Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Frog MS Delko

Pracowałeś w firmie Frog MS Delko i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2012-01-12 23:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na magazynie za jeb...nie ton za 1200 tylko w delko!!!!! kryzys sobie wymyslili
zdjecie uzytkownika
ATOL - 2012-01-15 22:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO SIĘ NAZYWA KAPITALIZM (NIEWOLNICTWO XXI - WIEKU).
JESZCZE SIĘ NIE NAUCZYŁEŚ , ABY ZARABIAĆ 3000 TRZEBA LIZAĆ [usunięte przez administratora] ZGADZAĆ SIĘ NA WSZYSTKO.
zdjecie uzytkownika
zapomniełem! - 2012-01-20 11:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STAWKI WYŻEJ TO OFEROWANE STAWKI ZA GODZINY NADLICZBOWE !
zdjecie uzytkownika
Magazynier - 2012-02-12 10:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BEZNADZIEJNA FIRMA , szkłem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę chcą ... hehe żeby zarobić 1900zł netto trzeba w 4 soboty pracować, a w zimie ! temperatura od -2 do 3 stopni na magazynie, i mówią że grzeją. A soboty trafiają się raz na ruski rok więc 1400zł to co się zarabia w tej firmie za taką tyrke!
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2012-06-15 08:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz pracować w delko? Na rozmowie powiedz [usunięte przez administratora], ze nie palisz papierosów i, że ogólnie są złe i śmierdzą a praca bedzie Twoja!!! Nawet wózkiem nie musisz umieć jeździć :)
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2012-06-24 19:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile Wy tam magazynierzy zarabiacie i przez ile godzin pracy w miesiącu( w soboty też do pracy ?).Ostatnio chciałem się tam przyjąć ale po tym co piszą niektórzy powyżej jeśli chodzi o zarobki to odechciewa mi się składania tam CV (mam pracę ale chcę ją zmienić).Zmieniło się coś na lepsze? - zwłaszcza wynagrodzenie ? Dzięki za informację.
zdjecie uzytkownika
repracownik - 2012-07-10 22:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej pracowniku, a które to zakłady dają herbatkę i cukier-może kawkę? Z tego co mi wiadomo podczas upałów we Frogu dają wodę więc mijasz się z prawdą (:
zdjecie uzytkownika
repracownik - 2012-07-10 22:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej załodze znajdzie się ktoś kto jest niezadowolony z pracy. Zazwyczaj jakiś nieudaczniklub kombinator który musiał odejść. Nie do końca należy traktowaćna serio te wpisy sfrustrowanego "pracownika"
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2012-07-29 14:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wody nie było dla pracowników od trzech lat (dostalismy butelke wody w tym roku 1,5 l za 89 gr.), tylko dlatego, ze jeden z naszych dostal udaru od duchoty jaka panuje w srodku ( temp. oscyluje w okolicach 30 st. bez jakiegokolwiek ru [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powietrza). Na kawe i herbate sami sobie smieci segregowalismy, a teraz za pieniadze z foli i makulatury firma miala kupowac kartony, których i tak dalej nie ma. Panie [usunięte przez administratora] pompka do wody kosztuje w granicach 11 złotych, 5l wody 5 zł. czy naprawde firme na to nie stać?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-08-05 14:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie odpowiada ci praca to sobie zmień. W pracy nikt na siłę z przymusu Cię nie trzyma.
Opinia ze słowami niecenzurowanymi jest niestety mało wiarygodna więc swoje \'\'wypociny\'\' zachowaj dla siebie. Przypominam też że w internecie nikt nie nie jest anonimowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 13:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam aktualnej opinii na temat pracy w Frog MS Delko, zakończy ktoś moje poszukiwania? Jak z perspektywami na rozwój (jakieś szkolenia?)? Da radę w miarę szybko uzyskać awans? Ile Wam zajęło pokonywanie kolejnych szczebelków w drabinie kariery? Chciałbym się w pracy rozwinąć, bo nie chcę monotonnej pracy przez wiele lat na tym samym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
Mimcia - 2014-02-26 23:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie jakieś najnowsze wieści z tego co się dzieje w Frogu? Zastanawiam się nad podjęciem pracy dla nich, ale nie wiem czy to nie strata czasu.
zdjecie uzytkownika
Yeta - 2014-03-06 00:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie niestety nie ma żadnych informacji o pracy, ale ciekawi mnie jak wygląda współpraca Polsko-Słowacka i ilu jest pracowników odpowiedzialnych za tą relację.
zdjecie uzytkownika
din - 2014-03-15 13:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na ich stronę w ogóle nie mogę wejść. Z miejsca wyskakuje mi jakiś błąd. toteż liczę na to, że tu dowiem się większości istotnych informacji o Frogu
zdjecie uzytkownika
Irwin - 2014-03-26 19:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej nikt nie kwapi się do odpowiedzi. Jak dla mnie to firma bez konkretnej przyszłości dla pracownika. Ale mogę się mylić.
zdjecie uzytkownika
Praqcownik - 2014-04-15 07:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bez przyszłości,nie rozwojowa, nie doceniają wykształcenia ani kompetencji pracowników,ludzie po studiach odeszli bo przecież nie będą pracować za 1400zł, po studiach i z językiem. A stanowiska kierownicze dzierżą ludzie bez wykształcenia i bez kompetencji taka niestety jest prawda.
zdjecie uzytkownika
pytam duzo - 2014-05-20 15:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, zarobki to nie wszystko. Co poza kasą? Jak jest w firmie (socjal, umowa, wolne, atmosfera)????
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-05-28 18:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytam duzo - 2014-05-20 15:33:55]:
Jak zarobki to nie wszystko? dla pieniędzy się chodzi do pracy. W tej firmie nie ma dodatku socjalnego, są umowy, zwykle wolne weekendy.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-05-29 13:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to oznacza, że sa umowy, to umowy ustne, o prace, dzieło, zlecenie, w ogóle to na jaki okres czasu Frog MS Delko daje pierwsza umowę?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frog MS Delko
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x