F.H.U. ABUD

Warszawa

Opinie o F.H.U. ABUD

miejscowy 2015-06-24 19:37:35
dla czego tak często są ogłoszenia ze szukają pracowników ? kto zgadnie
3
mati 2015-07-16 16:45:36
szanujcie magazynierów bo tak szybko odchodzą haha.....
swojak 2015-10-06 22:53:04
Nareszcie ktoś ogarnięty pojawił się w markecie.chodzi o gościa z dziarą na rękach.ma pojęcie o swojej robocie,co do reszty obsługi snującej się po markecie to nadal porażka.idzie ku lepszemu....
1
pukki 2015-12-08 12:04:26
Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że będę miał szanse w niej pracować. teraz jest na to opcja, ale jak czytam opinie to mi się odechciewa
zdzisiek 2015-12-18 20:47:35
Kierownictwo nie zna się ani na kierowaniu ludźmi ani na towarze. A firma istnieje tylko dzięki kombinacjom i oszustwom właścicieli.
Krzysztof Jarzyna 2016-04-02 08:22:11
Wydaje mi się, że większość negatywnych opinii jest pisanych pod wpływem impulsu. Zostałem zwolniony, bo nie chciało mi się uczciwie pracować to teraz się odegram...
Wiadome zawsze mogłoby być lepiej ale nie uważam aby było tak źle jak niektórzy tutaj piszą.
2
SP 2016-08-04 11:20:17
Ja pracują od kilku lat na sprzedaży i jestem zadowolony.
1
Lukaz 2016-08-04 16:54:46
Na magazynie w radości trzeba mocno wiązać buty by cement nie nasypał się do skarpet. Jednak jak to się mówi widziały gały co brały. Pensja jest płacona zgodnie z ustaleniami. Mi firma odpowiada. Pozdrawiam, do zobaczenia na kajakach. :)
frbc 2016-08-04 18:42:11
Jak widać są plusy i minusy tego wszystkiego @Lukaz powiedz czy będą do was jakieś przyjęca na magazyn?
Zostaw swoją opinię o F.H.U. ABUD - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. ABUD