brak logo

TECHMARK Spółka Jawna ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ

Aleksandrów Łódzki

Opinie o TECHMARK Spółka Jawna ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ

gal anonim 2012-02-23 18:50:37
w tym zakładzie by pracować trzeba mieć silne nerwy i być wazeliną wtedy jest ok. Pracuje już długo tu -co tu się wyprawia ,szok !!! Chodzi tu o kasę.
Pracownik 2012-07-10 15:32:09
katarzyna-1986 - 2010-11-11 21:10:40

Cześć, jestem pracownikiem w Techmark Sp.j. dopiero parę tygodni jednak już mogę stwierdzić że jest tu bardzo miło. Wiele tygodni szukałem pracy i nie wiedziałem że będę miał możliwość pracować w Techmark Sp.j.. W tej chwili jestem zadowolony z pracy tutaj ichciałbym polecić wam tą firmę. Wypowiadajcie się co myślicie o Techmark Sp.j.. Pozdrawiam Katarzyna.
Fajnie że Ci się podoba w tej firmie, a to że jesteś córką [usunięte przez moderatora] prezesa pewnie wcale nie ma wpływu na twoją opinie :)
Mówiąc krótko, pracując tam pracujecie nie na swoje zarobki, ale na dzieci prezesów, o przepraszam na dyrektorów :) Dobrze w tej \"firmie\" jest tylko rodzinie i znajomym właścicieli. Jak w filmie \"Miś\" powiadał Prezes Ryszard Ochucki - Szczerość w naszym klubie to norma. Chcecie dobrze zarobić, podnieść swoje umiejętność lub zrobić karierę, omijajcie ich z daleka.
awranek 2013-05-14 19:12:30
prezesi szukają oszczędności non stop ucinając stawki czarnuchom,a nie widzą co tak naprawdę się dzieje. kierownik co piątek wywozi 10 ton dobrych elementów na złom. szef ma interes ze spawacza żula więc wykreował go na lidera i gość niby pracuje po 16godz. dziennie świątek piątek i niedziela dzieląc się zyskami. majster wciągnął do pracy syna i nie wiedząc czemu syn pracuje najmniej,a zarabia najwięcej na swoim dziale
1
awranek 2013-05-20 16:06:11
musisz miec pan jakies dowody nato co pan pisze
myslacy inaczej 2013-05-27 12:13:30
jak wam zle tak w pracy to sie pozwalniajcie , tylko nazekac umiecie
sasek 2013-05-28 08:55:25
najlepiej powiedziec
myslacy inaczej 2013-05-28 12:36:21
[usunięte przez moderatora],sa tam przekrety jak wszedzie ale biorac wszystko do kupy niema tragedi takie moje zdanie
poeta tylko glowa nieta 2013-05-28 12:41:32
prezesi niewiedza cotam sie wyprawia ale mysle ze to kwestia czasu i przejrza na oczy moze zaczna cos robic z kadra zazadzajaca . z technolagami,zkierownikiem jest tam garstka ludzi niepotrzebnych ale coto zmieni mozemy tylko tu pobazgrac,
uzdrowienie 2013-06-06 13:14:34
jest po klopocie ,wszystko wrucilo do najlepszego porzadku pracownicy szczesliwi ze moga tu pracowac
Radio Wolna Europa 2013-06-08 00:34:30
uzdrowienie - 2013-06-06 13:14:34

jest po klopocie ,wszystko wrucilo do najlepszego porzadku pracownicy szczesliwi ze moga tu pracowac
To nie jest uzdrowienie to MARZENIA buhahahaha
napewno 2013-06-08 01:41:20
uzdrowienie - 2013-06-06 13:14:34

jest po klopocie ,wszystko wrucilo do najlepszego porzadku pracownicy szczesliwi ze moga tu pracowac
;)
szkodagadać 2013-07-06 11:40:21
spawalnia na której nie ma sprawnych wyciągów, normalnych ubrań roboczych przy 30 stopniowych upałach nie dostaje się wody mineralnej
gosc 2013-08-08 13:05:44
jak wam nie daja wody w takie upaly to trzeba sie tym zainteresowac
Ojboli 2013-08-20 23:48:14
Nic nie dają. Nie ma wody, nie ma środków czystości, nie ma nadgodzin, o podwyżkach (buuhahaha!) nie wspomnę. Dno, albo jeszcze niżej! Rozwój, kariera, awans, to w tej firmie dziedzina dla rodzinki i przydupasów! Pełno tu błąkających się "kierowników" i umysłowych nierobów, na których niewielu musi ciężko pracować za grosze. Patrząc na to, kto tu rządzi, najlepiej w CV wpisać wykształcenie podstawowe: na bank zrobicie kariera w Techmarku. No i brak znajomości języków mile widziany (w tym znajomości języka polskiego zwłaszcza). Jeśli spełniacie chociaż te dwa warunki - śmiało możecie startować na stanowisko, np. konsultanta d/s kontaktów z zagranicą albo jakiegoś kierownika. Aha, w tej firmie ZAWSZE jest kryzys, dlatego nie ma tu podwyżek, nadgodzin, socjalu, bonów, zaliczek, pożyczek oraz premii. Dla "murzynów", oczywiście. W ogóle, to fajnie jest, bo codzienny kontakt z tyloma wybitnymi poniekąd, "kierownikami", "dyrektorami", "handlowcami" i "technologami" odmóżdża całkowicie i popadamy w kretyński błogostan. Za darmo.
sportsmen 2013-09-15 17:35:12
przydałyby się karty multisportu :D
pan i władca 2013-10-02 09:23:52
panowie jak wam tak żle to pytam co tam jeszcze robicie PŁACZKI INTERNETOWE
obiektywny 2013-10-02 12:27:30
A jeśli Tobie tak dobrze to się podpisz , jesli tego nie robisz to czym różnisz się od reszty piszących ???
he he 2013-11-19 19:32:23
TERAZ ZACZELA SIE WALKA MIEDZY DOBREM A ZLEM
takitam 2013-11-22 14:09:42
ja wspomina dobrze tą firme,jako byly pracownik,a wy tu narzekacie,oczerniacie ,jak tam pracowaliscie to było cacy,bo mozna bylo zarobic i nie bylo rygoru,ale jak co niekturych [usunięte przez moderatora] to teraz wielce nazekają,a co do kierownika to ja nie wnikam,kazdy orze jak moze
1
gold 2013-11-25 21:39:25
Szkoda Kierownika
obiektywny 2013-11-28 12:22:28
No szkoda dobry chłopina, a że czasami kogoś puknie na kilka zł to już mały szczegół :) ogólnie praca jak praca , tylko nie warto pokazywać , że się umie coś więcej bo przez to tylko są same problemy .... ale co ja mogę wiedzieć :)
sssss 2013-12-23 12:02:32
byly paczki wiec trzeba sie cieszyc
gold 2014-06-10 13:25:06
jest fajnie aczkolwiek moglo by być lepiej
ekwador 2014-09-04 11:57:13
kolega przyjdzie do pracy to zobaczy czy jest fajnie
szwagier szwagra stryjeczny bratanek itp a zarobic nanich trzeba
obiektywny 2014-09-06 21:41:25
kwior popracujesz to sam się przekonasz :) praca jak to praca można narzekać i można chwalić pracuje tutaj lat ... :) a nie napisze ile :) , zależy na który dział trafisz. Ogólnie to z tych gorszych stron to nie licz na awans, jakiś socjal czy to , że ktoś doceni Twoje zaangażowanie, musisz być odporny na stres i musisz posiadać znajomość łaciny w stopniu zaawansowanym. Musisz się liczyć , że za powiedzmy pół roku będziesz miał obciętą pensje, bo tak jest od jakiegoś czasu. Jak zapytasz o możliwość rozmowy z prezesem to otrzymasz taką odpowiedź " Jak tam pójdziesz to na pewno Ciebie zwolni " więc nawet jakbyś miał super pomysły to tylko przez przełożonego , który powie , że to sam wymyślił :).
Dobra , ale żeby nie było samego narzekania ( bo zaraz ktoś napisze , że jestem płaczkiem internetowym :) )
Jeśli będziesz naprawdę pracował to ( na razie ) w miare dobrze zarobisz , ale to też zależy od działu ( w sumie jak w każdej firmie ), atmosfera wśród pracowników jest w miare dobra , niektórzy przełożeni nie muszą używać łaciny żeby pokierować podwładnymi, w zamian każdy pomoże żeby było wszystko na czas ( ale to zwykła kultura ), to tak w skrócie , Ja osobiście strasznie nie narzekam , tylko pisze jak jest . W sumie to bym zapomniał ... możesz również " płynąć " 3 tyg i jak masz dobre plecy to powitają Ciebie jak bohatera , że udało Ci się wrócić , może nikt tego nawet nie zauważy buhahaha ( przepraszam nie mogłem się powstrzymać )
Nie używałem wulgaryzmów, nie napisałem żadnych imion, nazwisk , przezwisk itp więc uważam , że ta opinia może być przydatna :)
afregator 2014-09-16 10:53:49
wszystko zaczelo sie od momentu kiedy ktos postanowil zmienic szefa produkcji i mamy nowego szefa pare lat i jest coraz gorzej a co bedzie dalej zobaczymy moze ktos przejzy na oczy i doceni pracownikow
wito 2014-09-21 13:21:20
chyba chodzi im o nowy skład kadry
radek 2014-09-28 12:51:10
nie wiecie czy oni mają jakieś inne filie?
obiektywny 2014-10-04 20:31:17
Zależy o jakim stanowisku myślisz ?
obiektywny 2014-12-07 19:15:18
UWAGA , szykować kwiaty , być może " lider " pojawi się w pracy, czekamy jak na mesjasza , jeśli się nie pojawi to poczekamy tydzień i kolejny też poczekamy. W każdej firmie pracownicy biorą przykład z " lidera " więc nie wstrzymujmy się ...
1
pracus 2015-01-19 10:01:59
lider to jeden spawacz jak chce to robi jak niechce nie robi i wszyscy go toleruja
1
prześladowana 2015-01-21 09:46:12
A to, co wyprawia szef działu DPP, to już masakra! Uchowaj Boże trafić pod jego rządy! Szantażysta i cham do kwadratu. Co miesiąc "puka" roboli na kase. Do tego alkoholik, ale prezes wszystko tuszuje. Życzyłabym sobie, żeby ludzie się ocknęli i podali ich do sądu. Mają tyle na sumieniu, jest tyle dowodów (ludzie wiedzą jak używać kamer i dyktafonow :-)), że szybko by mieli poważne kłopoty.
pracus 2015-01-21 12:33:46
jaki to dzial DPP
ili 2015-03-12 00:29:18
Techmark to przedsiębiorstwo wielobranżowe, ale najciekawsze jest to, że właśnie jest to zakład racy chronionej. Mam wrażenie, że wiele tego typu zakładów jest miejscem wszelkich nadużyć. Dajcie znać, czy techmark też stosuje jakieś rzeczy, które zupełnie nie przystoją tego typu firmom. Inną sprawą jest kwestia zarobków - czy można uznać je za wystarczające?
1
PLYWAK 2015-05-08 13:07:27
ili podaj namiary to pogadamy .wracajac do pracy w techmarku to jest tam nienajgozej wiadomo ze niejest idealnie
witek 2015-05-11 02:54:23
Dział Przygotowania Produkcji
witek 2015-05-11 02:56:37
mają
witek 2015-05-11 03:00:22
Najczęstszy to elastyczny - najchętniej po ok 12 godzin dziennie
witek 2015-05-11 03:02:42
Zakład Pracy Chronionej ale dla właścicieli i ich rodzin a nie dla niepełnosprawnych
witek 2015-05-11 03:16:01
Ważne, że płacą.
W porównaniu z innymi przedsiębiorstwami, gdzie wypłata w terminie jest niczym wróżenie z fusów kawy, za plus uważać trzeba opłacany ZUS (oczywiście od minimalnej)i wypłatę pensji. Myślę, że ta terminowość ZUS-u związana jest z wymogami do przetargów.
Na jakieś szczególne bonusy z Funduszu Rehabilitacji czy Socjalnego raczej nie licz, bo nie wiem czy takie coś w tej firmie funkcjonuje.
Jesteś młody, silny i sprawny to pracę być może dostaniesz, po kilku latach eksploatacji, gdy zdrowie zacznie szwankować, zacznij rozglądać się za inną firmą, bo tutaj będziesz nieekonomiczny.
tra la la 2015-08-10 13:03:04
Zakład ma teraz nową gwiazdę , jest najlepszy i wszystko wie najlepiej ... ale jak On kłamie ha ha. Obiecuje wszystko i wszystkim bez znaczenia czy to szeregowy pracownik czy właściciel firmy. Ko ko jumbo i do przodu :)
1
kumaty 2015-09-10 13:14:48
co do nowej gwiazdy to najlepszy jest w obietnicach jeszcze troche i nanim sie poznaja swiata niezwojuje ,musi ludziom w odbyt wchodzic taka jego rola
do pana Józefa 2015-09-24 13:11:40
bardzo jestem ciekaw czego sie tu nauczyles chyba tylko cwaniactwa,a co do szefa to nietaki wilk straszny jak go opisuja
pracownik 2015-11-04 19:42:10
Witaj w techamrku masz prace 2 i 3 zmianową zależy od stanowiska ale o elastyczności godzin pracy to raczej zapomnij bo jest w tym zakładzie system pracuj wiecej płaćmy mniej osobiście nie polecam zakładu
Wantek 2015-12-06 23:49:16
Robienie pracownika w wielkie D wygląda tak. Dyrektor za przyjście w ndz obieca Tobie płatne godziny w 100- kach. Pan pijak z działu DPP, który odpowiada za wypłaty nie otrzyma takiej informacji. A kaski się nie zobaczy. Bo Twój kierownik Tobie nie pomoże bo nic nie słyszał a dyrektor wyprze się tych słów.

Pensja wygląda tak. Zależy przy czym będziesz zatrudniony. Programiści czy konstruktorzy, biuro stała pensja. Produkcja akord ile zrobisz tyle zarobisz. Postojowe czy godzinówka też jest płacona.
Na umowie najniższa krajowa, reszta pod stołem u Pana z działy DPP
FIDO DIDO 2016-02-05 10:44:06
Szef najwyraźniej wie co robi, a Panu z działu DPP najwyraźniej bezgranicznie ufa, skoro nie informuje i nie kontroluje.
info 2016-03-05 18:29:13
Z tego co wiem to na kontrolera jakości już nie szukają ale na spokojnie można się stawić z cv na konstruktora lub programiste wykrawarki młoteczkowej... Zresztą do Łodzi do transportu też kogoś szukają - trzeba się zgłosić do kierowników w Łodzi bezpośrednio
info 2016-05-12 11:02:35
Poszukują znów na kontrolera jakości, oferta jest na necie.
info 2016-05-24 13:11:41
ogłoszenie jest na pracuj.pl, z tego co wiem to nadal szukają
pedro 2016-06-19 10:05:46
niestety chyba już za pozno bo nie mają niczego aktualnego, wysylalem cv do nich ale tez sie nie odezwali bo pewnie wybrali juz kogos i bylo za poznociekaw czy zbieraja cv?
Zostaw swoją opinię o TECHMARK Spółka Jawna ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ - Aleksandrów Łódzki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECHMARK Spółka Jawna ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ