brak logo

Amarina

Poznań

Opinie o Amarina

dancer 2012-12-07 10:23:44
Firma to totalny wyzysk, praca na czarno albo umowa zlecenie.
Fatalne warunki nic pewnego, osoba odpowiedzialna za rekrutacje to jest jakaś kpina - słoma z butów.
gośćPN 2014-03-08 19:15:46
Trudno się wypowiedzięć na temat współpracy przy relacjach z klientem. Natomiast mogę powiedzieć kilka słów o zasadach panujących w firmie. Wydawać by się mogło, że tak prężnie działająca firma projektowa nie musi wykorzystywać potencialnych pracownikow, obiecując po trzecim etapie rekrutacji pracę. Oczywiście w zamian za wykonanie testowej wizualizacji. Oczywiście, żeby nie robić czegoś co firma nie spożytkuje wykonujemy projekt pod klienta, który następnie zostaje sprzedany, po czym właściciela wyjeżdża na długi urlop. Po uslinych próbach kontaktu z przykrością stwierdza, że znalazł się ktoś minimlnie lepszy z rekrutów, kto wykonał ,,zlecenie za nich lepiej" jednak na całe szczeście obiecuje, ze ponownie się odezwie. Prawdopodobnie jak znowu będzimey na tyle zdesperowani szukaniem pracy, że znowu na nas trafi. Opinia jednoznaczna, potwierdzona przez inne osoby szukającej pracy na podobnym stanowisku, którzy mieli stycznośc z tą panią.
3
gosc 2014-10-29 18:59:01
Zgadzam się poprzednikami. Ta firma to totalny wyzysk. Właścicielka w pierwszych rozmowach miła ale jak przychodzi do rozliczeń to tylko kręci i nie chce płacić. Dobra rada dla wszystkich aby trzymać się jak najdalej. Więcej można stracić niż zarobić
1
gosc2 2014-11-12 22:05:17
Wszystkich potencjalnych pracownikom/kontrahentom/freelancerom/ monterom zdecydowanie odradzam współpracy z Panią A. Sama współpraca ciężka, pieniądze mierne, hipokryzja no i oczywiście oszustwo :-)
2
gość 2015-09-16 12:27:10
Szczerze nie polecam pracy u taj Pani. Ciągłe kręcenie z rozliczeniami. Śmieciówki to podstawa u tej Pani.
gość 2 2015-10-06 07:47:19
Inna- lepiej sobie odpuść. Nic się nie zmieniło bo ta pani się po prostu nie zmiania. 3 miesiące popracujesz i będziesz na skraju załamania nerwowego. Śmieciówka, bezpłatne nadgodziny, telefony po nocach- ogólnie celem tej pani jest znalezienie frajera który za gorszę będzie robić na jej bogate marzenia a Tobie ledwo na czynsz starczy ....
Mis 2016-05-18 20:25:46
Wiesz co ja nie wiem czy ten człowiek wie o co chodzi bo stresujących rzeczy jest coraz mniej, nie wiem skąd wzięłaś takie informacje, ale mam wrażenie, że jest to jakaś zagrywka konkurencji chyba, i to w dodatku opłaconej, tak uważam, bo normalnie to się nie da
1
Hahaha 2016-11-21 23:45:38
Dzwoniła do mnie jakiś czas temu Pani z tej firmy żeby zaprosić mnie na rozmowę na stanowisko koordynatora, kiedy zapytałem o widelki wynagrodzenia powiedziała żebym jednak nie pochodził i się rozlaczyla :D
Zostaw swoją opinię o Amarina - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amarina