Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Savoir Agencja Reklamy

Pracowałeś w firmie Savoir Agencja Reklamy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaska serwisaNtka - 2012-03-05 06:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wspolpracuje z ta agencja i szczerze polecam zadnych problemow z wypatami a czesto nawet przed czasem :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2012-05-14 23:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. Można tylko żałować, że na naszym rynku znajduje się tak niewiele uczciwych firm.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-05-24 18:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerost formy nad treścią. Umowy śmieciowe, a wymagania jak na stanowisko wyższego szczebla. I płaca wiadomo- minimalna.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-06-09 19:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 19:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A umowy śmieciowe to znaczy umowy zlecenie tak? ktoś jak jeszcze możesz to napisz na ile są podpisywane umowy. Chciałabym sobie trochę dorobić bo studiuje dziennie i tak chciałam się zorientować trochę.
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-03-23 10:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuje z tą agencją już dłuższy czas, ogromnie polecam, wypłaty zawsze na czas, nawet szybciej, kontakt z koordynatorami bardzo dobry. Ogromnie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-06-01 15:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam słowa @Patrycji, tez słyszałem o tej firmie wiele dobrego, mimo, że to agencja reklamy i takie nie cieszą się dobra opinią. Wiem, ze u nich dają szanse młodym, zatrudniaja ich normalnie, nie wiem nistety na jaką formę umowy, ale nie mają na pewno żdnych śmieciowych umów jak to się czasem zdarza.
zdjecie uzytkownika
łoonn - 2015-06-18 11:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez mogę polecić mam czasem dodatkowe serwisy ps. umowy zlecenie i dzieło
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-18 13:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Ania Aniołek - 2015-06-18 13:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć ja starałam się o prace ale nie mam książeczki i mnie nie przyjęli :( niby zapraszają jak zrobię czy ktoś jest wstanie uczulić mi informacji czy do wykładania towaru lub pracy jako hostessa muszę ją mieć ?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-07-02 12:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ania Aniołek, ja Ci powiem z doświadczenia, że tak, musisz, i do wykładania towaru i do pracy jako hostessa. W ogóle teraz w coraz większej ilości prac jest wymagana taka książeczka do celów sanitarno-epiedemiologicznych. Wyrabianie nie trwa długo, koszt od 50 do 150 zł zależy od miasta, wiec polecam wyrobić, przyda się.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Savoir Agencja Reklamy

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Savoir Agencja Reklamy?
Zadaj pytanie
alert