Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Savoir Agencja Reklamy

Pracowałeś w firmie Savoir Agencja Reklamy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaska serwisaNtka - 2012-03-05 06:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wspolpracuje z ta agencja i szczerze polecam zadnych problemow z wypatami a czesto nawet przed czasem :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2012-05-14 23:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. Można tylko żałować, że na naszym rynku znajduje się tak niewiele uczciwych firm.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-05-24 18:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerost formy nad treścią. Umowy śmieciowe, a wymagania jak na stanowisko wyższego szczebla. I płaca wiadomo- minimalna.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 19:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A umowy śmieciowe to znaczy umowy zlecenie tak? ktoś jak jeszcze możesz to napisz na ile są podpisywane umowy. Chciałabym sobie trochę dorobić bo studiuje dziennie i tak chciałam się zorientować trochę.
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-03-23 10:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuje z tą agencją już dłuższy czas, ogromnie polecam, wypłaty zawsze na czas, nawet szybciej, kontakt z koordynatorami bardzo dobry. Ogromnie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-06-01 15:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam słowa @Patrycji, tez słyszałem o tej firmie wiele dobrego, mimo, że to agencja reklamy i takie nie cieszą się dobra opinią. Wiem, ze u nich dają szanse młodym, zatrudniaja ich normalnie, nie wiem nistety na jaką formę umowy, ale nie mają na pewno żdnych śmieciowych umów jak to się czasem zdarza.
zdjecie uzytkownika
łoonn - 2015-06-18 11:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez mogę polecić mam czasem dodatkowe serwisy ps. umowy zlecenie i dzieło
zdjecie uzytkownika
Ania Aniołek - 2015-06-18 13:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć ja starałam się o prace ale nie mam książeczki i mnie nie przyjęli :( niby zapraszają jak zrobię czy ktoś jest wstanie uczulić mi informacji czy do wykładania towaru lub pracy jako hostessa muszę ją mieć ?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-07-02 12:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ania Aniołek, ja Ci powiem z doświadczenia, że tak, musisz, i do wykładania towaru i do pracy jako hostessa. W ogóle teraz w coraz większej ilości prac jest wymagana taka książeczka do celów sanitarno-epiedemiologicznych. Wyrabianie nie trwa długo, koszt od 50 do 150 zł zależy od miasta, wiec polecam wyrobić, przyda się.
zdjecie uzytkownika
Pruszków - 2015-09-09 08:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część czy ktoś przez ta firmę pracuje na linii produkcyjnej? Mam mzliwosć pracy i z tego co zrozumiałem to praca przez tą firmę na dość spoko warunkach. Są wypłacalni? Czy ta oferta to tylko śmieciowa praca?
zdjecie uzytkownika
mońka - 2015-09-11 12:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trochę to mylące nie ukrywam jest dla mnie bo firma to agencja promocji a tak naprawdę oferuje merchandising i outsourcing kadrowy. chociaż to dzisiaj topowa branża, duże firmy potrzebuję tego a jest ich coraz więcej. no ale okej, mają tak dużo ofert pracy i są tak zróżnicowane, że chyba im to przebaczę
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-11-13 11:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kpina poszukuje pracy dodatkowej ale nie za 35 zł! Znalazłem ogłoszenie tej firmy gdzie trzeba iśc na halę raz w tygodniu! A bilety to z nieba ? Nie pracowałem ale za tą kasę żal.pl
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2015-11-13 15:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mońka to fakt, trzeba przyznać że ta branża to dzisiaj top, ale jednoczesnioe takich firm jest po prostu na pęczki. osoba chcąca wybrać którą z takich agencji może mieć nie lada problem z podjęciem decyzji. niech może napisze ktoś czym na plus spośród innychy się ta firma wyróżnia jako pracodawca, z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2015-11-21 11:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, byłam w tej firmie na rozmowie w sprawie pracy do biura w Katowicach. Pierwszą rozmowę miałam przeprowadzoną telefonicznie ale nie była to zwykła rozmowa.. Osoba która zemną rozmawiała była tak szczegółowa jak w rozmowie twarzą w twarz ale odebrałam to dosc pozytywnie. Zdziwiła mnie informacja o przygotowaniu prezentacji CV w PowerPoincie. Zewględu ze lubie wyzwania i zależy mi na znalezieniu dobrego pracodawcy zorbiłam co kazali. Na miejscu nie byłam jedyna kandydatkom do tego zadania oraz rozmowa indywidualana z przenetacją. Ogólnie sama proces rekrutacji fajny inny niż pozostałe ale bardzo długo trał. Doświadczenie super niestety nie dostałam pracy.. ale chociaż oddzwonili i podziękowali.
zdjecie uzytkownika
vvv - 2015-12-03 03:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kandydatka to mega sprawa, bo złapałaś mimo wszystko doświadczenie, które na przyszłej takiej rozmowie może ci pomóc najzwyczajniej w świecie, fajnie, że oddzwonili :) profeska
zdjecie uzytkownika
Janek z Mazur - 2015-12-30 18:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Rozmowa kwalifikacyjna, którą odbyłem w tej Agencji ( przez telefon), była miła i uprzejma. Tak jak to juz pisała wcześniej osoba, pytania były szczegółowe, ale tak potrzeba by wychwycić czy kandydat w swoim CV zapisał prawdę. Wszystkie pozostałe etapy rekrutacji przeszły szybko i zwinnie.
Z agencja Savoir współpracowałem przez 2 miesiące (pojedynczy projekt dla koncernu). Bardzo sobie chwale tą współpracę:
- bardzo dobry kontakt z przełożonymi,
- terminowe wypłaty i uczciwe rozliczanie się z kosztów (te które były zwracane),

Jeśli chodzi o warunki pracy i kontakty z osobami z którymi się pracuje to zależy od firmy, która korzysta z usług Agencji Savoir.
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-01-01 01:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uper, ze jednak ta oststnia rozmowa kwalifikacyjna okazała się miłym zaskoczeniem! sam do agencji chciałbym iśc, a widze, że tylko dorywczo szukają ludzi.
zdjecie uzytkownika
tom wawa - 2016-02-07 00:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vvv - 2015-12-03 03:00:05]:
To zaden plus dla firmy, ze rozmowa rekrutacyjna trwa długo i jest naszpikowana pseudonaukowymi testami psychologicxnymi. Bywałem na paru takich rozmowach jako kandydat i jako rekrutujący, dość łatwo jest dobrze wypaść, niestety potem okazuje sie, że kandydaci równie często niesprawdzali się w pracy jak kandydaci po zwyklych rozmowach kwalifikacyjnych.

Jeżeli przedstawiasz tu opinie o firmie to konkrety a nie lanie wody.
-stawki i terminowość wypłat
-atmosfera w firmie
-kontakt z przełozonymi
-kultura pracy.

To są ważne rzeczy a nie przeładowana bzdurkami rozmowa ws.pracy.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lux - 2016-02-09 11:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uważam, że rozmowa powinna być przeprowadzona normalnie, ewentualnie z wykorzystaniem jednego takiego testu. Chyba, że taka rekrutacja tylko na tego regionalnego, to bym się nie zdziwił.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Savoir Agencja Reklamy!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Savoir Agencja Reklamy

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert