brak logo

P.W. EDAR

Żywiec

Opinie o P.W. EDAR

neo80 2011-11-30 16:30:39
Nie polecam firmy \\\"EDAR (usunięte przez administratora)\\\" ani dla pracowników ani dla inwestorów ani dla podwykonawców. Pracownikom daje najniższe stawki obiecując reszte w premii na co nie mamy co liczyć, trzeba pracować minimum 14 godzin dziennie wraz z dojazdami do pracy a z racji że firma pracuje przeważnie poza Żywcem 3 godziny trzeba odpisać na dojazdy oczywiście nie płatne. ( usunięte przez administratora ) zwolnił jescze żadnego pracownika ponieważ doprowadza że pracownik zwalnia się sam( usunięte przez administratora )
ded4 2012-03-13 15:08:25
Zgadzam sie z poprzednia opinia firme ta nalezy omijac szerokim lukiem.Stawki jak w kabelkach tylko przaca po 300 godzina miesiecznie (usunięte przez administratora) obiecuje zlote gory.Ciagle wprowadzane sa nowe pomysly jak uszczulpic pensje pracownika.W firmie zatrudnionych jest tyle samo niepotrzebnych pracownikow biurowych co fizycznych ktorzy musza na nich zarabiac, a caly sprzet jest w oplakanym stanie. ( usunięte przez administratora )
Niescyńście 2012-03-13 17:03:55
Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami..( usunięte przez administratora ) jest firmą niegodną polecenia a wręcz przeciwnie powinno się na nią uważać zarówno pod względem finansowym jak i wykonaniem zlecenia.Jak wcześniej nadmieniono głównym problemem firmy są znikające wynagrodzenia dla pracowników jak i podwykonawców, jednakże największym problemem firmy jest brak odpowiedniej organizacji czego przyczyną jest za duża liczba niepotrzebnych miejsc pracy i pracowników którzy podobno mimo że posiadają odpowiednie uprawnienia to nie potrafią bądź też nie są w stanie wykonywać swoich obowiązków ze względu na kompletny brak doświadczenia...
ded5 2012-03-13 18:28:03
Tak jak poprzednicy z przykroscią muszę zgodzić się z opiniami : (( to wszystko prawda .Wprowadzane zmiany pogrążą tą firmę . ISO nie dziala a wprowadzac cos po to żeby było?? Bezsens // Ogromne znaczenie dla efektywnosci Systemu
Zarzadzania Jakoscia zgodnego z norma ISO
9001:2000 ma zaangazowanie kierownictwa( usunięte przez administratora ).. pracownicy tak samo !!!!!!
kermit 2012-03-13 20:40:17
Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Od siebie mogę tylko dodać iż mądry szef powinien sam zająć się szeroko rozumianym zarządzaniem projektami, a ponieważ w praktyce modelowe systemy zarządzania jakie opisują w wyżej wymienionym standardzie ISO nie występują w tak małych firmach lub są bardzo rzadkie, prezesowi zostaje zatem znalezienie sposobu na pogodzenie zarządzania projektami , radzenie sobie z nowymi zadaniami oraz zarządzanie pracą bieżącą i zarządzaniem pracą zadaniową. Organizowanie pracy innym osobom, pracownikom lub podwykonawcom można realizować na wiele sposobów . Jedni korzystając z wyrafinowanych narzędzi do zarządzania inni odwołując się do własnego rozumu, a jeszcze inni tak jak w tym przypadku polegają na sztabie ludzi kompletnie nie przygotowanych do powierzonych im zadań. Mam tu na myśli cały pion logistyczny.
666 2012-03-13 21:57:53
ODRADZAM Pracownik w Biurze ważniejszy od sily wykonawczej . To smutna prawda .W jaki sposób kobieta która nie ma pojecia o czym mowi moze wprowadzac zmiany. Smie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte zarobki premie bez nadgodzin w zimie bezplatny urlop " super oferta "
pawel 2012-03-18 09:46:54
Opinie o firmach pisane na forum traktuję z lekkim przymróżeniem oka ale po przeczytaniu tych na temat firmy EDAR zrezygnuję z próby nawiązania współpracy jako podwykonawca.
Obiektywny 2012-03-21 14:49:51
Obiektywnie stwierdzam, że wszystkie opinie na temat firmy Edar pisze jedna i ta sama osoba, widać to po stylu pisania.
Ktoś ewidentnie działa na szkodę tej firmy.
Zawsze znajdzie się ktoś zawistny.
Oczywiście nie miał odwagi się podpisać, bo jak się tu podpisać pod kłamstwem.
zatroskany 2012-03-21 21:08:24
Drogi \"Obiektywny\", zapewne jestes pracownikiem biurowym firmy
P.W EDAR i z polecenia dodałeś tę opinię, bądz jesteś nawet jej właścicielem . Nie możesz wymagac od innych aby sie podpisywali, samemu tego unikając. Nawiązując do stylu pisanych opini - widocznie bolączką tej firmy dla wszystkich wypowiadających się są te same problemy, A zarzuty że pisze to wszystko jedna i ta sama osoba są w moim przekonaniu śmieszne. Kto miał \"nie przyjemność\" współpracy z tą firmą wie, że w kwestii płatności dopiero na drodze sądowej może liczyć na jakiekolwiek uregulowanie płatności. Reasumując. Nazywanie faktów kłamstwem jest próbą zatajenia prawdziwego oblicza firmy.
Niedoszly pracownik 2012-03-22 19:13:14
Prawda czy nie.Jeśli ktoś traci czas ,żeby coś napisać widocznie ma powód , i chce pomóc innym .Po to są takie stronki . A ta jest dla ludzi szukajacych pracy. Bardzo dziękuje wszystkim, czy jednej osobie bez różnicy za to że nie wpadłem z deszczu pod rynne.
sHd 2012-04-18 21:56:33
Przepracowane w tej firmie jako ... x czasu i nigdy więcej tam bym nie zawitał. Sam Pan (usunięte przez administratora) to po prostu przebojowy chłopiec który dalej z głową w chmurach nawet nie potrafi odebrać telefonu bo te dłuuuugi... ISO hehe, zagadka może liczył na współprace z pewną firmą :D A może Pani która wprowadza/ła ISO ma haczyk ? Osobą na bardzo odpowiedzialnych stanowiskach płaci tyle co kot napłakał a innym 2x więcej hmm... chyba idąc na rozmowę kwalifikacyjną trzeba przytargać jakieś zdjęcia lub inne haki by mieć ciepłą dobrą posadę za odpowiednią kasę ;)
Paweł 2012-06-28 21:39:03
Zgadzam się Wojtek z twoja opinią ja też jestem pokrzywdzonym przez Firme Edar wozi się Audi A4 nową a mi też zalega kasę i to nie małą za budowę na Kopance już 8 miesięcy!!!!!! Tak samo nas oszukiwał że będzie nas spłacał na raty do dnia dzisiejszego pieniędzy nie otrzymaliśmy, telefonów nie odbiera raz odebrał i kręci, cygani, oszukuje. Moja propozycja jest taka żeby zablokować budowę na Kopance może wspólnie coś wskóramy bo innego wyjścia nie ma!!!!
Odgrażał się że jeśli podamy go do Sądu to pieniędzy szybko nie zobaczymy. Jeżeli zgadzasz się z moja opinią odezwij się.
Arek 2012-10-16 21:03:07
Paweł - 2012-06-28 21:39:03

Zgadzam się Wojtek z twoja opinią ja też jestem pokrzywdzonym przez Firme Edar wozi się Audi A4 nową a mi też zalega kasę i to nie małą za budowę na Kopance już 8 miesięcy!!!!!! Tak samo nas oszukiwał że będzie nas spłacał na raty do dnia dzisiejszego pieniędzy nie otrzymaliśmy, telefonów nie odbiera raz odebrał i kręci, cygani, oszukuje. Moja propozycja jest taka żeby zablokować budowę na Kopance może wspólnie coś wskóramy bo innego wyjścia nie ma!!!!

Odgrażał się że jeśli podamy go do Sądu to pieniędzy szybko nie zobaczymy. Jeżeli zgadzasz się z moja opinią odezwij się.
zgadzam się w 100 %
rafał 2013-03-10 16:26:58
kiedyś pare miesięcy temu widziałem traktory od (usunięte przez administratora) przy budowie Kauflandu w Czechowicach.
trolek 2013-03-10 16:35:28
zastanawiam się na czym (usunięte przez administratora) tak wtopił i skąd te długi jak zawsze podobno robił dla urzędów czyli kasa pewna,chyba że zachłysnął się kasą jak inni tzw biznesmeni z przypadku za dwa grosze.Ogólnie większość tych firm z podbeskidzia to dno totalne (usunięte przez administratora).Jak kogoś nie stać na ludzi i podwykonawców to niech sam robi albo zmieni branże.
trolek 2013-04-28 20:52:18
Jak tam (usunięte przez administratora) wyszedł na prostą wkońcu?
anonim 2013-07-03 17:50:34
No dobra, faktycznie jest tam nazwisko, w takim razie co się dzieje z P.W. Edar? Porzucił, czy zaniedbuje? Upadło może?
franczesko 2014-04-13 23:16:13
kilka lat temu zaczynalem przygode z ta firma
byla to jedna z wielu fimr,gdzie poczatkujacy nabyje tylko urazu do operatorki w budowlance.Nie spotkalem sie,ani z zyczliwoscia,ani ze zrozumieniem itp.
Na szczescie czlowiek trafil na pare w miare porzadnych firm i teraz smialo moze skorzystac z nabytego doswiadczenia
1
maja 2014-09-21 13:20:12
doświadczenia tam Tomek dużo nie nabierzesz, chyba, ze tego życiowego
neo80 2014-12-09 18:45:59
mumop skoro przeczytałeś wszystkie wypowiedzi i nadal chcesz tam pracować to się idealnie nadajesz do tej firmy. Ja rozpocząłem te wypowiedzi i widzę że otwarłem puszkę pandory. Ale przed panem M chą należy przestrzegać.
Arek 2016-05-11 19:57:30
o staż to może być ciężko, ale podejrzewam, że firma może szukać pracowników :)
Zostaw swoją opinię o P.W. EDAR - Żywiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. EDAR