SAVOIR Group Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o SAVOIR Group Sp. z o.o.

Kandydat 2016-08-03 15:48
Czy Savoir zmienił nazwę na Savoir Group?
1
Henryk 2016-10-06 16:35
Witam,

Czy ktoś w Savoir pracował lub pracuje jako Koordynator? Jakieś opinie? Widziałem ogłoszenie, gdzie proponują umowę o prace. Nie jest to często spotykane.
1
Merch 2016-10-11 10:00
Tak, pracuje jako merch od 6 miesięcy wszytko jest ok. W sumie sa w grupie nie liczych, którzy wypłacają mnie terminowo.
1
ludwik 2016-10-11 10:39
@March a na jakim mniej więcej poziomie jest Twoja wypłata? Opłaca się?
1
mam 2016-11-14 17:03
Jak tam wygląda praca?
1
były Savoir 2016-11-14 17:04
Co konkretnie chcesz wiedzieć?
1
mmbnbn 2016-11-14 17:05
Polecam tę firmę!
1
mam 2016-11-14 17:08
Czego oczekują od pracowników?
1
byly 2016-11-14 17:09
A konkretnie?
1
mam 2016-11-14 17:15
No jaka płaca itp.?
1
mam 2016-11-14 17:16
Urlopy? Rodzaj umowy?
1
mam 2016-11-14 17:16
I czy mozna sie rozwijac?
1
byly 2016-11-14 17:17
Bardzo duzo pytan...
1
jarzob 2016-11-14 17:17
Jak rekrutowac?
1
gh 2016-11-14 17:19
Jak do nich wyslac CV?
1
misiek 2016-11-14 17:35
Super firma, polecam :)
1
iwo87 2016-11-15 18:01
aplikował ktoś na asystenta ds personalnych ? co to za praca
1
Jacek 2016-12-05 15:22
Lipa a nie firma. Głównie poszukują roboli na śmieciówki. Wezmą każdego, kto ma w cv jakieś doświadczenie w promocji lub handlu. Przykładem projekt serwisanta mobilnego dla PepsiCo. Płacą za 8 godzin dziennie, a roboty jest na 12. Nieustanna rotacja w całej Polsce, bo każdy rozsądny przeliczy sobie stawkę na godziny i wyjdzie, że lepiej grzebać w śmietniku niż wykładać napoje. W biurach z kolei wirtualne rekrutacje - te same ogłoszenia wiszą całymi tygodniami. Szukają naiwnych przez olx.
Wykładaczka 2016-12-06 10:23
Ja akurat mam dobre wspomnienia z ta Agencją. Pracowałam przy wykładaniu towaru przez pół roku u nich i u jeszcze 2 innych. Tutaj na pewno miałam terminowa wypłatę:) co dla mnie jako studentki było dużym plusem.
1
Lolavanx 2017-01-02 10:21
Tak musisz bo inaczej na halę sprzedaży nikt cię nie wpusci
1
Senmorta 2017-01-10 16:44
musisz mieć jeżeli bd pracowala w markecie z jedzeniem i wgl z żywnością
1
Studentka 2017-01-16 16:50
Czy Savoir nie ma aktualnych ofert pracy? Szukam coś dla siebie ale nic nie znalazłam. Dla studentki praca dorywcza to jest to! Może ktoś wie i mógłby pomóc, proszę??? Chodzi o pracę w Warszawie popołudniami lun w weekendy. Może być umowa zlecenie .!!!
Ariel007 2017-01-19 20:06
Wypłaty są na czas czyli na ile dni po zleceniu? ja czekam już tydzień ,nie wiem czy to dlatego ze nadal oczekuje na e-maila o umowie ?
Stopka 2017-01-26 15:56
Fajna agencja, nie narzekam. Rozliczali się terminie.
1
Zocha 2017-02-20 16:45
Tak na 100% maja nowa nazwę
1
Zocha 2017-02-20 16:46
Tak na 100% maja nowa nazwę
1
Regina 2017-02-23 09:34
Dobrze że działają na rynku pracy takie agencje. Łatwiej jest znaleźć pracę w różnych zawodach i szybciej zarabiać .
1
Voidas 2017-02-24 16:50
Współpracuje z tą agencją, wykonuję dla nich kilka zleceń i bardzo sobie chwale tą współpracę. Bardzo fajni i mili koordynatorzy oraz pracownicy w biurze. Wynagrodzenia przychodzą zawsze w terminie. Agencja wywarła na mnie pozytywne wrażenie i bardzo polecam
2
Justyna 2017-02-24 16:57
Witam. Z agencją SAVOIR współpracuję już ponad rok. Jestem zadowolona ze współpracy z nimi. Koordynatorzy zawsze udzielą odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, zawsze pomogą. Wypłaty zawsze są na czas, a jeżeli termin wypłaty jest np w dzień wolny ( weekend, święto) to wynagrodzenie jest na koncie dzień przed lub po. W razie jakiś utrudnień zostaję o tym poinformowana. Polecam współpracę z tą agencją.
1
Edyta 2017-02-27 16:05
Czy zapoznawaliście się już z wywiadem udzielonym przez Dyrektora Sprzedaży SAVOIR Group Sp. z o.o.? Jeśli nie, to zapraszam do lektury. :)
1
Stachu 2017-03-02 12:11
Witam, Czy Savoir również odpowiada z Agencje Pracy w Toruniu? Pojawiają się oferty pracy w Toruniu do przyjazdu na Tychy. Ktoś był na rozmowie jeśli to ta sama firma? Są wypłacalni? Miałem już doświadczenia z rożnymi agencjami i nie koniecznie dobre jeśli chodzi o wypaty
5
Maczlord 2017-03-03 09:31
Pracuje w Savoir Group i mogę potwierdzić, że ostatnio zostało założone biuro w Toruniu :)
1
Klaudia 2017-03-03 10:45
Współpracuję z firmą od dawna, wypłaty zawsze na czas, kontakt z koordynatorem bardzo dobry, miła atmosfera. Szczerze polecam tą agencję :)
1
Edyta 2017-03-06 13:58
Klaudia, dziękujemy za Twoją opinię, mam nadzieję, że okaże się ona pomocna dla innych użytkowników. :)
Iwona 2017-03-07 15:16
Polecam jak najbardziej, pracuje juz dluzszy czas dla tej agencji, bardzo dobry kontakt z koordynatorem, wyplaty zawsze o czasie. Nie mam zadnych zastrzezen :)
1
Edyta 2017-03-10 12:20
Iwona, a gdzie pracujesz i na jakim stanowisku?
Krystian 2017-03-14 08:59
Pracowałem przez Savoir w firmie poligraficznej ASG w Bydgoszczy. Fajny kierownik Paweł, super kontakt. Układał mi tak grafik, aby nie kolidowało mi ze szkołą. Wypłata zawsze na czas. Spoko firma. Ciekawe czy w Toruniu też on jest.
2
Viktoria 2017-03-14 10:46
Witam, współpracuję z savoir około pół roku, nigdy nie miałam z nimi problemów, również jestem bardzo zadowolona! Wypłaty zawsze otrzymuję w terminie, koordynatorzy zawsze pomogą i uzdielą odpowiedz. Mogę tylko polecic współpracę z SAVOIR.

1
Olena 2017-03-14 10:49
Pracowałam przez Savior jako dermokonsultantka od studium badania wlosa w Poznaniu. Byłam bardzo zadowolona ze współpracy, a także fajnej możliwości, uzyskać takie doświadczenie. Polecam firmę. Poza tym wyplata zawsze na czas. Łatwy kontakt z koordynatorem.
1
Maczlord 2017-03-14 10:50
Cześć,
Pracuję w Savoir Group i mogę potwierdzić, że Paweł wciąż jest z Nami i kieruje Naszym biurem w Toruniu :)
Maczlord 2017-03-14 10:52
Cześć,
Dzięki za super pozytywną opinie. Polecamy się na przyszłą współpracę :)
1
Maczlord 2017-03-14 10:54
Dziękujemy za pozytywną opinie :) Studio badania włosa dalej trwa, więc polecam w imieniu Savoir Group dalszą współpracę z naszym teamem :)
K Tomaszkiewicz 2017-03-14 11:23
Jako merch mogę tylko pochwalić, świetna współpraca z koordynatorami, dodatkowo dobra komunikacja pozwala również na szybką organizację zastępstw.
2
Radek 2017-03-14 18:07
Odpowiedziałem na ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej. Skontaktował się ze mną koordynator który rzeczowo i konkretnie poinformował mnie o warunkach zatrudnienia. Polecam firmę bo płacą na czas i wymagają tego o czym iformują przed podpisaniem umowy. 100% rzetelności
1
Radek 2017-03-14 18:07
Odpowiedziałem na ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej. Skontaktował się ze mną koordynator który rzeczowo i konkretnie poinformował mnie o warunkach zatrudnienia. Polecam firmę bo płacą na czas i wymagają tego o czym iformują przed podpisaniem umowy. 100% rzetelności
1
Iwona 2017-03-15 10:37
Pracuję głównie w Lublinie, raz byłam na akcji w Zamościu. Jako hostessa :)
1
Maks 2017-03-23 16:44
Pracuje głownie w województwie mazowieckim, uważam że firma bardzo w porządku, dostaje różne zlecenia od wykładania towaru, organizowania wysyłek po konfekcję towaru. Na pewno mogę powiedzieć że organizacja ze strony koordynatorów na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi o wynagrodzenie jestem zadowolony.
1
BarKle 2017-03-23 20:38
Porządni ludzie, miła atmosfera, sprawiedliwe wynagrodzenie. Nic dodać nic ująć ;)
1
K 2017-03-23 21:41
Wiem jak się patrzy na bardzo pochlebne opinie, ale muszę przyznać, że na tle innych firm, czy agencji Savoir wypada nadzwyczaj dobrze. Na początku byłem sceptyczny z uwagi na szczególny sposób organizacji firmy, ale to się sprawdza. Bardzo dobry kontakt z przełożonymi sprawne, prawidłowe załatwianie formalności mimo, że przecież nie pracuje się w siedzibie firmy. Wynagrodzenie jest zgodne z wypracowanym i zawsze na czas. Życzę wszystkim agencjom, aby tak funkcjonowały.
1
Adrian 2017-03-26 13:58
Pracowałem przez Savoir w drukarni w Bydgoszczy.
Wypłata na czas. Elastyczny grafik. Dobry kontakt z koordynatorem
2
Zostaw swoją opinię o SAVOIR Group Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAVOIR Group Sp. z o.o.