logo Jaga Temp sp. z o.o.

Jaga Temp sp. z o.o.

Błonie

Opinie o Jaga Temp sp. z o.o.

Ulllla 2016-02-10 15:34
agencja jest w porządku. Jeśli chodzi o wypłatę jest regularnie do 10-go. Ja dostałam umowę o pracę na 5 miesięcy-też ok. Co miesiąc są paski, żeby było wiadomo za co jest wypłata. Jeśli coś się nie zgadza- wszystko wyjaśnią. Pracowałam w kilku agencjach i tą w porównaniu do innych oceniam bardzo dobrze. Mam tylko problem z kontaktem... Często nie odbierają..;/
1
xyz 2016-06-04 11:21
Czy ktoś pracował na stanowisku pracownik produkcji w Błoniach ?
Sylvia 2016-08-08 11:58
Chciałabym napisać coś fajnego bo słyszę same dobre rzeczy o tej agencji ale niestety jeszcze nie znaleźli mi pracy
air 2016-09-08 11:44
Agencja Jaga Temp to jakieś kpiny..Wszystko ok gdyby nie to ze przetrzymują pieniądze. Miały wcześniej przelewy robić obiecane było a pieniądze nadal nie ma. To co one tam robią siedzą i piją przez cały czas kawusie za robotę by się wzięły
jaga 2016-09-08 13:38
Wynagrodzenie jest zawsze wypłacane w terminie, nie rozumiem dlaczego 8 ma Pan/Pani jakieś zastrzeżenia?
igor 2016-09-09 17:31
A u mnie wynagrodzenie 7 już było, a jak miałem krótkie zlecenie przy tabletach to dostałem kasę następnego dnia po zakończeniu:-)
1
Radek 2016-10-05 00:13
Cześć, ja z własnego doświadczenia mogę polecić pracę przez agencje pracy tymczasowej. Zatrudniany byłem przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i gorąco polecam. Wszystkie sprawy papierkowe były uporządkowane ;)
Kamil 2016-10-12 16:40
najgorsza agencja jaką spotkałem.
oprócz kontaktu to nic nie jest na + oczywiście jeśli się samemu dzwoni.
zostałem olany 4 razy. maja kompletnie w d**ie ludzi.
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
1
zombi 2016-10-19 08:53
A ja uważam że to agencja jak każda inna, pracowałem już w 3. Płacą na czas, umowę przywożą do zakładu a kasa raz mi się nie zgadzała to dopłacili zaraz, nawet nie czekałem do przyszłego miesiąca.
1
zombi 2016-10-19 08:53
A ja uważam że to agencja jak każda inna, pracowałem już w 3. Płacą na czas, umowę przywożą do zakładu a kasa raz mi się nie zgadzała to dopłacili zaraz, nawet nie czekałem do przyszłego miesiąca.
1
oijs\ 2016-10-19 09:02
czy to prawda że u was Operator wózka widłowego na wysokim składzie może zarabiać nawet 19zł/h? chciałabym się upewnić, bo widzę że ogłoszenie o pracę jest wrzucone przez was i zastanawiam się czy na nie odpowiedzieć
tttt 2016-11-03 13:48
ja tez zostałam olana mail nie czytaja
1
Hymm 2016-11-03 18:15
Mieli zadzwonić z odpowiedzią w sprawie pracy,nawet się nie odezwali:/
Will 2016-11-03 19:24
Ja mam inne doświadczenia zadzwonili 10 minut po tym jak wysłałem Cv na drugi dzień rozmowa o za 2 dni po formalnościach praca na magazynie. Ogólnie szybko i wszystko tak jak w ogłoszeniu
2
Kasia 2016-11-04 17:23
Ja tez pracuje w Allegro za ich pośrednictwem i jestem z pracy bardzo zadowolona. Liczę tylko ze dostanę umowę z Allegro od przyszłego roku.
mis 2016-11-05 09:59
Agencja jak każda inna, jak dla mnie nawet lepsza bo po umowę nie muszę jechać do biura tylko nam do Nagla przywożą, kasa zawsze mi się zgadza i jeszcze nadgodziny dostaję jak nie odbiorę wolnego, z tym to nawet lepiej niż przez firmę, więc siedzę cicho i nie spieszy mi się do zmiany pracodawcy:-)
3
annnn 2016-12-08 16:08
Zamierzam zacząć prace na magazynie allegro koło Blonii. Czy w świeta się równiez tam pracuje ? i czy to jest praca na weekendy ?
xyz 2017-01-10 17:36
Agencja jedyne co robi to zbiera cv, i niby mają oddzwonić na drugi dzień, ale cisza. Dodają ogłoszenia że potrzebują pracowników, po czym okazuję się,że to nie prawda ;) Nie polecam
Zadowolony 2017-01-16 11:17
Fajna agencja , maja często bardzo dobre oferty , super
1
mario 2017-01-18 12:21
witam kto wie jak ściągnąć pit z tej powalonei firmy bo mi wysłali milem a takiej strony niema
jagatemp 2017-01-18 13:22
Poproszę o kontakt telefoniczny ( usunięte przez administratora )wytłumaczymy JAGA Temp
Zly 2017-01-25 08:55
Czy jaga temp stosuje się do nowej ustawy ? Minimalna płaca netto na umowę zlecenie to teraz 11 złoty a nadal żadnego info!!!!!!
Jaga Temp 2017-01-25 16:06
Witamy,
W związku z nowelizacją ustawy z 10 października 2002 r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę z 1 stycznia 2017 r. wprowadzona została minimalna stawka godzinowa - 13 zł brutto - dla osób pracujących na podstawie umowy zlecenia.

Odpowiadając na Pana/Pani pytanie - APT Jaga Temp stosuje się do tych zasad.
Zły 2017-01-26 12:10
Jakoś nikt jeszcze nie dostał nowej umowy z tą stawka.
Pracownik 2017-02-06 09:41
Człowieku każdy dostaje swoja umowę i nie ma obowiązku pokazywania jej nikomu. Widocznie jesteś kiepskim pracownikiem i w dobrej firmie nie utrzymasz się. Radze zająć się uczciwa pracą a twoja stawka może być wyższa.
Jaga 2017-02-10 16:59
To że są ładne to mało ważne!! Zdecydowanie mogę powiedzieć, że brak jakiegokolwiek doświadczenia! Panie, które jakimś cudem się znalazły w tej firmie i nie umieją przeprowadzić rozmowy kwalifikacyjnej tylko czytają wszystko z materiałów, które sobie wcześniej przygotują!! Nawet na maila nie umieją profesjonalnie odpisać!!

Dla mnie zdecydowanie odradzam !
Jaga 2017-02-10 16:59
To że są ładne to mało ważne!! Zdecydowanie mogę powiedzieć, że brak jakiegokolwiek doświadczenia! Panie, które jakimś cudem się znalazły w tej firmie i nie umieją przeprowadzić rozmowy kwalifikacyjnej tylko czytają wszystko z materiałów, które sobie wcześniej przygotują!! Nawet na maila nie umieją profesjonalnie odpisać!!

Dla mnie zdecydowanie odradzam !
jar 2017-02-13 12:49
uuu chyba zabolało że nie przeszedłeś/przeszłaś rekrutacji...
Ja polecam, przeszedłem już na umowę przez firmę i nigdy nie miałem kłopotów z tą agencją.
1
Kolega 2017-02-15 22:48
Jaga jest firmą godną polecenia. Zawsze można wybrać sobie pracę.
4
Paulina 2017-02-28 12:09
Korzystaliście już z usług tej Agencji? Jaką pracę udało Wam się podjąć za pomocą Jaga Temp sp. z o.o.?
Ania 2017-04-14 18:04
Kasia daj więcej informacji na temat pracy w magazynie allegro bo też się tam wybieram przez agencję Jaga Temp. Mój mail: stacjabaron24@onet.pl
Ania 2017-04-14 18:05
Kasia daj więcej informacji na temat pracy w magazynie allegro bo też się tam wybieram przez agencję Jaga Temp. Mój mail: stacjabaron24@onet.pl
Marian 2017-04-20 23:01
Jaga Temp sp. z o.o.jest moim miejscem pracy z którego generalnie jestem zadowolona. Po lekturze wpisów też odbieram takie wrażenie , że ludzie są zadowoleni z pracy w firmie. Mają perspektywy rozwoju przed sobą
Nick 2017-05-10 10:20
kompletny brak profesjonalizmu, byłem 2razy ze swoim CV nawet nie raczyli oddzwonic,
Dziewczynki z HR myslą ze pojadły rozumy ale brak im kindersztuby, coz ten kto ich zatrudnia wiele traci opinia idzie w swiat
Pracownik 2017-05-10 12:44
@Nick Myślę, że nie wiesz jak przebiega proces zaproszenia na rozmowę i silisz sie na złośliwości. Jeśli firmie odpowiada oferta kandydata wówczas dzwonią do niego i zapraszają na rozmowę a jeśli nie dzwonią to nie zapraszają. Tak jest w większości firm.
Paulina 2017-05-15 08:37
@Marian to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Co więcej możesz powiedzieć o pozytywnych aspektach pracy w tym miejscu? Z czego jesteś szczególnie zadowolony? Czekamy na Twoją opinię.
Kaśka 2017-05-22 18:49
Cześć Aniu. Przed chwilą napisałam Tobie emeila. Daj znać czy pracujesz i jak tam jest. Dziękuje.
Kaśka 2017-05-22 19:17
Cześć Kasia. Daj znać jak się pracuje itd. Dziękuję mój emeil katarzyna15@poczta.onet.eu
Zadowolona 2017-05-23 22:56
Jaga Temp jako agencja pracy tymczasowej fajnie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ma bardzo dużo ofert pracy a to świadczy o dobrej pracy. Jestem w firmie już długo i wiem co piszę.
Kaśka 2017-05-24 20:20
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Paulina 2017-05-25 09:28
A aktualne oferty pracy Jaga Temp sp. z o.o. możecie znaleźć na stronie internetowej Agencji: http://jagatemp.pl/aktualne-oferty-pracy/
Jak oceniacie współpracę z Jaga Temp sp. z o.o.? Jesteście zadowoleni?
Zadowolony 2017-06-20 22:26
Jaka jest przyczyna tak długiej listy ofert pracy? Czyżby jakiś nowy obiekt? Czy firma rozwija skrzydła i dlatego potrzebuje tylu ludzi? Może ktoś napisze?
Juśka 2017-07-12 15:55
Czy poda mi ktoś do nich numer?
Jaga Temp 2017-07-13 11:21
Dzień dobry,

Zapraszamy do kontaktu pod nr 22 722 45 96.

Pozdrawiamy,
Zespół Jaga Temp
Maleńki 2017-07-13 15:34
Fajna agencja i dobrze że mają sporo ofert, to będzie dobry czas.
2
Stały pracownik 2017-07-31 15:03
Długo juz z nimi wspolpracuję i coraz ich więcej więc chyba dobrze o nich swiadczy
Karol 2017-08-03 09:24
Jakie wymagania stawiają dla lidera grupy? Może ktoś wie?
Paulina 2017-09-04 13:37
Zapraszam do obejrzenia wywiadu z członkiem zarządu Jaga Temp sp. z o.o.http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,599074,wywiad-agnieszka-sencio @Stały pracownik możesz powiedzieć coś o swoich doświadczeniach związanych z pracą w firmie Jaga Temp sp. z o.o.? @Juśka numer telefonu znajdziesz na stronie internetowej firmy http://www.jagatemp.pl/
ewik 2017-09-19 22:24
pracowałam przez tą agencję i nie mam żadnych zastrzeżeń. Pieniądze są na czas a czasem wcześniej. I tak jak pisą poprzednicy czasem są już 6 lub 7 dnia . Chyba się Panu/Pani nudzi i lubi siać kłamstwa. bardzo dobra agencja.
Paulina 2017-09-22 00:16
@ewik to dobrze, że jesteś zadowolona z pracy przez agencję Jaga Temp sp. z o.o. Czy powiesz jak długo pracowałaś? Na jakie warunki pracy można liczyć? Takie informacje są istotne dla osób, które zamierzają aplikować.
Zostaw swoją opinię o Jaga Temp sp. z o.o. - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaga Temp sp. z o.o.