brak logo

Blach-Stal

Bochnia

Opinie o Blach-Stal

;) 2014-12-24 12:21:09
Wesołych Świat i pjanego sylwestra ;)
Piotr 2014-12-28 16:01:08
a jaka umowe daja tutaj w tej firmie? czy mozna liczyc na pomoc pracodawcy a takze wspolpracowników? czy bez doswiadczenia mozna sie dostac? szkolenia wchodza w gre? jaka jest szansa rozwoju zawodowego?
Jagoda 2014-12-30 17:09:24
No i tak po trochu się rozsypujemy:/ pewnie nie wytrzymała presji swych konfabulacji:/, ale my dalej trzymamy się mocno razem ;)
1
Kris 2015-02-05 17:29:01
BlachStal to bardzo dobra firma myśli przyszłościowo i kreatywnie. Ludzie piszą tu kłamstwa to napewno byli pracownicy zwolnieni co nic nie robili a chcieliby zarabiać nie wiadomo jakie pieniądze. Zwolnienie ich było najlepszą decyzją. Blacha i dachówka jest bardzo wysokiej jakości piszą bzdury że rdzewieje po miesiącu haha. Blachstal to wiarygodna firma z tradycja bo na rynku jest juz od 1994 roku :)
pracownik 2015-02-06 23:52:52
przeczytałem te wypociny wszystkich z niezłym ubawem i powiem tak że jak w każdej firmie są problemy większe lub ,mniejsze a narzekają śmierdzące lenie które pójdą do następnej pracy i też im będzie źle . Rynek jest jaki jest klient płaci to na co go stać a wybór w firmie jest od kiepskiego po dobry , więc rzygać mi się chce jak ktoś pisze że kupił blachę i mu rdzewieje , widziały gały co brały a jak brały cena była najistotniejsza . Rada dla nowych pracowników ? na pewno zaangażowanie i chęć nauki są takie osoby które nic nie wiedziały a teraz jest ok.
zwolniony 2015-02-11 20:09:39
Widzę ,że sam najjaśniejszy , boskie słońce Blach Stalu troluje.
2
Pracownik 2 2015-02-16 10:00:59
Według mnie w Blach Stalu pracuje się dobrze, atmosfera jest w porządku. Na temat prezesa i dyrektorów nie mogę powiedzieć złego słowa. Wynagrodzenie jest zawsze na czas w takiej kwocie w jakiej powinno być.
1
firma 2015-03-13 11:52:07
tam straszy... :/
3
kierowca 2015-03-30 09:50:21
potrzebują kierowców, jakieś opinie na ten temat??? jak się mają kierowcy w tej firmie??
4
pelikan 2015-06-03 23:57:10
nie mam słów...........
anonim 2015-07-06 13:20:11
e krzysiu jasne blach stal to i może firma z tradycjami ale twoja osoba to już na pewno kwintesencja na stanowisku jakie zajmujesz-dno!!!
kris 2015-07-10 16:12:02
kondony kasują komentarze :/
dkacz 2015-07-17 18:57:35
Jeśli chodzi o jakieś oferty pracy dla tej firmy to niestety w ostatnim czasie nie spotkałem się z takowymi, tym bardziej jeszcze na stanowisko kierowcy. No ale chyba trzeba czekać, lub też można się zgłosić bezpośrednio do nich w tej sprawie. Ale tutaj nie jest pewien czy od razu będą chcieli przyjąć do pracy.
zizitop 2015-07-18 10:41:16
Zeby pracowac w tym kolchozie, to trzeba nie miec rozumu za grosz, a tym bardziej cokolwiek tam kupowac!!!
3
accc 2015-07-18 13:26:38
jakie sa zarobki dla początkowego pracownika produkcji ?
5
pelikan 2015-07-23 23:51:03
czemu nie ma wszystkich opinii?
zizitop 2015-08-11 11:11:47
Po zmianie zewnetrznego poszycia fajna stodola powstala :-) , tylko baranow na popasie nie widac . Pewnie na redyk wyjechaly.
Mariola 2015-08-28 15:50:56
teraz to zakład wygląda jak burdel nie powinni zmieniać poszycia powinni się leczyć...
radek 2015-08-31 14:18:59
nie wydaje mi się, żeby teraz sytaucja się zmieniła za bardzo, nie ma od nich nadal żadnych ofert pracy no i wydaje mi się, że na razie nie będzie, przez wakacje nie rekrutowali, może od wrzesnia z czymś rusza. Na start słyszałem, że mozna u nich zarobic ok 2 tys jeśli chodzo o produkcje i kierowce samochodów.
Baron 2015-08-31 16:28:10
co Ty nie zarobisz tam 2 tysięcy maxymalnie 1600zł, będą oferty napewno bo każdy się stamtąd zwalnia:) pozdr.
1
romek 2015-09-30 19:28:50
widze, że firma działa w branży generalnie przemysłowej i budowlnej.. poza tym mozna u nich troche zarobić już jesdnak,w końcu firma produkuje elementy stalowe i blaszane, wiec potrzebują specjalitów i zarobki też wiesze niż średnia krajowa.. mam nadzieje, ze teraz będzie tutaj już wićej ofert na produkcje.
Helka 2015-11-25 02:14:42
hejka :) szukają teraz kierownika do spraw dystrybucji i logistyki i zastanawiam się, czy na to stanowisko będą aplikować też ludzie z wewnątrz firmy, czy tylko z zewnątrz, fajne warunki zatrudnienia więc pewnie nie jedna osoba się pokusi na to stanowisko :) fajna sprawa, ja polecam i pozdrawiam, Hela
xxx 2015-11-25 18:26:24
pewnie nie wytrzymał presji swych konfabulacji
radek 2015-11-27 15:36:53
witam! @Halka wydaje mi się, ze jako Kierownik ds. dystrybucji i logistyki to naparwde mozesz zarobić dobre pieniądze, ale tez są u nich rekrutacje wewnętrzne.
marzec 2015-11-29 20:53:49
@radek wlaśnie, nie dość, że zapewniają sporą samodzielność w działaniu, to jeszcze podstawą zatrudnienia jest umowa o pracę. Pewnie i atmosfera w pracy dopisuje.
trtrt 2015-12-01 23:56:06
@radek no wiesz co ogłoszenie wydaje mi się całkiem ciekawe, zwłaszcza że piszesz że można zarobić dobre pieniądzę, ciekawe tylko taki rodzaj umowy oferują
zizitop 2015-12-04 20:43:45
Hahaha blachstal i dobre pieniadze :-) . Chyba dla wlascicieli. Chinski skafander i lizoka dlo dzieckow na swieta dostaniesz:-)
zimbo 2015-12-12 03:26:46
To możecie napisac jakieś widełki, jesli chodzi o ta kase, a nie tylko wyśmiewacie. Rozumiem, ze na święta dali jakieś lepsze paczki słodyczy dla dzieci.
pracownik 2015-12-26 09:27:58
nie było żadnych paczek nawet wigilii nie było:/ a mówią że mają tyle kasy...
fff 2016-01-02 17:17:38
czesc wszystkim, no widze ze bardzo szybko zeszły te oferty pracy od nich..a szkoda bo chetnie bym podjal prace u nich jako kierowca samochodow ciezarowych
waq 2016-01-14 17:42:43
Mam bardzo złe doświadczenie z Blach Stal w Bochni. Pracownicy to chyba ze zbieranki. Oszuści! Jak płaciłem to wchodzili mi do d..py! Ale jak chciałem reklamować produkt zakupiony u nich to nie było odzewu!

Nie polecam, odradzam
Julek 2016-02-11 20:37:35
Witam,
Odnośnie pensji, podstawa + premia jak w każdej pracy PH( praktycznie jak wszędzie)
Produkcja? CHAOS, Kierownictwo(kierownicy regionalni) robi co może ale osoby pracujące w biurach( z wyjątkami)to ludzie bez kompetencji, jeden dyrektor to gość bez pojęcia na tematy praktyczne i teoretyczne, wiedza merytoryczna na najniższym poziomie, ciągłe zmiany próby szukania dziury w całym, gość który nie potrafi przyznać się do błędu.
Co do jakości, jak wszędzie zdarzają się problemy logistyczne, uszkodzenia, to normalne w każdej firmie, nie da się materiału teleportować. Słusznie ktoś zauważył,że ludzie chcą najtańszą blachę, później marudzą... to jest standard.
Co do blach, szeroka gama do wyboru, krupp, hps jakościowo dobre blachy i dobry alucynk w Blach Stalu. Reszta na poziomie jak u każdego moim zdaniem.
Ceny tylko zadziwiająco szokujące na materiały takie jak u konkurencji, maty marcegalia czy arcelor lub połyski to jakaś pomyłka i szok.
Niech w końcu zrozumieją biurowi, że bez PH i detalu nie ma ICH!!!!

Czy polecam pracę w BS? Jeżeli ktoś ma nerwy ze "stali" to może próbować, jest ciężko, raz lepiej raz gorzej. Ludzie o słabych nerwach nawet niech nie próbują.

Co do kierowców i pracy na tym stanowisku: jeżeli chcesz się nadźwigać jak osioł, wszystko jest ręcznie(poza dachówką) i najeździć jak "głupi" to praca właśnie dla Ciebie, większość kierowców zmieniła już pacę.

Czy firma jest kreatywna? na pewno nie, przysłowiowe 100 lat za ... wiecie kim.
Czy solidna? Kierowcy, kierownictwo, PH tak, biuro i cała zgraja, nie, absolutnie nie. Dodzwonić się do kogoś to cud, uzyskać informacje to tak jak Cud nad Wisłą;)
2
pracownik przyszły 2016-03-03 21:19:38
co jest nie tak w pracy na magazynie? właśnie do mnie dzwonili i zaoferowali pracę bez chwili zastanowienia kazali przyjść i pracować
4
colo 2016-03-04 18:59:06
Zobaczysz po pierwszym dniu gdy bedziesz mial do zrobienia 10 rzeczy na raz, a i tak cie ktos opierdzieli ze sie nie wyrabiasz. To ze juz chca zebys przyszedl to chyba wszystko tez mowi o firmie ze biora ludzi z lapanki.
1
pawe 2016-04-08 17:41:52
Jezeli mas zdoświadczenie i uprawnienia na wózek widlowy i wykonywałeś inne prace magazynowe, to idz na romzowę, czemu nie wykorzystasz okazji?
rotredbull 2016-04-09 13:50:06
Rozwoj kariery zawodowej w blachstal, zapomnieli dodac ze wylacznie dla tych co wchodza w cztery litery pewnym osobom. Dla innych zostaje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za drobne, zreszta wiekszosc tam pracujacych to same wyksztalciuchy po trzech klasach zawodowki.
jozin z bazin 2016-05-06 07:10:15
Kolejka ludzi od bram blachstalu az do ulicy Trudnej- to ludzie zebrzacy o prace w tej znamienitej firmie :-) :-) :-) :-)
bs 2016-05-07 08:04:46
Porażka praca w upadającej firmie ,brawo jozin
1
knur 2016-05-09 22:58:46
Pewnie, że nie jest tak źle, ale może wiecie czy niedługo będą szukali jakiegoś kierowcy samochodów ciężarowych? W końcu o stabilne zatrudnienie nie jest trudno, bo umowa jest w pełni respektowana w firmie.
kbr 2016-05-10 17:54:00
Cały czas szukają kierowców 10 aut stoi i 10 by przyjęli,ale chętnych brak.Ciekawe dlaczego.
1
były kierowca 2016-05-10 18:46:00
Tam baranów i roboli potrzebują,a nie kierowców!
1
były robol - niewolnik 2016-05-13 22:33:45
Omijać bardzo szerokim łukiem ten kołchoz!!!!!!!
1
STOP wyzyskowi 2016-05-17 15:39:12
popieram tylko wyzysk a samochody stoją bez kierowców
3
tylko ludzi żal 2016-05-17 18:14:10
Jak szukacie roboty w blach stalu to oferty na ich stronie są ,tylko się śpieszcie bo wiszą chyba od roku:-*;-);-)
1
kbc 2016-06-10 15:00:34
Nie ma co przesadzać, ja tam pracowałem. W żadnej pracy nie jest idealnie, przynajmniej płacą na czas.
Kbr 2016-06-10 21:25:44
Tylko kasa na czas,a pytanie do przedmowcy .Jak tak git to dlaczego już tam nie pracujesz tylko nie zmylaj? Bo Tomaszek K. jesteś on też. Przez cb radio jeździ po a4 i zachęca do pracy w blachstalu,a ludzi brak.Więc daruj Tomaszku !
1
rth 2016-06-24 18:00:12
hej hej rekrutuja na stanpwisko magazyniera/ operatora wozka widlowego w Bochni wymagane jest tutaj wykształcenie min. zawodowe, kompletacja towaru przy pomocy wózka widłowego, uprawnienia na obsługę wózka widłowego, doświadczenie na podobnym stanowisku,
trtrt 2016-08-28 15:27:38
@filip a szukają teraz kogos, chyba nie..? pzynjamniej tutaj na chwile obecna nie poajwily się żadne oferty pracy jestem jeszcze dodatkowo ciekaw na jakie wynagrodzenie tutaj w firmie można liczyc hm?
lotka 2016-08-30 13:29:37
Słyszałem, że firma ma problemy finansowe czy ktoś może słyszał coś o tym? Tak właśnie zastanawiam się czy warto składać tam cv jeżeli maja jakiś problem
waldemar 2016-08-30 13:33:54
Po co wierzyć w plotki i w to co ktoś tam kiedyś słyszał @lotka lepiej przekonać się samu złożyć podanie i poczekać. Oni na rynku są już ponad 20 lat skoro tyle dali rade to spokojna głowa o następne lata
Zostaw swoją opinię o Blach-Stal - Bochnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blach-Stal