SAVOIR Group Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o SAVOIR Group Sp. z o.o.

Olena 2017-03-14 10:49
Pracowałam przez Savior jako dermokonsultantka od studium badania wlosa w Poznaniu. Byłam bardzo zadowolona ze współpracy, a także fajnej możliwości, uzyskać takie doświadczenie. Polecam firmę. Poza tym wyplata zawsze na czas. Łatwy kontakt z koordynatorem.
1
Maczlord 2017-03-14 10:50
Cześć,
Pracuję w Savoir Group i mogę potwierdzić, że Paweł wciąż jest z Nami i kieruje Naszym biurem w Toruniu :)
1
Maczlord 2017-03-14 10:52
Cześć,
Dzięki za super pozytywną opinie. Polecamy się na przyszłą współpracę :)
1
Maczlord 2017-03-14 10:54
Dziękujemy za pozytywną opinie :) Studio badania włosa dalej trwa, więc polecam w imieniu Savoir Group dalszą współpracę z naszym teamem :)
K Tomaszkiewicz 2017-03-14 11:23
Jako merch mogę tylko pochwalić, świetna współpraca z koordynatorami, dodatkowo dobra komunikacja pozwala również na szybką organizację zastępstw.
2
Radek 2017-03-14 18:07
Odpowiedziałem na ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej. Skontaktował się ze mną koordynator który rzeczowo i konkretnie poinformował mnie o warunkach zatrudnienia. Polecam firmę bo płacą na czas i wymagają tego o czym iformują przed podpisaniem umowy. 100% rzetelności
1
Radek 2017-03-14 18:07
Odpowiedziałem na ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej. Skontaktował się ze mną koordynator który rzeczowo i konkretnie poinformował mnie o warunkach zatrudnienia. Polecam firmę bo płacą na czas i wymagają tego o czym iformują przed podpisaniem umowy. 100% rzetelności
1
Iwona 2017-03-15 10:37
Pracuję głównie w Lublinie, raz byłam na akcji w Zamościu. Jako hostessa :)
1
Maks 2017-03-23 16:44
Pracuje głownie w województwie mazowieckim, uważam że firma bardzo w porządku, dostaje różne zlecenia od wykładania towaru, organizowania wysyłek po konfekcję towaru. Na pewno mogę powiedzieć że organizacja ze strony koordynatorów na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi o wynagrodzenie jestem zadowolony.
1
BarKle 2017-03-23 20:38
Porządni ludzie, miła atmosfera, sprawiedliwe wynagrodzenie. Nic dodać nic ująć ;)
1
K 2017-03-23 21:41
Wiem jak się patrzy na bardzo pochlebne opinie, ale muszę przyznać, że na tle innych firm, czy agencji Savoir wypada nadzwyczaj dobrze. Na początku byłem sceptyczny z uwagi na szczególny sposób organizacji firmy, ale to się sprawdza. Bardzo dobry kontakt z przełożonymi sprawne, prawidłowe załatwianie formalności mimo, że przecież nie pracuje się w siedzibie firmy. Wynagrodzenie jest zgodne z wypracowanym i zawsze na czas. Życzę wszystkim agencjom, aby tak funkcjonowały.
1
Adrian 2017-03-26 13:58
Pracowałem przez Savoir w drukarni w Bydgoszczy.
Wypłata na czas. Elastyczny grafik. Dobry kontakt z koordynatorem
2
Lukas 2017-04-05 09:34
Czy ktoś mógłby dodać troszkę informacji na temat pracy z ostatniej oferty dla "Tajemniczy Klient - Skoczów" Jakiej pracy dotyczy? Jakie umowy są podpisywane?
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-04-05 11:32 [pracodawca]
Dzień dobry,

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Praca Tajemniczego Klienta polega na wykonaniu audytu w wybranych sieciach handlowych. Jej głównym założeniem jest sprawdzenie jakości usług świadczonych przez wybrane punkty handlowe. Oferta pracy jest adresowana do osób poszukujących dodatkowego zajęcia. Jeśli jest Pan zainteresowany przedstawioną ofertą zapraszamy do kontaktu mailowego bądź telefonicznego (dane kontaktowe zamieszczone są w ogłoszeniu) – osoba odpowiedzialna za rekrutację udzieli Panu wszelkich odpowiedzi.

Pozdrawiam
1
Iza 2017-04-09 09:58
Bardzo podoba mi się aktywność firmy na forum. Udzielanie na bieżąco informacji oraz podziękowania za pozytywne opinie świadczy o profesjonalizmie oraz o szacunku dla pracowników obecnych jak i przyszłych. Super firma
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-04-10 11:49 [pracodawca]
Pani Izo,

Bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Wysoka jakoś współpracy z każdym jest dla nas priorytetem i zawsze dokładamy wszelkich starań, żeby była ona na jak najwyższym poziomie.

Pozdrawiamy
1
Marta 2017-04-10 15:19
Współpraca z firmą Savoir współpraca jest bardzo dobra. Pieniądze zawsze na czas. Kontakt z koordynatorem rewelacyjny! Polecam.
1
Krzysiek 2017-04-10 15:52
Polecam!!
- wypłata zawsze na czas!
- kontakt z koordynatorem na 6+!
- zlecenia fajne i przyjemne do realizacji!


1
joanna 2017-04-12 16:33
Współpracuje z tą agencją około 3 lat, z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Wynagrodzenia zawsze na czas a nawet przed czasem ; ) kontakt z koordynatorem bardzo dobry. Polecam pracę w tej firmie na terenie dolnośląskim.
1
Kinga 2017-04-25 20:09
Może ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji a będzie mi łatwiej na rozmowie? Mam pytanie o pracę dla regionalnego koordynatora ds. Merchandisingu i Obsługi Klienta na jakie zarobki tak około można liczyć? Jakie warunki stawia firma przed kandydatem?
1
Dominika 2017-04-28 14:18
Hej , tu Dominika – obecnie pracuję w Savoir na stanowisku Koordynatora Regionalnego. Jeżeli chodzi o stawkę, to mnie ona satysfakcjonuje, ale wszystko zależy od warunków zatrudnienia jakie ustalisz z pracodawcą. Zakres obowiązków Koordynatorów w naszej firmie to między innymi: koordynacja zleceń zespołu merchandiserów , hostess , promotorów oraz audytorów. Rekrutacja , zarządzanie, motywowanie podległych pracowników. Wdrażenie nowych projektów i dbałość o ich realizację .Stały kontakt oraz bieżąca współpraca z przedstawicielami handlowymi producenta i kierownictwem hal. Optymalizacja efektywności pracy merchandiserów .Raportowanie ustalonych parametrów biznesowych.
Na pewno dużym plusem będzie doświadczenie na podobnym stanowisku .
Mam nadzieję że trochę pomogłam  Powodzenia.
1
Steffi 2017-05-07 10:16
Słyszałam, że SAVOIR Group to fajna agencja. Czekam na rozmowę , a chcę startować na kontrolera jakości.
1
Dzejkob 2017-05-08 19:58
Współpracuję z firmą od ponad dwóch lat. Firma ma ciekawe zlecenia i przyjemne w realizacji. Kontakt z Koordynatorem jest bardzo dobry. Pracę można połączyć z innymi obowiązkami. Wynagrodzenie zawsze jest na czas.
1
Feliks 2017-05-11 11:55
Mimo, że już nie pracuję w firmie to z sentymentu lubię poczytać wpisy i cieszę się , że firma ma taką dobrą opinię. Duża lista ofert pracy też świadczy o ich prężnym działaniu, szkoda że już nie pracuję.
1
kontroler jakości 2017-05-22 10:28
Pracuje w Świebodzinie jako kontroler jakości. Praca do trudnych nie należy. Praktycznie co 2 godziny można sobie zrobić krótką przerwę. Jak ktoś chce więcej zarobić, może pracować w nadgodzinch. Stawka podstawowa i za nadgodziny niezła. Dodatkowo zakwaterowanie z wyżywieniem plus dieta.
2
Świebodzin 2017-05-23 11:52
Ja do Świebodzina wyjeżdżam 4 czerwca. Planuje pracować do końca wakacji. Liczę na niezłe zarobki.
1
Stella 2017-05-25 23:09
Myślę, że SAVOIR Group Sp. z o.o. zasługuje na takie dobre oceny. Szanują ludzi a to przekłada się na ich zaangażowanie w pracy. Pracuje tu długo i jest ok!!
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-05-26 15:49
Cześć,

Stella, wielkie dzięki za pozytywną opinię. Komentarze od aktualnie pracujących w SAVOIR Group
Koleżanek i Kolegów są dla nas szczególnie cenne.
Cieszymy się , że dobrze się czujesz w naszych strukturach. Jeżeli pracujesz długo, to oznacza , że
zadowolenie ze współpracy jest obopólne.

Pozdrawiamy.
Mania 2017-06-18 15:27
Firmy takie jak SAVOIR to często ostatnia deska ratunku dla ludzi bez pracy. Dobrze , że mają duży wybór prac to potrzebujący może coś wybrać. Widać ich szacunek dla potencjalnych pracowników jak aktywnie uczestniczą na forum.
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-06-21 14:13 [pracodawca]
Mania,

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Bardzo nam miło , że dostrzegasz są nasze starania w budowaniu
relacji z obecnymi i przyszłymi pracownikami.

Pozdrawiamy.
piter1742 2017-06-21 14:57
super rekrutant i asystentka jestem zadowolony choc sie nie udalo z mojej winy pozdrawiam PIOTR
2
Studentka 2017-06-22 22:48
Czy agencja będzie miała pracę w wakacje nad morzem? Może ktoś podpowie,co w temacie? Może być w sklepie.
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-06-23 10:42 [pracodawca]
Cześć,

Aktualne informacje o pracy na wakacje zawsze na FB --> Oferty Pracy Savoir Group (strona poświęcona aktualnym ofertom pracy) oraz u Koordynatora Regionu. Jeśli jesteś zainteresowana pracą wyślij swoje CV do Koordynatora na adres a.sokolowski@savoir.pl lub zadzwoń pod nr 607-707-568 Aleksander Sokołowski.

Pozdrawiamy.
Studentka 2017-06-25 22:57
Przedstawili świetną listę ofert pracy, SAVOIR jest super.
1
sami 2017-07-03 08:18
Nie polecam tej agencji ponieważ pracowałam na serwisie musiałam się upomnieć o umowę.... gdy wczoraj i przed wczoraj chciałam podać swoje godziny na ewidencji oczywiście nie mogę ponieważ nie działa a dziś nie działa w ogóle ta platforma.... TAK ŻE SZCZERZE NIE POLECAM PRACY W ELBLĄGU W E-LECLERC.......
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-07-03 13:10 [pracodawca]
Szanowna Sami,
Na wstępnie przepraszamy za kłopoty techniczne , które dotknęły naszą serwerownię w ostatni weekend. Zaszły okoliczności , które spowodowały konieczność świadomego wyłączenia serwerów ze względów bezpieczeństwa danych. W dniu dzisiejszym od godz. 11:00 wszystkie aplikacje w tym Platforma SAVOIR ON-LINE działają bez żadnych problemów.
Przepraszamy za zaistniałe utrudnienia.
Wymiana informacji pomiędzy pracownikami a Savoir odbywa się drogą elektroniczną.
Żaden z serwisantów nie musi upominać się o umowę. Warunkiem jest prawidłowo wypełniony przez pracownika kwestionariusz.
Jeżeli w Pani przypadku zachodzą jakieś wątpliwości proszę o bezpośredni kontakt ze Specjalistą ds. Personalnych w Savoir Group - Michałem Rokowskim mail: m.rokowski@savoir.pl , tel. 605 838 277.
Pozdrawiamy,
Olek 2017-07-31 10:12
Jaki jest powód takiej ciszy na forum? Dawno nie było wpisów, czyżby wakacje odciągnęły ludzi od pisania czy też znacząco poprawiła się atmosfera w firmie i nikomu nie chce się pisać? Widziałem, że maja bardzo długa listę ofert i pracę "tajemniczy klient" co to znaczy?
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-07-31 12:39 [pracodawca]
Witaj Olek,
Ta wakacyjna cisza na forum może spowodować , że będziesz zbyt długo czekał na odpowiedź. Aby tak się nie stało chcielibyśmy Cię poinformować, że w związku z ciągłym rozwojem projektu dla jednego z naszych Klientów, poszukujemy osób chętnych do podjęcia współpracy jako Tajemniczy Klient.
Praca Tajemniczego Klienta polega na dokonywaniu obiektywnych obserwacji w wybranych punktach sprzedaży – drogeriach kosmetycznych. Po wizycie, audytor wypełnia specjalnie przygotowaną ankietę za pośrednictwem Platformy do raportowania. Podczas takich wizyt audytor zachowuje się jak zwykły klient - naturalnie, nie wzbudzając podejrzeń innych klientów oraz pracowników.
Obecnie, na potrzeby realizacji projektu poszukujemy kobiet w wieku 25-50 lat.
Mimo , że praca jako Tajemniczy Klient jest dedykowana kobietom , to jak sam trafnie zauważyłeś posiadamy szeroką gamę ofert, z których zapewne mógłbyś coś wybrać dla siebie.
Zachęcamy Cię do kontaktu z Działem Rekrutacji za pomocą formularza kontaktowego na stronie www.savoir.pl lub wysyłając swoje CV na adres rekrutacja@savoir.pl
Pozdrawiamy,

Olek 2017-08-09 10:54
Czy firma nie ma zapotrzebowania na taką pracę w Warszawie? Myślę oczywiście o pracy -tajemniczy klient.
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-08-09 11:09 [pracodawca]
Audyty w ramach Tajemniczego Klienta odbywają się cyklicznie kilka lub kilkanaście razy w roku.
W rejonie Warszawy i województwa mazowieckiego kolejna tura badań będzie przeprowadzana we wrześniu i październiku.
Tak więc, aby odpowiedzieć na Twoje pytanie - jest zapotrzebowanie na pracę w ramach Tajemniczego Klienta w Warszawie.
Jeżeli jesteś zainteresowany/a ( przypominam , że to jest praca dla kobiet ) proszę o bezpośredni kontakt z Koordynatorem projektu Magdaleną Kurek , @ m.kurek@savoir.pl , telefon: 605 603 512
Pozdrawiamy,
Nadia 2017-08-15 15:05
Bardzo podoba mi sie, że na forum firma udziela informacji, brawo.
1
niny 2017-08-17 12:23
Pracuję w Łodzi już kilka miesięcy w Savoir i jestem zadowolony, wypłaty na czas i miła atmosfera. Jedyny minus to koordynatorka, która czepia się rzeczy na które nie mamy wpływu i jest niemiła, pogania i ma wieczne pretensje.
Studentka 2017-08-19 12:14
Może jestem naiwna ale wydaje mi się, że wiele problemów znika z czasem!
On 2017-08-24 15:14
Przestrzegam przed aplikowaniem na serwisanta mobilnego do PepisCo.
Jest mnóstwo ofert pracy w całym kraju - ponieważ nikt nie chce tam pracować.
Na rozmowie oferują 2800 brutto - ok. 2000 " na rękę". Deklarują, że pracuje się średnio ok. 8 godzin dziennie. To nieprawda. Pracuje się nawet do 12 godzin dziennie - w zależności od długości "trasówki" przewidzianej na dany dzień. Nie skończysz pracy, dopóki nie odwiedzisz wszystkich punktów. Na rozmowie się o tym nie mówi - Savoir wymaga "doskonałej organizacji własnej pracy". Nieudolna pseudorekruterka mówi, że: "jeśli będzie Pan stał w korkach, to może zejść dłużej niż 8 godzin". Nikt jeszcze nie ogarnął ciężkiej pracy fizycznej przewidzianej na 12 godzin w 8 godzin, z dojazdami do sklepów - to niemożliwe. Podczas rekrutacji nie mówią prawdy. Żeby nie wdepnąć w ten obóz pracy, dokładnie pytajcie o szczegóły.
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-08-25 14:34 [pracodawca]
Szanowny Panie,

Na wstępie dziękujemy za Pana opinię – wszystkie informacje dotyczące jakości realizacji prowadzonych przez nas projektów są bardzo cenne.
Projekt Merchandisingu Mobilnego realizujemy dla firmy PepsiCo od 2012 roku zatrudniając pracowników na terenie całej Polski. Do głównych zadań Merchandisera Mobilnego należy odwiedzenie wybranych punktów handlowych zlokalizowanych na powierzonym mu terenie. Merchandiser Mobilny porusza się według wyznaczonej trasówki, która różni się w poszczególnych dniach. Uśredniony czas pracy wynosi 8 godzin dziennie, jednak należy wziąć po uwagę specyficzny charakter pracy – czas dojazdu do poszczególnych punktów jest zależny od takich czynników jak warunki atmosferyczne czy natężenie ruchu. W czasie procesu rekrutacji zawsze dokładamy wszelkich starań, aby udzielić Kandydatom pełnych i rzetelnych informacji dotyczących prezentowanego stanowiska pracy . Niemniej jednak, jeśli poczuł się Pan niedoinformowany, to przepraszamy za zaistniałą sytuację. Na przyszłość jest to dla nas wskazówka, by podczas procesu rekrutacji zwracać szczególną uwagę na jasność przekazywanych przez nas informacji.
Cały czas rozwijamy projekt Merchandisingu Mobilnego dostosowując jego założenia do zmieniających się warunków. Nasi pracownicy nawiązują z nami długotrwałą współpracę, co jest dla nas najlepszym dowodem zaufania. Wśród aktualnie zatrudnionych są tacy , którzy pracują w Savoir wiele lat ale jest również dużo przypadków kiedy Merchandiser Mobilny awansował na stanowisko Przedstawiciela Handlowego w PepsiCo.
Pozdrawiamy,
Leszek 2017-08-25 21:11
SAVOIR Group to bardzo dobry pracodawca a wiem ponieważ szukam dobrej pracy. Widzę, że mają sporo ofert pracy, czy to już jest kryzys i brak rąk do pracy?
BylyMerch 2017-09-19 17:53
Chciałem dziś wypełnić ewidencję za wykonaną pracę w sierpniu i okazuje się, że zamiast 40 godzin w miesiącu wpisano mi 18 godzin planowych przez co nie mogę wypełnić więcej niż 18 godzin. Nie jest to pierwszy raz.

W lipcu miałem to samo też 18 godzin, a w umowie i warunkach umowy jest wyraźnie 40 godzin. Mam nadzieję, że jutro będzie to wyjaśnione przez firmę i poprawione, a ja otrzymam zgodną należność za mój poświęcony czas dla tej firmy.

Inaczej będę zmuszony wystawić tutaj kolejną, ale niestety negatywną opinię o okradaniu ludzi z godzin pracy.
Bylymerch 2017-09-19 17:54
Chciałem dziś wypełnić ewidencję za wykonaną pracę w sierpniu i okazuje się, że zamiast 40 godzin w miesiącu wpisano mi 18 godzin planowych przez co nie mogę wypełnić więcej niż 18 godzin. Nie jest to pierwszy raz.

W lipcu miałem to samo też 18 godzin, a w umowie i warunkach umowy jest wyraźnie 40 godzin. Mam nadzieję, że jutro będzie to wyjaśnione przez firmę i poprawione, a ja otrzymam zgodną należność za mój poświęcony czas dla tej firmy.

Inaczej będę zmuszony wystawić tutaj kolejną, ale niestety negatywną opinię o okradaniu ludzi z godzin pracy.
Bylymerch 2017-09-20 10:33 [użytkownik zarejestrowany]
Zgodnie z poprzednią wypowiedzią, zostawiam komentarz POZYTYWNY.

Sprawa została wyjaśnioną przez sympatyczną panią Patrycję, która wyjaśniła o co chodziło z tymi godzinami. Przeprosiła też za ten błąd systemowy. Wszedłem, sprawdziłem i liczba godzin została poprawiona z 18 na 40 godzin tak jak powinno być.

Cieszy mnie reakcja błyskawiczna na zgłoszenie problemu i rozwiązanie go. Mam na myśli rozwiązanie problemu bez tracenia czasu, przerzucania odpowiedzialności z jednej strony na drugą.

Z mej strony mogę śmiało polecić firmę jako pracodawcę. W lipcu dostałem więcej wypłaty za dodatkową pracę niż zakładałem.

Firma nie unika kontaktu, wręcz przeciwnie, potrafią się skontaktować sami jeśli nie dodzwoniliśmy się do nich. To też należy uznać za duży plus tej firmy.

Oby więcej takich firm na polskim rynku, to będzie przyjemnie znaleźć coś dodatkowego jako pracę lub jako stałą poważną pracę.

Pozdrawiam serdecznie,
Mateusz.
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-09-20 11:06 [pracodawca]
Panie Mateuszu,
Jeszcze raz , tym razem na forum , przepraszamy za zaistniałą pomyłkę.
Cieszymy się , że wszystko szybko udało się wyjaśnić i bardzo dziękujemy za Pana natychmiastową reakcję i sprostowanie do komentarza.
Nigdy nie unikamy kontaktu z pracownikiem , szczególnie wtedy, kiedy chodzi o bardzo ważny element współpracy jakim jest wynagrodzenie za wykonaną pracę.
Życzymy powodzenia i zapraszamy do kontaktu jeżeli oferta pracy SAVOIR Group będzie leżała w kręgu Pana zainteresowania.

Pozdrawiamy,
1
Zostaw swoją opinię o SAVOIR Group Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAVOIR Group Sp. z o.o.