Savoir Agencja Reklamy

Warszawa

Opinie o Savoir Agencja Reklamy

kaska serwisaNtka 2012-03-05 06:22:45
wspolpracuje z ta agencja i szczerze polecam zadnych problemow z wypatami a czesto nawet przed czasem :)
0
Paweł 2012-05-14 23:33:42
Potwierdzam. Można tylko żałować, że na naszym rynku znajduje się tak niewiele uczciwych firm.
0
ktoś 2013-05-24 18:13:25
Przerost formy nad treścią. Umowy śmieciowe, a wymagania jak na stanowisko wyższego szczebla. I płaca wiadomo- minimalna.
0
anonim 2013-06-09 19:07:35
A umowy śmieciowe to znaczy umowy zlecenie tak? ktoś jak jeszcze możesz to napisz na ile są podpisywane umowy. Chciałabym sobie trochę dorobić bo studiuje dziennie i tak chciałam się zorientować trochę.
0
Patrycja 2015-03-23 10:38:20
Współpracuje z tą agencją już dłuższy czas, ogromnie polecam, wypłaty zawsze na czas, nawet szybciej, kontakt z koordynatorami bardzo dobry. Ogromnie polecam !!!
0
kamil 2015-06-01 15:04:50
potwierdzam słowa @Patrycji, tez słyszałem o tej firmie wiele dobrego, mimo, że to agencja reklamy i takie nie cieszą się dobra opinią. Wiem, ze u nich dają szanse młodym, zatrudniaja ich normalnie, nie wiem nistety na jaką formę umowy, ale nie mają na pewno żdnych śmieciowych umów jak to się czasem zdarza.
1
łoonn 2015-06-18 11:24:09
Ja tez mogę polecić mam czasem dodatkowe serwisy ps. umowy zlecenie i dzieło
0
Ania Aniołek 2015-06-18 13:14:57
cześć ja starałam się o prace ale nie mam książeczki i mnie nie przyjęli :( niby zapraszają jak zrobię czy ktoś jest wstanie uczulić mi informacji czy do wykładania towaru lub pracy jako hostessa muszę ją mieć ?
1
Magda 2015-07-02 12:32:32
@Ania Aniołek, ja Ci powiem z doświadczenia, że tak, musisz, i do wykładania towaru i do pracy jako hostessa. W ogóle teraz w coraz większej ilości prac jest wymagana taka książeczka do celów sanitarno-epiedemiologicznych. Wyrabianie nie trwa długo, koszt od 50 do 150 zł zależy od miasta, wiec polecam wyrobić, przyda się.
0
Pruszków 2015-09-09 08:40:12
Część czy ktoś przez ta firmę pracuje na linii produkcyjnej? Mam mzliwosć pracy i z tego co zrozumiałem to praca przez tą firmę na dość spoko warunkach. Są wypłacalni? Czy ta oferta to tylko śmieciowa praca?
0
mońka 2015-09-11 12:35:35
trochę to mylące nie ukrywam jest dla mnie bo firma to agencja promocji a tak naprawdę oferuje merchandising i outsourcing kadrowy. chociaż to dzisiaj topowa branża, duże firmy potrzebuję tego a jest ich coraz więcej. no ale okej, mają tak dużo ofert pracy i są tak zróżnicowane, że chyba im to przebaczę
1
Pracownik 2015-11-13 11:41:28
Kpina poszukuje pracy dodatkowej ale nie za 35 zł! Znalazłem ogłoszenie tej firmy gdzie trzeba iśc na halę raz w tygodniu! A bilety to z nieba ? Nie pracowałem ale za tą kasę żal.pl
0
jagoda 2015-11-13 15:45:24
@mońka to fakt, trzeba przyznać że ta branża to dzisiaj top, ale jednoczesnioe takich firm jest po prostu na pęczki. osoba chcąca wybrać którą z takich agencji może mieć nie lada problem z podjęciem decyzji. niech może napisze ktoś czym na plus spośród innychy się ta firma wyróżnia jako pracodawca, z góry dzięki
0
kandydatka 2015-11-21 11:32:00
witam, byłam w tej firmie na rozmowie w sprawie pracy do biura w Katowicach. Pierwszą rozmowę miałam przeprowadzoną telefonicznie ale nie była to zwykła rozmowa.. Osoba która zemną rozmawiała była tak szczegółowa jak w rozmowie twarzą w twarz ale odebrałam to dosc pozytywnie. Zdziwiła mnie informacja o przygotowaniu prezentacji CV w PowerPoincie. Zewględu ze lubie wyzwania i zależy mi na znalezieniu dobrego pracodawcy zorbiłam co kazali. Na miejscu nie byłam jedyna kandydatkom do tego zadania oraz rozmowa indywidualana z przenetacją. Ogólnie sama proces rekrutacji fajny inny niż pozostałe ale bardzo długo trał. Doświadczenie super niestety nie dostałam pracy.. ale chociaż oddzwonili i podziękowali.
0
vvv 2015-12-03 03:00:05
@kandydatka to mega sprawa, bo złapałaś mimo wszystko doświadczenie, które na przyszłej takiej rozmowie może ci pomóc najzwyczajniej w świecie, fajnie, że oddzwonili :) profeska
1
Janek z Mazur 2015-12-30 18:43:01
Witam.
Rozmowa kwalifikacyjna, którą odbyłem w tej Agencji ( przez telefon), była miła i uprzejma. Tak jak to juz pisała wcześniej osoba, pytania były szczegółowe, ale tak potrzeba by wychwycić czy kandydat w swoim CV zapisał prawdę. Wszystkie pozostałe etapy rekrutacji przeszły szybko i zwinnie.
Z agencja Savoir współpracowałem przez 2 miesiące (pojedynczy projekt dla koncernu). Bardzo sobie chwale tą współpracę:
- bardzo dobry kontakt z przełożonymi,
- terminowe wypłaty i uczciwe rozliczanie się z kosztów (te które były zwracane),

Jeśli chodzi o warunki pracy i kontakty z osobami z którymi się pracuje to zależy od firmy, która korzysta z usług Agencji Savoir.
0
alek 2016-01-01 01:33:50
uper, ze jednak ta oststnia rozmowa kwalifikacyjna okazała się miłym zaskoczeniem! sam do agencji chciałbym iśc, a widze, że tylko dorywczo szukają ludzi.
0
tom wawa 2016-02-07 00:42:55
To zaden plus dla firmy, ze rozmowa rekrutacyjna trwa długo i jest naszpikowana pseudonaukowymi testami psychologicxnymi. Bywałem na paru takich rozmowach jako kandydat i jako rekrutujący, dość łatwo jest dobrze wypaść, niestety potem okazuje sie, że kandydaci równie często niesprawdzali się w pracy jak kandydaci po zwyklych rozmowach kwalifikacyjnych.

Jeżeli przedstawiasz tu opinie o firmie to konkrety a nie lanie wody.
-stawki i terminowość wypłat
-atmosfera w firmie
-kontakt z przełozonymi
-kultura pracy.

To są ważne rzeczy a nie przeładowana bzdurkami rozmowa ws.pracy.

Pozdrawiam
1
lux 2016-02-09 11:31:27
ja uważam, że rozmowa powinna być przeprowadzona normalnie, ewentualnie z wykorzystaniem jednego takiego testu. Chyba, że taka rekrutacja tylko na tego regionalnego, to bym się nie zdziwił.
0
e4tg 2016-02-11 12:00:22
no ale czym to sie rozni? przeciez stanowsiko jak stanowisko..a koordyndatorow regionalnych nadal szukaja do zadan takiej osoby nalezy planowanie oraz zarządzanie pracą zespołu Merchandiserów
0
stojan 2016-02-15 21:18:16
hej Wam. Z tego co wiem to rzeczywiście tym zajmuje się w Savoirze regionalny koordynator. Pomimo prestiżowo brzmiącego jednak stanowiska nie jest ono niestety takie
0
hejho 2016-02-19 21:12:13
Dość nieżle wygląda ogłoszenie na operatora logistyki wewnętrznej. Praca jest w systemie 3zmianowym i jest umowa o dzieło, ale spokojnie można sobie dopasować grafik pracy.
0
tapir 2016-02-23 13:42:13
e4tg, w ogóle maja sporo ogłoszen, także stanowiska techniczne jak specjalista ds. IT. Trzeba znac SQL i technologie IT, a proponują umowę o pracę lub kontrakt i prywatną opiekę medyczną.
0
XXX 2016-03-15 12:13:35
Pracowałam dla tej agencji przy wykładaniu towaru, nie wypłacili mi pieniędzy bo im się 'listy obecności zagubiły' i im tego udowodnić nie mogę.
Stanowczo-nie polecam pracy w tej agencji.
0
alek 2016-03-15 12:22:12
no a co powiecie na ta oferte pracy jako Operator Logistyki Wewnętrznej? bo widze, ze jest spore zainteresowanie,a podobno rekrutacja jest trudna jednak.
0
Moc 2016-03-17 12:47:27
Merchandiser w sklepie odzieżowym zarabia tutaj całkiem dobre pieniądze, dlatego jestem bardzo zaciekawiona tą firmą, niezłe pieniążki i atrakcyjny system zmianowy
0
charakter 2016-05-05 20:01:44
@Moc ale Merchanding - czyli wykładanie towaru na półkę to to raczje praca dodatkowa, nie jestem pewna czy sie z niej człowiek utrzyma. Zazwyczaj sa to godziny pracy w nocy. Wiec uwazam, że jako opcja dodatkowa, to super sprawa. Szukają też przedstawicieli
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Savoir Agencja Reklamy