brak logo

Lorien Group Sp. z o.o. Sp. k.

Poznań

Opinie o Lorien Group Sp. z o.o. Sp. k.

joka 2014-02-05 22:26
Pracodawca zawsze wypłacał wynagrodzenie na czas,
- premie to istna katorga, można uznać, w zależności od humoru raczej ich nie ma,
( usunięte przez administratora )
- wyjazdy w dni wolne od pracy,
- nerwowa atmosfera nie opuszcza tego miejsca ani na chwile.
- wszystko na ostatni dzwonek,
- wieczne pretensje,
- szukanie winnych,
- brak docenienia pracowników,
9
handlowiec 2014-03-06 16:47
jakie stanowisko opisujesz? joka
byly 2014-09-17 14:10
potwierdzam powyższą wypowiedź....pracodawca wypłacalny, niskie zarobki jak na zakres obowiązków bez względu na zajmowane stanowisko....motto to wieczne pretensje i szukanie winnych
4
M. 2016-02-07 22:50
Byłam na kilku etapach rozmowy w tej firmie, i szczerze wyszłam zniesmaczona. Rozumiem, że może nie interesowało ich moje doświadczenie w międzynarodowej firmie, bogate CV i wszystko co może być istotne w tej pracy, ale pytania o prywatne przekonania czy opinie polityczne to przesada.
3
DDDDDDDDDDD 2016-02-09 16:16
HAHAHAHAHA bo to sa pewnie komuchy i postkomusza firma zdiska z sb lub ub, to wynika z opisu tej firmy i opinni tu piszacych. jestem wrecz 100% pewny ze taka jest geneza tej firmy.
ryjek 2016-05-13 13:00
Nie. Taki typ człowieka. Odwaliło od nadmiaru pieniędzy i "władzy". Wszyscy w branży o tym wiedzą.

Jedziesz na targi branżowe i ludzie pytają czy prezes dalej taki po%$&@ny?
2
kjbj 2016-05-21 22:27
@rynek niestety tak jest często, że nadmiar pieniedzy uderzają ludziom do głowy...A teraz mogę wam powiedizec ze szukają na stanowisko Asystent/ka Zarządu
Tomasz 2017-08-25 18:45
Aktualnie współpracują ze znanym w branży współwłaścicielem NGT z Wrocławia. Tamta firma nie zapłaciła serwisom, dostawcom i podwykonawcom. Jaki to będzie miało na kierunki rozwoju firmy?
Tomasz 2017-08-25 18:47
Aktualnie współpracują ze znanym w branży współwłaścicielem NGT z Wrocławia. Tamta firma nie zapłaciła serwisom, dostawcom i podwykonawcom. Jaki to będzie miało na kierunki rozwoju firmy?
Dariusz M. 2017-08-26 11:39
To znalazł sie starszy z braci. NGT i NGT serwis zostawili bez gwarancji klientów i teraz soje standardy wprowadzą w Loirienie?
Przemysław NGT 2017-09-06 18:45
Nie polecamy.
Zostaw swoją opinię o Lorien Group Sp. z o.o. Sp. k. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lorien Group Sp. z o.o. Sp. k.