brak logo

Frog MS Delko

Kraków

Opinie o Frog MS Delko

niewolnik 2012-01-12 23:16:21
praca na magazynie za jeb...nie ton za 1200 tylko w delko!!!!! kryzys sobie wymyslili
ATOL 2012-01-15 22:12:10
TO SIĘ NAZYWA KAPITALIZM (NIEWOLNICTWO XXI - WIEKU).
JESZCZE SIĘ NIE NAUCZYŁEŚ , ABY ZARABIAĆ 3000 TRZEBA LIZAĆ [usunięte przez administratora] ZGADZAĆ SIĘ NA WSZYSTKO.
1
zapomniełem! 2012-01-20 11:51:26
STAWKI WYŻEJ TO OFEROWANE STAWKI ZA GODZINY NADLICZBOWE !
Magazynier 2012-02-12 10:37:21
BEZNADZIEJNA FIRMA , szkłem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę chcą ... hehe żeby zarobić 1900zł netto trzeba w 4 soboty pracować, a w zimie ! temperatura od -2 do 3 stopni na magazynie, i mówią że grzeją. A soboty trafiają się raz na ruski rok więc 1400zł to co się zarabia w tej firmie za taką tyrke!
niewolnik 2012-06-15 08:16:33
Chcesz pracować w delko? Na rozmowie powiedz [usunięte przez administratora], ze nie palisz papierosów i, że ogólnie są złe i śmierdzą a praca bedzie Twoja!!! Nawet wózkiem nie musisz umieć jeździć :)
Ciekawy 2012-06-24 19:38:50
To ile Wy tam magazynierzy zarabiacie i przez ile godzin pracy w miesiącu( w soboty też do pracy ?).Ostatnio chciałem się tam przyjąć ale po tym co piszą niektórzy powyżej jeśli chodzi o zarobki to odechciewa mi się składania tam CV (mam pracę ale chcę ją zmienić).Zmieniło się coś na lepsze? - zwłaszcza wynagrodzenie ? Dzięki za informację.
repracownik 2012-07-10 22:40:22
Hej pracowniku, a które to zakłady dają herbatkę i cukier-może kawkę? Z tego co mi wiadomo podczas upałów we Frogu dają wodę więc mijasz się z prawdą (:
repracownik 2012-07-10 22:49:21
W każdej załodze znajdzie się ktoś kto jest niezadowolony z pracy. Zazwyczaj jakiś nieudaczniklub kombinator który musiał odejść. Nie do końca należy traktowaćna serio te wpisy sfrustrowanego "pracownika"
1
niewolnik 2012-07-29 14:08:17
Wody nie było dla pracowników od trzech lat (dostalismy butelke wody w tym roku 1,5 l za 89 gr.), tylko dlatego, ze jeden z naszych dostal udaru od duchoty jaka panuje w srodku ( temp. oscyluje w okolicach 30 st. bez jakiegokolwiek ru [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powietrza). Na kawe i herbate sami sobie smieci segregowalismy, a teraz za pieniadze z foli i makulatury firma miala kupowac kartony, których i tak dalej nie ma. Panie [usunięte przez administratora] pompka do wody kosztuje w granicach 11 złotych, 5l wody 5 zł. czy naprawde firme na to nie stać?
1
anonim 2012-08-05 14:57:37
Jeżeli nie odpowiada ci praca to sobie zmień. W pracy nikt na siłę z przymusu Cię nie trzyma.
Opinia ze słowami niecenzurowanymi jest niestety mało wiarygodna więc swoje \'\'wypociny\'\' zachowaj dla siebie. Przypominam też że w internecie nikt nie nie jest anonimowy.
Yeta 2014-03-06 00:15:15
Na stronie niestety nie ma żadnych informacji o pracy, ale ciekawi mnie jak wygląda współpraca Polsko-Słowacka i ilu jest pracowników odpowiedzialnych za tą relację.
din 2014-03-15 13:54:14
ja na ich stronę w ogóle nie mogę wejść. Z miejsca wyskakuje mi jakiś błąd. toteż liczę na to, że tu dowiem się większości istotnych informacji o Frogu
Irwin 2014-03-26 19:35:36
Najwidoczniej nikt nie kwapi się do odpowiedzi. Jak dla mnie to firma bez konkretnej przyszłości dla pracownika. Ale mogę się mylić.
Praqcownik 2014-04-15 07:53:39
Bez przyszłości,nie rozwojowa, nie doceniają wykształcenia ani kompetencji pracowników,ludzie po studiach odeszli bo przecież nie będą pracować za 1400zł, po studiach i z językiem. A stanowiska kierownicze dzierżą ludzie bez wykształcenia i bez kompetencji taka niestety jest prawda.
3
aaaaa 2014-05-28 18:19:05
Jak zarobki to nie wszystko? dla pieniędzy się chodzi do pracy. W tej firmie nie ma dodatku socjalnego, są umowy, zwykle wolne weekendy.
nigger z ostrowca św. 2015-01-16 12:10:49
w ostrowcu to samo praca po 13h za 1400 brutto od 14 do 3 rano lub 16 do 5 rano + nadgodziny to znaczy za 240 godzin za grudzień 2340pln ŻENADA pozdrawiam wszystkich niewolników pracujących w tej chorej firmie powodzenia
wer 2015-01-16 13:53:45
jak szukacie pracy to polecam odwiedzic strone rekrutacyjnej rewolucji ! duzo ofert z wielu biur ;)
diox 2015-02-26 00:37:06
240 godzin to musiałoby być 5 dni w tygodniu po 12 godzin dziennie co ciężko sobie wyobrazić. Jednak znając ten kraj jest to możliwe. Tym bardziej dziwi mnie ( jeżeli to oczywiście prawda) że we Frog MS Delko ludzie chcą dalej pracować, pomimo takich własnie dziwnych godzin pracy i innych pobocznych spraw...
akim 2015-09-23 20:40:53
zapytaj ATOLA.
emil 2016-05-12 11:54:06
to chyba właśnie przedstawicielowi jest najłatwiej uzyskać premię, bo z założenia pracuje na podstawie i premii. Wiadomo, uzależnione to jest od wyników, wystarczy chcieć się odpowiednio wykazać. :):)
Zostaw swoją opinię o Frog MS Delko - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frog MS Delko