brak logo

Frog MS Delko

Kraków

Opinie o Frog MS Delko

niewolnik 2012-01-12 23:16:21
praca na magazynie za jeb...nie ton za 1200 tylko w delko!!!!! kryzys sobie wymyslili
ATOL 2012-01-15 22:12:10
TO SIĘ NAZYWA KAPITALIZM (NIEWOLNICTWO XXI - WIEKU).
JESZCZE SIĘ NIE NAUCZYŁEŚ , ABY ZARABIAĆ 3000 TRZEBA LIZAĆ [usunięte przez administratora] ZGADZAĆ SIĘ NA WSZYSTKO.
1
zapomniełem! 2012-01-20 11:51:26
STAWKI WYŻEJ TO OFEROWANE STAWKI ZA GODZINY NADLICZBOWE !
Magazynier 2012-02-12 10:37:21
BEZNADZIEJNA FIRMA , szkłem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę chcą ... hehe żeby zarobić 1900zł netto trzeba w 4 soboty pracować, a w zimie ! temperatura od -2 do 3 stopni na magazynie, i mówią że grzeją. A soboty trafiają się raz na ruski rok więc 1400zł to co się zarabia w tej firmie za taką tyrke!
niewolnik 2012-06-15 08:16:33
Chcesz pracować w delko? Na rozmowie powiedz [usunięte przez administratora], ze nie palisz papierosów i, że ogólnie są złe i śmierdzą a praca bedzie Twoja!!! Nawet wózkiem nie musisz umieć jeździć :)
Ciekawy 2012-06-24 19:38:50
To ile Wy tam magazynierzy zarabiacie i przez ile godzin pracy w miesiącu( w soboty też do pracy ?).Ostatnio chciałem się tam przyjąć ale po tym co piszą niektórzy powyżej jeśli chodzi o zarobki to odechciewa mi się składania tam CV (mam pracę ale chcę ją zmienić).Zmieniło się coś na lepsze? - zwłaszcza wynagrodzenie ? Dzięki za informację.
repracownik 2012-07-10 22:40:22
Hej pracowniku, a które to zakłady dają herbatkę i cukier-może kawkę? Z tego co mi wiadomo podczas upałów we Frogu dają wodę więc mijasz się z prawdą (:
repracownik 2012-07-10 22:49:21
W każdej załodze znajdzie się ktoś kto jest niezadowolony z pracy. Zazwyczaj jakiś nieudaczniklub kombinator który musiał odejść. Nie do końca należy traktowaćna serio te wpisy sfrustrowanego "pracownika"
1
niewolnik 2012-07-29 14:08:17
Wody nie było dla pracowników od trzech lat (dostalismy butelke wody w tym roku 1,5 l za 89 gr.), tylko dlatego, ze jeden z naszych dostal udaru od duchoty jaka panuje w srodku ( temp. oscyluje w okolicach 30 st. bez jakiegokolwiek ru [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powietrza). Na kawe i herbate sami sobie smieci segregowalismy, a teraz za pieniadze z foli i makulatury firma miala kupowac kartony, których i tak dalej nie ma. Panie [usunięte przez administratora] pompka do wody kosztuje w granicach 11 złotych, 5l wody 5 zł. czy naprawde firme na to nie stać?
anonim 2012-08-05 14:57:37
Jeżeli nie odpowiada ci praca to sobie zmień. W pracy nikt na siłę z przymusu Cię nie trzyma.
Opinia ze słowami niecenzurowanymi jest niestety mało wiarygodna więc swoje \'\'wypociny\'\' zachowaj dla siebie. Przypominam też że w internecie nikt nie nie jest anonimowy.
anonim 2013-05-12 13:04:02
Szukam aktualnej opinii na temat pracy w Frog MS Delko, zakończy ktoś moje poszukiwania? Jak z perspektywami na rozwój (jakieś szkolenia?)? Da radę w miarę szybko uzyskać awans? Ile Wam zajęło pokonywanie kolejnych szczebelków w drabinie kariery? Chciałbym się w pracy rozwinąć, bo nie chcę monotonnej pracy przez wiele lat na tym samym stanowisku.
1
Mimcia 2014-02-26 23:32:02
Macie jakieś najnowsze wieści z tego co się dzieje w Frogu? Zastanawiam się nad podjęciem pracy dla nich, ale nie wiem czy to nie strata czasu.
Yeta 2014-03-06 00:15:15
Na stronie niestety nie ma żadnych informacji o pracy, ale ciekawi mnie jak wygląda współpraca Polsko-Słowacka i ilu jest pracowników odpowiedzialnych za tą relację.
din 2014-03-15 13:54:14
ja na ich stronę w ogóle nie mogę wejść. Z miejsca wyskakuje mi jakiś błąd. toteż liczę na to, że tu dowiem się większości istotnych informacji o Frogu
Irwin 2014-03-26 19:35:36
Najwidoczniej nikt nie kwapi się do odpowiedzi. Jak dla mnie to firma bez konkretnej przyszłości dla pracownika. Ale mogę się mylić.
Praqcownik 2014-04-15 07:53:39
Bez przyszłości,nie rozwojowa, nie doceniają wykształcenia ani kompetencji pracowników,ludzie po studiach odeszli bo przecież nie będą pracować za 1400zł, po studiach i z językiem. A stanowiska kierownicze dzierżą ludzie bez wykształcenia i bez kompetencji taka niestety jest prawda.
2
pytam duzo 2014-05-20 15:33:55
Wiecie, zarobki to nie wszystko. Co poza kasą? Jak jest w firmie (socjal, umowa, wolne, atmosfera)????
1
aaaaa 2014-05-28 18:19:05
Jak zarobki to nie wszystko? dla pieniędzy się chodzi do pracy. W tej firmie nie ma dodatku socjalnego, są umowy, zwykle wolne weekendy.
janek 2014-05-29 13:50:30
Co to oznacza, że sa umowy, to umowy ustne, o prace, dzieło, zlecenie, w ogóle to na jaki okres czasu Frog MS Delko daje pierwsza umowę?
1
anna 2014-11-30 18:47:13
jakakolwiek umowa, byle nie ustna, myślę że jest do przeżycia, ważne chyba tylko aby mieć jakąś "podkładkę" pod wykonywane obowiązki i w razie czego mieć na jakiej podstawie domagać się wypłaty. I myślę, że bardziej ważne jest terminowe wypłacanie wynagrodzenia, niż socjal... takie moje zdanie. buziaki
nigger z ostrowca św. 2015-01-16 12:10:49
w ostrowcu to samo praca po 13h za 1400 brutto od 14 do 3 rano lub 16 do 5 rano + nadgodziny to znaczy za 240 godzin za grudzień 2340pln ŻENADA pozdrawiam wszystkich niewolników pracujących w tej chorej firmie powodzenia
wer 2015-01-16 13:53:45
jak szukacie pracy to polecam odwiedzic strone rekrutacyjnej rewolucji ! duzo ofert z wielu biur ;)
jomla 2015-01-22 02:01:39
Może ktoś potwierdzić, to co napisał nigger z ostrowca św.? Bowiem jesli rzeczywiście pracuje sie 240 godzin w miesiącu, a etat to 160 godzin, to wychodzi, że połowa etatu to nadgodziny! W ogóle to nadgodziny sa płacone jakoś z wyższa stawką? Co jak ktoś nie może akurat dłużej zostać w pracy? Pozdrawiam.
jagoda 2015-02-11 15:19:57
no nie wierze, żeby aż tyle nadgodzin się miało u nich pracować tak naprawdę.. dajcie znać jeszcze jak to wygląda wszystko, bo nie orientuje się tutaj jak można normalnie u nich się zgłosić, jak się jest zainteresowany pracą u nich? bo wydaje mi sie, ze wsytarczy w tym wypaku tylko mail ze swoim CV.
diox 2015-02-26 00:37:06
240 godzin to musiałoby być 5 dni w tygodniu po 12 godzin dziennie co ciężko sobie wyobrazić. Jednak znając ten kraj jest to możliwe. Tym bardziej dziwi mnie ( jeżeli to oczywiście prawda) że we Frog MS Delko ludzie chcą dalej pracować, pomimo takich własnie dziwnych godzin pracy i innych pobocznych spraw...
jacek 2015-04-28 21:43:02
Faktycznie, bo w sumie standardowy etat to 160 godzin, tutaj byłoby połowa etatu gratis. Chyba, że za te 80 godzin ekstra płaca lepsza stawkę i się opłaca.
edek 2015-09-16 20:19:57
no niestety al juz normalnie zdarza sie ze w zakladach pracy zostaje sie dluzej niz te 8h ale to nie jest juz cos co dziwi.. ja tam osobiscie chce sie dostac do firmy tylko ze na stanowisko kierownika magazynu, wiem ze oferuja umowe oprace i dobre wynagrodzenie, z tym ze ktos jest mi w stanie powiedziec na jakim poziomie to wynagrodzenie.
akim 2015-09-23 20:40:53
zapytaj ATOLA.
bolek 2015-10-17 01:42:21
@edek - oczywiście, że to zupełnie normalne, że jak się nawet czasem zdarzy być dłużej w pracy niż przewiduje umowa, to się nic nie stanie. Jako hurtownia farmaceutyczna musi znać się na swojej branży. W końcu dba nie tylko o pracowników, ale i o potencjalnych klientów. Mają w swojej ofercie znane lekarstwa, więc znają się na rzeczy.
345rty67 2016-01-09 15:25:02
@bolek no a ja ciekaw jestem na jaki rodzaj umowy mozna liczyc w firmie FROG MS DELKO SP. Z O.O. na stanowisku przedstawiceila handlowego w woj. małopolskim
koneko 2016-01-25 08:51:08
@345rty67, tak jak zazwyczaj na stanowisku przedstawiciela handlowego. Z tego co się orientuję to wynagrodzenie to podstawa - niewielka, oraz premię i prowizję. Jak masz dobry miesiąc to 4-5 tysięcy spokojnie zarobisz.
isia 2016-02-07 17:00:12
Podstawą ich działanosci firmy jest dystrybucja artykułów chemicznych, kosmetycznych, higienicznych, leków na rynek OTC,mają teraz liczne promocje miedzy innymi na płyny do szyb za ok 3zł ,ścierki do kurzy itp.
pfredek 2016-02-20 19:56:40
tym razem szukają przedstawiciela handlowego ale do śląskiego. w pakiecie jest samochód oraz telefon służbowy no i premie w zależności od osiągniętych wyników.
robak 2016-03-07 21:44:22
Można więc powiedzieć, że to taki standard, jeśli chodzi o zatrudnienie jako przedstawiciel handlowy. Ciekaw jestem, jak wysokie są targety do wyrobienia, by osiągnąć premię
1
diox 2016-03-12 11:56:57
co do premii to we frogu nie jest o nią łatwo zwłaszcza gdy pracuje się jako przedstawiciel handlowy. Nie mniej znajomy potrafił osiągnąć u nich i to .
emil 2016-05-12 11:54:06
to chyba właśnie przedstawicielowi jest najłatwiej uzyskać premię, bo z założenia pracuje na podstawie i premii. Wiadomo, uzależnione to jest od wyników, wystarczy chcieć się odpowiednio wykazać. :):)
Zostaw swoją opinię o Frog MS Delko - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frog MS Delko