brak logo

Efferta

Cząstków Mazowiecki

Opinie o Efferta

kamil 2014-09-18 18:44
strzeżcie się
12
anonim 2015-06-13 13:21
Idealna firma dla ludzi z głową w kształcie czopka
7
nana 2015-07-01 16:34
aż tak strasznie jest?czemu?
2
nana 2015-07-01 16:38
ja mam zamiar tam pracować ale troszku się boję
Natalia 2016-03-11 14:20
Normalna praca na produkcji, dużo pracy, ale da się przeżyć
3
anonim 2016-03-11 17:11
Da sie przezyc za 1200? Wez
2
anonim 2016-06-17 23:07
kierownik AK przypisuje sobie cudzą pracę, żenada....
2
eloo 2016-06-17 23:17
kierowniczka produkcji nerwowa i wybuchowa, nie szanuje ludzi w ogole
4
anonim 2016-08-02 14:10
Panowie i Panie, chciałbym od was dowiedzieć się w jakich godzinach pracuje zakład. Zostałem zaproszony na rozmowę o pracę do działu jakości i rozwoju, dlatego prosiłbym o małe sugestie odnośnie wynagrodzenia jakiego można się spodziewać. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
1
yhym 2016-08-24 13:52
8-16 a wynagordzenie to 1300-1400 na start
3
Niedlawyzyskumlodych 2016-10-12 08:58
Jezeli ktos ma resztki godnosci niech nawet nie podejmuje rozmowy rekrutacyjnej. Na rozmowie wspomniana Pani kierowniczka ma wymagania typu: znajomosc form chemicznych mikro i makro skladnikow uzywanych do suplementow oraz przeróżne reakcje chemiczne , nastepnie upewnia sie czy dana osoba ma samochod aby dojezdzac do zakladu pracy. Na koniec oferuje 1200 netto, z atrakcyjna propozycja - 200 zl podwyzki
6
Niedlawyzyskumlodych 2016-10-12 09:04
Dodam , ze kierowniczka traktuje ludzi z gory, sprawia wrazenie kompetentnej osoby jednak w miare kolejnych pytan osoby ubiegajacej o prace czar pryska, odnioslem wrazenie ze jest troche niedopieszczona, ale to juz moja prywatna refleksja
1
Mo 2016-11-18 21:23
dzięki. nie będę marnować czasu.
Ja 2016-11-21 14:44
Ja pracuje na produkcji i nie narzekam. Jest ubezpieczenie i pieniadze na czas. Kierowniczki są dwie, ta z produkcji jest w porzadku, nie wtraca sie za bardzo
Pozdro600 2017-02-09 15:42
Jesli ubezpieczenie i pieniadze na czas Ci wystarcza to trzymaj sie tej roboty ;)
ja 2017-02-24 15:52
Zgadzam się w 100% z negatywną opinią tego miejsca pracy.
-kompletny brak szacunku dla pracownika
-nieżyczliwa atmosfera pracy to delikatnie mówiąc
-bardzo zła organizacja pracy przez co ogólny bałagan
-fatalne zarobki szczególnie patrząc na osoby które pracują tam nawet kilka ładnych lat
-brygadzistka krzyczy na pracowników bez zdania racji
-już dawno osoby zarządzające pracownikami w tej firmie powinny przejść jakieś szkolenie z zarządzania ludzimi bo to co reprezentują sobą w stosunku do innych jest poniżej krytyki


7
Mgła 2017-09-14 20:15
Jest ogłoszenie na Przedstawiciela regionalnego. Region Śląski. Proszę o info
Ciekawy 2017-09-15 15:03
Witam. Zostałem zaproszony na rozmowe na stanowisko Specjalista ds. technologicznych. Widze wiele negatywnych opinni na temat zakładu. Może mi ktoś powidzieć coś na temat wynagordzenia i atmosfery ?
1
Pracowniczka 2017-10-03 23:01
Jestem pracowniczką tej firmy, niestety z przykrością muszę stwierdzić, iż negatywne opinie o Paniach Kierowniczkach i o tej firmie (a właściwie trzech firmach w jednej) są w pełni prawdziwe.
1
P 2017-10-05 16:48
Potwierdzam negatywne opinie. Rozmowa to strata czasu.
Zostaw swoją opinię o Efferta - Cząstków Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Efferta