brak logo

elmalgal

Mikołów

Opinie o elmalgal

anonim 2011-07-02 22:27:04
Trochę sie poprawia , ale ( usunięte przez administratora ) nic nie umiejący dalej pracuje i mydli oczy przełożonym. Pracownik produkcji.
anonim 2011-07-02 23:07:39
widać nieznaczną poprawę , ale terminowość i zapewnienia pani z marketingu daleka od rzeczywistości. klient
anonim 2011-09-05 14:26:58
anonim - 2011-09-02 20:24:26

Tak sie zastanawiam co za ( usunięte przez administratora ) podpisał sie jako pracownik produkcji skoro ( usunięte przez administratora )nie ma nic wspólnego z produkcją

piszecie głupoty cieszcie się że macie prace
ms 2013-06-14 21:19:07
Umowa śmieciówka, nocki za 9,90 zł i licz się z tym, że możesz nie dostać wypłaty bo stracili płynność finansową. Polecam omijać z daleka.
anonim 2013-06-15 10:04:51
Od początku roku 2013, nie płacą w terminie, wypłacają po 500zl, nie raz po 2-3tygodniach....
pracownik 2013-06-18 16:37:22
juz ci ktos napisał 9,90 /h x 168godzin=1660 brutto - podatki = ok 1200na reke,+jak zaczniesz złom wynosic to moze 2000 wyciagniesz jak cie nie złapią,i starsi koledzy cie nie podkablują ,praca po 8 g+ dojscie na skup zlomu ok 10 godzn na dzien polecam
żul 2013-06-25 20:23:57
ty be o co ci chodzi?dobrze pracownik pisze ,co moze tak nie ma?a ciebie pasuje 500zł wypłaty ?1200 na trzy raty?co ?pilnuj zebi ci torba nie pekła jak idziesz z roboty
dokladnie tak jest w elmalgal mikołow jak pisze pracownik
jul 2013-08-06 19:06:54
ile u Was się wyciąga na hali ??
taki 2013-08-08 18:45:58
dziwne bo w ofercie piszą 14-16 zł brutto co daje 2000 miesięcznie na rękę
anonim 2013-11-09 13:44:59
Obiecują, wypłaty w terminie, a jednak wyplata na raty, 500zł, na rozmowie tego nie mówią...
4
Szfajser 2013-11-10 16:19:53
Pracuję w firmie ELMALGAl od 3 miesięcy, jak sie przyjmowałem dyrektor na rozmowie naopowiadalo sie z iloma firmami dfirma wspolpracoje itd... jesli chodzi o wyplaty to faktycznie wyplacaja po 500 złotych, dodatek za pracy e w nocy czy szkodliwe to fikcja.. . spawania nie ma szlifujesz blachy - o pieniadze nie pytac. dostalem 15 zeta brutto za godzine gdzie wyplate mam w ratach. szkoda gadac. ciagne na L4 i sie zwalniam. nie polecam ludzie.
1
muminek19201@wp.pl 2013-12-08 15:12:45
z znacie firmy inne gdzie biora do roboty ??
1
beret 2014-01-10 09:27:20
A jaka atmosfera w firmie koledzy, to znaczy jak traktuja ludzi? Jestem spawaczem z uprawnienjami europejskimi, ale tu gdzie teraz pracuje jest (usunięte przez administratora). Kierownik ma ludzi za nic, wymagania jak cholera, a płaca że szkoda słów!A spróbuj sie odezwać!
figo 2014-04-05 13:26:26
jak nie znalazłeś nic na ich stronie internetowej to poszukaj na portalach z ofertami pracy, prędzej czy później do nich dotrzesz
kandydat na kierownika produkcji 2014-05-03 11:49:32
czy możecie mi powiedzieć co stało się z poprzednim kierownikiem produkcji?
odszedł sam czy go zwolnili?
1
xx 2014-05-05 19:09:23
chyba szukaja drugiego
ciekawy 2014-05-22 21:44:09
i co? mają już tego nowego kierownika?
1
pracownik 2014-10-10 17:10:11
naprawde radze omijac wielkim lukiem nie placa w terminie marne 300zl co 10 pozniej czekasz 2 tyg na 500zl a dopiero koncem miesiaca na reszte kierownicy maja pracownikow gdzies bez zrozumienia czy przynajmniej z malym zrozumieniem sytuacji (dzis nie moge dluzej zostac) czy naprawde prezes nie rozumi ze mamy rodziny dzieci itd a on przelewa po 300zl policz sobie rachunki dojazd tzn paliwo itd jedzenie kupic cos dziecia naprawde dla mnie zal i smutek i przykro ze tak jest inni maja duzo np prezes czy dyrektor czy wyzej postawieni a my pracownicy za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
b pracownik 2014-10-15 11:36:05
romek komu ty tak przypucowałeś tym wpisem o tym elmalgalu ??? wszystko to mozna przeczytać na stronie tej firmy !!!!!!!chyba jestes tam jakimś kierownikiem czy co,a może dyrektorem ? ? i chcesz dostać wypłate w jednym kawałku, a na ludziach się wyżywasz
jak można dawać ludzią zarobic 1500 zł ,21 wiek ,i jeszcze to w ratach wypłacać ?po 300 ,500zł??????
1500zł to powinna być pierwsza rata!!!
pracownicy nie wypowiadają sie na tym forum ,bo sie boją , i nie niektórych nie stac na zakup komputera i opłacenie internetu .
jezeli firma nie płaci wyplat o czasie można rozwiązać umowe,bez okresu wypowiedzenia ,z winy pracodawcy !!!
jezeli firma nie płaci w okreslonym czasie mozna sprawe zglosic do panstwowej inspekcji pracy
robicie z ludzi niewolników,nie płacicie o czasie ,zmuszanie do pracy w nadgodzinach ,do pracy na zmiany ,
i gdzie ta wykwalifikowana kadra? ci co byli wykwalifikowani ,i mieli troche oleju w głowie juz tam nie pracują,
elmalgal szuka ludzi do pracy przez urząd pracy w łaziskach ,to już wiadomo że to jest firma dno ,
jestem w szoku że ktoś tam coś ,jeszcze robi .
jak napisal pracownik ,omijajcie tę firmę elmalgal , mikołów ul kolejowa 2,-szerokim łukiem .
szczęśliwy ten kto tam pracował ,a już nie pracuje .
nowy 2014-11-18 20:07:46
bardzo dobro firma może na czas nie płacą ale płacą na start dają 18,- zrobisz byle jako próbkę żeby dobrze wyglądała w dodatku tylko pachwinę :) i nadgodziny 50% i 100% robota różna i ciekawa majstry wporzo kierownicy tez bo nie laza i jak ci się zdazy nie przyjść do pracy to przymkną oko bo nie wiadomo czemu nikt nie chce pracować w tej firmie :)
spawacz 2014-11-25 23:14:50
jak długo trzeba czekać na wypłatę? Ile złomu można wynieść na miesiąc? z góry dzięki za info Dzwonili do mnie i nie wiem co robić
polek 2015-02-24 00:09:22
A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy pomozecie dziekuje bardzo..
Arabeit 2015-04-13 13:30:44
od kliku miesiecy wypłaty ida na czas. podobno z zamówieniami jest nieźle robota jest ino zeby pieniondz byl jeszcze lepszyt.
spawacz 2015-06-16 23:19:23
a ile na rękę wyciągnę u Was z sobotami,a robota jaka,a sprzęt do spawania dobry czy złom,a wypłaty to do kiedy są wypłacane ,do 10 czy póżniej
emal 2015-06-18 16:56:05
dlaczego znowu szukają kierownika produkcji, a czy dyrektor produkcji jest nadal ten sam bo widziałem, że teraz jest jakaś prezeska???
aikkaa 2016-02-24 21:37:51
a wiadomo cos czy Elmalgal prowadzi staże?
flota 2016-05-07 12:00:02
mocne określenie @Leszek.. po to jest forum, by pytać. Może autor postu miał nadzieję, ze ktoś wie i mu odpowie, żeby nie zawracać głowy w biurze elmagal :)
Zostaw swoją opinię o elmalgal - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie elmalgal