Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Blach-Stal

Pracowałeś w firmie Blach-Stal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-28 14:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja ma od 10 lat i nic sie z nią nie dzieje
zdjecie uzytkownika
lol - 2012-05-10 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reklamacje wszędzie sie zdarzają ale blach stal to firma solidna i uczciwa. Kilka lat temu kupiłam tam blachę z Kruppa i wygląda tak samo jak w dniu zakupu.
zdjecie uzytkownika
max - 2012-05-31 18:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odnośnie pracy w tej firmie- porażka , brak kompetencji kadry kierowniczej sięga zenitu. To tyle. A blacha jak wszędzie jak dobra huta to ok , ale hinczyków też wciskają.
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2013-05-20 20:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
max piszesz "Odnośnie pracy w tej firmie- porażka , brak kompetencji kadry kierowniczej sięga zenitu". A czy możesz napisać coś więcej, dokładniej na temat tego jak tam się pracuje? Bardzo proszę o pomoc bo zostałem zaproszony na rozmowę do Blach - Stal. Ile tam się zarabia i jaką dają umowę? Czy trzeba się czymś sczególnym wyróżnić na rozmowie aby dostać pracę?
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2014-02-19 11:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jerzy - 2013-05-20 20:45:25]:
to prawda , kompetencje " kadry kierowniczej " bardzo niskie .Nie widzą nic poza swój koniec nosa .Uważają się za tak doskonałych , że aż "dech zapiera" zwłaszcza Ci którzy nie sprzedali ani kawałka blachy .Schemat w rozwiązywaniu problemów zwalnianie kompetentnych dużo sprawniejszych od siebie ludzi bez podawania przyczyny.Załatwienie jakiejkolwiek sprawy bardzo przewlekłe zawsze obłożone stertą głupich i niedorzecznych pytań i podejrzeń typu : " jak coś chcesz załatwić to musisz mieć coś z tego " . No pewnie , że musisz miec bo tam pracujesz i zarabiasz pieniądze.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-02-20 20:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam u siebie dachówkę trapezową od firmy Blach-Stal, póki co sprawuje się bardzo dobrze, oby tak dalej.
zdjecie uzytkownika
kudlaty - 2014-04-26 12:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kupiłem dachówkę Creatona Titania.

Porażka po pół rok po zamontowaniu zauważyłem ubytki na powłoce, pomimo pisma reklamacyjnego zero reakcji, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-10-17 12:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja proponuje w tym zawodzie zarabiac na dwa fronty. Mam swoja działalność, a przy okazji pracuje u prywaciarza, albo w jakiejs firmie. Jest w czym wybierac wiec probujcie i wtedy nie bedziecie narzekac. A w Blach-Stal jak płacą? Bo wiadomo, ze czlowiek nie chce pracowac za pol darmo. powodzenia zycze
zdjecie uzytkownika
Natalia Cierniak - 2014-12-12 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam kupować jakiejkolwiek blachy w blach stalu gdyż jest ona z rysami, dziurami i wkląknięciami na całej powierzchni, kupiłam blache z ThyssenKrupp i mi zaczeła rdzewieć po miesiącu:/
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-12 20:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
śmieszna blacha, śmieszne kierownictwo, śmieszni pracownicy, pracujący za śmieszne pieniądze. tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
WordReference Polish - 2014-12-12 20:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a najśmieszniejsze jest w tym to, że przyjdzie śmieszny pacjent i ją kupi bezwzględu na to wszystko, powodzenia... . Ale może w końcu coś zrobią z tym aby polepszyć warunki pracy i sprzedawany produkt:/
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-12-13 15:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) firemka, wczoraj biurokraci hucznie sie bawili w Kasztelu a robole zostali potraktowani jak smieci i podludzie. Niech wlasciciele nie beda zdziwieni jak w sezonie maszyny beda sie psuc co drugi dzien w podziekowaniu za uznanie. Te wypasne paczki z polarem roboczym , kiepska flaszka gorzalki i paroma czekoladopodobnymi wyrobami na przyszlosc wsadza sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
biurowiec - 2014-12-17 17:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo my są Królewskie blazny z Blantstaku i wam nic nie damy bo szasza sobie zbiera na nowy ciągnik!, a maszyny niech rdzewią dalej łysy się tym nie przejmuje bo misiek to zrobi w sezonie:/ i znowu potem będą reklamacje bo blacha pokrzywiona będzie i na zagięciach po przeprofilowaniu zostaną ślady rdzy, i tak wszyscy wiedzą jak jest:/ masakra jakaś:/ ale cóż. to teraz panowie niestety urlopy będą:/ pozdrawiają Endriu, Tosia, Kwarcia, Moarko, i siasia krejzi denc.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-12-17 18:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tacy są to niech lepiej wezmą taczki i zjadą nimi całą rodziną z górki albo lepiej niech je przerobią na błozy do sanek bo oni tak umio. I najlepiej to trochę by kultury nabrali gdy się spotykają z chińczykami w interesach biznesowych bo uśmieszki to mają jak na pasze w korycie w średniowieczu:/. A potem ich zamkną z przykrością mówię za wyżeranie karmy jelenią z paśnika bo haluksy do obcasa w plazie z analfabetami to mózgami się powymieniali i im opadło wieko, ale to są tylko takie opowieści jak „Koczkodan z siódmej części Kingkonga” a to się tylko tak mówi, najważniejsze to by było to gdyby była lepsza organizacja pracy w firmie.
zdjecie uzytkownika
Ala ma kota - 2014-12-17 19:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no trza to odkręcić, ja tam chyba idę do blachstalu bo tam pododobno wszyscy się naśmiewają z każdego i jest śmiesznie.. ale chyba nie znajdzie się miejsce dla takiego robola jak ja.
zdjecie uzytkownika
Krejzi - 2014-12-18 15:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się chyba zwalniam bo nie widzę żadnych perspektyw do dalszej współpracy...
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-18 17:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to super jak wszyscy się naśmiawaja z siebie nawzajem, ale może wato tutaj poruszyć nieco poważniejsze i nie ukrywajmy - bardziej potrzebne kwestie? na przykład ile można zarobic jako nowy pracownik u was? no i czy jest jakaś obecnie przeprowadzana rekrutacja może? bo nie wiem czy się zgłaszać do nich.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-12-20 13:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w blach stalu nie wiele można zarobić bo według kierownika najbardziej liczy się staż pracy a nie doświatczenie. a rekrutacji to chyba nie będzie do wiosny bo to sezonowa praca.
zdjecie uzytkownika
Baron - 2014-12-20 13:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za taką atmosfere, warunki i pieniądze to lepiej iść muszle skrobać w betoniarce na uniwersytecie...:/, tam jak przychodzą ludzie to tylko trzy dni i uciekają bo zobaczą jak jest, lepiej iść niż potem mieć traumę do końca życia.. a jak nie masz wódki to lepiej nie przychodz bo są i tacy co się będą mścić za to że jej nie przyniosłeś i dawać Ci dwa razy więcej roboty!
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-12-24 12:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świat i pjanego sylwestra ;)
zdjecie uzytkownika
eri - 2014-12-25 11:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miedzy paranoją a życiem jest granica...są miejsca gdzie ścieżka się zaciera gdzie błazen jest królem...idiota rad udziela...a prymityw jest u szczytu hierarhii.Są miejsca gdzie absurd goni absurd bezkarnie...gdzie chamstwo i pijaństwo i partactwo jest sowicie nagradzane a myśl jest abberacją ...kreatywność jest grzechem a dialog to przekleństwo.Niczym Golem jak impotent fizyczno intelektualny idzie ten okręt na dno w odmętach impertynecji ,idiotyzmu fanaberi oraz niebotycznie niepojętych decyzji przy ktorych nawet czcigotny Einstein nie bylby wstanie znależć sensownego rozwiązania.Ciekawe to miejsce w ktorym anarchia miesza sie z despotyzmem terroryzmem i tyrania ..gdzie nedzne umysły miałkich ludzi bez zasad i honoru znalazły swój port ..Czciciele chamstwa glupoty i obludy ściskają swe rece zbrudzone poniżeniem ludzkim i nienawiścia do własnej słabości i nedzy intelektualnej ..gdzie pseudowachowcy rzadzą w mirażach prawości i sukcesu..i tylko ludzi żal.Niczym Folwark zwierzęcy świat się dzieli na równych i równiejszych...
zdjecie uzytkownika
eri - 2014-12-25 11:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)....to nie epopeja o ludziach zacnych...to paszkwil o paranoikach..ktorzy niczym Quasimodo wynurzaja sie z piekielnych czekuści głupoty.Wykwinta doza dramatu ..niczym film chorego psychiczne czlowieka objawiaja sie obrazy gdzie cham bezczelny klnie bez gustu ..a grupa pajaców wtóruje mu bo nic więcej nie potrafi ..nawet się zbuntować.Obce jest im myślenie, kreatywność ,logika...należy ubliżac to dopiero sens ma....trzeba gnoić to humanitarne jest ..ludzkie takie poniżanie innych samemu bedac embrionem ,zaczynem jestestwa w najbardziej plugawej formie...to jak pałac idioty...zamek szaleńca...eli lama sabachtani..a On powiada że myśli..dylematy ma powiada
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-12-28 16:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka umowe daja tutaj w tej firmie? czy mozna liczyc na pomoc pracodawcy a takze wspolpracowników? czy bez doswiadczenia mozna sie dostac? szkolenia wchodza w gre? jaka jest szansa rozwoju zawodowego?
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-12-29 13:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-12-28 16:01:08]:
umowa na 3 miesiące wątpie żeby była jakakolwiek pomoc pracodawcy a tym bardziej pracowników, im mniej się nauczysz i będziesz wiedział to lepiej dla współpracowników bo Ciebie będą tępić, dlatego Ci nikt w niczym nie pomoże...
zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2014-12-30 17:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i tak po trochu się rozsypujemy:/ pewnie nie wytrzymała presji swych konfabulacji:/, ale my dalej trzymamy się mocno razem ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blach-Stal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Blach-Stal?
Zadaj pytanie
x