Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DGP Grupa Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DGP Grupa Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lesiu - 2012-12-28 22:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WRACAJA SYNOWIE MARNOTRAWNI Z BASZTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tak sie smiali ze stawek w DGP, teraz co, ubaw z nich ma WSO.
zdjecie uzytkownika
marc - 2013-01-11 14:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej "firmie" jako PH. Powiem tak, największym hamulcem rozwoju tej firmy jest (usunięte przez administratora). Dozorbud to firma która zatrzymała sie w rozwoju w 1991 roku. NIE POLECAM, na stanowiskach kierowniczych pracują ludzie nie mający pojęcia o zarządzaniu, zero wiedzy merytorycznej o produkcie. Wymagają cudów od zwykłych pracowników, twierdząc, że to bardzo dobra i rozpoznawalna marka na rynku...he he he Warunki płacowe ph słabe, pensaja podstawowa niska, premia, jest lub nie, obliczna z kosmosu.
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2013-02-05 12:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
`Witam napiszcie mi jak wygląda praca na elektrowni Rybnik w Dozorbudzie jestem zainteresowany?
zdjecie uzytkownika
luk - 2013-02-11 18:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nastala nowa pseudo pani kordynator :) :) :)
smiechu warte :) :) :)
zdjecie uzytkownika
fuj - 2013-02-12 21:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta nowa Pani umie się ustawic;)

koopytatora wymieniają w krakowie co 3-4 miesiące
zdjecie uzytkownika
cccp - 2013-02-12 21:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tego tzw. "martwe dusze " i "słupy" na grafiku
ale co się dziwić w końcu to dawna firma (usunięte przez administratora), wkrótce wezmą wszystko

zdjecie uzytkownika
Stefan - 2013-02-18 14:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam wygląda praca w EC Kraków, byłem koordynatorem w dużej firmie ochroniarskiej, chiałbym się przyjąć w Krakowie, prosiłbym o informacje jak wygląda tam teraz sytuacja.
zdjecie uzytkownika
greq - 2013-04-05 18:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE OMIJAJCIE TĄ FIRME SZEROKIM ŁUKIEM.
W KRAKOWIE W EDF-IE TOTALNA BRYNDZA, WYMAGANIA JAK Z KOSMOSU I PENSJA Z KOSMOSU 1100 NA RĘKE.
zdjecie uzytkownika
Julek1410 - 2013-04-07 18:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak przeginają ? Ogólnie to co tam się dzieje ? Ja natomiast słyszałem że w Krakowie nastała jakaś nowa pani koordynator ciekawe jak ona się tam sprawuje wiecie coś na ten temat ?
Podobno jakieś wiosenne romanse się tam odbywają :
zdjecie uzytkownika
:D - 2013-05-04 13:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przegiecie to delikatne slowo. brak zwrotow za badania wstepne, brak zwrotow za szkolenia, braki w umundurowaniu. dno dna. ludzie bezwartosciowi tam pracuja. idealnie komponuja sie razem z ta firma!!!!!! szkoda czasu i nerwow. zbieranina pracownikow ktorych nie chca przyjac w innych firmach!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lew-dex - 2013-05-09 10:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja sie pytam CO TY TAM JESZCZE ROBISZ ???
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kontakt - 2013-05-27 12:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w Katowicach na likwidowanej kopalni Kleofas takie kwiatki jak brak bieżąćej wody, brak toalet - smród- nie ma gdzie rąk umyć. Przyjechał san-epid i wszytko mu sie podobało.Kierownictwo to dawni milicjanci z UB.
zdjecie uzytkownika
:D - 2013-06-03 17:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to co robię....??? Już tam nie pracuje :D :D
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-11 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam klimat w pracy w dozorbud legnica?
zdjecie uzytkownika
po sympatia - 2013-07-13 18:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostaniesz umowe jak bedziesz miał 66 lat
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 11:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto udzieli mi informacji na temat tego w jakiej branży działa firma dozorbud? na jakie stanowiska szukają pracowników?
zdjecie uzytkownika
dead - 2013-08-11 11:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako koordynator-k...a polska poludniowa
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-09 23:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po-sympatia, masz poważnie jakąś wiedzę na temat umowy w dozorbudzie? skoro masz do nich tyle zawiści to może pracowałaś/eś tam wcześniej?
zdjecie uzytkownika
riki - 2014-01-10 16:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
o którą Panią koordynator chodzi? jakieś inicjały?
zdjecie uzytkownika
krakowianka - 2014-01-30 19:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co firme Dozorbud boli prawda.Bo mój wpis został usuniety.A ja mam na to dowody.Sprawa toczyła sie wrakowie od roku 2004do 2007Wygrana dla ekipy pań sprzatajacych.wymagali wiele ,sami niewiele robiąc,za to duzo straszac.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-02-21 17:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wygrali przetarg w jednostce wojskowej w swidwinie,wzieli sobie podwykonawce,ktory byl karany w sadzie pracy!!!!!!Dziewczyny nie maja srodkow,sprzetu,porwane polamane rury do odkurzaczy,skurwysynstwo jedno wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!pracuja na umowe o dzielo za 1000 zl KPINA!!!!!!!!!!!!!!!ALE nie dlugo im sie to skonczy,dziewczyny juz dzialaja,robia co potrzeba w kierunku aby wypierd.... to dziadostwo!!!!!
zdjecie uzytkownika
knub - 2014-03-15 17:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe opinie chodzą o tej firmie ale wspułczuje ludziom co pracują we wrocławiu jako ochrona w szpitalu i panią sprzątającym bo ta firma jak słyszałem płaci nie ciekawie a wiec ludzie ocknijcie sie ja na waszym miejscu przyszedł bym do pracy i nie podjął jej niech szefostwo samo przyjedzie na rozmowe . ludzie zróbcie tak nie bujcie sie???????????????????
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-04-11 00:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan z UB,o którym wyżej mowa,już nie jest na kopalni tylko w Centrum psychiatrii w Katowicach,ale wszystko trzyma mocno w ryzach,a pijakom daje kary pieniężne i szanse dalej pracować.Mój ojciec na emeryturze mundurowej robi na konto rencisty i wszyscy zadowoleni. Na obiekcie są komisje i różne badania,czasem wjeżdża ponad 200aut na dobę,kasując połowę dla siebie,masz około dwie stówy w kieszeni.Gdzie to zarobisz,za statystowanie..? ;)
zdjecie uzytkownika
także ten... - 2014-06-07 08:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, wy nie rozumiecie - to nie wina DGP, że jest jak jest, ale rynku. Firma biorąca udział w przetargach i głownie na nich bazująca, chcąc istnieć musi wygrywać, a że kryterium wyboru jest cena, trzeba robić co się da. We wszystkich firmach z tej branży tak jest i dopóki prawo się nie zmieni, pracownicy na obiektach nie będą zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-07-22 21:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego pracując 8 godzin dziennie przy sprzątaniu ZGM Legnica mamy tylko umowy zlecenia ( a nie umowy o pracę ) i nie otrzymujemy nawet 1260zł tylko 800 za pełny etat ? Gdzie jest PIP , ZUS i US ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGP Grupa Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski