brak logo

Ziemowit

Gniezno

Opinie o Ziemowit

pracownica (jeszcze niestety). 2011-07-03 12:49:55
BIEDRONKO JESTEŚ WIELKA!!! KTOŚ WZIĄŁ SIĘ ZA PANIĄ KIEROWNIK,ZA JEJ RZĄDY A PRZEDE WSZYSTKIM ZA UTARGI I SPRZEDAŻ. TERAZ TO DOPIERO BĘDZIE SPRZEDAŻ STARYCH RZECZY MIĘSA MROŻONEGO, MYTEGO NA ZAPLECZU,ODRYWANYCH METEK Z DATĄ,ZMYWANYCH ZMYWACZAMI DO PAZNOKCI Z NABIAŁU OJ MOGĘ DUŻO POWIEDZIEĆ BO MUSIMY TAK ROBIĆ POD GROŻBĄ PAŃ KIEROWNICZEK.A JAKIE ZAKUPY KOLEŻANKI ZROBIŁY I ROBIĄ W BIEDRONCE BO TANIO A U NAS W SKLEPIE DROGO I STARO.LEPIEJ NABIJAĆ KASĘ INNYM A NIE SOBIE I TAK BĘDZIEMY ROBIĆ.
anonim 2011-09-06 13:45:01
BRAWO DLA SKLEPU BIEDRONKA ZA ZABRANIE KLIENTÓW. PRZYNAJMNIEJ NIE BĘDZIEMY TRUĆ LUDZI STARYM TOWAREM(STARE MIĘSO MROŻONE,WĘDLINY ZE ZMYTĄ DATĄ,SERY ZE ZMYTĄ DATĄ I PRZE METKOWANĄ,WARZYWA I OWOCE)ROBIMY TAK WSZYSTKIE NA CZELE Z KIEROWNICZKAMI.JEŚLI KTÓRAŚ NIE CHCĘ TEGO ZROBIĆ TO JEST ZASTRASZANA I GNĘBIONA.NAJLEPIEJ MAJĄ TE KTÓRE ZOSTAŁY PRZENIESIONE NA INNE SKLEPY.DOSTAŁY NAGRODY!
klientka Społem 2011-09-12 18:40:33
Witam to co piszesz jakie metody niby stosuja w Ziemowicie mają miejsce w każdym większym markecie.Od kilku lat jestem klientką sklepu Społem na Roosevelta i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się kupić coś starego czy przeterminowanego.Z tego co zaobserwowałam na towary o kończącym się terminie jest wyznaczone specjalnie miejsce i mają one obniżoną cenę.Współczuję kierownictwu tego sklepu że mają wśród swojej załogi,kogoś tak nielojalnego jak Ty.Podejrzewam że jesteś jedną z tych nielicznych niemiłych pań tam obsługujących.Jeżeli twoje podejście jest takie a nie inne nie nadajesz się dziewczyno do handlu.
klientka Społem 2011-09-12 18:52:52
Dodam jeszcze że o Biedronce,Kauflandzie i podobnych marketach było głośno w telewizji,więc wcale nie są takie idealne
klient 2011-09-17 10:20:38
Muszę zgodzić się z poprzednią klientką. W "Ziemowicie" są towary polskie, znanego pochodzenia od zaufanych firm.Są zawsze świeże (przed skończeniem się terminu ważności są przeceniane i odstawiane na osobny regał). Bardzo lubię robić tam zakupy i zapraszam wszystkich którzy tam nie byli.
pracownica 2014-03-06 22:13:12
A niech się ktoś teraz wypowie o pracy w sklepie w dalkoskim "Społem" ...;]
Może sie dowiemy czegoś nowego, o przełożonych, kierownictwie?
1
anonim 2014-03-09 17:20:22
a co niby tam się dzieje?
korek 2016-04-22 08:45:56
witam firma wciąż szuka do pracy lecz niestety nikt nie chce tu pracować
klient 2016-05-05 11:18:27
Co wy się tak czepiacie tego Ziemowita zobaczcie co się dzieje na Arkuszewie
monika 2016-05-05 17:16:34
Racja na wschodniej fatalnie zaopatrzony sklep a personel jeszcze za czasów komuny.Tylko 3 panie wzbudzają sympatię reszta do wymiany
Klient 2016-05-12 20:05:37
Zakupy w ziemowicie coraz bardziej przypominają komunę.Większość pań olewa klienta (przede wszystkim dział mięsny ).Niestety z takim personelem Społem będzie tracić klientów.
2
Robciu 2016-05-13 22:13:31
Racja zarówno Ziemowit jak i sklep na Arkuszewie mają fatalny personel.Wszystko jest ważniejsze od klienta-najpierw trzeba sobie pogadać,wypić kawkę,zapalić a dopiero pózniej obsłużyć nas klientów.Czasami mam wrażenie że wam drogie panie przeszkadzamy.Społem to już dawno straciło klientów przez takie zachowanie
1
Robciu 2016-05-13 22:17:45
A zapomniałem dodać dział mięsny to woła o pomstę do nieba pod względem świeżosci na większości sklepów
sobotni klient 2016-05-21 14:28:01
W społem na wschodniej czas zatrzymał się w czasach PRL.Klienta traktujecie jak zło konieczne.Brak procesjonalnej obsługi panie same nie wiedzą co mają w sprzedaży
sobotni klient 2016-05-22 19:14:25
Podejrzewam że prezesi nawet nie wiedzą co się tam dzieje,ale jest jeszcze kierownik sklepu który ma władzę nad pracownikiem i to on musi zwrócić tym paniom uwagę.Byłem kiedyś stałym klientem tego sklepu ale to jak tam traktuje się klientów zaważyło że musiałem przenieś się gdzie indziej.To jest nie tylko moja opinia ale również wielu moich znajomych.Pora obudzić do życia ten sklep
klientka 2016-05-24 09:36:40
Może ktoś się wreszcie weźmie za te panie.Chodzę tam bo nie mam w pobliżu żadnego innego sklepu ale obsluga jak ktoś już napisał fatalna.Rano wieczne kolejki bo czynna tylko jedna kasa.Traktowanie klienta fatalne brak uśmiechu głupie odzywki
robert 2016-06-03 08:52:22
@klientka zgadzam się z Tobą -sklep a dokładnie obsługa na wschodniej to jakaś porażka.Bardzo często nie ma personelu na sklepie a jak już jest to obsługują cię z łaski jakby za karę
robert 2016-06-08 17:06:42
a może trzeba poinformować górę o zwyczajach panujących w tym sklepie.Zapraszam Ich między godz 6-8 robiąc tam zakupy na pewno nie zdążą do pracy
brak 2016-09-07 08:39:17
Społem w Gnieźnie dawno straciło sensowy personel przez traktowanie ludzi jak traktują. W Ziemowicie jedna kasa rano? Bo jest za mało ludzi. Wyłóż gazety, warzywa i jeszcze siedź na kasie. Nikt nie jest w stanie tego wyrobić.
1
BYŁA 2016-09-08 16:34:04
@brak masz rację wszyscy mili kontaktowi i pomocni pracownicy pouciekali z tej firmy.
Zostaw swoją opinię o Ziemowit - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ziemowit