Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Blach-Stal

Pracowałeś w firmie Blach-Stal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xx - 2010-09-10 13:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mam blachodachówkę king po 2 latach zaczeła mi rdzewiec
zdjecie uzytkownika
xx - 2010-09-10 13:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam blachodachówkę firmy blach-stal profil king po 2 latach od założenia blacha koroduje. Czy ktoś ma problem z tą blachą.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-28 14:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja ma od 10 lat i nic sie z nią nie dzieje
zdjecie uzytkownika
lol - 2012-05-10 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reklamacje wszędzie sie zdarzają ale blach stal to firma solidna i uczciwa. Kilka lat temu kupiłam tam blachę z Kruppa i wygląda tak samo jak w dniu zakupu.
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2013-05-20 20:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
max piszesz "Odnośnie pracy w tej firmie- porażka , brak kompetencji kadry kierowniczej sięga zenitu". A czy możesz napisać coś więcej, dokładniej na temat tego jak tam się pracuje? Bardzo proszę o pomoc bo zostałem zaproszony na rozmowę do Blach - Stal. Ile tam się zarabia i jaką dają umowę? Czy trzeba się czymś sczególnym wyróżnić na rozmowie aby dostać pracę?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-02-20 20:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam u siebie dachówkę trapezową od firmy Blach-Stal, póki co sprawuje się bardzo dobrze, oby tak dalej.
zdjecie uzytkownika
kudlaty - 2014-04-26 12:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kupiłem dachówkę Creatona Titania.

Porażka po pół rok po zamontowaniu zauważyłem ubytki na powłoce, pomimo pisma reklamacyjnego zero reakcji, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-10-17 12:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja proponuje w tym zawodzie zarabiac na dwa fronty. Mam swoja działalność, a przy okazji pracuje u prywaciarza, albo w jakiejs firmie. Jest w czym wybierac wiec probujcie i wtedy nie bedziecie narzekac. A w Blach-Stal jak płacą? Bo wiadomo, ze czlowiek nie chce pracowac za pol darmo. powodzenia zycze
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-12 20:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
śmieszna blacha, śmieszne kierownictwo, śmieszni pracownicy, pracujący za śmieszne pieniądze. tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
Ala ma kota - 2014-12-17 19:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no trza to odkręcić, ja tam chyba idę do blachstalu bo tam pododobno wszyscy się naśmiewają z każdego i jest śmiesznie.. ale chyba nie znajdzie się miejsce dla takiego robola jak ja.
zdjecie uzytkownika
Krejzi - 2014-12-18 15:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się chyba zwalniam bo nie widzę żadnych perspektyw do dalszej współpracy...
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-18 17:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to super jak wszyscy się naśmiawaja z siebie nawzajem, ale może wato tutaj poruszyć nieco poważniejsze i nie ukrywajmy - bardziej potrzebne kwestie? na przykład ile można zarobic jako nowy pracownik u was? no i czy jest jakaś obecnie przeprowadzana rekrutacja może? bo nie wiem czy się zgłaszać do nich.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-12-20 13:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w blach stalu nie wiele można zarobić bo według kierownika najbardziej liczy się staż pracy a nie doświatczenie. a rekrutacji to chyba nie będzie do wiosny bo to sezonowa praca.
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-12-24 12:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świat i pjanego sylwestra ;)
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-12-28 16:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka umowe daja tutaj w tej firmie? czy mozna liczyc na pomoc pracodawcy a takze wspolpracowników? czy bez doswiadczenia mozna sie dostac? szkolenia wchodza w gre? jaka jest szansa rozwoju zawodowego?
zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2014-12-30 17:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i tak po trochu się rozsypujemy:/ pewnie nie wytrzymała presji swych konfabulacji:/, ale my dalej trzymamy się mocno razem ;)
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-02-05 17:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BlachStal to bardzo dobra firma myśli przyszłościowo i kreatywnie. Ludzie piszą tu kłamstwa to napewno byli pracownicy zwolnieni co nic nie robili a chcieliby zarabiać nie wiadomo jakie pieniądze. Zwolnienie ich było najlepszą decyzją. Blacha i dachówka jest bardzo wysokiej jakości piszą bzdury że rdzewieje po miesiącu haha. Blachstal to wiarygodna firma z tradycja bo na rynku jest juz od 1994 roku :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-06 23:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeczytałem te wypociny wszystkich z niezłym ubawem i powiem tak że jak w każdej firmie są problemy większe lub ,mniejsze a narzekają śmierdzące lenie które pójdą do następnej pracy i też im będzie źle . Rynek jest jaki jest klient płaci to na co go stać a wybór w firmie jest od kiepskiego po dobry , więc rzygać mi się chce jak ktoś pisze że kupił blachę i mu rdzewieje , widziały gały co brały a jak brały cena była najistotniejsza . Rada dla nowych pracowników ? na pewno zaangażowanie i chęć nauki są takie osoby które nic nie wiedziały a teraz jest ok.
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2015-02-11 20:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kris - 2015-02-05 17:29:01]:
Widzę ,że sam najjaśniejszy , boskie słońce Blach Stalu troluje.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 2 - 2015-02-16 10:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie w Blach Stalu pracuje się dobrze, atmosfera jest w porządku. Na temat prezesa i dyrektorów nie mogę powiedzieć złego słowa. Wynagrodzenie jest zawsze na czas w takiej kwocie w jakiej powinno być.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-28 16:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oni są podupceni i tyle, a ona jest krową!
zdjecie uzytkownika
firma - 2015-03-13 11:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam straszy... :/
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-30 09:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebują kierowców, jakieś opinie na ten temat??? jak się mają kierowcy w tej firmie??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blach-Stal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Blach-Stal?
Zadaj pytanie