brak logo

Budimer

Katowice

Opinie o Budimer

anonim 2008-12-29 15:45
ekstra
zniepokojona tempem remontu mieszkania 2009-06-15 14:39
co to za firma ktora 35 m kw remontuje 3 misiace i w dodatku nie zglasza sie na oddanie mieszkania gdybym to ja robila przetarg nigdy bym ich nie wybrala
xxx 2009-10-21 12:06
mało tego płacą pracownikom po 1000 nie wypłacają 13 pensji i jubilatów. To jak ci ludzie mają miec motywację do pracy
niezadowolone klienty 2012-03-15 18:46
pracownikom płaci po 1000zł Całom stolarnie sprzedał samochody a pracownicy robią za prawie że za darmo a on nic nie robi i ma z 5000zł na rękę ja się pytam za co pracowników powysyłał na urlopy a on pieniądze zgarnia jak to mówią szefowie firm czy się stoi czy się leży 5000zł się należy za co? za nie solidną robotę!!! firma pewnie zadłużona przetargu wygrać nie potrafią a jak wygrają to aby po łepkach byle żeby pieniądze zebrać powinni ich pozwalniać pracownikom dać wyprawę i dowodzenia moja opinia na temat niesolidnej firmy
kamil 2012-03-15 18:54
popieram w całości opinie na temat firmy budimer nie solidna firma
pechowy kontrahent 2014-01-28 13:44
Odradzam wszelkie kontakty z tą firmą - Od roku nie płacą za wynajem lokalu!!! UNIKAĆ, UNIKAĆ, UNIKAĆ....
piotek 2014-03-14 19:22
firma splajtowała sprawa pracownicy sądzą sie w sądzie o zaległe wypłaty
jacek190 2014-03-14 19:28
jestem byłym pracownikiem firmy budimer i nie wiem jakim cudem przychodzą mi rachunki do prywatnej skrzynki pocztowej z nakzami zapłaty ogromnych kwot :)
mariusz 2014-03-16 16:31
to co mówisz jest do pomyślenia żeby do pracowników przysłać rachunki ciekawe czym się szef zajmuje czemu nie da byłym pracownikom spokoju ja bym na miejcu szefa dawno skończył z tym życiem na tym świecie a nie zwalał problem na pracowników szef narobił długów a pracownicy mają spacać to jest niepoważne
kamil 2014-03-16 16:34
popieram w pełni opinie (usunięte przez administratora) to jest chore ciekawe co robi teraz szef(usunięte przez administratora)
MARTA 2014-03-16 16:38
ta firma jak powstała była całkiem całkiem robiła u mnie remont taki pan (usunięte przez administratora) i byłem całkiem zadowolony a teraz jak czytam te opinie to mi się płakać chce i jedyne co mogę zrobić to współczuć pracownikom tej firmy
juzek 2014-03-16 16:41
pracownicy jeszcze pewnie nawet rozliczeń nie podostawali szkoda mi tych pracowników bo ja już dawno się rozliczyłem a oni nawet jeszcze nie dostali rozliczeń do reki ciekawe czy wo gule dostaną
Natalia 2014-03-16 16:45
czytam te opinie i zastanawiam się kto doprowadził do takiej sytuacji firmy firma była całkiem dobra robili u mnie remont całego mieszkania i byłam bardzo zadowolona z początku było parę nie prawidłowości ale przyszła 2 ekipa z tej firmy i było na błysk a teraz szef się zastanawia co robić to próbuje obciążyć innych pracowników rachunkami pozdrowienia dla szefa :)
zenek 2014-03-16 16:48
słyszałem na mieście że mają za niedługo sprawę w sądzie a zaległe wypłaty (usunięte przez administratora)
patryk 2014-03-16 16:51
współczuje pracownikom tej firmy szef narobił już kosmicznych długów
sylwia 2014-03-16 16:53
to by musiał pracować do końca życia i tak by ich nie odrobił
M.M. 2014-07-16 13:27
Bardzo przepraszam wszystkie osoby, instytucje oraz pracowników,które zostały poszkodowane przez spółkę.
snowden 2015-02-02 00:43
Nie powiedziałbym raczej , że Budimer jest tak świetną i znaną firmą na rynku, bo akurat jeśli chodzi o wykonawstwo robót budowlanych to nie widać ich w czołówkach najlepszych firm w naszym kraju. Nie mniej pewnie mają na swoim koncie kilka realizacji które można uznać za sukces, tego im nie chcę umniejszać
szyszka 2015-07-15 13:19
jest jakiś numer do nich do siedziby?
Rezidum 2015-11-10 14:38
Odzyskamy pieniądze od firmy Budimer,telefon (usunięte przez administratora)
Nakaz 2016-05-15 14:28
Tak poszukują, wyślij CV do firmy, powinno się coś ruszyć
Zostaw swoją opinię o Budimer - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budimer