brak logo

Blach-Stal

Bochnia

Opinie o Blach-Stal

xx 2010-09-10 13:22:55
mam blachodachówkę king po 2 latach zaczeła mi rdzewiec
3
xx 2010-09-10 13:31:08
mam blachodachówkę firmy blach-stal profil king po 2 latach od założenia blacha koroduje. Czy ktoś ma problem z tą blachą.
anonim 2011-03-28 14:55:46
a ja ma od 10 lat i nic sie z nią nie dzieje
lol 2012-05-10 18:54:32
reklamacje wszędzie sie zdarzają ale blach stal to firma solidna i uczciwa. Kilka lat temu kupiłam tam blachę z Kruppa i wygląda tak samo jak w dniu zakupu.
kudlaty 2014-04-26 12:58:26
Kupiłem dachówkę Creatona Titania.

Porażka po pół rok po zamontowaniu zauważyłem ubytki na powłoce, pomimo pisma reklamacyjnego zero reakcji, (usunięte przez administratora)
6
pracownik 2014-12-12 20:20:32
śmieszna blacha, śmieszne kierownictwo, śmieszni pracownicy, pracujący za śmieszne pieniądze. tyle w temacie.
4
Ala ma kota 2014-12-17 19:00:36
nie no trza to odkręcić, ja tam chyba idę do blachstalu bo tam pododobno wszyscy się naśmiewają z każdego i jest śmiesznie.. ale chyba nie znajdzie się miejsce dla takiego robola jak ja.
2
Krejzi 2014-12-18 15:33:20
ja się chyba zwalniam bo nie widzę żadnych perspektyw do dalszej współpracy...
3
Darek 2014-12-20 13:10:15
w blach stalu nie wiele można zarobić bo według kierownika najbardziej liczy się staż pracy a nie doświatczenie. a rekrutacji to chyba nie będzie do wiosny bo to sezonowa praca.
;) 2014-12-24 12:21:09
Wesołych Świat i pjanego sylwestra ;)
Piotr 2014-12-28 16:01:08
a jaka umowe daja tutaj w tej firmie? czy mozna liczyc na pomoc pracodawcy a takze wspolpracowników? czy bez doswiadczenia mozna sie dostac? szkolenia wchodza w gre? jaka jest szansa rozwoju zawodowego?
Jagoda 2014-12-30 17:09:24
No i tak po trochu się rozsypujemy:/ pewnie nie wytrzymała presji swych konfabulacji:/, ale my dalej trzymamy się mocno razem ;)
1
Kris 2015-02-05 17:29:01
BlachStal to bardzo dobra firma myśli przyszłościowo i kreatywnie. Ludzie piszą tu kłamstwa to napewno byli pracownicy zwolnieni co nic nie robili a chcieliby zarabiać nie wiadomo jakie pieniądze. Zwolnienie ich było najlepszą decyzją. Blacha i dachówka jest bardzo wysokiej jakości piszą bzdury że rdzewieje po miesiącu haha. Blachstal to wiarygodna firma z tradycja bo na rynku jest juz od 1994 roku :)
pracownik 2015-02-06 23:52:52
przeczytałem te wypociny wszystkich z niezłym ubawem i powiem tak że jak w każdej firmie są problemy większe lub ,mniejsze a narzekają śmierdzące lenie które pójdą do następnej pracy i też im będzie źle . Rynek jest jaki jest klient płaci to na co go stać a wybór w firmie jest od kiepskiego po dobry , więc rzygać mi się chce jak ktoś pisze że kupił blachę i mu rdzewieje , widziały gały co brały a jak brały cena była najistotniejsza . Rada dla nowych pracowników ? na pewno zaangażowanie i chęć nauki są takie osoby które nic nie wiedziały a teraz jest ok.
zwolniony 2015-02-11 20:09:39
Widzę ,że sam najjaśniejszy , boskie słońce Blach Stalu troluje.
2
Pracownik 2 2015-02-16 10:00:59
Według mnie w Blach Stalu pracuje się dobrze, atmosfera jest w porządku. Na temat prezesa i dyrektorów nie mogę powiedzieć złego słowa. Wynagrodzenie jest zawsze na czas w takiej kwocie w jakiej powinno być.
1
firma 2015-03-13 11:52:07
tam straszy... :/
3
kierowca 2015-03-30 09:50:21
potrzebują kierowców, jakieś opinie na ten temat??? jak się mają kierowcy w tej firmie??
6
pelikan 2015-06-03 23:57:10
nie mam słów...........
anonim 2015-07-06 13:20:11
e krzysiu jasne blach stal to i może firma z tradycjami ale twoja osoba to już na pewno kwintesencja na stanowisku jakie zajmujesz-dno!!!
kris 2015-07-10 16:12:02
kondony kasują komentarze :/
zizitop 2015-07-18 10:41:16
Zeby pracowac w tym kolchozie, to trzeba nie miec rozumu za grosz, a tym bardziej cokolwiek tam kupowac!!!
3
accc 2015-07-18 13:26:38
jakie sa zarobki dla początkowego pracownika produkcji ?
5
pelikan 2015-07-23 23:51:03
czemu nie ma wszystkich opinii?
zizitop 2015-08-11 11:11:47
Po zmianie zewnetrznego poszycia fajna stodola powstala :-) , tylko baranow na popasie nie widac . Pewnie na redyk wyjechaly.
Mariola 2015-08-28 15:50:56
teraz to zakład wygląda jak burdel nie powinni zmieniać poszycia powinni się leczyć...
Baron 2015-08-31 16:28:10
co Ty nie zarobisz tam 2 tysięcy maxymalnie 1600zł, będą oferty napewno bo każdy się stamtąd zwalnia:) pozdr.
1
xxx 2015-11-25 18:26:24
pewnie nie wytrzymał presji swych konfabulacji
zizitop 2015-12-04 20:43:45
Hahaha blachstal i dobre pieniadze :-) . Chyba dla wlascicieli. Chinski skafander i lizoka dlo dzieckow na swieta dostaniesz:-)
pracownik 2015-12-26 09:27:58
nie było żadnych paczek nawet wigilii nie było:/ a mówią że mają tyle kasy...
waq 2016-01-14 17:42:43
Mam bardzo złe doświadczenie z Blach Stal w Bochni. Pracownicy to chyba ze zbieranki. Oszuści! Jak płaciłem to wchodzili mi do d..py! Ale jak chciałem reklamować produkt zakupiony u nich to nie było odzewu!

Nie polecam, odradzam
Julek 2016-02-11 20:37:35
Witam,
Odnośnie pensji, podstawa + premia jak w każdej pracy PH( praktycznie jak wszędzie)
Produkcja? CHAOS, Kierownictwo(kierownicy regionalni) robi co może ale osoby pracujące w biurach( z wyjątkami)to ludzie bez kompetencji, jeden dyrektor to gość bez pojęcia na tematy praktyczne i teoretyczne, wiedza merytoryczna na najniższym poziomie, ciągłe zmiany próby szukania dziury w całym, gość który nie potrafi przyznać się do błędu.
Co do jakości, jak wszędzie zdarzają się problemy logistyczne, uszkodzenia, to normalne w każdej firmie, nie da się materiału teleportować. Słusznie ktoś zauważył,że ludzie chcą najtańszą blachę, później marudzą... to jest standard.
Co do blach, szeroka gama do wyboru, krupp, hps jakościowo dobre blachy i dobry alucynk w Blach Stalu. Reszta na poziomie jak u każdego moim zdaniem.
Ceny tylko zadziwiająco szokujące na materiały takie jak u konkurencji, maty marcegalia czy arcelor lub połyski to jakaś pomyłka i szok.
Niech w końcu zrozumieją biurowi, że bez PH i detalu nie ma ICH!!!!

Czy polecam pracę w BS? Jeżeli ktoś ma nerwy ze "stali" to może próbować, jest ciężko, raz lepiej raz gorzej. Ludzie o słabych nerwach nawet niech nie próbują.

Co do kierowców i pracy na tym stanowisku: jeżeli chcesz się nadźwigać jak osioł, wszystko jest ręcznie(poza dachówką) i najeździć jak "głupi" to praca właśnie dla Ciebie, większość kierowców zmieniła już pacę.

Czy firma jest kreatywna? na pewno nie, przysłowiowe 100 lat za ... wiecie kim.
Czy solidna? Kierowcy, kierownictwo, PH tak, biuro i cała zgraja, nie, absolutnie nie. Dodzwonić się do kogoś to cud, uzyskać informacje to tak jak Cud nad Wisłą;)
2
pracownik przyszły 2016-03-03 21:19:38
co jest nie tak w pracy na magazynie? właśnie do mnie dzwonili i zaoferowali pracę bez chwili zastanowienia kazali przyjść i pracować
4
colo 2016-03-04 18:59:06
Zobaczysz po pierwszym dniu gdy bedziesz mial do zrobienia 10 rzeczy na raz, a i tak cie ktos opierdzieli ze sie nie wyrabiasz. To ze juz chca zebys przyszedl to chyba wszystko tez mowi o firmie ze biora ludzi z lapanki.
1
rotredbull 2016-04-09 13:50:06
Rozwoj kariery zawodowej w blachstal, zapomnieli dodac ze wylacznie dla tych co wchodza w cztery litery pewnym osobom. Dla innych zostaje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za drobne, zreszta wiekszosc tam pracujacych to same wyksztalciuchy po trzech klasach zawodowki.
jozin z bazin 2016-05-06 07:10:15
Kolejka ludzi od bram blachstalu az do ulicy Trudnej- to ludzie zebrzacy o prace w tej znamienitej firmie :-) :-) :-) :-)
bs 2016-05-07 08:04:46
Porażka praca w upadającej firmie ,brawo jozin
1
kbr 2016-05-10 17:54:00
Cały czas szukają kierowców 10 aut stoi i 10 by przyjęli,ale chętnych brak.Ciekawe dlaczego.
1
były kierowca 2016-05-10 18:46:00
Tam baranów i roboli potrzebują,a nie kierowców!
1
były robol - niewolnik 2016-05-13 22:33:45
Omijać bardzo szerokim łukiem ten kołchoz!!!!!!!
1
STOP wyzyskowi 2016-05-17 15:39:12
popieram tylko wyzysk a samochody stoją bez kierowców
4
tylko ludzi żal 2016-05-17 18:14:10
Jak szukacie roboty w blach stalu to oferty na ich stronie są ,tylko się śpieszcie bo wiszą chyba od roku:-*;-);-)
1
kbc 2016-06-10 15:00:34
Nie ma co przesadzać, ja tam pracowałem. W żadnej pracy nie jest idealnie, przynajmniej płacą na czas.
Kbr 2016-06-10 21:25:44
Tylko kasa na czas,a pytanie do przedmowcy .Jak tak git to dlaczego już tam nie pracujesz tylko nie zmylaj? Bo Tomaszek K. jesteś on też. Przez cb radio jeździ po a4 i zachęca do pracy w blachstalu,a ludzi brak.Więc daruj Tomaszku !
1
lotka 2016-08-30 13:29:37
Słyszałem, że firma ma problemy finansowe czy ktoś może słyszał coś o tym? Tak właśnie zastanawiam się czy warto składać tam cv jeżeli maja jakiś problem
Obsrywator 2016-09-28 09:39:54
Pajacu nie nie wiesz co piszesz, chyba ze jestes z rodziny blachstalowskich pajacow. Syf jakich malo w regionie. Popracuj w tym kolchozie to zobaczysz jak jest rozowo. Tam tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja dobrze.
klient 2016-10-12 11:10:04
Czy ktoś wie kto jest wpłaścicielem blachstalu? Macie jakieś namiary lub telefon/ nazwiska? Mam z nimi problemy bo nie chcą uznać reklamacji a niby takie dobre blachy mają.
bum 2016-10-12 11:38:38
Oczywiste jest, że o prawdziwości niektórych komentarzy dowiadywać się bezpośrednio u nich @Jeżyk, a skoro wypłata jest adekwatna do powierzanych zadań to już całkiem dobrze o nich świadczy. Zastanawia mnie jednak jakich benefitów można się spodziewać.
Zostaw swoją opinię o Blach-Stal - Bochnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blach-Stal