Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KWK Mysłowice - Wesoła

Pracowałeś w firmie KWK Mysłowice - Wesoła i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomek - 2012-02-29 15:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjęcia na ruch Mysłowice ?Proszę o info.
zdjecie uzytkownika
Jerrod - 2012-10-10 16:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ja czekalem dwa tygodnie na przyjecie.
zdjecie uzytkownika
wesołek - 2013-01-23 18:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli komukolwiek nie odpowiada praca na kopalni to niech się zwolni i poszuka szczęścia w Korporacji.

Mam wrażenie że na forum w zdecydowanej większości wylewają smutki ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-11 15:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje może ktoś obecnie, bo przydałaby mi się opinia o KWK, gdyż te zamieszczone to dla mnie mało i chciałbym przeczytać aktualną. Jak się pracuje, co z atmosferą i kontaktami z szefem? Po ile godzin dziennie (płatne nadgodziny?)? Jak z możliwościami awansu? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub karty multisport?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 16:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ile w takim razie może zarobić osoba młoda w KWK Mysłowice Wesoła ktora dopiero co przychodzi do pracy tam jesli Ty mowisz o 2100 2300
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 19:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli w Wesołej w KWK dobrze płacą a maja jakieś ubezpieczenie zeby pracownik sobie wykupil jak w innych zakladach jakies grupowe wiadomo od kalectwa itp.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 21:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy te ciężkie dla człowieka warunki pracy ratownicy mają wynagrodzone finansowo?Jakie jest ubezpieczenie czy dodatkowo jakąś grupówkę mogą wykupić?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 10:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaniesz na pierwsze 30 dni instruktora potem już masz umieć. Instruktor albo da ci wycisk albo będzie to olewał zależy na kogo trafisz. Praca zależy wielu naprawdę się narobi ale są tacy co tylko myślą jak przebimbać całą dniówke
zdjecie uzytkownika
wesola - 2013-08-17 11:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiadomo to wszędzie tak jest że są ludzie któzy czekają tylko do końca dnia ale wydawało się e to nie w KWK taka wielka firma to myśli się że tam nie można się ociągać z robotą że kierownik bardzo zaangażowany i pilnuje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 21:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć jak zarobki w KWK Mysł‚owice w Wesoł‚ej w porównaniu do innych firm w okolicy opłąca się iść do pracy jaka płaca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 15:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio rozmawiałam z panem który pracował miał 2 wypadki prawie śmiertelne i jego synowie już nie chcieli kontynuować tradycji rodzinnej.co sie dziwic problemy ze zdrowiem mial itp..kto to kupuje kto bedzie prezes teraz?
zdjecie uzytkownika
Źiorko - 2013-11-30 09:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik z 7-letnim stażem - 2012-01-09 19:54:39]:
przyjacielu czy ty jesteś pewny co do KG ??
ja mam skończone technikum górnicze , wykwalifikowany technik górnik ...
czyli 4 lata szkoły i 4 lata przerobione na dole wiec suma wynosi 8 lat a KG wynosi mi dalej 40%
wydaje mi sie ze karta górnika jest od czystej roboty
SZKOŁA SIE WLICZA DO Jubilata
zdjecie uzytkownika
dejv - 2013-11-30 09:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-08-16 21:53:23]:
człowieku to nie jest fabryka wafli ....
zaplacone ratowinicy maja dniowki z 10 grupy ...jak wchodza w zagrozenia gdzie zwykly gornik nie moze tam przebywac
zdjecie uzytkownika
Mark - 2013-12-01 22:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie to są wszystko grosze byłem w Australii tam górnik pracując w systemie 7/7 siedem dni w pracy siedem dni wolnego ma na rękę przeliczając na pln ok 25tys zł na rękę.A najniższa stawka miesięczna jaka jest w tym kraju przy byle jakiej robocie to 2500dolarów.I te ceny tam nie są wcale dużo większe jak u nas wręcz dużo rzeczy jest tańszych.Szkoda że Polska jest takim krajem jakim jest.Jak opowiadałem kolegom australijczykom że górnik u nas zarabia 1000dolarów to się pytali czy to na tydzień to mówiłem że na miesiąc i mówiłem jakie ceny są w Polsce to się dziwili jak tu można żyć.W 2014roku Australia będzie potrzebować górników bo zmienił się rząd w listopadzie.Wymagany perfekcyjny angielski.
zdjecie uzytkownika
1 - 2013-12-04 14:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam są jakieś przyjęcia na wesołom jak coś wiecie to proszę o odp.
zdjecie uzytkownika
ANKONDA2. - 2013-12-05 17:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM.PANOWIE CZY SĄ PRZYJĘCIA NA WESOŁOM.PROSZĘ O odp.
zdjecie uzytkownika
alan - 2013-12-06 14:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANKONDA2. - 2013-12-05 17:58:51]:
ni ma !!! tylko pod firmy mozna sie dostac.
zdjecie uzytkownika
zero - 2013-12-17 14:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, pierwsza wypłata za pracę na KWK Wesoła 1438,11. W tym ekwiwalent za wengiel, premia barbórkowa ( za jeden dzień ), 31 % premii....goła wypłata bez dodatków 749,20. Przepracowane 14 dni.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ANKONDA2. - 2013-12-20 10:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM PANOWIE CZY BĘDĄ PRZYJĘCIA POD KOPALNIE NA KWK WESOŁA W 2014 PROSZĘ O odp.
zdjecie uzytkownika
abneco - 2014-01-05 20:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie czy może mi ktos powiedziec jakie lub jaka podfirma przyjmuje na kopalnie wesoła. Dziękuje
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-01-07 16:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie!!! po co pytać o przyjęcia na forum? Złożyłem papiery do KHW 4 lata temu. Bez odpowiedzi. Popracowałem po serwisach w Kopex i innych firmach. Miałem jakieś doświadczenie. Zadzwonili sami. Zrezygnowałem z pracy. Przez pierwsze 2 lata zarabiałem, licząc kartki, prawie tysiaka mniej niż poza kopalnią. Nie żałuję. Pozdrawiam..(usunięte przez administratora) )
zdjecie uzytkownika
kwk - 2014-02-01 03:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są na wydobywczy w listopadzie około 100osób przyjeli
zdjecie uzytkownika
eryk - 2014-02-06 19:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wow, aż 100 osób przyjęte, to się KWK Mysłowice rozwija nie ma co, a mówią, że w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z takim wykształceniem.
zdjecie uzytkownika
ms - 2014-02-18 17:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wie ktoś czy będą przyjęćia na wesołom?
zdjecie uzytkownika
darek37 - 2014-02-24 13:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ją złożył em w grudniu i już do mnie dzwonili z holdingu czekam .mechaników i komb ajnistów przyjmują
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
20 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KWK Mysłowice - Wesoła
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x