:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tolek wydaje mi się, ze to nic dziwnego. Poza tym ciekawa praca sie u nich szykuje, bo szukają zastępcy dyrektora, ale wymagania strasznie duże sa jednak.
zdjecie uzytkownika
tolek - 2016-01-05 00:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadam na zadane wczesniej pytanie.
zdjecie uzytkownika
tete - 2016-01-05 13:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja w sumie widziałem ogłoszenie na menadżera ds. handlu i warunki zatrudnienia wcale nie są takie kiepskie. Wymagają 2letniego doświadczenia, ale nie określili jakie benefity zapewniają.
zdjecie uzytkownika
s - 2016-01-19 12:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KIOGUSIA - 2015-12-27 21:32:48]:
Pani Lucynko niech się Pani ogarnie bo chyba sama Pani nie wieży w to co pisze.
zdjecie uzytkownika
posn - 2016-01-19 20:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-s, mówisz że ktoś z biura :) ? Jakoś nie daję wiary :D Aplikował ktos z was na te sprzątaczki, był na rozmowie, co dają - dajcie znać bo nie wiem czy składąć, a szkoda mi czasu.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2016-01-20 23:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
posn - szkoda czasu.O stawkach szkoda pisać.
zdjecie uzytkownika
Edwin - 2016-01-21 21:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@posn na jakie sprzątaczki? Bo ja nie widzę żadnego takiego ogłoszenia. Mają tylko na dyrektora personalnego, specjalistę ds. ofertowania i dozorcę i właśnie nad tą ostatnią ofertą się zastanawiam, bo wymagań nie ma praktycznie żadnych a stawka 7,20.
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2016-01-30 18:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

w poznaniu szukają Specjalista ds. ofertowania - czy ktos może wie z jakiej branży? i jakie są warunki w p-ń? tak jak w całej polsce?
zdjecie uzytkownika
cider - 2016-02-01 13:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety hmmm nie napisali dokładnie o branży. jednak jeśli znasz zamówienia publiczne i prawa nimi rządzące, dobrze ogarniasz Excela i potrafisz negocjować to próbuj
zdjecie uzytkownika
WRO - 2016-02-03 23:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KIOGUSIA - 2015-12-27 21:32:48]:
Podstawiona wypowiedz ciekawe kto przepracował kilka lat w tym oddziale !!!!!!Lepiej pisac takich bzdur bo kłamstwo nie popłaca chyba że się jest taką samą osobą jak "dyrektorka" tego oddziału
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2016-02-04 14:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WRO, no nie mów, że nie ma tu nikogo, kto by pracował kilka lat - nie wierze, jakby tak było to firma raczej by długo się nie utrzymała. Co do pracy tutaj to mnie zainteresowało ogłoszenie jako pracownik porzadkowy. Starczy wykształcenie gimnazjalne, umowa o prace na okres próbny, a wynagrodzenie od 1 850 PLN brutto.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-02-05 15:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Baśka - 2015-07-12 12:11:33]:
co się ma do nowego dyrektora oddz. Legnica to jakieś nieporozumienie to gość oszołom ten oddz zszedł na psy za poprzedniego dyrektora ; Pana Mikołaja - o to był gość na poziomie, można było z nim porozmawiać o bolączkach , o problemach związanych z wykonywaniem pracy o trudnościach, które były na bieżąco wspólnie rozwiązywane chciało się chodzić do pracy nawet za tak marne pieniądze, czy pani Prezes nie widzi ten facet rozwalił w tak krótkim czasie jeden z lepszych oddziałów
zdjecie uzytkownika
hans - 2016-02-06 15:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby zatrudnione na ich stanowiskach uczestnicza głownie w kształtowaniu i relaizacji zarzadzania zasobami ludzkimi wnetrza grupy kapitałowej DGP gdzie zatrudniaja ok 8 tys.pracowników!
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2016-02-08 19:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8 tysięcy zleceniobiorców
zdjecie uzytkownika
hehe - 2016-02-08 19:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież umowa o pracę i to na okres próbny @mariusz jest dość rozsądną opcją i usprawiedliwioną, bo przecież szefostwo chce sprawdzić, czy kandydat spełnia jednak wymagania.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DGP Grupa Polska Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGP Grupa Polska Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert