Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Blach-Stal

Pracowałeś w firmie Blach-Stal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ala ma kota - 2014-12-17 19:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie no trza to odkręcić, ja tam chyba idę do blachstalu bo tam pododobno wszyscy się naśmiewają z każdego i jest śmiesznie.. ale chyba nie znajdzie się miejsce dla takiego robola jak ja.
zdjecie uzytkownika
Krejzi - 2014-12-18 15:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się chyba zwalniam bo nie widzę żadnych perspektyw do dalszej współpracy...
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-18 17:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to super jak wszyscy się naśmiawaja z siebie nawzajem, ale może wato tutaj poruszyć nieco poważniejsze i nie ukrywajmy - bardziej potrzebne kwestie? na przykład ile można zarobic jako nowy pracownik u was? no i czy jest jakaś obecnie przeprowadzana rekrutacja może? bo nie wiem czy się zgłaszać do nich.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-12-20 13:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w blach stalu nie wiele można zarobić bo według kierownika najbardziej liczy się staż pracy a nie doświatczenie. a rekrutacji to chyba nie będzie do wiosny bo to sezonowa praca.
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-12-24 12:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świat i pjanego sylwestra ;)
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-12-28 16:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka umowe daja tutaj w tej firmie? czy mozna liczyc na pomoc pracodawcy a takze wspolpracowników? czy bez doswiadczenia mozna sie dostac? szkolenia wchodza w gre? jaka jest szansa rozwoju zawodowego?
zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2014-12-30 17:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i tak po trochu się rozsypujemy:/ pewnie nie wytrzymała presji swych konfabulacji:/, ale my dalej trzymamy się mocno razem ;)
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-02-05 17:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BlachStal to bardzo dobra firma myśli przyszłościowo i kreatywnie. Ludzie piszą tu kłamstwa to napewno byli pracownicy zwolnieni co nic nie robili a chcieliby zarabiać nie wiadomo jakie pieniądze. Zwolnienie ich było najlepszą decyzją. Blacha i dachówka jest bardzo wysokiej jakości piszą bzdury że rdzewieje po miesiącu haha. Blachstal to wiarygodna firma z tradycja bo na rynku jest juz od 1994 roku :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-06 23:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeczytałem te wypociny wszystkich z niezłym ubawem i powiem tak że jak w każdej firmie są problemy większe lub ,mniejsze a narzekają śmierdzące lenie które pójdą do następnej pracy i też im będzie źle . Rynek jest jaki jest klient płaci to na co go stać a wybór w firmie jest od kiepskiego po dobry , więc rzygać mi się chce jak ktoś pisze że kupił blachę i mu rdzewieje , widziały gały co brały a jak brały cena była najistotniejsza . Rada dla nowych pracowników ? na pewno zaangażowanie i chęć nauki są takie osoby które nic nie wiedziały a teraz jest ok.
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2015-02-11 20:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kris - 2015-02-05 17:29:01]:
Widzę ,że sam najjaśniejszy , boskie słońce Blach Stalu troluje.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 2 - 2015-02-16 10:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie w Blach Stalu pracuje się dobrze, atmosfera jest w porządku. Na temat prezesa i dyrektorów nie mogę powiedzieć złego słowa. Wynagrodzenie jest zawsze na czas w takiej kwocie w jakiej powinno być.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-28 16:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
oni są podupceni i tyle, a ona jest krową!
zdjecie uzytkownika
firma - 2015-03-13 11:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tam straszy... :/
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-30 09:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potrzebują kierowców, jakieś opinie na ten temat??? jak się mają kierowcy w tej firmie??
zdjecie uzytkownika
pelikan - 2015-06-03 23:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam słów...........
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-06 13:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kris - 2015-02-05 17:29:01]:
e krzysiu jasne blach stal to i może firma z tradycjami ale twoja osoba to już na pewno kwintesencja na stanowisku jakie zajmujesz-dno!!!
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-07-10 16:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kondony kasują komentarze :/
zdjecie uzytkownika
dkacz - 2015-07-17 18:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-03-30 09:50:21]:
Jeśli chodzi o jakieś oferty pracy dla tej firmy to niestety w ostatnim czasie nie spotkałem się z takowymi, tym bardziej jeszcze na stanowisko kierowcy. No ale chyba trzeba czekać, lub też można się zgłosić bezpośrednio do nich w tej sprawie. Ale tutaj nie jest pewien czy od razu będą chcieli przyjąć do pracy.
zdjecie uzytkownika
zizitop - 2015-07-18 10:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zeby pracowac w tym kolchozie, to trzeba nie miec rozumu za grosz, a tym bardziej cokolwiek tam kupowac!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-18 13:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
accc - 2015-07-18 13:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-03-30 09:50:21]:
jakie sa zarobki dla początkowego pracownika produkcji ?
zdjecie uzytkownika
pelikan - 2015-07-23 23:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu nie ma wszystkich opinii?
zdjecie uzytkownika
zizitop - 2015-08-11 11:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po zmianie zewnetrznego poszycia fajna stodola powstala :-) , tylko baranow na popasie nie widac . Pewnie na redyk wyjechaly.
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-08-28 15:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to zakład wygląda jak burdel nie powinni zmieniać poszycia powinni się leczyć...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 14:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-08-31 14:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wydaje mi się, żeby teraz sytaucja się zmieniła za bardzo, nie ma od nich nadal żadnych ofert pracy no i wydaje mi się, że na razie nie będzie, przez wakacje nie rekrutowali, może od wrzesnia z czymś rusza. Na start słyszałem, że mozna u nich zarobic ok 2 tys jeśli chodzo o produkcje i kierowce samochodów.
zdjecie uzytkownika
Baron - 2015-08-31 16:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co Ty nie zarobisz tam 2 tysięcy maxymalnie 1600zł, będą oferty napewno bo każdy się stamtąd zwalnia:) pozdr.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blach-Stal

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Blach-Stal?
Zadaj pytanie
alert