Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DGP Grupa Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DGP Grupa Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kontakt - 2013-05-27 12:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w Katowicach na likwidowanej kopalni Kleofas takie kwiatki jak brak bieżąćej wody, brak toalet - smród- nie ma gdzie rąk umyć. Przyjechał san-epid i wszytko mu sie podobało.Kierownictwo to dawni milicjanci z UB.
zdjecie uzytkownika
:D - 2013-06-03 17:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to co robię....??? Już tam nie pracuje :D :D
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-11 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam klimat w pracy w dozorbud legnica?
zdjecie uzytkownika
po sympatia - 2013-07-13 18:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostaniesz umowe jak bedziesz miał 66 lat
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 11:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto udzieli mi informacji na temat tego w jakiej branży działa firma dozorbud? na jakie stanowiska szukają pracowników?
zdjecie uzytkownika
dead - 2013-08-11 11:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako koordynator-k...a polska poludniowa
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-09 23:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po-sympatia, masz poważnie jakąś wiedzę na temat umowy w dozorbudzie? skoro masz do nich tyle zawiści to może pracowałaś/eś tam wcześniej?
zdjecie uzytkownika
riki - 2014-01-10 16:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
o którą Panią koordynator chodzi? jakieś inicjały?
zdjecie uzytkownika
krakowianka - 2014-01-30 19:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I co firme Dozorbud boli prawda.Bo mój wpis został usuniety.A ja mam na to dowody.Sprawa toczyła sie wrakowie od roku 2004do 2007Wygrana dla ekipy pań sprzatajacych.wymagali wiele ,sami niewiele robiąc,za to duzo straszac.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-02-21 17:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wygrali przetarg w jednostce wojskowej w swidwinie,wzieli sobie podwykonawce,ktory byl karany w sadzie pracy!!!!!!Dziewczyny nie maja srodkow,sprzetu,porwane polamane rury do odkurzaczy,skurwysynstwo jedno wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!pracuja na umowe o dzielo za 1000 zl KPINA!!!!!!!!!!!!!!!ALE nie dlugo im sie to skonczy,dziewczyny juz dzialaja,robia co potrzeba w kierunku aby wypierd.... to dziadostwo!!!!!
zdjecie uzytkownika
knub - 2014-03-15 17:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe opinie chodzą o tej firmie ale wspułczuje ludziom co pracują we wrocławiu jako ochrona w szpitalu i panią sprzątającym bo ta firma jak słyszałem płaci nie ciekawie a wiec ludzie ocknijcie sie ja na waszym miejscu przyszedł bym do pracy i nie podjął jej niech szefostwo samo przyjedzie na rozmowe . ludzie zróbcie tak nie bujcie sie???????????????????
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-04-11 00:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan z UB,o którym wyżej mowa,już nie jest na kopalni tylko w Centrum psychiatrii w Katowicach,ale wszystko trzyma mocno w ryzach,a pijakom daje kary pieniężne i szanse dalej pracować.Mój ojciec na emeryturze mundurowej robi na konto rencisty i wszyscy zadowoleni. Na obiekcie są komisje i różne badania,czasem wjeżdża ponad 200aut na dobę,kasując połowę dla siebie,masz około dwie stówy w kieszeni.Gdzie to zarobisz,za statystowanie..? ;)
zdjecie uzytkownika
także ten... - 2014-06-07 08:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, wy nie rozumiecie - to nie wina DGP, że jest jak jest, ale rynku. Firma biorąca udział w przetargach i głownie na nich bazująca, chcąc istnieć musi wygrywać, a że kryterium wyboru jest cena, trzeba robić co się da. We wszystkich firmach z tej branży tak jest i dopóki prawo się nie zmieni, pracownicy na obiektach nie będą zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-07-22 21:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego pracując 8 godzin dziennie przy sprzątaniu ZGM Legnica mamy tylko umowy zlecenia ( a nie umowy o pracę ) i nie otrzymujemy nawet 1260zł tylko 800 za pełny etat ? Gdzie jest PIP , ZUS i US ?
zdjecie uzytkownika
kinia - 2014-09-18 18:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile za cały dzień pracy się dostaje? 800zł to nie wiem jaką macie stawkę za godzinę, wyjdzie chyba po 4 czy 5 zł na godzine, to opłaca się Wam to w ogóle? Mam nadzieje, że chociaz perspektywy awansu macie jakieś konkretne, a nie tylko do końća życia zarabiać nawet nie tysiąca złotych na rękę...
zdjecie uzytkownika
pika - 2014-10-10 16:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałam okazję pracować w tej firmie.Niestety nie ma ludzi którzy nie popełniają błędów.Tak fatalnie zarządzanej firmy nie widziałam jeszcze na rynku,kontrakty na pograniczu opłacalności,brak umów o pracę a jeżeli już umowa to łączona z nie ozusowanym zleceniem.ZESTAW DYREKTORÓW TO BANDA NIEKOMPETENTNYCH DZIADKÓW LEŚNYCH, firma zatrzymała się w rozwoju.WYGLĄDA TO NA PRALNIE PIENIĘDZY.zysków brak,a kary za sprawowanie ochrony np na wybrzeżu 1800000 to nie żart, taką karę otrzymali w kwietniu.Nikomu nie polecam pracy w tej firmie, a nawet przestrzegam nie zatrudniajcie się tam
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-10-25 23:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma dziady ludzi maja za tania siłe roboczą ok 700 zł a sobie dupy obławiają a dyrektorowi z obżarstwa szwy na dupie pekaja biorą takich głupków z grupami dadzą im pare groszy a głupek sie cieszy a oni na tym zerują
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-27 12:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to można tam zarobić 700 zł za cały etat czy to jest kwota za pół etatu? Mam nadzieje, że za pół, bo nie wyobrażam sobie po miesiącu pracy dostać 700 zł wypłaty, nawet nie widziałbym czy przeznaczyć to na mieszkanie czy opłacić studia czy wydać na jedzenie, bo te trzy opcje nie wchodzą w grę razem..
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-27 13:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIKT NIE KARZE CI W TEJ FIRMIE PRACOWAC ,, POWODZENIA ...............
zdjecie uzytkownika
Don Kichot - 2014-11-02 05:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to porażka brak toalety w miejscu pracy wszystkie potrzeby trzeba robić w krzakach nie polecam
zdjecie uzytkownika
Luks - 2014-11-06 14:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pika - 2014-10-10 16:38:02]:
pika - 1.800.000 zł kary !!!!!! chyba raczej nie dałeś(aś) przecinka przed dwoma ostatnimi zerami :) A skoro tak to kara 18.000,00 zł jak na tak dużą firmę to nie jest jakiś majątek :)
zdjecie uzytkownika
PIKA - 2014-11-14 14:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecinki się zgadzają, napiszę słowami ,jeden milion osiemset tysięcy
zdjecie uzytkownika
Polsk - 2014-11-21 00:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro takimi pieniędzmi obracają to kara musi być adekwatna do czynu. Widocznie niewywiązanie się z umowy w tym przypadku było bardzo nieodpowiedzialne. Zastanawiam się tylko czy wiszące kary nad nimi spowodują jakąś reakcję w stosunku do obecnych pracowników czy kandydatów którzy będą chcieli tutaj spróbować swoich sił.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-24 18:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uważam że DGP Security powinni wymienic całą kadre na kopalniach , zrobic nabór nowej, bo inaczej to beda im robić na złośc i wsadzą na konia. Mysle że kierownictwo nowej firmy tak zrobi ...pozdrawiam wszystkich pracowników...
zdjecie uzytkownika
Obser........ - 2014-11-25 11:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tak myśle powinni ...pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGP Grupa Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x