logo Fabryka Mebli Tapicerowanych  Moderna Collezione S.C.  Maja Biegańska, Arkadiusz Biegański

Fabryka Mebli Tapicerowanych Moderna Collezione S.C. Maja Biegańska, Arkadiusz Biegański

Ostrów Wielkopolski

Opinie o Fabryka Mebli Tapicerowanych Moderna Collezione S.C. Maja Biegańska, Arkadiusz Biegański

szukacz 2014-01-17 09:10:04
zouza pracowałaś tam? możesz napisać coś więcej bo ja jedynie widzę, że od ponad miesiąca rekrutują na różne stanowiska
2
ochotnik 2014-02-17 21:50:20
Witam. Pracowaliście tam? Ma ktoś doświadczenie? jak płacą?
1
Stawowy 2014-06-16 21:26:44
Ale o co Ci marko chodzi, pieniądze są takie na jakie godzi się i jedna i druga strona, nic dziwnego, a jak nie pasuje to walczyć o wyższe !
2
missy 2014-08-04 13:25:19
Firma ok. Właściciele wporzo. Wypłaty na czas nieraz udało się przed. Zaliczki dają i kredyty
3
Molik 2014-08-18 09:32:02
@adas Jeżeli są takie wspaniałe warunki to pracownicy raczej nie mają się czego obwiać, chyba że boisz się kuszenia innych firm ;). Jeżeli to konkurencja to prawda - cios poniżej pasa, ale niektórzy zamiast wziąć się za poważny marketing swojej firmy wolą niesłusznie obsmarować konkurencję - zachowanie godne pożałowania. Nie sądziłem, że w Ostrowie panuje aż taka walka o klienta... Może meble z MC kojarzą się z większą jakością, dlatego konkurencja się boi i chce zniszczyć to co przez tyle czasu szefostwo wypracowało...
4
roi 2014-10-01 01:48:03
Może różne opinie i głosy niezadowolenia słychać tylko i wyłącznie po ilości opinia albo wynika to z różnych efektów pracy czy nastawienia i chęci odniesienia sukcesu Na arenie krajowej czy mazowieckiej zdecydowanie oldeffa może pomóc osobom proponującym akt dobrej woli w stosunku do kandydata na prawę.
X 2014-10-21 15:10:19
Ja tam pracowalem i mam odmienne zdanie. Wynagrodzenie ok.i na czas. Sam odszedlem,poniewaz otworzylem wlasna dzialalnosc. Ludzie nadal tam pracuja,wiec mysle ze nadal jest w porzadku. Luzowa atmosfera
2
lulu 2014-10-21 15:55:01
W kazdej firmie jest zle i dobrze! Ja nie narzekam
3
Wojtek 2014-11-04 15:16:25
Witam

Ja złożyłem moje CV na przedstawiciela handlowego wiem, że będzie dobrze tak jak wszędzie.
Miłego dnia
Kicek 2014-11-28 18:26:45
Wydaje ci się, że w Moderna collezion zaoferuje lepsze warunki handlowcowi niż większe sieciówki? Mam wrażenie, że nie można mieć takiego założenia, bo można się na tym przejechać dosyć mocno. Zastanawia mnie jedno - jakie konkretnie kwoty można w MC zarobić na pozycji handlowca. Co Ci zaproponowali??
4
kiki 2015-02-09 17:45:26
ciekawie się robi...;)))
2
adda 2015-02-16 15:34:48
Witam mam propozycje na piankowanie czy warto,pozdrawiam
adoo 2015-02-16 21:18:28
Witam co z piankownia może ktoś cos napisze bo mam okazje tam pracować ,,,
bobo 2015-02-17 19:28:31
a co was biuro interesuje cieszcie sie ze macie prace i wyplaty na czas
bobo 2015-02-17 20:37:16
jak wam tak źle w tej pracy to zawsze możecie sie zwolnić a nie narzekać jak wam źle i z jakimi ludźmi musicie pracować
1
celebrytka 2015-02-17 20:52:07
Zgadzam się całkowicie z bobo.Bo jeśli jest tam komuś źle,krytykuje innych,a sam nie widzi co robi,to po co się męczy ,niech odejdzie i pzestanie siać zament.Takie jest moje zdanie.Pozdrawiam starą ekipe i wszystkich co mają dosyć prania brudów innych.
3
MODERNA 2015-02-18 13:53:20
Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.

Wszystkie osoby, które naruszyły bądź naruszą wyżej wymienione zasady zostaną pociągnięte do odpowiedzialności.
8
z 2015-02-18 16:42:45
Nikt nie narusza prawa
2
z PUP 2015-03-31 19:38:44
Dlaczego nie ma nowych opinii? Czy ta firma jeszcze w ogóle istnieje?
JAJOGLOWY 2016-05-17 20:28:16
ha ha hhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....już pożegnania nadszedł czas...........
1
goofy 2016-06-07 21:39:08
ostatni gasi światło..ha ha ha
biedak 2016-06-08 13:43:23
hehehehhe....ciekawe czy ktoś jeszcze słynną piosenkę pamięta :D może Tekla :D
1
Zostaw swoją opinię o Fabryka Mebli Tapicerowanych Moderna Collezione S.C. Maja Biegańska, Arkadiusz Biegański - Ostrów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Tapicerowanych Moderna Collezione S.C. Maja Biegańska, Arkadiusz Biegański