SAVOIR Group Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o SAVOIR Group Sp. z o.o.

Zocha 2017-02-20 16:45
Tak na 100% maja nowa nazwę
1
Zocha 2017-02-20 16:46
Tak na 100% maja nowa nazwę
1
Regina 2017-02-23 09:34
Dobrze że działają na rynku pracy takie agencje. Łatwiej jest znaleźć pracę w różnych zawodach i szybciej zarabiać .
1
Voidas 2017-02-24 16:50
Współpracuje z tą agencją, wykonuję dla nich kilka zleceń i bardzo sobie chwale tą współpracę. Bardzo fajni i mili koordynatorzy oraz pracownicy w biurze. Wynagrodzenia przychodzą zawsze w terminie. Agencja wywarła na mnie pozytywne wrażenie i bardzo polecam
2
Justyna 2017-02-24 16:57
Witam. Z agencją SAVOIR współpracuję już ponad rok. Jestem zadowolona ze współpracy z nimi. Koordynatorzy zawsze udzielą odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, zawsze pomogą. Wypłaty zawsze są na czas, a jeżeli termin wypłaty jest np w dzień wolny ( weekend, święto) to wynagrodzenie jest na koncie dzień przed lub po. W razie jakiś utrudnień zostaję o tym poinformowana. Polecam współpracę z tą agencją.
1
Edyta 2017-02-27 16:05
Czy zapoznawaliście się już z wywiadem udzielonym przez Dyrektora Sprzedaży SAVOIR Group Sp. z o.o.? Jeśli nie, to zapraszam do lektury. :)
1
Stachu 2017-03-02 12:11
Witam, Czy Savoir również odpowiada z Agencje Pracy w Toruniu? Pojawiają się oferty pracy w Toruniu do przyjazdu na Tychy. Ktoś był na rozmowie jeśli to ta sama firma? Są wypłacalni? Miałem już doświadczenia z rożnymi agencjami i nie koniecznie dobre jeśli chodzi o wypaty
6
Maczlord 2017-03-03 09:31
Pracuje w Savoir Group i mogę potwierdzić, że ostatnio zostało założone biuro w Toruniu :)
1
Klaudia 2017-03-03 10:45
Współpracuję z firmą od dawna, wypłaty zawsze na czas, kontakt z koordynatorem bardzo dobry, miła atmosfera. Szczerze polecam tą agencję :)
1
Edyta 2017-03-06 13:58
Klaudia, dziękujemy za Twoją opinię, mam nadzieję, że okaże się ona pomocna dla innych użytkowników. :)
1
Iwona 2017-03-07 15:16
Polecam jak najbardziej, pracuje juz dluzszy czas dla tej agencji, bardzo dobry kontakt z koordynatorem, wyplaty zawsze o czasie. Nie mam zadnych zastrzezen :)
1
Edyta 2017-03-10 12:20
Iwona, a gdzie pracujesz i na jakim stanowisku?
Krystian 2017-03-14 08:59
Pracowałem przez Savoir w firmie poligraficznej ASG w Bydgoszczy. Fajny kierownik Paweł, super kontakt. Układał mi tak grafik, aby nie kolidowało mi ze szkołą. Wypłata zawsze na czas. Spoko firma. Ciekawe czy w Toruniu też on jest.
2
Viktoria 2017-03-14 10:46
Witam, współpracuję z savoir około pół roku, nigdy nie miałam z nimi problemów, również jestem bardzo zadowolona! Wypłaty zawsze otrzymuję w terminie, koordynatorzy zawsze pomogą i uzdielą odpowiedz. Mogę tylko polecic współpracę z SAVOIR.

1
Olena 2017-03-14 10:49
Pracowałam przez Savior jako dermokonsultantka od studium badania wlosa w Poznaniu. Byłam bardzo zadowolona ze współpracy, a także fajnej możliwości, uzyskać takie doświadczenie. Polecam firmę. Poza tym wyplata zawsze na czas. Łatwy kontakt z koordynatorem.
1
Maczlord 2017-03-14 10:50
Cześć,
Pracuję w Savoir Group i mogę potwierdzić, że Paweł wciąż jest z Nami i kieruje Naszym biurem w Toruniu :)
1
Maczlord 2017-03-14 10:52
Cześć,
Dzięki za super pozytywną opinie. Polecamy się na przyszłą współpracę :)
1
Maczlord 2017-03-14 10:54
Dziękujemy za pozytywną opinie :) Studio badania włosa dalej trwa, więc polecam w imieniu Savoir Group dalszą współpracę z naszym teamem :)
K Tomaszkiewicz 2017-03-14 11:23
Jako merch mogę tylko pochwalić, świetna współpraca z koordynatorami, dodatkowo dobra komunikacja pozwala również na szybką organizację zastępstw.
2
Radek 2017-03-14 18:07
Odpowiedziałem na ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej. Skontaktował się ze mną koordynator który rzeczowo i konkretnie poinformował mnie o warunkach zatrudnienia. Polecam firmę bo płacą na czas i wymagają tego o czym iformują przed podpisaniem umowy. 100% rzetelności
1
Radek 2017-03-14 18:07
Odpowiedziałem na ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej. Skontaktował się ze mną koordynator który rzeczowo i konkretnie poinformował mnie o warunkach zatrudnienia. Polecam firmę bo płacą na czas i wymagają tego o czym iformują przed podpisaniem umowy. 100% rzetelności
1
Iwona 2017-03-15 10:37
Pracuję głównie w Lublinie, raz byłam na akcji w Zamościu. Jako hostessa :)
1
Maks 2017-03-23 16:44
Pracuje głownie w województwie mazowieckim, uważam że firma bardzo w porządku, dostaje różne zlecenia od wykładania towaru, organizowania wysyłek po konfekcję towaru. Na pewno mogę powiedzieć że organizacja ze strony koordynatorów na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi o wynagrodzenie jestem zadowolony.
1
BarKle 2017-03-23 20:38
Porządni ludzie, miła atmosfera, sprawiedliwe wynagrodzenie. Nic dodać nic ująć ;)
1
K 2017-03-23 21:41
Wiem jak się patrzy na bardzo pochlebne opinie, ale muszę przyznać, że na tle innych firm, czy agencji Savoir wypada nadzwyczaj dobrze. Na początku byłem sceptyczny z uwagi na szczególny sposób organizacji firmy, ale to się sprawdza. Bardzo dobry kontakt z przełożonymi sprawne, prawidłowe załatwianie formalności mimo, że przecież nie pracuje się w siedzibie firmy. Wynagrodzenie jest zgodne z wypracowanym i zawsze na czas. Życzę wszystkim agencjom, aby tak funkcjonowały.
1
Adrian 2017-03-26 13:58
Pracowałem przez Savoir w drukarni w Bydgoszczy.
Wypłata na czas. Elastyczny grafik. Dobry kontakt z koordynatorem
2
Lukas 2017-04-05 09:34
Czy ktoś mógłby dodać troszkę informacji na temat pracy z ostatniej oferty dla "Tajemniczy Klient - Skoczów" Jakiej pracy dotyczy? Jakie umowy są podpisywane?
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-04-05 11:32 [pracodawca]
Dzień dobry,

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Praca Tajemniczego Klienta polega na wykonaniu audytu w wybranych sieciach handlowych. Jej głównym założeniem jest sprawdzenie jakości usług świadczonych przez wybrane punkty handlowe. Oferta pracy jest adresowana do osób poszukujących dodatkowego zajęcia. Jeśli jest Pan zainteresowany przedstawioną ofertą zapraszamy do kontaktu mailowego bądź telefonicznego (dane kontaktowe zamieszczone są w ogłoszeniu) – osoba odpowiedzialna za rekrutację udzieli Panu wszelkich odpowiedzi.

Pozdrawiam
1
Iza 2017-04-09 09:58
Bardzo podoba mi się aktywność firmy na forum. Udzielanie na bieżąco informacji oraz podziękowania za pozytywne opinie świadczy o profesjonalizmie oraz o szacunku dla pracowników obecnych jak i przyszłych. Super firma
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-04-10 11:49 [pracodawca]
Pani Izo,

Bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Wysoka jakoś współpracy z każdym jest dla nas priorytetem i zawsze dokładamy wszelkich starań, żeby była ona na jak najwyższym poziomie.

Pozdrawiamy
1
Marta 2017-04-10 15:19
Współpraca z firmą Savoir współpraca jest bardzo dobra. Pieniądze zawsze na czas. Kontakt z koordynatorem rewelacyjny! Polecam.
1
Krzysiek 2017-04-10 15:52
Polecam!!
- wypłata zawsze na czas!
- kontakt z koordynatorem na 6+!
- zlecenia fajne i przyjemne do realizacji!


1
joanna 2017-04-12 16:33
Współpracuje z tą agencją około 3 lat, z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Wynagrodzenia zawsze na czas a nawet przed czasem ; ) kontakt z koordynatorem bardzo dobry. Polecam pracę w tej firmie na terenie dolnośląskim.
1
Kinga 2017-04-25 20:09
Może ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji a będzie mi łatwiej na rozmowie? Mam pytanie o pracę dla regionalnego koordynatora ds. Merchandisingu i Obsługi Klienta na jakie zarobki tak około można liczyć? Jakie warunki stawia firma przed kandydatem?
1
Dominika 2017-04-28 14:18
Hej , tu Dominika – obecnie pracuję w Savoir na stanowisku Koordynatora Regionalnego. Jeżeli chodzi o stawkę, to mnie ona satysfakcjonuje, ale wszystko zależy od warunków zatrudnienia jakie ustalisz z pracodawcą. Zakres obowiązków Koordynatorów w naszej firmie to między innymi: koordynacja zleceń zespołu merchandiserów , hostess , promotorów oraz audytorów. Rekrutacja , zarządzanie, motywowanie podległych pracowników. Wdrażenie nowych projektów i dbałość o ich realizację .Stały kontakt oraz bieżąca współpraca z przedstawicielami handlowymi producenta i kierownictwem hal. Optymalizacja efektywności pracy merchandiserów .Raportowanie ustalonych parametrów biznesowych.
Na pewno dużym plusem będzie doświadczenie na podobnym stanowisku .
Mam nadzieję że trochę pomogłam  Powodzenia.
1
Steffi 2017-05-07 10:16
Słyszałam, że SAVOIR Group to fajna agencja. Czekam na rozmowę , a chcę startować na kontrolera jakości.
1
Dzejkob 2017-05-08 19:58
Współpracuję z firmą od ponad dwóch lat. Firma ma ciekawe zlecenia i przyjemne w realizacji. Kontakt z Koordynatorem jest bardzo dobry. Pracę można połączyć z innymi obowiązkami. Wynagrodzenie zawsze jest na czas.
1
Feliks 2017-05-11 11:55
Mimo, że już nie pracuję w firmie to z sentymentu lubię poczytać wpisy i cieszę się , że firma ma taką dobrą opinię. Duża lista ofert pracy też świadczy o ich prężnym działaniu, szkoda że już nie pracuję.
1
kontroler jakości 2017-05-22 10:28
Pracuje w Świebodzinie jako kontroler jakości. Praca do trudnych nie należy. Praktycznie co 2 godziny można sobie zrobić krótką przerwę. Jak ktoś chce więcej zarobić, może pracować w nadgodzinch. Stawka podstawowa i za nadgodziny niezła. Dodatkowo zakwaterowanie z wyżywieniem plus dieta.
2
Świebodzin 2017-05-23 11:52
Ja do Świebodzina wyjeżdżam 4 czerwca. Planuje pracować do końca wakacji. Liczę na niezłe zarobki.
1
Stella 2017-05-25 23:09
Myślę, że SAVOIR Group Sp. z o.o. zasługuje na takie dobre oceny. Szanują ludzi a to przekłada się na ich zaangażowanie w pracy. Pracuje tu długo i jest ok!!
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-05-26 15:49
Cześć,

Stella, wielkie dzięki za pozytywną opinię. Komentarze od aktualnie pracujących w SAVOIR Group
Koleżanek i Kolegów są dla nas szczególnie cenne.
Cieszymy się , że dobrze się czujesz w naszych strukturach. Jeżeli pracujesz długo, to oznacza , że
zadowolenie ze współpracy jest obopólne.

Pozdrawiamy.
Mania 2017-06-18 15:27
Firmy takie jak SAVOIR to często ostatnia deska ratunku dla ludzi bez pracy. Dobrze , że mają duży wybór prac to potrzebujący może coś wybrać. Widać ich szacunek dla potencjalnych pracowników jak aktywnie uczestniczą na forum.
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-06-21 14:13 [pracodawca]
Mania,

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Bardzo nam miło , że dostrzegasz są nasze starania w budowaniu
relacji z obecnymi i przyszłymi pracownikami.

Pozdrawiamy.
piter1742 2017-06-21 14:57
super rekrutant i asystentka jestem zadowolony choc sie nie udalo z mojej winy pozdrawiam PIOTR
1
Studentka 2017-06-22 22:48
Czy agencja będzie miała pracę w wakacje nad morzem? Może ktoś podpowie,co w temacie? Może być w sklepie.
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-06-23 10:42 [pracodawca]
Cześć,

Aktualne informacje o pracy na wakacje zawsze na FB --> Oferty Pracy Savoir Group (strona poświęcona aktualnym ofertom pracy) oraz u Koordynatora Regionu. Jeśli jesteś zainteresowana pracą wyślij swoje CV do Koordynatora na adres a.sokolowski@savoir.pl lub zadzwoń pod nr 607-707-568 Aleksander Sokołowski.

Pozdrawiamy.
Studentka 2017-06-25 22:57
Przedstawili świetną listę ofert pracy, SAVOIR jest super.
sami 2017-07-03 08:18
Nie polecam tej agencji ponieważ pracowałam na serwisie musiałam się upomnieć o umowę.... gdy wczoraj i przed wczoraj chciałam podać swoje godziny na ewidencji oczywiście nie mogę ponieważ nie działa a dziś nie działa w ogóle ta platforma.... TAK ŻE SZCZERZE NIE POLECAM PRACY W ELBLĄGU W E-LECLERC.......
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-07-03 13:10 [pracodawca]
Szanowna Sami,
Na wstępnie przepraszamy za kłopoty techniczne , które dotknęły naszą serwerownię w ostatni weekend. Zaszły okoliczności , które spowodowały konieczność świadomego wyłączenia serwerów ze względów bezpieczeństwa danych. W dniu dzisiejszym od godz. 11:00 wszystkie aplikacje w tym Platforma SAVOIR ON-LINE działają bez żadnych problemów.
Przepraszamy za zaistniałe utrudnienia.
Wymiana informacji pomiędzy pracownikami a Savoir odbywa się drogą elektroniczną.
Żaden z serwisantów nie musi upominać się o umowę. Warunkiem jest prawidłowo wypełniony przez pracownika kwestionariusz.
Jeżeli w Pani przypadku zachodzą jakieś wątpliwości proszę o bezpośredni kontakt ze Specjalistą ds. Personalnych w Savoir Group - Michałem Rokowskim mail: m.rokowski@savoir.pl , tel. 605 838 277.
Pozdrawiamy,
Zostaw swoją opinię o SAVOIR Group Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAVOIR Group Sp. z o.o.