brak logo

"ARS-BUD" Stanisław Dzbański

Karpacz

Opinie o "ARS-BUD" Stanisław Dzbański

cvas12 2009-10-05 11:04:04
Dwóch [usunięte przez moderatora] którzy na naiwności swoich pracowników dorobili się krociowych korzyści. Nierzetelni, niesłowni i wykorzystujący podległy personel. Ogólnie nie mam dla nich żadnego szacunku tak jak oni dla innych.
Iza 2009-11-05 23:01:10
Kłamców i oszczerców jest wielu ,ty tez nim jesteś.Nie szanuje ludzi którzy nie podpisuja się swoim nazwiskiem .Podły anoniowy oszczerco ,ja tych ludzi szanuję bo są przyzwoici i pieniądze nie przesłaniaja im świata tobie nienawiść pomieszała rozum .Bóg karze kłamców i ciebie też ukarze.[usunięte przez moderatora]
S... 2009-11-25 10:59:51
Prawda jest taka, że każdy zaczynający współpracę z Panią [usunięte przez moderatora] wcześniej omawia warunki współpracy i związane z tym wynagrodzenia. Kiedy mówi tak tzn , że się zgadza z pracowadcą więc nie rozumię dlaczego później ma wyższe aspiracje i od razu domaga się większych pieniędzy.Pokaż na co się stać, popracuj trochę z tymi ludźmi, udowodnij , że sasługujesz na coś więcej, a potem dopiero napisz prawdziwą opinię. Współpracowałem z tymi ludźmi ponad rok i tak jak się umawialiślmy tak też , uczciwie rozliczaliśmy- niestety cos się zepsuło i ubolewam nad tym , ale nie mozna pozwolić na to bu ktoś wypowiadał sie o tych Ludziach obelrzywie, bo każdy może to napisać kiedyś i o nas. Zdagzam się z Panią [usunięte przez moderatora], miejcie odwagę podpisać się pod tym co piszecie.
Pozdrawiam Jan
anioł 2010-01-20 18:39:16
pani [usunięte przez moderatora] gdyby modła wskoczyła by za [usunięte przez moderatora] w ogień.Ciekawe co takiego zrobili że ta Pani ma takie pozytywne nastawienie do tych ludzi ,których nawet do piekła nie wpuszczą za swoje zachowanie i traktowanie blizniego
Marcin 2010-01-26 12:30:08
Apeluje do wszystkich o zdrowym rozsądku by nigdy nie zaczynali jakiejkolwiek pracy z [usunięte przez moderatora] . Wcześniej czy później was wyrolują , okradną z wypracowanych pieniędzy .

P. 2010-08-11 20:27:54
pracowałam tam kiedyś i jedyne co mogę o tych "ludziach" to cichodajka i złodziej... odradzam każdemu pracę, nie liczą się z ludźmi i traktują ich jak śmieci...
Ja was znam a wy mnie nie 2010-08-16 12:50:26
Powiem tak stanisław jest dla mnie [usunięte przez moderatora] i nie sięga mojego poziomu dlatego nie lubie żuli takich jak on i nie szanuje ludzi jego pokroju typowych [usunięte przez moderatora] i śmierdzących nędzą gniotów pozdrawiam wszystkich którzy mieli do czynienia z tymi ludzmi choćby [usunięte przez moderatora] barmanem w Karpaczu albo [usunięte przez moderatora] i jej menager z iphonem
1
dominika 2010-09-17 22:59:38
co za bzdury ,to super ludzie ,madrzy pomagaja pracownika.Jesteście [usunięte przez moderatora]
jolka 2010-09-17 23:08:18
Co za kłamliwe bzdury zazdroscicie tym ludzią majatku,urody i powodzenia.Kto ich zna wie ,ze warto z nimi pracowac i to jest prawda.
Ania 2010-10-30 20:00:16

po 1 dominika jak piszesz „co za bzdury , to [usunięte przez moderatora] to po bzdury nie daje się przecinka.
Po 2 dominika [usunięte przez moderatora] pisze się przez ~ch
I nikt tu nie kłamie jedynie Ty.
Po ortografii jesteś albo kelnerką albo barmanką u Pana Stanisława bądź księgową wszyscy tam trzymacie jeden poziom .
Pozdrawiam
Ania 2010-10-30 20:06:41
P.S Uroda to chyba się zamieniła u nich z głupotą.
Stach wygląda jak jakiś strażnik lasu z wyłupiastym ogonem
a [usunięte przez moderatora] jak nimfa rodem z " Władcy Pierścieni ".
onet 2010-11-12 16:18:21
A tam gadacie głupoty mi się dobrze z nim współpracuje jak będą jakieś z nim kłopoty przy wypłaceniu pieniędzy to poprostu [usunięte przez moderatora] spuszczę kitę utnę i po problemie wiec prosze sie zdystansować
ewka 2010-11-14 22:55:54
Co wy ich łączycie to dwie rozne firmy Dzbańska prowadzi wszystko sama za to ja podziwiam nikt jej nie pomaga to az dziwne ze kobieta moze byc taka twarda rzutka i miec sukces ale nie zapracowany swoim tylkiem tylko głową na ktorej ma do tego super długie o wlosy.[usunięte przez moderatora]
ONET 2010-11-17 13:42:33
HAHHA aż mi się łezka zakręciła ze śmiechu jak się ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi to nie dziwne że biznes prosperuje.
UWAGA !!! KAŻDY KTO DOSTAŁ PROPOZYCJE PRACY U TYCH LUDZI I TO CZYTA TO NIECH [usunięte przez moderatora] OD NICH JAK NAJDALEJ !! UWAGA
wiem że to czytasz dzbański i nie podpisuj się jolka itd bo jesteś śmieszny jesteś [usunięte przez moderatora] jak Gargamel jesteś głupi jak but.
I co z ci z tych pieniędzy skoro jadę cie teraz jak [usunięte przez moderatora] i nic z tym nie możesz zrobić.
Od miesiąca dodaje tu komentarze i dodawać będe cały czas nowe aż bedziesz 1 na liście w google pozdrawiam cieplutko SZEFIE
TOBI 2010-12-11 21:00:00
Do roboty darmozjady !!! niudacznicy życiowi zamiast pisać te oszczerstwa radzę wybrać się do posredmiaka może znajdzie się jakaś oferta dla oferm życiowych!!! .Może w rynsztoku skąd wywodzą się wasze korzenie
xxx 2010-12-14 21:55:46
tak my z rynsztoku chyba z karpacza od [usunięte przez moderatora]
Wiatr Adam 2010-12-17 00:09:35
Takich kłamców jak ty powinno sie ścigać przez prokurature .I bądz pewny,ze ciebie to wczesniej czy pózniej czeka.Obrazasz haniebnie tych ludzi.Myśle ,że powinno sie umieszczać w internecie teksty podpisane imieniem i nazwiskiem,a za fałszowanie ich karać.Wstydż sie czlowieku.Pomyśl zanim zaczniesz kłamać.Kiedyś i ciebie oszczerco dosiegnie kara!!!!
anonim 2010-12-21 14:18:22
Takich kłamców jak ty to powinno się w szambie zaraz po urodzeniu topić, kara już mnie spotkała na siedzeniu w tym korycie.
jagna 2011-02-26 17:11:13
[usunięte przez moderatora] odstawię wam taki nr że schabowymi się nakryjecie. Za niedługo pożegnamy się i zakończymy tą współprace, która nie ma z tym słowem nic wspólnego. Dobrze wiecie za co [usunięte przez moderatora] !!! zgadzam się ze wszystkimi co pisali wyżej, dopiero teraz przejrzałam na oczy wasze szydercze, odrzucające ignoracyjne sposoby utrzymywania dobrego pracownika
JESSI PIECUCH 2011-03-25 15:21:39
Milutko się to wszystko czyta :)
Renata 2012-06-26 22:24:39
Prawda jest taka ze [usunięte przez moderatora] nie dba o swoich pracownikow .Nie inwestuje w personel.Ludzie pracuja tak jak im placa....Gdyby podniosla zarobki...chcieli by u niej pracowac uczciwi fajni ludzie ktorzy pomogliby jej poprowadzic Bialy Jar i Jaskowa Izbe bo kurzcze chyba o to w tym wszystkim chodzi...tym czasem Pani [usunięte przez moderatora] nie ma kogo zatrudniac wydaje jej sie tylko ze nie ma ludzi do pracy niestety prawda jest ze ludzie boja sie u niej pracowac!!! Personel jest wizytowka restauracji niestety w Jaskowej tego nie ma, szkoda bo to tak fajna knajpa!!zla obsluga i za wysokie ceny przekladaja sie tom pozniej na opinie ogolne spostrzezenia gosci i tym ze wiecej tam nie wroca np na obiad.
oj tam oj tam ^^ 2012-07-26 12:58:10
eh... widzę że czas leci a ludzie się nie zmieniają... święte słowa, nie sztuką jest mielić pracowników i co tydzień brać nowych, sztuką jest ich utrzymać i mieć swięty spokój... niestety nie wszyscy pracodawcy to rozumieją, nie można z góry zakładać że wszyscy chcą nas okraść... z drugiej strony płacąc taką zapomogę nie ma się co dziwić że ludzie kombinują... na temat stasia się nie wypowiadam bo nie ma o czym mówić, poniżej wszelkiej krytyki... a co do Pani [usunięte przez moderatora] to babka ma głowę na karku, ma ten feeling do gastronomi, tylko że... no właśnie trochę przerost treści nad formą... proponuję wyluzować zaufać w końcu komuś... ale nie jakiemuś [usunięte przez moderatora] teraz wielkiemu menagerowi i jego pomocnicy pseudo pożal się Boże księgowej tylko jakimś normalnym osobą... i co Ci będzie kobieto z tej kasy jak się zaraz ze zgryzoty zabierzesz z tego świata... eh ludzie... podobno pazerność ludzka nie ma granic... może czas na zmiany... ? PS daj kobieto już spokój z tym solarium...
1
Renata 2013-05-19 21:49:04
[usunięte przez moderatora] tam nie ma miejsca dla Ciebie to ostatnie miejsce gdzie mozna isc do pracy!!!nie czytalas opini?tam nie placa nadgodzin...a o wyplate musialam sie prosic nawet tydzien...Pozdrawiam
baros 2015-02-27 04:24:59
hej, ja ostatnio znalazłem informacje na temat tego , że istniała jakaś restauracja firmy Ars - bud. Czy to właściwie prawda ? i jeszcze jedno pytanie. Skoro sama firma nie przetrwała na rynku budowlanym próby czasu to może chociaż ta restauracja dalej funkcjonuje i zatrudnia od czasu do czasu jakieś nowe osoby?
erf 2016-05-12 13:48:03
nie maja teraz ofert przeciez ale zawsze CV mozna wyslac
Zostaw swoją opinię o "ARS-BUD" Stanisław Dzbański - Karpacz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "ARS-BUD" Stanisław Dzbański