brak logo

McDonald's

Łódź

Opinie o McDonald's

Dominika Maciejewska 2010-04-24 02:30:06
[usunięte przez moderatora], szkoda gadać...
pracownik 2013-01-25 21:10:41
pensja - minimalna krajowa,
[usunięte przez moderatora] oszust
w firmie jest [usunięte przez moderatora] i szykanowanie pracowników
o podwyżkach zapomnijcie gdyż [usunięte przez moderatora] zbiera co roku na kolejną restaurację, a trzeba pamiętać że to koszt minimum 1 mln PLN
na kim oszczędza ? Na nas - pracownikach
Jak żyć Panie [usunięte przez moderatora] - jak żyć !!!!!!!!!
pracownik 2013-01-27 12:42:49
Panie [usunięte przez moderatora]
Zacznij płacić dusigroszu więcej pieniędzy pracownikom !!!!
Osoba niepełnosprawna (nic do nich nie mam) zarabia tyle samo pieniędzy co zwykły zdrowy pracownik (minimalna krajowa)
"Ten zdrowy" ma więcej na głowie - i musi więcej zrobić a ma tyle samo przy wypłacie.
A trzeba pamiętać, że niepełnosprawnemu przysługują inne dodatkowe przywileje i nawet pracują krócej za te same pieniądze (dłuższa przerwa)
Skąpcu [usunięte przez moderatora] nie zapomnij o Instruktorach którzy zarabiają 10 groszy brutto za godzinę więcej niż pracownik !!!! Czyli ile ? 16 PLN brutto za miesiąc więcej - wsadź sobie te pieniądze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Nie będę wspominał o o traktowaniu menadżerów - człowiek złamał sobie palec nie było go 1 miesiąc - wrócił i co ?
Z całego etatu dostał 1/8 etatu - czy Ciebie już[usunięte przez moderatora]pieprzem (przyprawa nie wulgaryzm)
Panie Darku K. czy Pan przeżyje za 1.181,38 PLN za taką pracę ?
Nie zapomnij sknero, że mamy podpisane umowy, że pracujemy w ciężkich warunkach, oparach oleju itd. Przychodzimy do domów - śmierdzimy jedzeniem - to nie jest miłe.
Ryzykujemy ciężkimi poparzeniami skóry, marzniemy przy kasach (mamy 15 stopni Celsjusza), ryzykujemy zdrowiem przez nerwowych klientów - nie jeden nam już groził.
Dlaczego nie zarabiamy tak jak ludzie w Piotrkowie Trybunalskim, przecież to też jest Twoja restauracja.
Wprowadzasz na nas [usunięte przez moderatora] - Twoje ulubione słowa to możecie iść na kasę do Tesco za 8 PLN
Szkoda słów ...

Państwowa Inspekcja Pracy - prześwietlcie Pana [usunięte przez moderatora] i nie wystawiajcie minimalnego mandatu 1000 PLN bo sknera ma pieniądze !!!!
szefo 2013-01-30 07:47:21
A ile mianowicie u was ma za godz. pracownik i menager jesli mogę wiedzieć?
rosess 2013-02-14 13:36:21
ciekawy jestem z kąd do łodzi doszły informacje o stawkach pracowników z piotrkowa....możemy sie tylko domyslać kto jest tak bardzo zazdrosny o nasze pensje, a uwierzcie mi nie ma o co!! pozatym to wasza wina ,że nie ubiegacie sie o swoje..........
simon 2013-04-28 12:26:55
pracowałem w tym syfie i mogę powiedzieć tyle że jakbym miał pracować jeszcze raz w tej firmie to wolalbym mieszkac pod mostem. Atmosfera w pracy to jakas porazka ciagły "wyscig szczurów" . Tutaj niby twoj znajomy/znajoma a podpiernicza do szefostwa ze az milo.
1
harnas707 2013-06-23 11:56:53
Ludzie tam traktują Cie jak śmiecia i wyrzutka.Zatrudniają na 1/4 etatu wymagają od Ciebie cudów-ZERO szkoleń wszystko to pic na wode fotomontaż-Klimatyzacja?HAHAHAHAHAHA-42 stopnie na kuchni-co wy na to?Sprawdzaja Cie czy aby za dyzo coli nie pijesz w ten piekielny upał.Boze szkoda słów.Pani [usunięte przez moderatora]!-Jesli dalej bedzie pani tak traktować ludzi to być moze pozna pani kiedys uczucie jak to dobrze jest byc ponizanym i lekcewazonym.Koleje losu bywaja rózne-NIECH PANI O TYM NIE ZAPOMINA.Smieszne?Prosze pamietac ze ten sie smieje kto sie smieje ostatni wielka pani KIEROWNIK
1
Worek 2013-06-26 22:30:33
Beznadzieja ...
1
dziwa praca 2013-07-02 17:52:25
Chcę was poinformować szanowni pracownicy McDonalds ze rzgowa z firmy pana [usunięte przez moderatora] że będziecie nagrani jak wy traktujecie ludzi,jakie są u was szkolenia,jakie są warunki pracy i jaki jest dialog na szczeblu menager,kierownik-zwykły pracownik.Obiecuje wam że zainteresuje tą sprawą media-nie będzie litości.Ukrainiec na czarno bez papierów ma lepsze warunki pracy i lepsze traktowanie niż Polak w waszej firmie-co to jest do cholery [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zniewolenie?Pilnujcie się bo naprawde będziecie potężnie rozczarowani.Kłaniam się!!!!.PRACOWNIK KORPORACJI
PannaAnna 2013-07-03 16:10:16
OPINIA DOTYCZY RESTAURACJI MCDONALD'S W ŁODZI ul. Rzgowska 211- Atmosfera pracy- fatalna, poniżanie pracownika, menagerki wyżywające się na pracownikach, kierownictwo nie szanuje pracowników, traktuje ich z pogardą, wyśmiewa ... Krzyki, nerwy, stres, ciągłe kontrole ... ciągle ci dają do zrozumienia że nigdzie indziej się nie nadajesz i powinieneś być wdzięczny, że cię tu przyjęli ... .
2
KOLO 2013-07-26 14:29:16
Pracowalem u DK prawie 2 lata i wroce tam jak juz niebedzie w Polsce zadnego innego miejsca pracy. Niedosc ze [usunięte przez moderatora] za dwoch to i tak nikt Cie nie doceni. Awanse sa przydzielane przez [usunięte przez moderatora] ktora nawet niema pojecia jak pracuja i jaka posiadaja wiedze o standardach ktorych trzeba przestrzegac , chyba ze jest ktos po znajomosci to wtedy losowanie nie jest potrzebne. Stawka godzinowa tez zawsze najnizsza. Jezeli ktos chce pracowac w McDonald's to niech szuka miejsca w restauracji korporacyjnej lub na licencji na Mickiewicza bo tam jest uczciwie i pozna prawdziwy McDonald's. Ja te miejsca wspominam z duzym szacunkiem i sentymentem. Tam chetnie bym wrocil do pracy.
gal anonim 2013-10-02 08:46:10
9.60pln
antyjude 2013-11-20 11:45:30
teraz DK wchodzi do Tomaszowa i Bełchatowa.
Hamas 2013-11-24 15:36:01
teraz wszystko się przerzuci na Tomaszów, Ja pracuje nadal, bo jestem osobą uczącą sie i dorabiam na weekendy...
a w Piotrkowie kierownikiem MCD jest jego syn...
ukryty74 2014-02-15 12:42:48
w piotrkowie trybunalskim ,pracuje juz jakis czas musze powiedziec ze atmosfera jest ok jestem zadowolony z pracy u dariusza krasonia mgr sa ok kierownik najlepszy jakiego mialem ,ogolnie moge powiedziec ze jestem zadowolony z pracy u dariusza krasonia i z pracy w mc piotrkow tryb
utajony74 2014-02-15 12:46:23
naprawde z tych opisow ktore czytale ,zdziwiony jestem ze tak ludzie pisza , bo mnie nic zlego w mojej restauracji w piotrkowie trybunalskim nie spotkalo .kierownik ma szacunek do ludzi stara sie aby dobrze sie pracowalo a zasady standarty zawsze byly przestrzegane czy korporacja czy
Kasztan 2014-05-12 08:36:59
Praca dobra dla ludzi początkujących. Tak jak piszesz, ważne, że jest umowa o pracę bo to już jest jakaś podstawa i daje do myślenia na przyszłość.
EF16 2014-06-19 14:21:29
ukryty74 - 2014-02-15 12:42:48//utajony74 - 2014-02-15 12:46:23 -- NO PRZECIEŻ WIDAĆ JAK NA DŁONI ŻE PISZE TO TA SAMA OSOBA, PEWNIE ROCZNIK 1974. WIECIE KTO TO? MOŻE TO ( usunięte przez administratora )ALBO ON SAM. NIE WIEM NIE ZNAM ICH, ALE TO ŻAŁOSNE, ŻE NIE MOGĄC SIĘ DOCZEKAĆ POZYTYWNEGO KOMENTARZA SAM MUSI GO NAPISAĆ. I JEST TO POTWIERDZENIE,ŻE LUDZIE PISZĄCY TUTAJ NEGATYWNIE O TEJ RESTAURACJI MAJĄ RACJĘ.JA NA TEN TEMAT GŁOSU NIE ZABIORĘ BO KONTAKT Z MC RZGÓW MIAŁEM TYLKO KILKA RAZY JAKO KLIENT. Osobiście pracowałem w MC w latach 94-95 w okolicach Monachium. było różnie ale ogólnie OK, chętnie bym jeszcze tam popracował, ale chyba rocznik nie ten. widzę że tylko młodzież jest zatrudniana bo łatwiej nią manipulować.odnośnie mojego zatrudnienia w MC praca w pełni legalna,pełny socjal,ubezpieczenie,opieka lekarska.stawka godz. 11,12 DM na dzień dobry,później było więcej chyba 12.****POZDRAWIAM WSZYSTKICH "NORMALNYCH" PRACOWNIKÓW MC********
Sajbusz 2014-12-19 15:29:25
Firma McDonald's szuka nowych pracowników, pojawiło się właśnie ogłoszenie że szukają ludzi do pracy. Nie wiem jak wy, ale ja uważam że oferta godna zainteresowania. Co wy na to? Zatrudnimy pracowników w pełnym oraz niepełnym wymiarze czasu pracy. Oferujemy pracę w rozwijającej się firm...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5741699?keywords=&region=
cccc 2015-09-23 19:50:21
10,42 brutto płacą czyli najniższa za taką pracę to żenada ale w tv się reklamują super kasa grafik elastyczny co też bujda bo oni grafik ustalają ze 2dni preferencji można podać samemu praca różnie nawet po12h nawet produkcje przez agencje pracy czy biedronki więcej płacą jak ktoś chętny od ręki dają skiero na badania
nwlnk 2015-10-12 13:49:44
Praca w firmie Krasonia pozostawia wiele do życzenia. Narobisz się jak wół, a dostaniesz marne pieniądze. Kadra kierownicza wedle własnych zachcianek przydziela pracowników na dzień, często robisz za trzech, bo ktoś nie przyszedł albo rozpisali za mało ludzi. Podejście do pracownika jak do przedmiotu, w razie zwolnienia lekarskiego mają to za kombinację. Nikogo nie interesuje jak bardzo chory, kaszlący czy zakatarzony jesteś. Pracujesz przecież, żyjesz, a oni muszą mieć ludzi. Nie jest ważne że pracujesz z żywnością. NIE POLECAM.
1
agd 2016-04-09 00:09:27
Dobre pieniądze są
kaisa 2016-05-03 20:04:57
Obecnie najniższa krajowa jako że umowa o prace, 11,10/h... mniej dać im po prostu nie wolno, przepisy się od stycznia zmienily :-)
Mario 2016-07-09 01:56:11
Widzę, że znowu ktoś zaczął podszywać się pod inne osoby :D Gratuluję xD
1
Klient 2016-09-03 20:03:51
Czy już wiadomo kiedy zostanie otwarty McDonald's w Opocznie?
gwiazda 2016-09-18 00:13:34
w opocznie pewnie nie powstnie. bo za male , miasto' . ale w tomaszowie szukaja ludzi. ja nie moge narzekac na prace, ogolnie polecam.
Zostaw swoją opinię o McDonald's - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie McDonald's