brak logo

Focus POS Services

Kraków

Opinie o Focus POS Services

serwisant 2010-08-10 17:15
Witam,
Na współprace z firma focus pos nie moge narzekać , wypłaty sa zawsze robione terminowo , osoby zatrudniające odbieraja telefon i udzielaja wszlekich informacji, stawki równiez są całkiem nielze
także polecam
3
anonim 2010-12-06 10:54
odradzam - chyba, ze chcesz pracowac za darmo i sluchac obietnic o umowie
Olek 2012-08-03 18:41
Uwaga na tą firmę!

Skąpa [usunięte przez moderatora], nie znająca się na niczym może z wyjątkiem mody, słabe kierownictwo, [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!!!!!!
1
andrej 2014-09-27 00:22
Z firmą współpracuję jako merchandiser od kilku lat. Uprzedzam wszystkich patrzących na gwiazdki i opinie - negatywne wypowiedzi, o miernym poziomie merytorycznym, piszą osoby, które do pracy dorywczej się nie nadają, o poważnej pracy nie wspominając. Firma płaci na czas, w moim regionie kierownik regionalny to osoba bardzo kompetentna, służąca pomocą. Robisz swoje - wszytsko jest ok. Poza tym stawki są na poziomie średnio-dobrym. Wiadomo - na wykładaniu towaru ciężko jest się dorobić kokosów, ale to w końcu praca dodatkowa lub dla studentów potrzebujących parę groszy. Systematyczność, sprawdzanie dat, bycie uczciwym wobec firmy - dla 70% ludzi to problem, stąd te niezasłużone dwie gwiazdki.
1
Maciej - fraud? 2016-02-07 14:21
Firma w moim odczuciu co najmniej podejrzana. Prowadzona w taki sposób, jak by jej w ogóle nie było. Uwaga na to co podpisujecie...
Kajtek 2016-04-07 17:37
Wszyscy stąd uciekają, to chyba o czymś świadczy!
Zmiany, zmiany, zmiany i co za tym idzie coraz gorsza jakość pracy, obslugi klientów.
Bylem, widziałem, nie polecam.
1
Phi 2016-04-08 00:21
2
Adek 2016-05-29 16:20
Ogloszenia czasem sie pojawiają ale generalnie to ci odchodzący daja jednego z merchy na swoje miejsce.
Firma bardzo wyluzowana- moj kierownik ma kilka fuch na boku a dla focusa pracuje max do 13.
1
KR Focus 2016-07-07 15:16
Dostaje.
zawiedziony 2016-07-24 19:32
odradzam, umowa z wekslem podejrzanie sformułowana, nic się nie zgadza z ustaleniami, według mnie oszustwo
DJ Crass 2016-08-25 05:14
W 2015 pracowałem jako merch przez ponad 4 miesiące dla Kompanii Piwowarskiej, w 2016 projekt 3-miesięczny na tym samym stanowisku. Z kierownictwem/zarządcami Focusa kontakt praktycznie tylko przy podpisaniu umowy (odbiór narzędzi potrzebnych do pracy), przy zakończeniu umowy (zwrot telefonu/samochodu) oraz telefonicznie jak wynika potrzeba uzupełnienia informacji dla obojętnie której ze stron.
Płaca terminowo zawsze, tylko w dziwny nieco sposób - co prawda na zleceniu w umówie zawarta informacja, ze do 30 dni, np. pracujesz cały maj, a wypłatę za ten miesiąc otrzymujesz ostatniego czerwca - po pierwszej wypłacie się normuje, ale, można powiedzieć, że pierwsze dwa miesiące pracuje się za darmo.
Zarobki myśle, że na normalnym poziomie, u mnie w granicach 1600-2000pln (bez wyzysku i bez wywierania presji na pracowniku).
Teraz podpisałem już trzecią umowę z Focus POS Services, więc skoro wracam to wiadomo, że polecam :)
Mi 2016-10-03 23:55
Czy ktos wie co się dzieje z kierownikami z Wawy? Pracowalam wczesniej dla focusa, bylo wszystko ok, teraz dali dwóch chloptasiow...
38 2016-10-05 16:13
ciekawe czy dalej młodszych specjalistów do rozwoju kategorii szukają? szukam właśnie takiej pracy w Pile
3
Marta 2017-08-23 14:42
Teraz szukają w Focus POS Services Młodszego PH z własnym samochodem (http://www.gowork.pl/praca/focus-pos-services;pr). Oferują - pracę dla firmy będącej liderem rynku branży napojów, - możliwość pogodzenia pracy z nauką zaoczną – praca od poniedziałku do piątku, - terminowość wypłat, - zwrot kosztów związanych z użytkowaniem własnego samochodu. Czyli praca nadaje się tylko dla studentów zaocznych, ponieważ jest to cały etat. Ktoś z Was jest zainteresowany?
Ja 2017-08-28 23:40
wykonuje serwisy dla kilku agencji i śmiało mogę powiedzieć, że focus jest najlepszy. Koordynator jest naprawdę ok, kasa na czas a wszystkie biurowe sprawy załatwiasz jednym telefonem.
Nigdzie indziej nie ma takiego porządku.
Ja 2017-08-28 23:41
wykonuje serwisy dla kilku agencji i śmiało mogę powiedzieć, że focus jest najlepszy. Koordynator jest naprawdę ok, kasa na czas a wszystkie biurowe sprawy załatwiasz jednym telefonem.
Nigdzie indziej nie ma takiego porządku.
Marta 2017-09-14 11:16
@Ja Rozumiem, że ta firma jest Ci najbardziej bliska i mógłbyś ją polecić osobom szukającym prace? Jakieś mocne strony pracodawcy jeszcze potrafiłbyś wymienić? Coś oprócz zarobków i atmosfery wpływa na Twoje zadowolenie z Focus POS Services? Podałbyś jakieś rady odnośnie rekrutacji? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.
Zostaw swoją opinię o Focus POS Services - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Focus POS Services