brak logo

Stark-Pol

Gdańsk

Opinie o Stark-Pol

anonim 2009-07-03 18:35:42
Firma nieuczciwa pod wieloma wzgledami (usunięte przez moderatora) i pracowników.Nie polecam!!!!! Również jeśli chodzi o rozliczenia itp.
niezadowolony 2009-09-27 14:37:15
(usunięte przez moderatora) . Generalnie nie polecam. Moim zdaniem firma przed upadkiem ze względu na złe zarządzanie i nierzetelność wobec pracowników.
zadowolony 2010-04-06 23:59:05
a ja jestem zadowlony, a jak sie komus nie chcialo robic to takie sa pozniej efekty
zadowolony2 2010-04-07 00:01:46
zgadza sie, to wina komunistycznego podejscia czy sie robi czy sie lezy to i tak sie nalezy, i to przez takich (usunięte przez moderatora) firma mila problemy finansowe. wpierw robia sobie w 8 godzinnym czasie pracy 3-4 godzinne przerwy, a potem zdziwieni ze na siebie nie zarobili. obudzcie sie!!!
zadowolony3 2010-04-13 12:52:12
Tak macie rację ale ktoś na to pozwalał,te piwkowanie ,długie przerwy- gdzie był kierownik i właściciele firmy???To tak chyba nie do końca wina pracowników.
Trochę prawdy 2010-06-09 20:14:28
Ta firemka bez pomocy firmy Elektrobud..... i jednego skorumpowanego dyrektorka dawno już by nie istniała.Ale jeżeli żona tego dyrektorka pracuje w firmie stark-pol lub i chyba napewno Elpis (ci sami właściciele) i pełni funkcje dyrektora handlowego w Stark-pol to wiadomo że inni oferenci Elektobud...nie mają szans w wyścigu szczurów.Szkoda że tacy ludzie psują wizerunek dobrej rynkowej firmy dbając tylko o swój biznes.Sam oddział gdański jest przez tego pana zle odbierany.
były pracownik 2011-05-16 16:42:49
Firma nie uczciwa, machlojki, umowa zlecenie na cale zycie - masakra a na umowie ok 470zł. nie wyplaca na czas pieniedzy, przyjmuje na jedna budowe, jak skoncza to papa i bez kasy ! brak narzedzi, mozliwosci rozwijania sie ! wieczny brak materialow,odziezy ochronnej !, ludzie bez uprawnien skakaja po wszystkim, wozki itp ! nie polecam firmy bo obiecuje zlote gory, a nic nie dają !!!. Zarzadzanie jest do kitu ! (usunięte przez moderatora) wykorzysta wszystko co sie da by tylko ukrasc godziny pracy i wypłacić jak najmniej katujac ludzi do 15godzinnej pracy nawet w niedziele.! wyjazdy w delegacje - brak diet, a jak sa to z wlasnej kieszeni!
bardzo niezadowolony 2012-01-23 20:32:28
...a czy pod nickiem "zadowolony" nie kryje się czasem sam właściciel?? bo BARDZO szczerze wątpię żeby ktoś mógł być zadowolony ze współpracy z takim człowiekiem.. z wyjątkiem jego samego..
Szczerze ODRADZAM wchodzenia w jakąkolwiek współpracę.. i potwierdzam DOKŁADNIE WSZYSTKIE opinie niezadowolonych..
Życzę aby już nigdy nie musieli współpracować z ludźmi takiego pokroju..(no chyba że ktoś chce wiecznie prosić o zaległe należności...)
Zainteresowany 2012-09-25 13:00:28
A czy ktoś wie, gdzie teraz ta firma ma swoją siedzibę? Bo na pewno nie na ul. Starowiejskiej.
antystarkpol 2014-04-19 22:09:58
Pracowalem w tej firmie krzak.(usunięte przez administratora).Niepolecam kant na kancie .
jan 2014-05-31 16:57:22
Stark-pol na swojej stronie ma napisane, że szukaja do pracy Specjalistów ds. Przygotowania Produkcji/ Młodszy Specjalista ds. Przygotowania Produkcji. mile widziani studenci.
ogłoszenie 2014-12-30 19:16:21
to ogłoszenie na stronie internetowej stark polu na stanowiska Specjalistów ds. Przygotowania Produkcji/ Młodszy Specjalista ds. Przygotowania Produkcji to chyba wisi caly czas i jakoś dla mnie to dziwne. jak tam jest z rotacją zatrudnionych bo nie wiem jaki możę być powód tego że te same ogłoszenia są ?
devon 2015-02-28 19:34:51
STARK-POL Sp. z o.o. działa na rynku od roku 2001, początkowo jako firma projektowo - konsultingowa; dziś również wykonawcza. W swojej obecnej ofercie dla nowych kandydatów posiadają oferty pracy dla specjalistów ds przygotowania produkcji czy też telemonterów i elektromonterów. Tyle od nich. A czy Wy sami ich polecacie?
studenciak 2015-03-25 01:05:34
Witajcie, jestem jeszcze co prawda sutdentem ale interesuje mnie praca w takiej firmie jak stark pol - czy firma w swojej tracydji ma ogłasanie stażów dla studentów? pytam ponieważ muszę i tak dobyć jakąs praktykę a wiadomo, że warto by było połączyć to z możliwością jakiegoś zatrudnienia i zarobienia paru gorszy.
kurdupelstrzelec 2015-06-09 01:17:13
Nie polecam pracy w tej firmie .Kaza pracowac po godzinach za , ktore niema wynagrodzenia.Jak nie zostaniesz po godzinach to Cie strasza zwolnieniem z pracy.
Wiek 2016-05-14 19:02:42
Mam wrazenie, że damy sobie wszyscy radę tutaj, zwłaszcza że idą podwyżki, a to jest bardzo dobry znak
Zostaw swoją opinię o Stark-Pol - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stark-Pol