brak logo

Gray and Adams

Fraserburgh

Opinie o Gray and Adams

anonim 2009-07-15 20:46:15
anonim - 2009-07-02 18:02:58

Dodaj opinie o Gray and Adams - Fraserburgh, Scotland. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

jest ok
niezachwycony 2009-09-23 16:37:20
gray&adams jest ok.praca jest bardzo ciężka ale pieniądze w porządku.gorzej się ma z agencją omega,która obsługuje polaków.dużo nieścisłości i nieporozumień.warunki mieszkaniowe nieciekawe.
co to znaczy 2009-10-31 16:06:36
co to znaczy ze praca jest b ciezka?
marno 2009-12-22 00:20:14
a toznaczy ze sie nie chcialo pracowac po 10 godzin i byl placz ze ciezko ale szczeze to nie jest tak zle a pieniadze sa bardzo dobre
denso 2010-01-29 19:32:44
a jak tam a Grayu teraz? zwalniają czy przyjmują?minął kryzys?
niezachwycony 2010-03-01 14:21:55
niestety zwolnili wszystkich z agencji.
stary 2010-04-12 22:17:31
Zwolnili wszystkich z omegi i dużo szkotów.W ciągu ostatnich 3 miesięcy poszło na bruk 117 osób.Nie ma zamówień więc dalej będą zwalniać.A co do kasy to była dobra jak były nadgodziny.Teraz od ponad 5 miesięcy brak ich i kasa marna.Dużo ludzi nie wróciło po świętach do firmy.
GA 2012-06-28 23:12:16
przyjmuja i zwalniaja biznes sie kreci
me myself and i 2012-06-29 09:15:36
w tym roku kiepsciutko z robota.malo zatrudniaja,nie ma nadgodzin,krotsza praca,gorsza placa.oby to szybko minelo
ilo 2013-06-06 21:38:14
robi tam ktoś jeszcze z was bo dostałem z omegi oferte na spawanie sa norma na spawanie czy jedzie się swoim tempem? co znaczy fatalne warunki pracy ?i ile za chate sobie licza?
ilo 2013-06-06 21:40:36
fatalne warunki mieszkaniowe co to znaczy?z kuchnia bez? baraki? i ile za nie chcą?
ja 2013-06-13 08:58:34
chate chyba musisz znalezc sam a z robota kiepsciutko.na start okolo 8 funtow brutto i zapieprz jak cholera
honda 2014-04-08 19:26:58
tak, jeśli tylko chcesz ryzykować, że zaraz ktoś Cię na tym nakryje... ja w coś takiego wolę się nie bawić
ja 2014-04-12 19:05:52
prawda jest taka,ze jak narazie to wcale nie ma az tyyyyle pracy.
Wlodek 2014-10-19 20:07:35
W jaki sposób można teraz sie dostać do pracy ? Kiedyś pracowałem przez Omegę
ja 2014-10-20 13:57:53
teraz najlepiej przez kogos znajomego kto tam pracuje
seborrooo 2015-01-21 13:21:03
Myślałem, że coś się ruszy po nowym roku, bo nie ukrywam, że już dość długo czatuje na miejsce w Gray and Adams i na razie nic mi się nie pojawiło, mimo że szukam naprawdę często i zawzięcie. A wy jakie macie doświadczenia? jak udało wam sie do nich dostać ? Liczę na to że jest jeszcze jakaś droga na jaką nie wpadłem
Kamil1988 2015-01-25 18:56:29
Seborrooo ja pracowałem w Gray przez Omege z Wawy i też szukam teraz punktu zaczepienia na wyjazd do nich lecz nie mogę znaleźć nic konkretnego teraz. Nie wiesz co się dzieje z Omegą ??? Pozdrawiam
ja 2015-04-16 12:37:19
gray cos cienko przedzie w tym roku w porownaniu do lat poprzednich.ale z tgo co wiem to sa prace inne w okolicy np:stawianie rusztowan w peterhead-na start nawet lepiej platne
A 2016-05-20 18:50:17
Ale o co pytasz apropos rotacji bo to temat na inną i dłuższą rozmowę chyba w sensie spoko, tylko nie ogarniam co się dzieje za bardzo teraz w firmie, ale powiem Ci, że generalnie ma coś ruszyć w okolicach czerwca
Zostaw swoją opinię o Gray and Adams - Fraserburgh
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gray and Adams