brak logo

Paco's Clean

Kraków

Opinie o Paco's Clean

Joanna 2009-07-29 20:45:10
Polecam [usunięte przez moderatora] - firmę przątającą z Krakowa
Tomek 2009-11-29 18:03:16
Polecam bardzo firmę sprzątającą "Paco's Clean". Gość prowadzi firmę sam z Żoną, sprzątają w sumie wszystko, piorą dywany, czyszczą auta... i naprawdę robią to nie dość że dokładnie to jeszcze niedrogo.
Polecam zajrzeć na ich stronkę, tam znajdziecie wszystko co chcecie wiedzieć: [usunięte przez moderatora]
Opinia 2010-03-21 17:17:23
Firmy nie znam za to prymitywy wynajmują ludzi do sprzątania bo inaczej w brudzie by zgnili. Udają wielkie państwo bo trochę kasy zdobyli a że sami jak cytuję "głupi jak but" nie wiedzą nawet jak się pisze "małżeństwo" Analfabetyzm PAŃSTWO udaje!!!
joanna 2010-11-22 09:47:59
polecam firmę fabryka czystości z Krakowa
stały klient 2011-01-23 10:37:04
Polecam firmę Spot-Stop, mają też Pralnię Dywanów na Strzelców 14, wcześniej urzędowali na Ułanów 46.
ANG 2011-02-13 15:47:38
Bardzo dziękuję za wykonanie usługi polegającej na wyczyszczeniu moich dwóch dywanów. Są bardzo ładnie wyczyszczone. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Polecam firmę ALTOP
anonim 2011-08-01 22:35:26
Polecam firmę sprzątającą EcoCleanService.
Firma sprząta nasze biuro w Skawinie i robi to na bardzo wysokim poziomie.
wiesiek 2013-07-14 18:04:45
anonim - 2011-08-01 22:35:26

Polecam firmę sprzątającą EcoCleanService.

Firma sprząta nasze biuro w Skawinie i robi to na bardzo wysokim poziomie.

Ja nie, spychotechnika !!!
marek 2013-07-14 18:10:11
ANG - 2011-02-13 15:47:38

Bardzo dziękuję za wykonanie usługi polegającej na wyczyszczeniu moich dwóch dywanów. Są bardzo ładnie wyczyszczone. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Polecam firmę ALTOP
Z@jebiście odradzam, dywan po praniu śmierdzi jak nieumyty [usunięte przez moderatora]
piotruśpan 2014-12-30 19:58:10
Willy hyhy ja to ucieszyłem się jak zobaczyłem że ludzie tu milczą a nie wylewają swoje żale bo to pewnie znak, że w firmie dzieje się dobrze i nie ma powodów do narzekań. Bo gdyby tylko było coś nie tak, to masa ludzi by tu pisała że źle że nie bardzo źe coś tam. Daltego ja sam wybieram się po nowym roku ze swoim cv do nich
pan krzyk 2015-01-30 16:26:35
cisza na forum rzeczywiście może różne świadectwa wystawiać firmie, bo jednak milczenie bywa wieloznacznością. jako osoba poszukująca obecnie nowej pracy potrzebuję jednak skondensowanych i rzetelnych konkretów. wyślę cv ale najpierw chciałbym wiedzieć na jakie stanowiska moge obecnie się starać rekrutować?
radko 2015-04-01 12:34:31
chyba nie ma co u nich szukać teraz, nie widze żadnych nowych ofert ani żeby w ogóle coś się działo za bardzo, a szkoda, bo firma podobno ma duży potencjał i też szkoda tak go zmarnowac jednak.. a wydaje mi się, że możnaby spokojnie się u nich zatrudnić, bo to raczej praca dla uczciwych ludzi jest jednak.
kaczo 2015-07-15 10:20:35
ABSOLUTNIE NIE POLECAM FIRMY PACO'S CELAN. OBSŁUGA KLIENTA- ŻENADA. UMAWIANIE SIĘ NA USŁUGĘ (PRANIE DYWANU) I NA JEGO PÓŹNIEJ ODBIÓR GRNAICZY Z CUDEM !!. KONTAKT TELEFONICZY DZWONIĄC NA 3 PODANE NA STRONIE W/W FIRMY NUMERY TEŻ GRANICZY Z CUDEM (MOŻNA SOBIE DZWONIĆ W NIESKOŃCZONOŚĆ)!!!!!!.
PROSZĘ NIE ŁUDZIĆ SIĘ, ŻE UMÓWIONY Z PANEM D... JAKIŚ TERMIN WYKONANIA PRZEZ NIEGO USŁUGI BĘDZIE FAKTYCZNIE W TYM UMÓWIONYM TERMINIE WYKONANA !!!!!!!.
ZAMIESZCZONE NA ICH STRONIE HASŁO "SPROSTAMY TWOIM OCZEKIWANIM" ABSOLUTNIE NIE PRZEKŁĄDA SIĘ NA RZECZYWISTOŚĆ !!!!!!!!!!!
grom 2016-05-12 12:00:05
tylko teraz ciężko o dobry staż. Może PAco's by takie zaczął oferować :) byłoby mega później dostać tu z marszu pracę
Zostaw swoją opinię o Paco's Clean - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paco's Clean