brak logo

British School

Szczecin

Opinie o British School

kornela 2013-06-29 20:18:04
Najlepiej jak powiesz, ze chcesz pacowac za darmo, bedziesz kandydatem numer 1:) Powaznie, to tak ok. 20zl brutto za lekcje, wiec nędza. Ale odradzam - praca z harpiami w ciężkich i niebezpiecznych warunkach, niestety do ermerytury Ci tego nie dopiszą;)
13
Rogal 2013-08-26 08:46:56
Super szkoła, profesjonalni lektorzy, umieją przekazać wiedzę. Na zajęcia chodzę bez stresu, sympatyczna atmosfera. Polecam
Anna 2013-10-10 14:05:56
To najlepsza sieć oddziałów do nauki języka obcego. Jeżli naprawdę chce się nauczyć skutecznie i od profesjonalistów to tylko tutaj. Próbowałam w innych szkołach, ale jakość nie jest ta sama.
1
Ala 2013-10-24 09:31:17
Nauka w British School przynosi efekty. Lektor zawsze przygotowany do zajęć, potrafi zaciekawić ucznia. Wysoki poziom nauczania. Atmosfera na zajęciach bezstresowa, lektor sympatyczny. Jestem zadowolona z efektów nauki
1
Syno 2013-11-13 12:38:17
Wiedzą jak przygotowywać do egzaminów państwowych. Słyszałem że mają dobrą zdawalność, więc i ja postanowiłem zapisać się na kurs do British School. Bez prpblemu zdałem FCE i dzięki temu mam atrakcyjniejsze CV.
Basia 2013-12-04 13:36:53
Wspaniała szkołą, od kiedy uczęszczam na zajęcia do niej zauważyłam że mój angielski znacznie się poprawił, juz bez problemów dogaduję się z obcokrajowcami. To znakomita szkołą, uczą w niej świetni lektorzy z pasją. Zachecam do skorzystania z jej oferty
Tragedia Grecka 2014-01-04 23:55:57
Przy korzystaniu z usług szkoły językowej proszę zwrócić uwagę na treść podpisywanej umowy: czy nie zawiera klauzul niedozwolonych, tj. przykładowo: czy przyznany rabat nie obliguje do wykupienia kursu na cały rok i czy ewentualna rezygnacja z kursu nie pociąga za sobą dodatkowych opłat. Można zabrać umowę do domu, spokojnie przeczytać i skonsultować z prawnikiem.
11
Anna F. 2014-03-22 15:56:23
Przeciez to jedna i ta sama osoba pisze pozytywne opinie o tej pseudoszkolce jezykowej. Ludzie, czytajcie umowe przed zlozeniem podpisu.
13
misiek21 2014-12-01 20:56:45
Jak ktoś szuka pracy w British School to mam dobrą wiadomość. Pojawiła się nowa oferta pracy. Nie wiem ile jest wakatów, a podobno sporo chętnych. Polish Sales Depratment                 ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5704292?keywords=&region=
oleksy 2015-02-11 12:18:47
też mi się wydaje, że teraz to można spokojnie do nich aplikowac, bo są jedną z wiekszych szkół językowych, moja siostra tam do nich chodziła jak miała mieć maturę z angielskiego i teraz jest naprawde zadowolona, bo nie ma na studiach żadnych problemów już i ma dobry ten angielski, co ważne też umie mówić.
1
lala 2015-08-21 20:41:22
Ciekawe,że forum i strona dotyczy o BS jako pracodawcy,lecz wielu kadzących na temat kursów.Czytamy ze zrozumieniem!?Jak trudno jest wam zrozumieć krótki przekaz w języku ojczystym,to jak chcecie uczyć sie języków obcych?
Maciek 2015-10-05 12:53:52
Obecnie uczę się języka norweskiego w British School w Szczecinie, w tej chwili po rocznym kursie, wyjechałem do Norwegii na wakacje i mogłem normalnie się porozumieć, nawet nie sądziłem, że tak dużo zdążę sie nauczyć w tak krótkim czasie.
erfg 2016-05-08 17:29:22
hej hej wszystkim widze ze od nich w dalszym caigu jest całkiem sporo ofert pracy..poszukuja miedzy innymi lektora jezyka angielskiego lub niemieckiego oczywiscie dobrze trzeba miec te jezyki opanowane
Zostaw swoją opinię o British School - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British School