Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Frog MS Delko

Pracowałeś w firmie Frog MS Delko i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2012-01-12 23:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na magazynie za jeb...nie ton za 1200 tylko w delko!!!!! kryzys sobie wymyslili
zdjecie uzytkownika
ATOL - 2012-01-15 22:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO SIĘ NAZYWA KAPITALIZM (NIEWOLNICTWO XXI - WIEKU).
JESZCZE SIĘ NIE NAUCZYŁEŚ , ABY ZARABIAĆ 3000 TRZEBA LIZAĆ [usunięte przez administratora] ZGADZAĆ SIĘ NA WSZYSTKO.
zdjecie uzytkownika
zapomniełem! - 2012-01-20 11:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STAWKI WYŻEJ TO OFEROWANE STAWKI ZA GODZINY NADLICZBOWE !
zdjecie uzytkownika
Magazynier - 2012-02-12 10:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BEZNADZIEJNA FIRMA , szkłem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę chcą ... hehe żeby zarobić 1900zł netto trzeba w 4 soboty pracować, a w zimie ! temperatura od -2 do 3 stopni na magazynie, i mówią że grzeją. A soboty trafiają się raz na ruski rok więc 1400zł to co się zarabia w tej firmie za taką tyrke!
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2012-06-15 08:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz pracować w delko? Na rozmowie powiedz [usunięte przez administratora], ze nie palisz papierosów i, że ogólnie są złe i śmierdzą a praca bedzie Twoja!!! Nawet wózkiem nie musisz umieć jeździć :)
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2012-06-24 19:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile Wy tam magazynierzy zarabiacie i przez ile godzin pracy w miesiącu( w soboty też do pracy ?).Ostatnio chciałem się tam przyjąć ale po tym co piszą niektórzy powyżej jeśli chodzi o zarobki to odechciewa mi się składania tam CV (mam pracę ale chcę ją zmienić).Zmieniło się coś na lepsze? - zwłaszcza wynagrodzenie ? Dzięki za informację.
zdjecie uzytkownika
repracownik - 2012-07-10 22:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej pracowniku, a które to zakłady dają herbatkę i cukier-może kawkę? Z tego co mi wiadomo podczas upałów we Frogu dają wodę więc mijasz się z prawdą (:
zdjecie uzytkownika
repracownik - 2012-07-10 22:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej załodze znajdzie się ktoś kto jest niezadowolony z pracy. Zazwyczaj jakiś nieudaczniklub kombinator który musiał odejść. Nie do końca należy traktowaćna serio te wpisy sfrustrowanego "pracownika"
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2012-07-29 14:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wody nie było dla pracowników od trzech lat (dostalismy butelke wody w tym roku 1,5 l za 89 gr.), tylko dlatego, ze jeden z naszych dostal udaru od duchoty jaka panuje w srodku ( temp. oscyluje w okolicach 30 st. bez jakiegokolwiek ru [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powietrza). Na kawe i herbate sami sobie smieci segregowalismy, a teraz za pieniadze z foli i makulatury firma miala kupowac kartony, których i tak dalej nie ma. Panie [usunięte przez administratora] pompka do wody kosztuje w granicach 11 złotych, 5l wody 5 zł. czy naprawde firme na to nie stać?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-08-05 14:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie odpowiada ci praca to sobie zmień. W pracy nikt na siłę z przymusu Cię nie trzyma.
Opinia ze słowami niecenzurowanymi jest niestety mało wiarygodna więc swoje \'\'wypociny\'\' zachowaj dla siebie. Przypominam też że w internecie nikt nie nie jest anonimowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 13:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam aktualnej opinii na temat pracy w Frog MS Delko, zakończy ktoś moje poszukiwania? Jak z perspektywami na rozwój (jakieś szkolenia?)? Da radę w miarę szybko uzyskać awans? Ile Wam zajęło pokonywanie kolejnych szczebelków w drabinie kariery? Chciałbym się w pracy rozwinąć, bo nie chcę monotonnej pracy przez wiele lat na tym samym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
Mimcia - 2014-02-26 23:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie jakieś najnowsze wieści z tego co się dzieje w Frogu? Zastanawiam się nad podjęciem pracy dla nich, ale nie wiem czy to nie strata czasu.
zdjecie uzytkownika
Yeta - 2014-03-06 00:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie niestety nie ma żadnych informacji o pracy, ale ciekawi mnie jak wygląda współpraca Polsko-Słowacka i ilu jest pracowników odpowiedzialnych za tą relację.
zdjecie uzytkownika
din - 2014-03-15 13:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na ich stronę w ogóle nie mogę wejść. Z miejsca wyskakuje mi jakiś błąd. toteż liczę na to, że tu dowiem się większości istotnych informacji o Frogu
zdjecie uzytkownika
Irwin - 2014-03-26 19:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej nikt nie kwapi się do odpowiedzi. Jak dla mnie to firma bez konkretnej przyszłości dla pracownika. Ale mogę się mylić.
zdjecie uzytkownika
Praqcownik - 2014-04-15 07:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bez przyszłości,nie rozwojowa, nie doceniają wykształcenia ani kompetencji pracowników,ludzie po studiach odeszli bo przecież nie będą pracować za 1400zł, po studiach i z językiem. A stanowiska kierownicze dzierżą ludzie bez wykształcenia i bez kompetencji taka niestety jest prawda.
zdjecie uzytkownika
pytam duzo - 2014-05-20 15:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie, zarobki to nie wszystko. Co poza kasą? Jak jest w firmie (socjal, umowa, wolne, atmosfera)????
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-05-28 18:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytam duzo - 2014-05-20 15:33:55]:
Jak zarobki to nie wszystko? dla pieniędzy się chodzi do pracy. W tej firmie nie ma dodatku socjalnego, są umowy, zwykle wolne weekendy.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-05-29 13:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to oznacza, że sa umowy, to umowy ustne, o prace, dzieło, zlecenie, w ogóle to na jaki okres czasu Frog MS Delko daje pierwsza umowę?
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-11-30 18:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakakolwiek umowa, byle nie ustna, myślę że jest do przeżycia, ważne chyba tylko aby mieć jakąś "podkładkę" pod wykonywane obowiązki i w razie czego mieć na jakiej podstawie domagać się wypłaty. I myślę, że bardziej ważne jest terminowe wypłacanie wynagrodzenia, niż socjal... takie moje zdanie. buziaki
zdjecie uzytkownika
nigger z ostrowca św. - 2015-01-16 12:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytam duzo - 2014-05-20 15:33:55]:
w ostrowcu to samo praca po 13h za 1400 brutto od 14 do 3 rano lub 16 do 5 rano + nadgodziny to znaczy za 240 godzin za grudzień 2340pln ŻENADA pozdrawiam wszystkich niewolników pracujących w tej chorej firmie powodzenia
zdjecie uzytkownika
wer - 2015-01-16 13:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak szukacie pracy to polecam odwiedzic strone rekrutacyjnej rewolucji ! duzo ofert z wielu biur ;)
zdjecie uzytkownika
jomla - 2015-01-22 02:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś potwierdzić, to co napisał nigger z ostrowca św.? Bowiem jesli rzeczywiście pracuje sie 240 godzin w miesiącu, a etat to 160 godzin, to wychodzi, że połowa etatu to nadgodziny! W ogóle to nadgodziny sa płacone jakoś z wyższa stawką? Co jak ktoś nie może akurat dłużej zostać w pracy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2015-02-11 15:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wierze, żeby aż tyle nadgodzin się miało u nich pracować tak naprawdę.. dajcie znać jeszcze jak to wygląda wszystko, bo nie orientuje się tutaj jak można normalnie u nich się zgłosić, jak się jest zainteresowany pracą u nich? bo wydaje mi sie, ze wsytarczy w tym wypaku tylko mail ze swoim CV.
zdjecie uzytkownika
diox - 2015-02-26 00:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jagoda - 2015-02-11 15:19:57]:
240 godzin to musiałoby być 5 dni w tygodniu po 12 godzin dziennie co ciężko sobie wyobrazić. Jednak znając ten kraj jest to możliwe. Tym bardziej dziwi mnie ( jeżeli to oczywiście prawda) że we Frog MS Delko ludzie chcą dalej pracować, pomimo takich własnie dziwnych godzin pracy i innych pobocznych spraw...
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-28 21:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie, bo w sumie standardowy etat to 160 godzin, tutaj byłoby połowa etatu gratis. Chyba, że za te 80 godzin ekstra płaca lepsza stawkę i się opłaca.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-09-16 20:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety al juz normalnie zdarza sie ze w zakladach pracy zostaje sie dluzej niz te 8h ale to nie jest juz cos co dziwi.. ja tam osobiscie chce sie dostac do firmy tylko ze na stanowisko kierownika magazynu, wiem ze oferuja umowe oprace i dobre wynagrodzenie, z tym ze ktos jest mi w stanie powiedziec na jakim poziomie to wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
akim - 2015-09-23 20:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapytaj ATOLA.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-10-17 01:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edek - oczywiście, że to zupełnie normalne, że jak się nawet czasem zdarzy być dłużej w pracy niż przewiduje umowa, to się nic nie stanie. Jako hurtownia farmaceutyczna musi znać się na swojej branży. W końcu dba nie tylko o pracowników, ale i o potencjalnych klientów. Mają w swojej ofercie znane lekarstwa, więc znają się na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
345rty67 - 2016-01-09 15:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bolek no a ja ciekaw jestem na jaki rodzaj umowy mozna liczyc w firmie FROG MS DELKO SP. Z O.O. na stanowisku przedstawiceila handlowego w woj. małopolskim
zdjecie uzytkownika
koneko - 2016-01-25 08:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@345rty67, tak jak zazwyczaj na stanowisku przedstawiciela handlowego. Z tego co się orientuję to wynagrodzenie to podstawa - niewielka, oraz premię i prowizję. Jak masz dobry miesiąc to 4-5 tysięcy spokojnie zarobisz.
zdjecie uzytkownika
isia - 2016-02-07 17:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawą ich działanosci firmy jest dystrybucja artykułów chemicznych, kosmetycznych, higienicznych, leków na rynek OTC,mają teraz liczne promocje miedzy innymi na płyny do szyb za ok 3zł ,ścierki do kurzy itp.
zdjecie uzytkownika
pfredek - 2016-02-20 19:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tym razem szukają przedstawiciela handlowego ale do śląskiego. w pakiecie jest samochód oraz telefon służbowy no i premie w zależności od osiągniętych wyników.
zdjecie uzytkownika
robak - 2016-03-07 21:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można więc powiedzieć, że to taki standard, jeśli chodzi o zatrudnienie jako przedstawiciel handlowy. Ciekaw jestem, jak wysokie są targety do wyrobienia, by osiągnąć premię
zdjecie uzytkownika
diox - 2016-03-12 11:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robak - 2016-03-07 21:44:22]:
co do premii to we frogu nie jest o nią łatwo zwłaszcza gdy pracuje się jako przedstawiciel handlowy. Nie mniej znajomy potrafił osiągnąć u nich i to .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Frog MS Delko!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frog MS Delko
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert