logo Jaga Temp sp. z o.o.

Jaga Temp sp. z o.o.

Błonie

Opinie o Jaga Temp sp. z o.o.

Iza 2015-03-05 17:33
jak dla mnie super. MNie firma przejęła już po prawie 4 miesiącach, więc dla mnie agencja ok.
1
pioteks 2015-05-13 13:53
witam pracowałem przez ta agencje 3 miesiące może zacznę od plusów wypłata na czas nawet wcześniej nie 10 każdego miesiąca i to chyba na tyle. teraz minusy tylko i wyłącznie umowa zlecenie, jeśli ktoś podpisze dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne i będzie miał przepracowane niecały miesiąc a stanie się wypadek w pracy to tylko będzie miał zapłacone za te dni co przepracował podzielone na 30 dni wszystkie uszkodzenia które zrobicie na magazynie będziecie mieli potracone z wypłaty tak ze nikomu nie polecam umowy zlecenia i jeszcze przez agencje bo to wszystko pchanie kasy komuś w kieszenień
bruno 2015-06-18 08:19
Pracowałem dla nich 6 miesięcy, teraz mam już umowę przez firmę. Od początku mówili, że jak się sprawdzę to tak będzie, więc jak dla mnie ok. Oczywiście teraz mam większą kasę, ale inaczej niż przez agencję nie zatrudniają na początku.
Wszystko na czas, kasa, umowa dla mnie ok.
1
studentka 2015-08-13 15:09
Już 2 razy pracowałam z nimi przez wakacje, żadnej ściemy, wszystko co mówią było prawdziwe. Za rok też zamierzam z nimi przepracować lipiec i sierpień.
Stawka jak dla studentki ok, 10 złoty na rękę a praca przy pakowaniu książek niezbyt męcząca :-)
1
Alien 2015-09-03 19:21
Ja pracuję w Jaga Temp i mam umowę o pracę tymczasową, a za nadgodziny mam odpowiednio do tego płatne. Urlop 2 dni za przepracowany miesiąc. Bardzo dobra agencja.
1
Alien 2015-09-03 19:25
Aktualnie dają mi 16zł brutto + dodatek nocny (20% od minimalnego wynagrodzenia) przy pracy na magazynie. Jest to magazyn, w którym praca jest tylko na noce, ale za takie stawki jak najbardziej mi pasuje. Poza tym umowa o pracę, urlop 2 dni/mc i odpowiednio płatne nadgodziny. Kontakt z agencją nie pozostawia nic do zarzucenia, a pieniążki są zawsze na czas.
1
NIE POLECAM 2015-10-06 12:39
PRACA NA CZARNO!!!!!! OD PONAD TYGODNIA CHARUJE JAK WOL NA NICH A NAWET NIE DOSTALAM UMOWY!!!
pkus 2015-10-06 16:12
To rzeczywiście straszne pracować przez agencje A KTO WAM LUDZIE KARZE!!! znaleźć pracę to pikuś,ja pracuję bez agencji i nikogo nie dorabiam:-)
P.S. Pracowałem w JAGA bo chciałem i wszystko było na czas, a umowa przyjeżdżała na zakład co tydzień...
1
odos 2015-10-29 13:54
Ja pracuję u nich już pół roku, od listopada przechodzę pod firmę, z tego co się orientuję to mogę mieć nawet gorzej, bo jaga płaci nadgodziny co miesiąc a firma co 3:-)
wszystko na czas, wypłata, umowa, pasek z informacją ile godzin pracowałem, jak coś się nie zgadza wszystko tłumaczą.
Firma w porządku.
Ulllla 2016-02-10 15:34
agencja jest w porządku. Jeśli chodzi o wypłatę jest regularnie do 10-go. Ja dostałam umowę o pracę na 5 miesięcy-też ok. Co miesiąc są paski, żeby było wiadomo za co jest wypłata. Jeśli coś się nie zgadza- wszystko wyjaśnią. Pracowałam w kilku agencjach i tą w porównaniu do innych oceniam bardzo dobrze. Mam tylko problem z kontaktem... Często nie odbierają..;/
1
xyz 2016-06-04 11:21
Czy ktoś pracował na stanowisku pracownik produkcji w Błoniach ?
Sylvia 2016-08-08 11:58
Chciałabym napisać coś fajnego bo słyszę same dobre rzeczy o tej agencji ale niestety jeszcze nie znaleźli mi pracy
air 2016-09-08 11:44
Agencja Jaga Temp to jakieś kpiny..Wszystko ok gdyby nie to ze przetrzymują pieniądze. Miały wcześniej przelewy robić obiecane było a pieniądze nadal nie ma. To co one tam robią siedzą i piją przez cały czas kawusie za robotę by się wzięły
jaga 2016-09-08 13:38
Wynagrodzenie jest zawsze wypłacane w terminie, nie rozumiem dlaczego 8 ma Pan/Pani jakieś zastrzeżenia?
igor 2016-09-09 17:31
A u mnie wynagrodzenie 7 już było, a jak miałem krótkie zlecenie przy tabletach to dostałem kasę następnego dnia po zakończeniu:-)
1
Radek 2016-10-05 00:13
Cześć, ja z własnego doświadczenia mogę polecić pracę przez agencje pracy tymczasowej. Zatrudniany byłem przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i gorąco polecam. Wszystkie sprawy papierkowe były uporządkowane ;)
Kamil 2016-10-12 16:40
najgorsza agencja jaką spotkałem.
oprócz kontaktu to nic nie jest na + oczywiście jeśli się samemu dzwoni.
zostałem olany 4 razy. maja kompletnie w d**ie ludzi.
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
1
zombi 2016-10-19 08:53
A ja uważam że to agencja jak każda inna, pracowałem już w 3. Płacą na czas, umowę przywożą do zakładu a kasa raz mi się nie zgadzała to dopłacili zaraz, nawet nie czekałem do przyszłego miesiąca.
1
zombi 2016-10-19 08:53
A ja uważam że to agencja jak każda inna, pracowałem już w 3. Płacą na czas, umowę przywożą do zakładu a kasa raz mi się nie zgadzała to dopłacili zaraz, nawet nie czekałem do przyszłego miesiąca.
1
oijs\ 2016-10-19 09:02
czy to prawda że u was Operator wózka widłowego na wysokim składzie może zarabiać nawet 19zł/h? chciałabym się upewnić, bo widzę że ogłoszenie o pracę jest wrzucone przez was i zastanawiam się czy na nie odpowiedzieć
tttt 2016-11-03 13:48
ja tez zostałam olana mail nie czytaja
1
Hymm 2016-11-03 18:15
Mieli zadzwonić z odpowiedzią w sprawie pracy,nawet się nie odezwali:/
Will 2016-11-03 19:24
Ja mam inne doświadczenia zadzwonili 10 minut po tym jak wysłałem Cv na drugi dzień rozmowa o za 2 dni po formalnościach praca na magazynie. Ogólnie szybko i wszystko tak jak w ogłoszeniu
2
Kasia 2016-11-04 17:23
Ja tez pracuje w Allegro za ich pośrednictwem i jestem z pracy bardzo zadowolona. Liczę tylko ze dostanę umowę z Allegro od przyszłego roku.
mis 2016-11-05 09:59
Agencja jak każda inna, jak dla mnie nawet lepsza bo po umowę nie muszę jechać do biura tylko nam do Nagla przywożą, kasa zawsze mi się zgadza i jeszcze nadgodziny dostaję jak nie odbiorę wolnego, z tym to nawet lepiej niż przez firmę, więc siedzę cicho i nie spieszy mi się do zmiany pracodawcy:-)
3
annnn 2016-12-08 16:08
Zamierzam zacząć prace na magazynie allegro koło Blonii. Czy w świeta się równiez tam pracuje ? i czy to jest praca na weekendy ?
xyz 2017-01-10 17:36
Agencja jedyne co robi to zbiera cv, i niby mają oddzwonić na drugi dzień, ale cisza. Dodają ogłoszenia że potrzebują pracowników, po czym okazuję się,że to nie prawda ;) Nie polecam
Zadowolony 2017-01-16 11:17
Fajna agencja , maja często bardzo dobre oferty , super
1
mario 2017-01-18 12:21
witam kto wie jak ściągnąć pit z tej powalonei firmy bo mi wysłali milem a takiej strony niema
jagatemp 2017-01-18 13:22
Poproszę o kontakt telefoniczny ( usunięte przez administratora )wytłumaczymy JAGA Temp
Zly 2017-01-25 08:55
Czy jaga temp stosuje się do nowej ustawy ? Minimalna płaca netto na umowę zlecenie to teraz 11 złoty a nadal żadnego info!!!!!!
Jaga Temp 2017-01-25 16:06
Witamy,
W związku z nowelizacją ustawy z 10 października 2002 r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę z 1 stycznia 2017 r. wprowadzona została minimalna stawka godzinowa - 13 zł brutto - dla osób pracujących na podstawie umowy zlecenia.

Odpowiadając na Pana/Pani pytanie - APT Jaga Temp stosuje się do tych zasad.
Zły 2017-01-26 12:10
Jakoś nikt jeszcze nie dostał nowej umowy z tą stawka.
Pracownik 2017-02-06 09:41
Człowieku każdy dostaje swoja umowę i nie ma obowiązku pokazywania jej nikomu. Widocznie jesteś kiepskim pracownikiem i w dobrej firmie nie utrzymasz się. Radze zająć się uczciwa pracą a twoja stawka może być wyższa.
Jaga 2017-02-10 16:59
To że są ładne to mało ważne!! Zdecydowanie mogę powiedzieć, że brak jakiegokolwiek doświadczenia! Panie, które jakimś cudem się znalazły w tej firmie i nie umieją przeprowadzić rozmowy kwalifikacyjnej tylko czytają wszystko z materiałów, które sobie wcześniej przygotują!! Nawet na maila nie umieją profesjonalnie odpisać!!

Dla mnie zdecydowanie odradzam !
Jaga 2017-02-10 16:59
To że są ładne to mało ważne!! Zdecydowanie mogę powiedzieć, że brak jakiegokolwiek doświadczenia! Panie, które jakimś cudem się znalazły w tej firmie i nie umieją przeprowadzić rozmowy kwalifikacyjnej tylko czytają wszystko z materiałów, które sobie wcześniej przygotują!! Nawet na maila nie umieją profesjonalnie odpisać!!

Dla mnie zdecydowanie odradzam !
jar 2017-02-13 12:49
uuu chyba zabolało że nie przeszedłeś/przeszłaś rekrutacji...
Ja polecam, przeszedłem już na umowę przez firmę i nigdy nie miałem kłopotów z tą agencją.
1
Kolega 2017-02-15 22:48
Jaga jest firmą godną polecenia. Zawsze można wybrać sobie pracę.
3
Paulina 2017-02-28 12:09
Korzystaliście już z usług tej Agencji? Jaką pracę udało Wam się podjąć za pomocą Jaga Temp sp. z o.o.?
Ania 2017-04-14 18:04
Kasia daj więcej informacji na temat pracy w magazynie allegro bo też się tam wybieram przez agencję Jaga Temp. Mój mail: stacjabaron24@onet.pl
Ania 2017-04-14 18:05
Kasia daj więcej informacji na temat pracy w magazynie allegro bo też się tam wybieram przez agencję Jaga Temp. Mój mail: stacjabaron24@onet.pl
Marian 2017-04-20 23:01
Jaga Temp sp. z o.o.jest moim miejscem pracy z którego generalnie jestem zadowolona. Po lekturze wpisów też odbieram takie wrażenie , że ludzie są zadowoleni z pracy w firmie. Mają perspektywy rozwoju przed sobą
Nick 2017-05-10 10:20
kompletny brak profesjonalizmu, byłem 2razy ze swoim CV nawet nie raczyli oddzwonic,
Dziewczynki z HR myslą ze pojadły rozumy ale brak im kindersztuby, coz ten kto ich zatrudnia wiele traci opinia idzie w swiat
Pracownik 2017-05-10 12:44
@Nick Myślę, że nie wiesz jak przebiega proces zaproszenia na rozmowę i silisz sie na złośliwości. Jeśli firmie odpowiada oferta kandydata wówczas dzwonią do niego i zapraszają na rozmowę a jeśli nie dzwonią to nie zapraszają. Tak jest w większości firm.
Paulina 2017-05-15 08:37
@Marian to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Co więcej możesz powiedzieć o pozytywnych aspektach pracy w tym miejscu? Z czego jesteś szczególnie zadowolony? Czekamy na Twoją opinię.
Kaśka 2017-05-22 18:49
Cześć Aniu. Przed chwilą napisałam Tobie emeila. Daj znać czy pracujesz i jak tam jest. Dziękuje.
Kaśka 2017-05-22 19:17
Cześć Kasia. Daj znać jak się pracuje itd. Dziękuję mój emeil katarzyna15@poczta.onet.eu
Zadowolona 2017-05-23 22:56
Jaga Temp jako agencja pracy tymczasowej fajnie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ma bardzo dużo ofert pracy a to świadczy o dobrej pracy. Jestem w firmie już długo i wiem co piszę.
Kaśka 2017-05-24 20:20
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Paulina 2017-05-25 09:28
A aktualne oferty pracy Jaga Temp sp. z o.o. możecie znaleźć na stronie internetowej Agencji: http://jagatemp.pl/aktualne-oferty-pracy/
Jak oceniacie współpracę z Jaga Temp sp. z o.o.? Jesteście zadowoleni?
Zostaw swoją opinię o Jaga Temp sp. z o.o. - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaga Temp sp. z o.o.