brak logo

PROJ - COMPLEX

Bydgoszcz

Opinie o PROJ - COMPLEX

Gosia 2014-03-17 14:19
szkoda czasu
3
Jan 2014-05-23 10:14
Współprace oceniam jako bardzo dobrą, zarówno na poziomie przygotowanego projektu, jak również przy negocjacji stawki. Warto skorzystać z propozycji zespołu projektantów, gdyż w moim przypadku pozwoliły mi zaoszczędzić przy budowie.
Adam79 2015-06-19 09:58
Irmina80, nikt nie bronił Ci do nich zadzwonić, lub się przejść. Z takim podejściem to pracy nie znajdziesz.
Lech 2015-10-09 12:53
wynagrodzenie najniższe
Jędrzej 2016-01-05 01:52
aplikowałam to tej firmy już w czerwcu 2013 jej ogłoszenia pojawiają się dość często na infopraca.pl zmieniają się tylko nazwy stanowisk (teraz jest doradca klienta/pracownik biurowy), a obowiązki asystenta projektanta(bo temu nie mogą dać ( usunięte przez administratora )), kiedyś jeszcze pisali że stabilne warunki zatrudnienia - umowa o dzieło ;D, a teraz nawet się nie zająknął. Podejrzewam że opinia "szkoda czasu" i "wynagrodzenie najniższe" są jak najbardziej na miejscu. Ja bym jeszcze dodała duża rotacja... Ale z braku laku i tynk dobry...
ola 2016-02-29 00:03
Nie polecam !!! - szkoda czasu,a większość opinii na tej stronie to opinie własne "szefowej.PARODJA!!!!
1
fvgbd 2016-05-17 11:49
@tomek praca dobra jednak do lekkich z cala pewnoscia nie nalezy chociaz wynagrodzenie wysokie pewnie
Adam 2017-05-07 10:39
Nie polecam bardzo nieprofesjonalna firma szefowa tylko zarzadza a nie ma zielonego pojecia,
w moim przypadku to byla tylko strata czasu i pieniedzy
1
Zostaw swoją opinię o PROJ - COMPLEX - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROJ - COMPLEX