logo Fabryka Mebli Tapicerowanych  Moderna Collezione S.C.  Maja Biegańska, Arkadiusz Biegański

Fabryka Mebli Tapicerowanych Moderna Collezione S.C. Maja Biegańska, Arkadiusz Biegański

Ostrów Wielkopolski

Opinie o Fabryka Mebli Tapicerowanych Moderna Collezione S.C. Maja Biegańska, Arkadiusz Biegański

szukacz 2014-01-17 09:10
zouza pracowałaś tam? możesz napisać coś więcej bo ja jedynie widzę, że od ponad miesiąca rekrutują na różne stanowiska
3
ochotnik 2014-02-17 21:50
Witam. Pracowaliście tam? Ma ktoś doświadczenie? jak płacą?
1
Stawowy 2014-06-16 21:26
Ale o co Ci marko chodzi, pieniądze są takie na jakie godzi się i jedna i druga strona, nic dziwnego, a jak nie pasuje to walczyć o wyższe !
2
missy 2014-08-04 13:25
Firma ok. Właściciele wporzo. Wypłaty na czas nieraz udało się przed. Zaliczki dają i kredyty
3
Molik 2014-08-18 09:32
@adas Jeżeli są takie wspaniałe warunki to pracownicy raczej nie mają się czego obwiać, chyba że boisz się kuszenia innych firm ;). Jeżeli to konkurencja to prawda - cios poniżej pasa, ale niektórzy zamiast wziąć się za poważny marketing swojej firmy wolą niesłusznie obsmarować konkurencję - zachowanie godne pożałowania. Nie sądziłem, że w Ostrowie panuje aż taka walka o klienta... Może meble z MC kojarzą się z większą jakością, dlatego konkurencja się boi i chce zniszczyć to co przez tyle czasu szefostwo wypracowało...
4
roi 2014-10-01 01:48
Może różne opinie i głosy niezadowolenia słychać tylko i wyłącznie po ilości opinia albo wynika to z różnych efektów pracy czy nastawienia i chęci odniesienia sukcesu Na arenie krajowej czy mazowieckiej zdecydowanie oldeffa może pomóc osobom proponującym akt dobrej woli w stosunku do kandydata na prawę.
X 2014-10-21 15:10
Ja tam pracowalem i mam odmienne zdanie. Wynagrodzenie ok.i na czas. Sam odszedlem,poniewaz otworzylem wlasna dzialalnosc. Ludzie nadal tam pracuja,wiec mysle ze nadal jest w porzadku. Luzowa atmosfera
2
lulu 2014-10-21 15:55
W kazdej firmie jest zle i dobrze! Ja nie narzekam
3
Wojtek 2014-11-04 15:16
Witam

Ja złożyłem moje CV na przedstawiciela handlowego wiem, że będzie dobrze tak jak wszędzie.
Miłego dnia
Kicek 2014-11-28 18:26
Wydaje ci się, że w Moderna collezion zaoferuje lepsze warunki handlowcowi niż większe sieciówki? Mam wrażenie, że nie można mieć takiego założenia, bo można się na tym przejechać dosyć mocno. Zastanawia mnie jedno - jakie konkretnie kwoty można w MC zarobić na pozycji handlowca. Co Ci zaproponowali??
4
kiki 2015-02-09 17:45
ciekawie się robi...;)))
2
adda 2015-02-16 15:34
Witam mam propozycje na piankowanie czy warto,pozdrawiam
adoo 2015-02-16 21:18
Witam co z piankownia może ktoś cos napisze bo mam okazje tam pracować ,,,
bobo 2015-02-17 19:28
a co was biuro interesuje cieszcie sie ze macie prace i wyplaty na czas
bobo 2015-02-17 20:37
jak wam tak źle w tej pracy to zawsze możecie sie zwolnić a nie narzekać jak wam źle i z jakimi ludźmi musicie pracować
1
celebrytka 2015-02-17 20:52
Zgadzam się całkowicie z bobo.Bo jeśli jest tam komuś źle,krytykuje innych,a sam nie widzi co robi,to po co się męczy ,niech odejdzie i pzestanie siać zament.Takie jest moje zdanie.Pozdrawiam starą ekipe i wszystkich co mają dosyć prania brudów innych.
3
MODERNA 2015-02-18 13:53
Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.

Wszystkie osoby, które naruszyły bądź naruszą wyżej wymienione zasady zostaną pociągnięte do odpowiedzialności.
8
z 2015-02-18 16:42
Nikt nie narusza prawa
2
z PUP 2015-03-31 19:38
Dlaczego nie ma nowych opinii? Czy ta firma jeszcze w ogóle istnieje?
Ss 2015-10-21 11:55
Witam jak na pakowaniu czy akord pozdrawiam
pauu(@ 2015-11-23 17:56
witam . chce zlozyc CV do moderny możecie mi powiedzieć jakie zminy obowiazuja? tzn. czy trzyzmianowka czy może 4brygaowka? od której do której itd.? będę wdzieczna
1
Heniek 2015-11-25 14:51
A skąd wiesz, że kogoś szukają @pauu(@? Sam chętnie wysłałbym do nich swoje CV, ale nie chcę wysyłać w ciemno, wolałbym najpierw zobaczyć konkretną ofertę pracy. Tak czy inaczej, oba systemy zmian o których napisałaś mi odpowiadają, bo pracowałem i na trzyzmianówce i na 4-brygadówce, także na luzie. :)
leon 2015-12-05 18:30
moim zdaniem mozesz wyslac bezposrednio do nich swoje cv jak beda kogos poszukiwali do fabryki to juz beda mieli twoje cv, nie ma co podpierac sie powyzszymi opiniami...
AS 2015-12-10 21:40
jedz jak do consolis za urzedem skarbowym ..widac napis na scianie..
Kamil 2015-12-15 23:00
Ciekawe miejsce, aczkolwiek wydaje mi się, że mało opłacalne jest mieć taką firmę. Tyle teraz się pootwierało wielkich firm z meblami, które mają ceny dość konkurencyjne. No ale, tutaj chyba istotny jest fach i rzetelność Moderny.
ja 2016-01-21 02:38
nie polecam, bardzo mocno nie polecam!!!!
2
JAJOGLOWY 2016-05-17 20:28
ha ha hhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....już pożegnania nadszedł czas...........
1
goofy 2016-06-07 21:39
ostatni gasi światło..ha ha ha
biedak 2016-06-08 13:43
hehehehhe....ciekawe czy ktoś jeszcze słynną piosenkę pamięta :D może Tekla :D
2
Znany 2017-02-08 23:58
Pamiętam
Edyta 2017-08-04 13:46
@ja czemu nie polecasz? Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach w firmie Fabryka Mebli Tapicerowanych Moderna Collezione? Przydają się takie informacje osobom, które szukają w tej firmie pracy.
Zostaw swoją opinię o Fabryka Mebli Tapicerowanych Moderna Collezione S.C. Maja Biegańska, Arkadiusz Biegański - Ostrów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Tapicerowanych Moderna Collezione S.C. Maja Biegańska, Arkadiusz Biegański