brak logo

Dajan Taxi

Gdańsk

Opinie o Dajan Taxi

Misiaczek 2011-07-05 19:22:08
banda kierowców którzy sa chamscy do pań na centrali jak niewiem, wielokrotnie tego doswiadczylam jadac taksówka bylam nawet o rozmowie o prace, warunki pracy niezbyt ciekawe, płaca marna jak na trzy zmiany, nie warto,wole zostac tylko i wylacznie klientka nizeli pracowac tam i uzerac sie z "taksówkarzami" chociaz korzystanie z ich uslug rowniez nie jest zachecajace, pytania o to jak podjechac pod wskazany adres jest zalosne, to kierowca taksówki pyta sie mnie jak dojechac? co On w takim razie robi za kierownica?" Jednym zdaniem -potrzebujesz taxi to dzwon , chcesz pracowac? to idz gdziekolwiek tylko nie tam .
6
mona 2014-08-28 17:01:36
aja tam jestem zadowolona z tej korporacji -szybko tanio i na czas
1
michsl 2014-10-08 07:05:30
Byly kierowca, tanio szybko i na czas. .... kosztem dyspozytorow i kierowcow, jezeli praca w taxi to nigdy więcej w stowarzyszeniu
3
Robi 2016-02-01 10:02:14
Wszystkim którzy skarżą się na panie na centrali radziłbym zanalizować wnętrze stowarzyszenia, traktowanie kierowców, oraz dyspozytorow odpowiada jakości obsługi, pracowałem wiem, zakończyłem współpracę, gdyż tam liczy się tylko interes zarządu, zarząd traktuje kierowców jak idiotów,a pracownice traktowane są nagannie , wystarczyło spędzić trochę czasu na postoju,i zamienic kilka słów. Nie polecam współpracy
4
Rafał 2016-03-14 21:20:25
Z narzeczoną potrzebowaliśmy 10 aut na wesele, przy c takiej liczbie aut liczyły się dla nas niskie koszta jakie Dajan Taxi gwarantuje, proszono o kontakt z biurem dnia następnego gdyż podobno biuro ustala koszta i jakie samochody podesle, niestety biuro dnia następnego nieczynne, kolejnego również,olali nas, wiec skorzystaliśmy z innej firmy wszystko załatwiono od ręki. Dziękuję za takie uslugi
4
Rafał 2016-06-06 13:23:05
Korzystam z aplikacji zawsze czekam z 20 min ale widząc dzięki aplikacji liczbę ich samochodów już się nie dziwię
4
mona 2016-06-06 13:25:31
Potwierdzam wszędzie do pracy tylko nie tam . Centrala traktowana jak ..... Pracowałam 2 miesiące
3
Karolina 2016-06-30 11:52:18
Odradzam, dlugo się czeka,a kierowcy 60+, panowie chyba czas zająć się czym innym, no co drugi stwarza zagrożenie na drodze.a z higiena sa na bakier.
5
Trooper 2016-08-30 14:38:26
Chamscy kierowcy, nie reagują na zwracanie uwagi, wożą się po mieście jakby należało do nich. Zdecydowanie odradzam.
3
Jm 2016-10-17 23:01:24
Nie wiem skąd masz taką opinię, bo to jakieś bzdury są i na pewno nie można świadomie powiedzieć, że jest to prawda, kierownicy są właśnie w porządku a większość z nich jest naprawdę do dogadania prywatnie
1
Rafał 2016-11-03 12:32:51
Owszem centrala pracuje, ale aut mają jak na lekarstwo, aplikacja nie dopracowana, poza tym te ich 20 aut na mapie aplikacji wyjaśnia wszystko
3
Starsza para 2016-11-27 01:52:38
Dzisiaj skorzystalam z usług firmly Dajan I nigdy więcej.W samochodzie niemiły zapach( wystarczy zakupić zapach za 10 zł) kierowca przy dodatniej temperaturze na dworze w kurtce zimowej i o zgrozo w czapce na głowie,ciekawe co bedzie miał na głowie jak bedzie minus 10 na dworze.Rzeczywiscie jak w poprzednich postach pan ok 60 narzekający na klientów,ale chyba ten pan zapomniał ze Klient wybiera ,że trzeba troszkę dać od siebie żeby -chociaż pachniało w aucie,Czasy się zmieniły i przy takiej konkurencji czas otworzyć oczy, bo niedługo nie będzie kogo wozić .i na kogo narzekać.
Zostaw swoją opinię o Dajan Taxi - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dajan Taxi