Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DGP Grupa Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DGP Grupa Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-03-03 19:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz można normalnie pracować!normalna pani dyrektor i wspaniała pani kierownik
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-03-03 19:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w Legnicy narescie jest ład i wraca normalnosc, dziękujemy za dobrą zmianę !nie chcemy już justynki i dyrektorka!Pani Dyrektor i Pani Kierownik Joanna są świetne!
zdjecie uzytkownika
gerwazy - 2016-03-03 19:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękujemy! narescie nie ma Justynki i jej Dyrektorka !pożal się BOŻE! WRACA NORMALNOŚĆ!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
graham - 2016-03-04 10:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie prywatne sprawy nie interesują ludzi, którzy szukają pracy w tej firmie ale skoro piszecie, że jest normalnie to może i warto spróbowac zlozyc cv na kierownika umów i rozliczen z tym, że 5lat doświadczenia trochę duzo..
zdjecie uzytkownika
Basia - 2016-03-04 16:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ma się aspiracje na kierownika no to wybaczcie ale staż też musisz mieć i doświadczenie! W Szpitalu Legnica już pokazała jedna pani Justynka i pan Dyrektor byli bez kompetencji ! zupełnie nie znali się na pracy w szpitalu!dobrze że ich już nie ma!!! HUUUURRRRAAAA !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2016-03-04 19:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Legnickim Szpitalu jest teraz Pani Dyrektor i Pani kierownik Joanna to kobiety kompetentne!!!! jest normalna znająca się Pani Kadrowa i Pani magazynier !!! wrescie jest normalnie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2016-03-04 19:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko pracownikom się nie chce pracować! Szanujcie to co macie !!!!
zdjecie uzytkownika
KLARA - 2016-03-06 18:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANOWIE Z Jawora !!! Do pracy się nie spóżniamy i pracujemy !!!Pracujemy !!! Nie chowamy się po kapciorach!!!!
zdjecie uzytkownika
On - 2016-03-06 21:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne bardzo najpierw pretensję a teraz podziękowanie tak naprawdę jak każdy będzie robił co do niego należy było by jeszcze bardziej superancko. Praca pracą i tak najważniejszą ocenę wystawią nam najbliższe osoby nie warto żyć robota i firmą tyle firm co się tu przewinęło dyrektorów i kierowników prawda jest jedna dopóki będą płacić tak jak do tej pory nikt nie będzie się scierac i będą kombinacje.
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-03-07 18:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie narzekajcie!! płacą tak jak wszędzie!!!NAWET WYRÓWNAŁA PANI DYREKTOR ZALEGŁOSCI !!! TYLKO PRACOWAC!!!!
zdjecie uzytkownika
On - 2016-03-08 14:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wszystkich kobiet spełnienia marzeń w tym dniu
zdjecie uzytkownika
BOLEK - 2016-03-08 19:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET WSZYSTKIM PANIĄ ZE SZPITALA LEGNICA !!
zdjecie uzytkownika
dziewczyny - 2016-03-08 19:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny z Legnickiego szpitala dziękują bardzo!
zdjecie uzytkownika
asia - 2016-03-12 08:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta a w Lublinie ta sama firma też szpital a stawka 5.62bo niby zus musi płacić z naszej kasy obniżył nam pensje
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-03-12 19:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dawaj do szpitala legnickiego! Jest atmosfera super !kierowniczka ok,
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2016-03-12 20:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z Gdyni. Poszedłem na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy na umowę o pracę jako osoba niepełnosprawna. Jakie było moje wielkie zdziwienie gdy za dość ciężką robotę zaproponowano mi najniższą krajową czyli 1850 zł brutto przy dofinansowaniu do wynagrodzenia z PFRON w kwocie 2400 zł miesięcznie. Powiedziałem im, że chcą mnie za darmo, a na to otrzymałem odpowiedź ,że wyższych stawek nie mają. Oczywiście podziękowałem za tę pracę.
Grzecznie mówiąc są DZIADAMI.
Na szczęście kilka dni później zadzwonił mój były szef i zatrudnił mnie niezwłocznie za 2780 zł brutto do lekkiej pracy a dokładnie na monitoringu osiedla.
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2016-03-12 20:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chcecie zarabiac dużo to do sejmu tam się nic nie robi!!!
zdjecie uzytkownika
MAMA - 2016-03-12 20:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam studia i też zarabiam 1870 !!!też pracuję w szpitalu legnica i co??? nie narzekajcie bo tylko biadolicie !!! nikt nie ma kokosów!!!
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-03-12 20:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO ASIA !W LUBINIE TO CHYBA JEST DYREKTOREK I KIEROWNICZKA KTÓRYCH WYRZUCILI Z LEGNICKIEGO SZPITALA!!TO ONI LUBIĄ ZABIERAC LUDZIĄ PIENIĄDZE!NIE DAJCIE SIĘ!!
zdjecie uzytkownika
On - 2016-03-12 23:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze dyrektora nie zwolnili ponoc pani dyrektor wraca na swoje obiekty ciekaw jeste kto przyjdzie na jej miejsce mam nadzieje ze firma nie postapi z pania Kierownik tak jak ostatnio tezymam kciuki.Bolek jesteś dobrze poinformowany to napisz czy nie szykują się do powrotu na Legnice?
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-03-13 10:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ma byc to nie wiem !nowa Pani Dyrektor iPani Kierownik ogarniają ten bałagan co zastali po Pani niedolnej Kierownik J, i Obłednym Dyrektorku N.No chyba ktos w centrali firmy nie da odejsc kompetentnym ludzią tj.Pani Dyrektor i Pani Kierownik !!Bez nich Szpital zginie !!!Ale może Pan N. ma wielkie plecy!!!
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2016-03-13 11:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO NIE !!!LUDZIE CO WY TAM PISZECIE?? JAK WRACA STARE TO UCIEKAMY !!!CIEKAWE KTO BĘDZIE CHCIAŁ Z NIMI PRACOWAC???
zdjecie uzytkownika
gerwazy - 2016-03-13 16:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO CHYBA BY KTOS UPADŁ NA GŁOWĘ !!! ŻEBY POZWOLIC NA POWRÓT P. DYREKTORKA IP. JUSTYNY !!MY MAMY TERAZ NORMALNIE !!!NIE CHCEMY ZNÓW JAKIEGOŚ BAŁAGANU I SYFU !!
zdjecie uzytkownika
miętus - 2016-03-13 16:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie ludzie już spokój!!!Kierownictwo jest teraz super!!niebiosa czuwają! Stare nie wróci!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-03-14 18:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym się będzie podobać powrót starego kierownictwa, drugim nie, ale ja wiem powiem, że w Legnicy szukają kierownika działu umów i rozliczeń. Trzeba mieć 4 lata doświaczenia na stanowisku kierowniczym. Nie jest tak źle w sumie.
zdjecie uzytkownika
foczka - 2016-03-14 19:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA MAM I STAREGO I NOWEGO KIEROWNIKA!!Są najlepsi!!!No i co??Który lepszy ???
zdjecie uzytkownika
henryk - 2016-03-16 18:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strasznie dużo krzyku tutaj u was o kierownika, którego jak rozumiem już nie ma :) powiedzcie czy nowe rządy zapewniają umowę o pracę? bo macie bardzo fajnie ogłoszenie do działu HR
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2016-03-17 04:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego jak zasluzysz to będzie umowa pod tym względem nawet nasze super kierownictwo nie wiele może
zdjecie uzytkownika
Diego - 2016-03-18 21:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DGP Dozorbud Grupa Polska Sp. z o.o przyjmuje teraz skoro widzę do rekrutacji i wdrożeń, to ciekawe, aż tyle osób przyjmujecie, że musicie mieć tyle osób?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2016-03-19 10:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam informacje . Nowe kierownictwo na szpitalu w Legnicy nigdzie nie odchodzi. Zostają. Ludzie przestańcie się bać! a zacznijcie pracować!
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-03-19 18:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ważna wiadomosc!!Nie dajcie się ludzie manipulować jakiemuś kłamczuchowi!!Pan Wielki związkowiec kłamie i bawi się waszym kosztem!!!Pracujemy i nie słuchamy plotek!!
zdjecie uzytkownika
Madmartigan - 2016-03-19 19:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ogarnijcie się co wy wymagacie zęby po jednym miesiącu było wszystko ok jak poprzednie rozpieprzyło w ciągu 5 miesięcy a zresztą same kierownictwo nic nie poradzi jeżeli mi im w tym trochę nie pomożemy i będziemy się słuchać ludzi którzy chcą tylko wprowadzić zamieszanie cała ta sytuacja przypomina to co teraz się dzieje w Polsce w polityce nie dajmy się zwariować dajmy im złapać oddech a potem możemy wymagać ale sami też bądźmy w porządku bo tak to do niczego dobrego to nie doprowadzi jak będziemy kierownictwu robili pod górkę co najwyżej dojdzie ze kierownictwo nie wytrzyma i odejdzie a na ich miejsce przyjdzie takie ze nam nawet L4 nie pomoże
zdjecie uzytkownika
lalka - 2016-03-20 18:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK KOMUŚ SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ TO NIGDZIE NIE BĘDZIE!1 NAJLEPIEJ JEST BIADOLIĆ I NIC SAMEMU NIE ROBIĆ!!A WYPŁATĘ CHCIAŁO BY SIĘ WIELKĄ11
zdjecie uzytkownika
jaco - 2016-03-20 21:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Diego, fakt szukają menadżerów ds. rekrutacji i wdrożen, ale w różnych lokalizacjach. Teraz to Katowice, Warszawa, Gdańsk, Poznan, Szczecin i Wrocław. Wymagania sa jednak dosyć spore - minimum 4 letnie doświadczenie na stanowisku o zbieżnym zakresie obowiązków w firmie usługowej o strukturze korporacyjnej.
zdjecie uzytkownika
Była - 2016-03-21 16:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam przykro to wszystko się czyta pracowałam w tej firmie jak Pani Kierownik była pierwszy raz nie wiem jak jest teraz ale na pewno inaczej niż poprzednim razem. Ktoś mondrze napisał pracować trzeba i z tym się zgadzam ale czy aby napewno w tej firmie ludzie macie praktykę i umiejętności więc możecie wybierać a nie tkwicie w miejscu i narzekacie weźcie się w garść pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Madmartigan - 2016-03-26 20:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Dziś z okazji świąt wielkanocnych chciał bym życzyć dużo zdrowia i spokojnych świąt kierownictwu i pracownią a tym co mają w.......e życzę by wróciło stare kierownictwo które bez litości wasz w........i i pozbawi środków do życia skoro nie potraficie docenić co macie i będziecie prosić się o prace bo mimo ze pracuje w tej firmie to niektórzy przychodzą do pracy jak by za kare sorki ale ktoś wasz zmusza jeżeli nie to zwolnijcie się a nie zajmujecie etat i łaskę robicie ze przyjdziecie zawsze możecie stać pod sklepem i zebrać o złotówkę przepraszam za ostre słowa ale nie żyjemy w czaszach w którym był przymus pracy
zdjecie uzytkownika
góra - 2016-03-31 21:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh, nie ma to jak szczere życzenia poniżej.. A ja życzę sobie znalezienia tu w DGP dobrej pracy. Bo jak tak patrzę na ofertę dla menadżera ds. rekrutacji, to mam nadzieję :)
zdjecie uzytkownika
Sanitariusz - 2016-04-02 21:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciagle brakuje ludzi, jest zamieszanie ciezko tu tetaz pracowac P Justyna miala juz wszystko poukladane. Mowia na szpitalu ze znow beda zmiany bo nowe kierownictwo nie ogarnia ciekawe co bedzie dalej ......
zdjecie uzytkownika
inny - 2016-04-02 22:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki specjalista ds. zamówień publicznych ma obowiązek obsługi postępowań regulowanych ustawą prawo zamówień publicznych, ale ciekawe w ramach jakiej umowy.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2016-04-04 22:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śledząc forum mam pewne obawy, ale chyba zdecyduje się na aplikację na stanowisko Specjalista ds. Zamówień Publicznych, wymagania nie są zbyt wysokie bo mam już doświadczenie w tej branży, zastanawia mnie tylko forma zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2016-04-06 19:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już jest wszystko zaplanowane nie będzie zdziwienia. Jak dobrze że już mnie nie ma w szpitalu jak zwykle oczekiwania wielkie a w praktyce kicha Nowa Stara Pani Kierownik która ma inne zainteresowania niż praca nic tu nie zmienią. Szkoda pogubila się Pani Asia i nie rozumiem dlaczego wróciła innych firm nie ma?
zdjecie uzytkownika
Madmartigan - 2016-04-09 18:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiem tak jest w porządku powoli wraca wszystko na prosty tor ci co krytykują np Bolek niech sobie przypomną jak dostała na talerzu podane była pani kierownik wszystko po układane a wciągu 4 miesięcy co zrobiła Sajgon możną takie powiedzenie do poprzedniej ekipy takie dać powiedzenie zastali firmę murowaną a zostawili roz.....ą a jeżeli twierdzisz ze to nie prawda to znaczy ze sam się oszukujesz i innych oczerniasz bo jeżeli byli tak dobrzy i wszystko grało to dlaczego ich wyautowano ci są nie całe 2 miesiące więc daj sobie na luz koleś a po drugie co ty za śmieci gadasz ze pani kierownik ma inne zainteresowania od razu widać ze jesteś z ekipy poprzedniego kierownictwa bo tylko za ich czasów oczernianie było bo teraz może i bronimy kierownictwa ale nie mówimy rzeczy co są nie prawdą i nie obrażamy nikogo mówiąc ze ta to za innym rzeczami się oglądała a nie za prącą tak więc zastanów się nad swoimi słowami
zdjecie uzytkownika
nelka - 2016-04-12 13:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf na kółkach na ogłoszeniu pisało ze zwrot kosztów jest za dojazdy wydalam 400 zł za bilety i nadal nie mam kasy co sie tam z wami dzieje :/
zdjecie uzytkownika
Mika - 2016-04-26 15:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas w szpitalu w lublinie chodza pogloski o tym ze ktoras z firm dgp albo gos-zec oglosila upadlosc czy ktos cos o tym slyszal?
zdjecie uzytkownika
nikoLa - 2016-05-02 19:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak upadlosc oglosil goz do konca czerwca przejmuje szpital ale ponad sto osób wyleci bo wracają stare szpitalne
zdjecie uzytkownika
pytacz - 2016-05-04 13:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, iż Gos-Zec ogłosiło upadłość?
a dwa to o jakim szpitalu w Lublinie mowa ?
zdjecie uzytkownika
bbb - 2016-05-04 22:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej, to jak to jest z tą upadłością? Ktoś to wyjaśni?
zdjecie uzytkownika
hans - 2016-05-06 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Jak wygląda rekrutacja na stanowiska kierownicze?
zdjecie uzytkownika
Rekrutacja - 2016-05-27 15:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podania są zbierane na stanowisko kierownicze z stażem. Również na niższe stanowiska podania proszę wysyłać na adres dyrekcji
zdjecie uzytkownika
pan janek - 2016-06-11 18:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hqans kierownicze w jakim sensie? bo aktualnie jest rekrutacja w Legnicy na stanowisko Kierownik działu organizacyjno-prawnego i na stanowisko Menadżer ds. Cateringu - Kierownik Kuchni w Opolu, ale polecam to pierwsze chociaż musisz mieć prawnicze wykształcenie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DGP Grupa Polska Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGP Grupa Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert