Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Blach-Stal

Pracowałeś w firmie Blach-Stal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xx - 2010-09-10 13:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mam blachodachówkę king po 2 latach zaczeła mi rdzewiec
zdjecie uzytkownika
xx - 2010-09-10 13:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam blachodachówkę firmy blach-stal profil king po 2 latach od założenia blacha koroduje. Czy ktoś ma problem z tą blachą.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-28 14:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja ma od 10 lat i nic sie z nią nie dzieje
zdjecie uzytkownika
lol - 2012-05-10 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reklamacje wszędzie sie zdarzają ale blach stal to firma solidna i uczciwa. Kilka lat temu kupiłam tam blachę z Kruppa i wygląda tak samo jak w dniu zakupu.
zdjecie uzytkownika
max - 2012-05-31 18:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odnośnie pracy w tej firmie- porażka , brak kompetencji kadry kierowniczej sięga zenitu. To tyle. A blacha jak wszędzie jak dobra huta to ok , ale hinczyków też wciskają.
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2013-05-20 20:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
max piszesz "Odnośnie pracy w tej firmie- porażka , brak kompetencji kadry kierowniczej sięga zenitu". A czy możesz napisać coś więcej, dokładniej na temat tego jak tam się pracuje? Bardzo proszę o pomoc bo zostałem zaproszony na rozmowę do Blach - Stal. Ile tam się zarabia i jaką dają umowę? Czy trzeba się czymś sczególnym wyróżnić na rozmowie aby dostać pracę?
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2014-02-19 11:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jerzy - 2013-05-20 20:45:25]:
to prawda , kompetencje " kadry kierowniczej " bardzo niskie .Nie widzą nic poza swój koniec nosa .Uważają się za tak doskonałych , że aż "dech zapiera" zwłaszcza Ci którzy nie sprzedali ani kawałka blachy .Schemat w rozwiązywaniu problemów zwalnianie kompetentnych dużo sprawniejszych od siebie ludzi bez podawania przyczyny.Załatwienie jakiejkolwiek sprawy bardzo przewlekłe zawsze obłożone stertą głupich i niedorzecznych pytań i podejrzeń typu : " jak coś chcesz załatwić to musisz mieć coś z tego " . No pewnie , że musisz miec bo tam pracujesz i zarabiasz pieniądze.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-02-20 20:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam u siebie dachówkę trapezową od firmy Blach-Stal, póki co sprawuje się bardzo dobrze, oby tak dalej.
zdjecie uzytkownika
kudlaty - 2014-04-26 12:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kupiłem dachówkę Creatona Titania.

Porażka po pół rok po zamontowaniu zauważyłem ubytki na powłoce, pomimo pisma reklamacyjnego zero reakcji, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-10-17 12:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja proponuje w tym zawodzie zarabiac na dwa fronty. Mam swoja działalność, a przy okazji pracuje u prywaciarza, albo w jakiejs firmie. Jest w czym wybierac wiec probujcie i wtedy nie bedziecie narzekac. A w Blach-Stal jak płacą? Bo wiadomo, ze czlowiek nie chce pracowac za pol darmo. powodzenia zycze
zdjecie uzytkownika
Natalia Cierniak - 2014-12-12 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam kupować jakiejkolwiek blachy w blach stalu gdyż jest ona z rysami, dziurami i wkląknięciami na całej powierzchni, kupiłam blache z ThyssenKrupp i mi zaczeła rdzewieć po miesiącu:/
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-12 20:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śmieszna blacha, śmieszne kierownictwo, śmieszni pracownicy, pracujący za śmieszne pieniądze. tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
WordReference Polish - 2014-12-12 20:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a najśmieszniejsze jest w tym to, że przyjdzie śmieszny pacjent i ją kupi bezwzględu na to wszystko, powodzenia... . Ale może w końcu coś zrobią z tym aby polepszyć warunki pracy i sprzedawany produkt:/
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-12-13 15:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) firemka, wczoraj biurokraci hucznie sie bawili w Kasztelu a robole zostali potraktowani jak smieci i podludzie. Niech wlasciciele nie beda zdziwieni jak w sezonie maszyny beda sie psuc co drugi dzien w podziekowaniu za uznanie. Te wypasne paczki z polarem roboczym , kiepska flaszka gorzalki i paroma czekoladopodobnymi wyrobami na przyszlosc wsadza sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
biurowiec - 2014-12-17 17:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo my są Królewskie blazny z Blantstaku i wam nic nie damy bo szasza sobie zbiera na nowy ciągnik!, a maszyny niech rdzewią dalej łysy się tym nie przejmuje bo misiek to zrobi w sezonie:/ i znowu potem będą reklamacje bo blacha pokrzywiona będzie i na zagięciach po przeprofilowaniu zostaną ślady rdzy, i tak wszyscy wiedzą jak jest:/ masakra jakaś:/ ale cóż. to teraz panowie niestety urlopy będą:/ pozdrawiają Endriu, Tosia, Kwarcia, Moarko, i siasia krejzi denc.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-12-17 18:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tacy są to niech lepiej wezmą taczki i zjadą nimi całą rodziną z górki albo lepiej niech je przerobią na błozy do sanek bo oni tak umio. I najlepiej to trochę by kultury nabrali gdy się spotykają z chińczykami w interesach biznesowych bo uśmieszki to mają jak na pasze w korycie w średniowieczu:/. A potem ich zamkną z przykrością mówię za wyżeranie karmy jelenią z paśnika bo haluksy do obcasa w plazie z analfabetami to mózgami się powymieniali i im opadło wieko, ale to są tylko takie opowieści jak „Koczkodan z siódmej części Kingkonga” a to się tylko tak mówi, najważniejsze to by było to gdyby była lepsza organizacja pracy w firmie.
zdjecie uzytkownika
Ala ma kota - 2014-12-17 19:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no trza to odkręcić, ja tam chyba idę do blachstalu bo tam pododobno wszyscy się naśmiewają z każdego i jest śmiesznie.. ale chyba nie znajdzie się miejsce dla takiego robola jak ja.
zdjecie uzytkownika
Krejzi - 2014-12-18 15:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się chyba zwalniam bo nie widzę żadnych perspektyw do dalszej współpracy...
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-18 17:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to super jak wszyscy się naśmiawaja z siebie nawzajem, ale może wato tutaj poruszyć nieco poważniejsze i nie ukrywajmy - bardziej potrzebne kwestie? na przykład ile można zarobic jako nowy pracownik u was? no i czy jest jakaś obecnie przeprowadzana rekrutacja może? bo nie wiem czy się zgłaszać do nich.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-12-20 13:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w blach stalu nie wiele można zarobić bo według kierownika najbardziej liczy się staż pracy a nie doświatczenie. a rekrutacji to chyba nie będzie do wiosny bo to sezonowa praca.
zdjecie uzytkownika
Baron - 2014-12-20 13:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za taką atmosfere, warunki i pieniądze to lepiej iść muszle skrobać w betoniarce na uniwersytecie...:/, tam jak przychodzą ludzie to tylko trzy dni i uciekają bo zobaczą jak jest, lepiej iść niż potem mieć traumę do końca życia.. a jak nie masz wódki to lepiej nie przychodz bo są i tacy co się będą mścić za to że jej nie przyniosłeś i dawać Ci dwa razy więcej roboty!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blach-Stal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Blach-Stal?
Zadaj pytanie
x